Studénka – H. Benešov 6:3 (kon.) | Nová Paka – Nový Bydžov 3:2 (1:0 po s.n.) | Dvůr Králové n. L. – Jaroměř 5:4 (po pr.)
Náchod – Třebechovice p. O. 5:4 (kon.) | Wolves Č. Těšín – Krnov 5:7 (kon.) | HC Jičín – Hronov 4:6 (kon.)
Litomyšl – Polička 11:1 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Chotěboř 6:1 (kon.) | Choceň – Chrudim 8:1 (kon.)
Moravská Třebová – Hlinsko 5:2 (kon.) | Světlá nS – Česká Třebová 5:6 (0:1 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod B
6:1 (3:1, 0:0, 3:0)
HC Chotěboř
Středa 18.01.2017, 18:30 • Zimní stadion Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    59:31
    Hosté byli blízko druhému gólovému úspěchu! Václav Svoboda našel před bránou dobře najetého Michala Málka, ale ten zblízka orazítkoval jen tyč! Brankář Kekula by však zřejmě stihl zasáhnout ještě betonem.
     
    59:04
    Vypadá to, že Martinu Polákovi se nechce platit za hattrick do týmové kasy! Nyní se ocitl v dobré palebné pozici v mírném úhlu na levé straně, ale brankáře Hamariče nepřekonal!
     
    52:34
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tohle už je exhibice, mladí Bruslaři si se svým soupeřem dělají takřka vše, co si umanou! Trio Michal Přibyl – Vojtěch Veverka – MARTIN POLÁK předvedlo pohlednou akci v útočném území a posledně jmenovaný už neměl problém s tím, aby zblízka úplně sám doklepl kotouč za ležícího gólmana Hamariče! Asistence: Vojtěch Veverka, Michal Přibyl.
     
    49:58
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! "Pátá, právě teď odbila...!", rozléhá se Kotlinou! Hosté se dopustili faulu a soubor z Kotliny měl ponechanou výhodu, při níž Martin Hynek nabil před brankoviště VLADIMÍRU SZILVOVI a kapitán mladých Bruslařů se z bezprostřední blízkosti prudkou střelou nemýlil! Asistence: Martin Hynek.
     
    49:04
    Tomáš Nguyen se ocitl v dobré palebné pozici, ale z prostoru kousek před brankovištěm nastřelil jen hruď gólmana Hamariče!
     
    48:39
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Mladí Bruslaři se nakonec přeci jen dočkali a radují se z důležité branky, jež by je měla definitivně uklidnit v cestě za tříbodovým ziskem! Vojtěch Veverka nahrál MARTINU POLÁKOVI, jenž vystřelil z okraje pravého kruhu, brankář Hamarič zaspal a kus černé gumy mu projel zřejmě mezi betony za záda! Asistence: Vojtěch Veverka.
     
    47:48
    Vojtěch Veverka ukazuje, že má skvělou formu. Hraje s velkou chutí a opět byl blízko gólové radosti, ale zblízka nadvakrát vyprášil jen Hamaričovy betony!
     
    47:04
    Patrik Mašek nebezpečně vypálil z levé strany a jeho dělovku vyrazil brankář Kekula betony jen před sebe. Tomáš Nermuť se ale k dorážce neprobil!
     
    38:26
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Suchý – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Petr Mašek – 2 min.).
     
    35:12
    Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Musílek – 2 min., podražení).
     
    34:16
    Obrovská škoda pro domácí barvy! při přečíslení 2 na 1 si Vladimír parádně narazil s Tomášem Nguyenem, ale puk mu při střele sjel z hole a doklouzal pomalu pod gólmana Hamariče!
     
    33:18
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Hynek – 2 min., krosček).
     
    29:27
    Tak tohle bylo velké štěstí pro mladé Bruslaře! Hosté hned několikrát zakončovali z bezprostřední blízkosti, ale brankář Kekula měl betony vždy, tam kde měly být!
     
    28:21
    A pozor, hosté získali ve svém pásmu puk a založili kontr, po němž jim chyběl jen krůček ke druhému gólovému zářezu! Petr Mašek pálil v samostatném úniku, ale jen do Kekulovy lapačky!
     
    25:43
    Akce však pokračovala a křídlo druhého útoku staršího dorostu opět zahrozilo! Nebezpečnou ránu z mezikruží zmařil gólman Hamarič lapačkou efektním semaforem!
     
