Studénka – H. Benešov 6:3 (kon.) | Nová Paka – Nový Bydžov 3:2 (1:0 po s.n.) | Dvůr Králové n. L. – Jaroměř 5:4 (po pr.)
Náchod – Třebechovice p. O. 5:4 (kon.) | Wolves Č. Těšín – Krnov 5:7 (kon.) | HC Jičín – Hronov 4:6 (kon.)
Litomyšl – Polička 11:1 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Chotěboř 6:1 (kon.) | Choceň – Chrudim 8:1 (kon.)
Moravská Třebová – Hlinsko 5:2 (kon.) | Světlá nS – Česká Třebová 5:6 (0:1 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod B
6:1 (3:1, 0:0, 3:0)
HC Chotěboř
Středa 18.01.2017, 18:30 • Zimní stadion Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    Ve třetí periodě se trefovali jen mladí Bruslaři. Dvakrát se zapsal do střelecké listiny Martin Polák a jeden gól vsítil Vladimír Szilva. Havlíčkův Brod tak v derby zdolal Chotěboř hladce 6:1. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou! (20:38:44)
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Útok Vojtěcha Veverky se ještě natlačil dopředu a snažil se procpat puk za záda gólmana Hamariče ze vzdálenosti několika kroků, ale nepovedlo se mu to.
     
    59:31
    Hosté byli blízko druhému gólovému úspěchu! Václav Svoboda našel před bránou dobře najetého Michala Málka, ale ten zblízka orazítkoval jen tyč! Brankář Kekula by však zřejmě stihl zasáhnout ještě betonem.
     
    59:10
    Od modré čáry vypálil rovněž dvougólový střelec Dominik Suchý, ale brankář Hamarič měl dobrý výhled a kotouč schoval v náruči do hvizdu sudího.
     
    59:04
    Vypadá to, že Martinu Polákovi se nechce platit za hattrick do týmové kasy! Nyní se ocitl v dobré palebné pozici v mírném úhlu na levé straně, ale brankáře Hamariče nepřekonal!
     
    58:40
    Puk je u brankáře Kekuly, Havlíčkův Brod může v klidu rozehrát.
     
    58:06
    Petr Mašek se hnal dopředu a byl zastaven Markem Bancířem, který zvedal ruce na znamení, že soupeře nefauloval. Sudí byl stejného názoru a nepískal.
     
    57:43
    Chotěboř se snaží rozehrát, ale Havlíčkův Brod dobře napadá její rozehrávku a pořádně jí tím znepříjemňuje život.
     
    57:32
    David Bušek táhl po zisku puku bleskový kontr Havlíčkova Brodu. Puk zatáhl do levého kruhu a "centroval" před bránu na rozjetého spoluhráče, ale ten na kotouč nedosáhl.
     
    56:57
    Havlíčkův Brod je nastěhován u soupeřovy brány a i nadále tahá za delší konec pomyslného provazu.
     
    56:21
    To samé platí i pro Martina Poláka, jenž si teď sjel volným prostorem až před bránu. Zezadu byl tísněný a zakončoval tak ze špatného postavení.
     
    55:42
    Dominik Suchý se teď vydal dopředu, vypadá to, že by rád ještě zaútočil za již rozhodnutého stavu na hattrick, což by byl na obránce úžasný počin.
     
    54:54
    Hosté se ještě snaží o korekci hodně nepříznivého stavu, ale domácí si nechtějí dovolit žádné podcenění situace, což by vedlo k obdrženému gólu.
     
    53:26
    Zápas už se teď spíš jen dohrává, o vítězi už je dávno rozhodnuto.
     
    52:34
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tohle už je exhibice, mladí Bruslaři si se svým soupeřem dělají takřka vše, co si umanou! Trio Michal Přibyl – Vojtěch Veverka – MARTIN POLÁK předvedlo pohlednou akci v útočném území a posledně jmenovaný už neměl problém s tím, aby zblízka úplně sám doklepl kotouč za ležícího gólmana Hamariče! Asistence: Vojtěch Veverka, Michal Přibyl.
     
    52:18
    Brankář Hamarič teď nemohl rozehrávat, protože se k němu slétli brodští útočníci jako vosy na lízátko. Musel tak podržet puk do přerušení hry.
     
    51:59
    Petr Veselý se vydal dopředu na útočný výlet, přejel modrou čáru a vypálil z okraje kruhů. Brankář Kekula teď nebyl úplně jistý, ale nadvakrát střelu zneškodnil.
     
