San Jose – Winnipeg 5:2 (kon.) | Los Angeles – Tampa 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Washington 8:7 (po pr.)
Edmonton – Arizona 3:1 (kon.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
8:7 (0:2, 6:3, 1:2 - 1:0)
Washington Capitals
Úterý 17.01.2017, 01:05 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:34 Conor SHEARY - 8:7
     
    60:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí vítězí! Do přečíslení 2 na 1 ujížděli Sidney Crosby a Conor Sheary. Druhý jmenovaný to vzal na sebe a vypálil z pravého kruhu. Puk zůstal po zákroku Grubauera někde u betonů německého gólmana, čehož si moc dobře všiml Sidney Crosby a posléze i CONOR SHEARY, který ho nakonec i s pomocí brusle ležícího obránce Niskanena dostal za brankovou čáru. Rozhodčí raději ještě zatelefonovali do centrály v Torontu a následně branku uznali. Hotovo! Asistence: Sidney Crosby a Justin Schultz.
    54:38 Lars ELLER - 7:7
     
    54:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Tohle je skóre jako v nějaké exhibici! Ránu Dmitrije Orlova domácí gólman Murray neudržel v lapačce a za to ho potrestal přesnou dorážkou LARS ELLER – 7:7. Asistence: Dmitrij Orlov a Matt Niskanen.
    49:29 T. J. Oshie - 7:6
     
    49:29
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté využili ke snížení šťastné odrazy! Ránu Alexandra Ovečkina zblokoval Ian Cole, ovšem puk se odrazil od brusle Trevora Daleyho na hůl T. J.OSHIEHO a ten ho bekhendem poslal za záda rozhozeného Murrayho. Asistence: Alexandr Ovečkin a Matt Niskanen.
    45:55 Sidney CROSBY - 7:5
     
    45:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí vedou o dva góly! Bryan Rust v útočném pásmu hitem odstavil od puku obránce Niskanena. Kotouče se zmocnil Conor Sheary, jenž poslal krásnou přihrávku na zadní tyč přímo na najíždějícího SIDNEYHO CROSBYHO a kapitán Pens už to měl snadné – 7:5. Asistence: Conor Sheary a Bryan Rust.
    37:19 Jevgenij MALKIN - 6:5
     
    37:19
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Vše je v pořádku! JEVGENIJ MALKIN završuje hattrick a domácí vedou 6:5. Hostující trenér reklamoval počínání Hörnqvista, který vpadl do brankoviště a narazil do brankáře Grubauera, ale rozhodčí to jako nedovolené bránění neposoudili. Asistence: Patric Hörnqvist a Sidney Crosby.
    36:54 Lars ELLER - 5:5
     
    36:54
    Washington právě vstřelil branku!
    Teď to jsou zase hosté, kteří se vrátili do zápasu! Obránce Nate Schmidt zavezl po pravém křídle puk až před branku a jeho bekhendovou nabídku usměrnil LARS ELLER do prázdné svatyně Pens – 5:5. Asistence: Nate Schmidt a T. J. Oshie.
    35:07 Brett CONNOLLY - 5:4
     
    35:07
    Washington právě vstřelil branku!
    Do gólových hodů se konečně zase zapojili i hosté, které vrací do hry BRETT CONNOLLY, jenž usměrnil za brankovou čáru krásnou nabídku Chorneyho! Murray sice natahoval pravý beton, jak mohl, ale na puk nedosáhl. Asistence: Taylor Chorney a André Burakovsky.
    34:37 Jevgenij MALKIN - 5:3
     
    34:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, domácí pokořili vyhlášenou defenzivu Caps ve druhé části už popáté! Do přihrávky Jakea Guentzela před brankou plácl JEVGENIJ MALKIN a puk skončil za překvapeným Bradenem Holtbym! Ten míří na střídačku. Asistence: Jake Guentzel a Justin Schultz.
    33:47 Bryan RUST - 4:3
     
