Vsetín – Nový Jičín 5:3 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 4:5 (po pr.) | Šumperk – Kopřivnice 7:4 (kon.)
Val. Meziříčí – Opava 3:4 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 4:3 (kon.) | Klatovy – Trutnov 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Technika Brno
4:5 (2:1, 1:1, 1:2 - 0:1)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 18.01.2017, 18:00 • Hokejové haly dětí a mládeže • 2. liga skupina Východ • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté vítězí! Tlak načal Vaněk, který objel ležícího hráče a vypálil. Kotouč si sebral pohotově PETR JURČA, jenž se neukvapil, objel branku a poté kolem ležícího a natahujícího se Nováka zakončil přesně k tyči – 4:5! Asistence: Daniel Vaněk, Jakub Kužílek.
     
    58:11
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Jakub Kadlec našel přihrávkou PETRA PEŠE, který napřáhl ke dlouhé střele příklepem a povedenou ranou z levého kruhu trefil přesně nad vyrážečku Nováka bližší šibenici – 4:4! Asistence: Jakub Kadlec.
     
    54:37
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Je znovu sníženo! Peš vybojoval kotouč pro Matulu, který jej podržel a našel na kruhu volného JAKUBA KADLECE, který zamířil střelou zápěstím přesně k tyči – 4:3! Asistence: Dominik Matula, Petr Peš.
     
    53:49
    Technika právě vstřelila branku!
    Sovy se přibližují výhře! Po skrumáži za brankou vybojoval kotouč PATRICK BRZOBOHATÝ, který z brankové čáry nahodil kotouč na Kotvana a tomu černá pryž přes rameno a helmu propadla těsně za brankovou čáru – 4:2! Bez asistence.
     
    35:38
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté snižují! Krásná kombinace končí snižují brankou. Hajný dobře propíchl puk na Charváta, který krásnou křižnou žabičkou přes hokejku obránce našel volného MICHALA KUBU, jenž si zpracoval puk a zamířil přesně do odkryté části branky – 3:2! Asistence: Matěj Charvát, Jakub Hajný.
     
    25:48
    Technika právě vstřelila branku!
    Sovy navyšují svůj náskok! Po vyražené střele Brzobohatého se ke kotouči dostal nejrychleji JIŘÍ ČTVRTNÍČEK a pohotově jej poslal přesně za záda brankáře Kotvana – 3:1! Asistence: Michal Brzobohatý.
     
    13:46
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí se vracejí do vedení! Odehnal se dostal ke střele na modré čáře, jeho pokus tečoval Benýšek, který nasměroval puk do vyrážečky Kotvana, od níž se odrazil přesně před volného MICHALA BRZOBOHATÉHO, jenž jej dopravil do poloprázdné branky – 2:1! Asistence: Karel Benýšek, Vlastimil Odehnal.
     
    12:43
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté vyrovnávají! Drtiči se rychle dostali do pásma, kde se ke střele dostal Jurča, jehož pokus Novák vyrazil jen před pohotového MICHAILA POTĚCHINA, který pohotově doklepl kotouč do sítě – 1:1! Asistence: Petr Jurča, Jakub Vrána.
     
    09:58
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Nahození Šidáka se o mantinel odrazilo mezi kruhy, kde jej hostující obránce nedokázal vyhodit, a tak se ke střele dostal Stehlík, jeho ránu Kotvan vyrazil k tyči před MARTINA BIOLKA a ten přes rameno hostujícího brankáře nasměroval kotouč do sítě – 1:0! Asistence: Ondřej Stehlík, Ondřej Švaňhal.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 10. Biolek (Stehlík, Švaňhal), 14. M. Brzobohatý (Benýšek, Odehnal), 26. Čtvrtníček (Brzobohatý), 54. P. Brzobohatý – 13. Potěchin (Jurča, Vrána), 36. Kuba (Charvát, Hajný), 55. Kadlec (Matula, Peš), 59. Peš (Kadlec), 65. Jurča (Vaněk, Kužílek)


    HC Technika Brno: Novák (Holub) – Šidák, Sedlák "A", Sedláček D., Štancl, Vágner, Odehnal, Sedláček S., Švejda – Biolek, Stehlík "A", Benýšek "A", Čtvrtníček, Švaňhal, Medek, Brzobohatý M., Grünwald, Matov, Florek, Brzbohatý P.
    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda) – Kužílek, Pokorný "A", Potěchin, Loginovskij, Polesný, Haloda M., Miklík – Charvát, Hložánek, Venclík, Vrána, Černohous, Hajný, Peš "C", Kuba "A", Matula, Kadlec, Jurča, Vaněk

    Rozhodčí: Kopeček – Klouda, Urubčík
    bahis siteleri