    50:32
    Hosté se sice ještě snaží s hodně nepříznivým stavem něco udělat a utkání alespoň trochu zdramatizovat, ale jejich soupeř třímá otěže zápasu pevně ve svých rukách.
     
    50:18
    Havlíčkobrodská družina nepolevuje ve vysokém tempu a i nadále buší do notně přetíženého obranného bloku Chotěboře.
     
    49:58
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! "Pátá, právě teď odbila...!", rozléhá se Kotlinou! Hosté se dopustili faulu a soubor z Kotliny měl ponechanou výhodu, při níž Martin Hynek nabil před brankoviště VLADIMÍRU SZILVOVI a kapitán mladých Bruslařů se z bezprostřední blízkosti prudkou střelou nemýlil! Asistence: Martin Hynek.
     
    49:04
    Tomáš Nguyen se ocitl v dobré palebné pozici, ale z prostoru kousek před brankovištěm nastřelil jen hruď gólmana Hamariče!
     
    48:39
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Mladí Bruslaři se nakonec přeci jen dočkali a radují se z důležité branky, jež by je měla definitivně uklidnit v cestě za tříbodovým ziskem! Vojtěch Veverka nahrál MARTINU POLÁKOVI, jenž vystřelil z okraje pravého kruhu, brankář Hamarič zaspal a kus černé gumy mu projel zřejmě mezi betony za záda! Asistence: Vojtěch Veverka.
     
    48:06
    Hosté vyhodili na icing a v nejbližších momentech se tak budou muset prát o puk ve svém pásmu.
     
    47:48
    Vojtěch Veverka ukazuje, že má skvělou formu. Hraje s velkou chutí a opět byl blízko gólové radosti, ale zblízka nadvakrát vyprášil jen Hamaričovy betony!
     
    47:04
    Patrik Mašek nebezpečně vypálil z levé strany a jeho dělovku vyrazil brankář Kekula betony jen před sebe. Tomáš Nermuť se ale k dorážce neprobil!
     
    46:46
    Tomáš Eis nabral rychlost na křídle, probil ser až do prostoru kruhu a dobře vystřelil, ale brankář Kekula zasáhl betony a vyrazil puk do bezpečí.
     
    46:21
    Chotěbořští hokejisté sice přesunuli dění na ledě k brankáři Kekulovi, ale tam se dopustili chyby, hrací předmět ztratili a museli uhánět rychle zpět. Nakonec ale Bruslaři brejk nevyužili.
     
    45:55
    Tomáš Nguyen znovu ukázal svou velkou kvalitu, když si z několika protihráčů udělal v rychlosti doslova slalomové tyčky. Kotouč už pak však nechytil, když mu ujel dál od hole.
     
    45:38
    Hosté získali puk na své hole a snažili se rovněž odpovědět útočnou akcí, ale zastavil je hvizd čárového sudího kvůli postavení mimo hru.
     
    45:09
    Havlíčkův Brod se několikrát nebezpečně probíjel před brankoviště soupeře, jenže většinou mu chyběl potřebný krůček k zakončení z příznivé palebné pozice.
     
    44:39
    Teď už se děj hry odvíjí na druhé straně hřiště v blízkosti Hamaričovy svatyně, kam mladí Bruslaři svého soka z Vysočiny přitlačili.
     
    44:11
    Tomáš Krejčí vypálil z blízkosti modré čáry. Brankář Kekula měl ale dobrý výhled a střela bekovi Chotěboře moc nesedla.
     
    43:46
    Domácí hráči se musí po většinu času bránit.
     
    43:25
    Nakonec z toho bylo několik střel z blízkosti modré čáry, ale havlíčkobrodská defenziva si počínala obětavě, většinu střel zblokovala a hodně tak pomohla Vítu Kekulovi.
     
    43:12
    Hosté přesunuli děj hry do pásma Havlíčkova Brodu, kde si hledají prostor ke střele. Domácí se snaží jim zhoršovat střelecké pozice.
     
    42:50
    Tomáš Nguyen se hezky uvolnil z obležení protihráčů a po objetí brány pálil bekhendem, ale jen do betonů gólmana Hamariče, jenž přerušil hru.
     
    42:25
    Havlíčkův Brod i nadále motal hlavy protihráčům a z osy hřiště hezky vypálil Martin Polák, ale nastřelil jen lapačku gólmana Hamariče, jenž se opět blýskl v dobrém světle.
     