    33:47
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To je neskutečné! Domácí dokonávají obrat z 0:3 na 4:3! Přihrávku BRYANA RUSTA zpoza branky nešťastně srazil za záda vlastního brankáře Alexandr Ovečkin. Hlediště je v extázi! Asistence: Trevor Daley a Olli Määttä.
    28:55 Nick BONINO - 3:3
     
    28:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí potřebovali dvě minuty a 27 sekund k tomu, aby smazali tříbrankové manko! Nahození Justina Schultze trefilo NICKA BONINA do hrudi, puk se následně odrazil na led a Bonino ho z bezprostřední blízkosti zametl za Holtbyho. Asistence: Justin Schultz a Phil Kessel.
    27:12 Conor SHEARY - 2:3
     
    27:12
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí už prohrávají jen o gól! Sidney Crosby našel krásnou přihrávkou, která prošla mezi nohama obránce Alznera, CONORA SHEARYHO, který puk zblízka usměrnil za záda bezmocného Holtbyho – 2:3. Asistence: Sidney Crosby a Trevor Daley.
    26:28 Jevgenij MALKIN - 1:3
     
    26:28
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácím sedla hra 4 na 4 lépe! Nejprve netrefil Nick Bonino puk před odkrytou brankou, ale nápor Tučňáků pokračoval a volej JEVGENIJE MALKINA už zamířil do odkryté poloviny Holtbyho svatyně. Nutno vyzdvihnout parádní přihrávku Trevora Daleyho – 1:3. Asistence: Trevor Daley a Justin Schultz.
    21:17 Justin WILLIAMS - 0:3
     
    21:17
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps vedou už o tři branky! Jevgenij Kuzněcov posunul puk na JUSTINA WILLIAMSE, který s ním vjel do útočného pásma, obešel obránce a z úhlu zamířil k bližší tyčce nad lapačku Murrayho – 0:3. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Marcus Johansson.
    17:09 Nicklas BÄCKSTRÖM - 0:2
     
    17:09
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí sice v posledních minutách tlačili, ale paradoxně podruhé inkasují! Za brankou výborně zapracovala dvojice Ovečkin – Oshie, která tam získala puk a druhý jmenovaný ho nahrál NICKLASOVI BÄCKSTRÖMOVI, jenž z první trefil prostor nad Murrayho lapačkou. Asistence: T. J. Oshie a Alexandr Ovečkin.
    07:06 André BURAKOVSKY - 0:1
     
    07:06
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Daniel Winnik přetlačil za brankou obránce Schultze a předložil kotouč úplně volnému ANDRÉMU BURAKOVSKYMU, který zblízka trefil horní růžek Murrayho klece. Asistence: Daniel Winnik.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 27. Malkin (Daley, J. Schultz), 28. Sheary (Crosby, Daley), 29. Bonino (J. Schultz, Kessel), 34. Rust (Daley, Määttä), 35. Malkin (Guentzel, J. Schultz), 38. Malkin (Hörnqvist, Crosby), 46. Crosby (Sheary, Rust), 61. Sheary (Crosby, J. Schultz) – 8. Burakovsky (Winnik), 18. Bäckström (Oshie, Ovečkin), 22. Williams (Kuzněcov, Ma. Johansson), 36. Connolly (Chorney, Burakovsky), 37. Eller (Schmidt, Oshie), 50. Oshie (Ovečkin, Niskanen), 55. Eller (Orlov, Niskanen)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – J. Schultz, Cole, Daley, Määttä, Ruhwedel, Warsofsky – Rust, Crosby (C), Sheary – Hörnqvist, Malkin (A), Guentzel – Kessel, Bonino, Hagelin – S. Wilson, Cullen, Kunitz (A).
    Washington Capitals: Holtby (35. Grubauer) – Niskanen, Alzner, Orlov, Orpik (A), Schmidt, Chorney – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Ma. Johansson – Burakovsky, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, O'Halloran – Amell, Barton

    Diváci: 18653
    bahis siteleri