    23:33
    Domácí hodně nebezpečně doráželi z bezprostřední blízkosti, ale brankář Hamarič zachránil svůj tým parádními zákroky betony!
     
    22:40
    Mladí Bruslaři i nadále dotírali na gólmana Hamariče a vykoledovali si faul. Tomáš Nermuť (CHO) se dopustil nedovoleného bránění.
     
    21:54
    Tohle hlasitě volalo po gólu! Jan Jelínek narýsoval pas před brankoviště zpoza brány, ale Lukáš Vala prudký pas nedokázal zpracovat. Pro domácí škoda!
     
    19:09
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Dění na ledě se už promítá i do průběžného stavu, mladí Bruslaři jdou do trháku! Jan Jelínek z levé strany vykouzlil chirurgicky přesný pas na hůl DOMINIKA SUCHÉHO, jehož dělovka z první skončila v horním koutu brány nad Hamaričovou rukavicí! Asistence: Jan Jelínek, Tomáš Cejpek.
     
    18:20
    Obrovská tutovka Broďáků! Vladimír Szilva pelášil úplně sám na gólmana Hamariče, kterého si sice položil na led kličkou, ale trestuhodně napálil jen jeho nataženou lapačku!
     
    16:29
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Mladí Bruslaři bleskově odpověděli a zaslouženě si vzali ztracené vedení zpět! Tomáš Cejpek v útočném pásmu adresoval hezký pas na hůl DOMINIKA SUCHÉHO, jenž nevymýšlel nic složitého a z mírného úhlu na levé straně, kde byl volný, propálil svižnou ranou gólmana Hamariče! Asistence: Tomáš Cejpek.
     
    14:18
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Tak to je gól jako blesk z čistého nebe, hosté se sporadicky probili kupředu a slaví vyrovnání! Tomáš Eis přihrál Patriku Málkovi, jenž našel před brankovištěm hůl VÁCLAVA SVOBODY. Kanonýr hostů to udělal parádně, když si položil brankáře Kekulu kličkou na led a pohodlně zasunul po ledě zasunul kotouč k tyčce! Asistence: Patrik Málek, Tomáš Eis.
     
    09:53
    Tohle vypadalo pro brodské barvy slibně! Tomáš Cejpek vystřelil z pravého kruhu a gólman Hamarič měl zakrytý výhled. Kotouč nejdříve vyrazil před sebe, ale než stihl Vladimír Szilva dorážet, přerušil hru!
     
    08:19
    Broďáci opět nebyli daleko od dalšího gólu. Hned několik hráčů doráželo zblízka, ale gólman Hamarič se dobře roztáhl ve svém území!
     
    05:42
    Chotěboř se asi poprvé výrazněji zabydlela na dostřel brodské brány a zakončila. Nabito dostal před bránu Ondřej Langhans, ale zacinkal jen na tyčku!
     
    03:39
    Velká šance Havlíčkova Brodu! Jan Jelínek si parádně sjel před bránu a dostal dobrý pas, ale zblízka puk nedokázal dopravit za Hamaričova záda!
     
    01:02
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak to je ledová sprcha pro hosty, kteří brzy prohrávají! Jan Jelínek posunul v útočné pásmu puk do jízdy TOMÁŠI CEJPKOVI, jenž z těžkého úhlu vystřelil a brankář Hamarič překvapivě pustil kotouč podél bližší tyčky, kde špatně pokryl prostor, do sítě! Asistence: Jan Jelínek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Cejpek (Jelínek), 17. Suchý (Cejpek), 20. Suchý (Jelínek, Cejpek), 49. M. Polák (Veverka), 50. Szilva (Hynek), 53. M. Polák (Veverka, M. Přibyl) – 15. Svoboda (Málek, Eis)


    BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Adam) – Kříž, Bušek, Suchý, Motl, Bancíř, D. Polák – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva "C", M. Přibyl, Cejpek, M. Polák, Nguyen, Veverka
    HC Chotěboř: Coufal (Hamarič) – Veselý, Musílek, J. Ludvík, Krejčí, Kopecký – Eis "C", Nermuť, Málek, Svoboda "A", Patrik Mašek, Hajšman, Langhans, Petr Mašek

    Rozhodčí: Radim Prchal – David Přichystal, Michal Veverka
    bahis siteleri