    41:49
    Brankář Hamarič přerušil hru, poradil si s další ranou ze strany, kterou ukryl ve výstroji.
     
    41:24
    Havlíčkobrodští hokejisté si mezi sebou vyměňují puk v útočném pásmu, zatímco hosté se je snaží zatím bez úspěchu odzbrojit. Domácí si ale nevytvořili dosud palebnou možnost.
     
    41:07
    Havlíčkův Brod získal puk, rychle přenesl hru na opačnou stranu hrací plochy a vzešla z toho rána z pravého křídla. Brankář Hamarič si povyjel z brankoviště a úspěšně zasáhl.
     
    40:35
    Mladí Bruslaři ustáli zbytek svého oslabení bez úhony, ale jsou i nadále přikováni ke svatyni gólmana Kekuleho, který musí mít oči na stopkách.
     
    40:10
    Hra je přerušena, sudí vhodí puk zpět na led v pásmu hostů.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině jsme toho moc zajímavého neviděli, není tak divu, že skóre se nám nezměnilo. Havlíčkův Brod dál drží dvoubrankový náskok poměrně v klidu, a když už si hosté vytvoří šanci, mladé Bruslaře podrží gólman Kekula. Třetí dějství začne zhruba ve 20:05, stav je stále 3:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:21
    Hosté dlouho kombinovali v )útočné třetině a nakonec se probili ke střele z blízkosti modré čáry, ale střelecký pokus neměl patřičné parametry a brankáře Kekulu vůbec neohrozil.
     
    38:54
    Bruslaři se tlačili dopředu, ale ztratili puk a musí se bránit.
     
    38:26
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Suchý – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Petr Mašek – 2 min.).
     
    38:11
    V závěru druhé třetiny sledujeme vyrovnaní hokej. Oba týmy se tlačí dopředu, ale sluší se podotknout, že se jim moc nedaří. Defenzivní práci si plní obě mužstva spolehlivě.
     
    37:40
    Domácí teď nevypustili souboj o nahozený puk a dobře udělali, protože hosté podcenili situaci a nyní se musejí bránit.
     
    37:15
    Hra je přerušena, buly ve středním pásmu.
     
    36:31
    Hosté se i nadále brání, ale zatím se jejich obranný blok velmi dobře pohybuje a nedává mladým Bruslařům moc místa ke kombinaci.
     
    36:00
    Brankář Hamarič nakonec musel zasahovat proti střele z okraje kruhů, ale ta neměla takové parametry, aby mu přidělala vrásky na čele.
     
    35:37
    Domácí už si vytvořili přesilovkové postavení u gólmana Hamariče a nahrávají si puk.
     
    35:12
    Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Musílek – 2 min., podražení).
     
    34:58
    poměr sil se na ledě na chviličku vyrovná a potom začne přesilovka domácích. Brankář Kekula při signalizované výhodě spěchá na střídačku pustit do hry šestého hráče v poli.
     
    34:37
    Chotěboř už získala puk pevně pod svou kontrolu a nastěhovala se s ním na dostřel gólmana Kekuly.
     
    34:16
    Obrovská škoda pro domácí barvy! při přečíslení 2 na 1 si Vladimír parádně narazil s Tomášem Nguyenem, ale puk mu při střele sjel z hole a doklouzal pomalu pod gólmana Hamariče!
     
    33:39
    Hosté se snažili vyšachovat obranný blok Havlíčkova Brodu a docela se jim to pěknými pasy dařilo, ale nakonec jim puk utekl a domácí vyhodili.
     
    33:28
    Hosté vyhráli vhazování a nahrávají si u gólmana Kekuly.
     
    33:18
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Hynek – 2 min., krosček).
     
    33:00
    Hosté přenesli děj hry k brankáři Kekulovi a kombinují v jeho blízkosti. A vypadá to, že budou mít přesilovku, brankář Hamarič sprintuje na střídačku.
     
    32:43
    Domácím mladíkům se nepovedl přechod přes útočnou modrou čáru, píská se ofsajd.
     
    32:29
    Soubor z Kotliny vydoloval kotouč a probíjí se směrem dopředu. Obrana Chotěboře rychle uhání zpět k brankáři Hamaričovi.
     
    32:02
    Na opačné straně hrací plochy si zachytal i gólman Kekula, jenž si povyjel ze svého brankoviště a odražený puk schoval pod rukavicí až do hvizdu sudího.
     
    31:41
    Mladí Bruslaři rozvinuli v útočném území hezkou kombinaci a vytvořili si příznivou palebnou pozici. Lukáš Vala nabil Janu Jelínkovi, jehož ránu z osy hřiště lapil gólman Hamarič.
     
    31:16
    Martin Hynek teď ukázal hokejovou chytrost, rychlé nohy i šikovné ruce. Zpoza brány se elegantně prosmýkl až na osu hřiště a štiplavým příklepem protáhl gólmana Hamariče.
     
    30:34
    A opět Vladimír Szilva v koncovce, když zakončoval brejk Havlíčkova brodu. Z podobné pozice jako předtím u levého kruhu našel jen výstroj gólmana Hamariče.
     
    30:09
    Vladimír Szilva měl dostatek prostoru k tomu, aby vypálil od hrazení. Brankář Hamarič se zaskočit nenechal a zasáhl lapačkou.
     
    29:49
    Chotěboř i nadále buší do obranného bloku Havlíčkova Brodu, brankář Kekula má teď více práce, než kolik měl v první třetině, ale zatím drží svůj tým.
     
    29:27
    Tak tohle bylo velké štěstí pro mladé Bruslaře! Hosté hned několikrát zakončovali z bezprostřední blízkosti, ale brankář Kekula měl betony vždy, tam kde měly být!
     
    28:59
    Havlíčkobrodská parta pokračuje v nátlaku na gólmana Hamariče, jenž stejně jako v první dvacetiminutovce čaruje. Nyní dalším semaforem zmařil dělovku Daniela Poláka od modré čáry.
     
    28:21
    A pozor, hosté získali ve svém pásmu puk a založili kontr, po němž jim chyběl jen krůček ke druhému gólovému zářezu! Petr Mašek pálil v samostatném úniku, ale jen do Kekulovy lapačky!
     
    27:52
    Martin Hynek přezdívaný "Packa" prosvištěl po pravém křídle a ocitl se až v palebné pozici, ale z mezikruží vyprášil jen Hamaričovy betony.
     
    27:32
    Tomáš Nguyen nabral rychlost, vyhnul se několika protihráčům a najel si na osu hřiště. Jeho rána však skončila jen v náruči gólmana Hamariče.
     
    27:14
    Hosty zastavil v postupu směrem vpřed ofsajdu, buly v neutrální zóně.
     
    26:48
    Havlíčkův Brod byl znovu první u nahozeného puku k brankáři Kekulovi, ale tentokrát o zakázané uvolnění nešlo. Pokračuje se dál ve hře.
     
    26:30
    Vladimír Szilva s Vojtěchem Veverkou si nahrávali u hrazení útočného pásma, ale nakonec nedokázali rozehrát na spoluhráče a o kotouč přišli.
     
    26:05
    Havlíčkův Brod je i při hře 5 na 5 jednoznačně lepší. Stále hýří pohybem a aktivitou, daří se mu i v kombinaci. Hosté se po většinu času musí bránit.
     
    25:43
    Akce však pokračovala a křídlo druhého útoku staršího dorostu opět zahrozilo! Nebezpečnou ránu z mezikruží zmařil gólman Hamarič lapačkou efektním semaforem!
     
    25:21
    Vojtěch Veverka nastartoval motory ve svých bruslích a po levé straně se protáhl do útočného území. Před bránou hledal Martina poláka, ale prudkým a nepřesným pasem.
     
    25:00
    Dominik Suchý vypálil od modré čáry a jeho dělovka zaduněla na Hamaričovy betony. Hosté dostali puk do bezpečí.
     
    24:40
    Chotěboř je v plném počtu, domácím se přesilovka moc nepovedla.
     
    24:20
    Chotěboř získala puk a vyhodila.
     
    24:14
    Havlíčkův Brod se po ztrátě útočného území chtěl vrátit zpět na dostřel gólmana Hamariče, ale dopustil se postavení mimo hru.
     
    23:56
    Hosté teď dokázali dvakrát v krátkém časovém sledu vyhodit a ušetřit tak čas ze svého trestu.
     
    23:33
    Domácí hodně nebezpečně doráželi z bezprostřední blízkosti, ale brankář Hamarič zachránil svůj tým parádními zákroky betony!
     
    23:10
    Bruslaři hned zatopili pod kotlem a svírají svého soupeře v hloubi jeho obranného pásma.
     
    22:40
    Mladí Bruslaři i nadále dotírali na gólmana Hamariče a vykoledovali si faul. Tomáš Nermuť (CHO) se dopustil nedovoleného bránění.
     
    21:54
    Tohle hlasitě volalo po gólu! Jan Jelínek narýsoval pas před brankoviště zpoza brány, ale Lukáš Vala prudký pas nedokázal zpracovat. Pro domácí škoda!
     
    21:24
    Jan Jelínek vypálil z levého kruhu a jeho utěšenou střelu gólman Hamarič asi moc dobře neviděl, protože ji vyrazil na poslední chvíli.
     
    20:55
    Mladí Bruslaři získali puk na své hole a hnali se k útočné modré čáře, ale Chotěboř jim brzy zkřížila cestu a kus černé gumy vydolovala zpět.
     
    20:35
    Chotěboř se dvakrát v krátkém časovém sledu probila do blízkosti gólmana Kekuly, ale byly z toho jen náznaky šancí. Nahrávky před brankoviště nikdo nezužitkoval.
     
    20:09
    Havlíčkův Brod vyhrál vhazování ve středovém kruhu a hned se hnal kupředu, ale za bránou soupeře o kus černé gumy brzy přišel.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Mladí Bruslaři měli v úvodní periodě jednoznačně navrch a zaslouženě vedou o dva góly. Už ve 2. minutě skóroval Tomáš Cejpek, a i když za hosty vyrovnal Václav Svoboda, vedení na stranu souboru z Kotliny překlopil dvěma přesnými zásahy Dominik Suchý. Druhá třetina začne zhruba v 19:21, stav je 3:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:34
    Bruslaři sice přišli o útočné pásmo, ale i nadále drží puk a rozehrávají ze zákrytu brány sv´ho gólmana Víta Kekuly.
     
    19:09
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Dění na ledě se už promítá i do průběžného stavu, mladí Bruslaři jdou do trháku! Jan Jelínek z levé strany vykouzlil chirurgicky přesný pas na hůl DOMINIKA SUCHÉHO, jehož dělovka z první skončila v horním koutu brány nad Hamaričovou rukavicí! Asistence: Jan Jelínek, Tomáš Cejpek.
     
    18:45
    Následovalo ještě několik brodských dorážek, jež byly nepřesné. Hosté vzápětí po zisku puku vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    18:20
    Obrovská tutovka Broďáků! Vladimír Szilva pelášil úplně sám na gólmana Hamariče, kterého si sice položil na led kličkou, ale trestuhodně napálil jen jeho nataženou lapačku!
     
    17:55
    Tomáš Nguyen teď přebral krásnou zadovku mezi kruhy, kde se snažil kličkami zbavit protihráčů, ale kotouč mu utekl na poslední chvíli daleko od hole.
     
    17:21
    Havlíčkův Brod má i nadále více ze hry a dobývá bránu Chotěboře, jež je schoulena do obranné ulity a čeká na šance k brejkům.
     
    16:29
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Mladí Bruslaři bleskově odpověděli a zaslouženě si vzali ztracené vedení zpět! Tomáš Cejpek v útočném pásmu adresoval hezký pas na hůl DOMINIKA SUCHÉHO, jenž nevymýšlel nic složitého a z mírného úhlu na levé straně, kde byl volný, propálil svižnou ranou gólmana Hamariče! Asistence: Tomáš Cejpek.
     
    15:21
    Chotěboř sice po chvilce snažení vybojovala ve svém pásmu puk a vyvezla ho dopředu, ale nedokázala zakončit. Znovu už kombinují hráči Brodu.
     
    14:39
    Bruslaři se okamžitě po buly usadili na dostřel chotěbořsské brány a nahrávají si.
     
    14:18
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Tak to je gól jako blesk z čistého nebe, hosté se sporadicky probili kupředu a slaví vyrovnání! Tomáš Eis přihrál Patriku Málkovi, jenž našel před brankovištěm hůl VÁCLAVA SVOBODY. Kanonýr hostů to udělal parádně, když si položil brankáře Kekulu kličkou na led a pohodlně zasunul po ledě zasunul kotouč k tyčce! Asistence: Patrik Málek, Tomáš Eis.
     
    13:41
    Kapitán Brodu Vladimír Szilva vzal na sebe zodpovědnost a pálil bekhendem hned dvakrát z mezikruží, ale neúspěšně.
     
    13:09
    Brankář Hamarič je i nadále pod vydatnou sprškou střel. Nyní pálil nebezpečně z mezikruží Jan Jelínek, ale vyprášil jen plastrony chotěbořského strážce svatyně.
     
    12:48
    A opět z toho vzešla rána po buly, gólman Hamarič byl opět ve správný čas na správném místě a kus černé gumy vykopl do bezpečí.
     
    12:36
    Brankář Kekula už se musí rozcvičovat ve svém brankovišti, aby se udržel trochu v tempu, jeho spoluhráči i nadále buší do obranného bloku regionálního soka.
     
    12:23
    A znovu Lukáš Vala, tentokrát vypálil z bodu pro vhazování hned po buly. Brankář Hamarič se dobře soustředil a jeho projektil zlikvidoval.
     
    12:15
    Lukáš Vala si rovnal puk na střelu mezi kruhy, jenže rána mu vůbec nesedla a kotouč proletěl jen v uctivé vzdálenosti od pravé Hamaričovy tyče.
     
    11:39
    Parta z Kotliny je opět zabydlena na dostřel gólmana Hamariče, jenž opravdu zatím moc času na odpočinek neměl, jeho tým je stále pod tlakem.
     
    11:11
    Obrázek hry se nemění, Havlíčkův Brod na ledě jednoznačně dominuje a hosty skoro vůbec nepouští ven z jejich obranného pásma.
     
    10:50
    Martin Polák se teď prezentoval hezkým důrazem před brankovištěm, kde se snažil dvakrát dorážet, ale brankář Hamarič byl dobře postavený.
     
    10:40
    Mladí Bruslaři několikrát nepropálili od modré čáry hradbu těl mezi kruhy, až si vzal puk pod patronát David Bušek. Brankář Hamarič znovu neměl úplně optimální výhled, ale zasáhl lapačkou. .
     
    10:23
    Havlíčkobrodská družina se opět držela na dostřel gólmana Hamariče, ale i když se střídačka domácích zlobí, sudí zapískal ofsajd.
     
    09:53
    Tohle vypadalo pro brodské barvy slibně! Tomáš Cejpek vystřelil z pravého kruhu a gólman Hamarič měl zakrytý výhled. Kotouč nejdříve vyrazil před sebe, ale než stihl Vladimír Szilva dorážet, přerušil hru!
     
    09:39
    Hra se znovu rychle přenesla do území Chotěboře. Od modré čáry vypálil starší dorostenec Daniel Polák, ale jen do náruče Tomáše Hamariče.
     
    09:25
    Domácí mladíci nakonec nedokázali nic nebezpečného vymyslet a vpřed se vrhli hosté, ale Havlíčkův Brod měl protihráče u své brány dobře rozebrané.
     
    08:54
    Tomáš Nguyen se vydal pro nahozený puk za soupeřovu bránu a byl u něj první, takže nešlo o icing. Nyní si nahrává se spoluhráči u brankáře Hamariče.
     
    08:35
    Kvůli úmyslnému ofsajdu mladých Bruslařů se vhazovalo u gólmana Kekuly, jenž nahození od modré čáry schoval v lapačce až do písknutí.
     
    08:19
    Broďáci opět nebyli daleko od dalšího gólu. Hned několik hráčů doráželo zblízka, ale gólman Hamarič se dobře roztáhl ve svém území!
     
    07:51
    Hosté nebezpečně zahrozili hned po vhazování. Lukáš Musílek si pěkně najel na okraj kruhů a svižnou zápěstní ranou protáhl Kekulovu lapačku.
     
    07:46
    Havlíčkův Brod má dál více ze hry a tlačí se ze všech sil kupředu. Nyní se parta z Kotliny ale provinila zakázaným uvolněním.
     
    07:20
    Gólman Hamarič si na nedostatek práce zatím rozhodně nemusí stěžovat, v brankovišti se má zatím co ohánět. Nyní zmařil ránu z kruhu.
     
    06:58
    Chotěboř se vydala znovu do blízkosti gólmana Kekuly, ale tentokrát její snaha skončila už v neutrální zóně, kde dobře zakročili domácí.
     
    06:31
    Obrovské zmatky kolem brodské brány. Hosté se snažili hned několikrát zakončit z bezprostřední blízkosti, ale gólman Kekula si poradil skvěle a uklidnil spoluhráče přerušením hry, když schoval puk pod lapčkou.
     
    06:07
    Havlíčkův Brod se ocitl pod tlakem a nedaří se mu teď přenést hru pryč od své brány. Brankář Kekula musí být neustále ve střehu.
     
    05:42
    Chotěboř se asi poprvé výrazněji zabydlela na dostřel brodské brány a zakončila. Nabito dostal před bránu Ondřej Langhans, ale zacinkal jen na tyčku!
     
    05:37
    Střelecké pozice na obou stranách. Nejdříve několikrát zasáhl betony Tomáš Hamarič a po něm zasáhl vyrážečkou proti nahození Vít Kekula.
     
    04:39
    Dominik Suchý si vybruslil do útočného pásma s pukem na holi a od modré čáry vypálil. Brankář Hamarič vyrazil jeho střelu betony do bezpečí.
     
    04:04
    Brankář Hamarič má dál spoustu práce, Chotěboř má velké problémy s tím, aby stačila skvěle bruslícímu soupeři, jenž zatím na hřišti jasně dominuje.
     
    03:39
    Velká šance Havlíčkova Brodu! Jan Jelínek si parádně sjel před bránu a dostal dobrý pas, ale zblízka puk nedokázal dopravit za Hamaričova záda!
     
    03:06
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném území, kde si u hrazení několikrát vyměnil kotouč, ale obrana hostů byla pevná jako skála.
     
    02:49
    Oba soupeři se vydali po zisku kotouče okamžitě kupředu, ale střelecký pokus nebo souvislejší tlak z toho ani v jednom případě nevzešel.
     
    02:23
    A zachytal si i gólman Kekula. Chotěboř se zabydlela v útočném pásmu a z pravého kruhu zkusil štěstí Tomáš Eis. Maskovaná opora Bruslařů ukryla kotouč v náruči.
     
    01:36
    Vojtěch veverka se se svými kumpány z útoku tlačil dopředu, ale nedokázal ohrozit gólmana Hamariče, jehož obrana zapracovala spolehlivě.
     
    01:02
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak to je ledová sprcha pro hosty, kteří brzy prohrávají! Jan Jelínek posunul v útočné pásmu puk do jízdy TOMÁŠI CEJPKOVI, jenž z těžkého úhlu vystřelil a brankář Hamarič překvapivě pustil kotouč podél bližší tyčky, kde špatně pokryl prostor, do sítě! Asistence: Jan Jelínek.
     
    00:26
    A další zákrok maskované opory Chotěboře, jež opět přerušila hru. Havlíčkobrodská družina vlétla do derby s velkou chutí.
     
    00:10
    Bruslaři se hned usadili v útočném pásmu a prověřili pozornost brankáře hostů, který ale letící puk dobře viděl a v pohodě ji schoval v náruči.
     
    V sestavě Chotěboře se objevili dva brankáři s číslem 31 a vypadá to, že právě toto rozhodčí zarazilo, úvodní buly se tak trochu opozdí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Trenéři Havlíčkova Brodu zařadili do sestavy i dva extraligové starší dorostence, obránce Daniela Poláka a útočníka Vojtěcha Veverku.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Adam) – Kříž, Bušek, Suchý, Motl, Bancíř, D. Polák – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva "C", M. Přibyl, Cejpek, M. Polák, Nguyen, Veverka

    HC Lvi Chotěboř: Coufal (Hamarič) – Veselý, Musílek, J. Ludvík, Krejčí, Kopecký – Eis "C", Nermuť, Málek, Svoboda "A", Patrik Mašek, Hajšman, Langhans, Petr Mašek

    Rozhodčí: Radim Prchal – David Přichystal, Michal Veverka.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Cejpek (Jelínek), 17. Suchý (Cejpek), 20. Suchý (Jelínek, Cejpek), 49. M. Polák (Veverka), 50. Szilva (Hynek), 53. M. Polák (Veverka, M. Přibyl) – 15. Svoboda (Málek, Eis)


    BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Adam) – Kříž, Bušek, Suchý, Motl, Bancíř, D. Polák – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva "C", M. Přibyl, Cejpek, M. Polák, Nguyen, Veverka
    HC Chotěboř: Coufal (Hamarič) – Veselý, Musílek, J. Ludvík, Krejčí, Kopecký – Eis "C", Nermuť, Málek, Svoboda "A", Patrik Mašek, Hajšman, Langhans, Petr Mašek

    Rozhodčí: Radim Prchal – David Přichystal, Michal Veverka
    bahis siteleri