New Jersey – Washington 2:5 (kon.) | Philadelphia – Toronto 2:1 (kon.) | NY Islanders – Montreal 3:1 (kon.)
Boston – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Carolina – Los Angeles 0:3 (kon.) | Ottawa – Calgary 2:3 (po pr.)
Florida – Tampa 2:1 (po pr.) | Minnesota – St. Louis 5:1 (kon.) | Nashville – Columbus 4:3 (kon.)
Chicago – Winnipeg 3:5 (kon.) | Dallas – Buffalo 4:3 (kon.) | Arizona – Vancouver 3:0 (kon.)
San Jose – Edmonton 1:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Edmonton Oilers
Pátek 27.01.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:08 Connor MCDAVID - 1:4
     
    58:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hostující celek si pojistil výhru. Leon Draisaitl našel CONNORA MCDAVIDA, který mířil sám na odkrytou branku, kterou bez problémů dokázal trefit. Asistence: Leon Draisaitl.
    51:31 Drake CAGGIULA - 1:3
     
    51:31
    Edmonton právě vstřelil branku!
    San Jose mělo k dispozici buly v útočném pásmu. To vyhrálo, ale k puku se dostal DRAKE CAGGIULA. Ten postupoval sám na branku, dostal se do brejku, který dokázal proměnit přesnou střelou. Edmonton vede o dva góly a osm minut zbývá do konce třetiny. Bez asistence.
    37:09 Andrej SEKERA - 1:2
     
    37:09
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton se dostává na konci druhé třetiny do jednobrankového vedení. Leon Draisaitl poslal puk na modrou čáru, odkud překonat brankáře soupeře tvrdou střelou ANDREJ SEKERA. Asistence: Leon Draisaitl.
    19:54 Andrej SEKERA - 1:1
     
    19:54
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Střelu ANDREJE SEKERY tečoval za záda svého brankáře Marc-Édouard Vlasic. Domácí trenér se rozhodl využít výzvu. Rozhodčí u videa zkoumali, zda celé akci nepředcházelo postavení mimo hru. Vše v pořádku, gól platí. Asistence: Connor McDavid
    04:05 Logan COUTURE - 1:0
     
    04:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Po krásné rychlé kombinaci v útočném pásmu se domácí dostávají do vedení. Puk získal LOGAN COUTURE, který si počkal na první pohyb brankáře a zakončil do protipohybu. Cam Talbot nedokázal kotouč zastavit, San Jose jde do vedení. Asistence: Mikkel Bødker a Patrick Marleau.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 5. Couture (Bødker, Marleau) – 20. Sekera (McDavid), 38. Sekera (Draisaitl), 52. Caggiula, 59. McDavid (Draisaitl)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Hertl, J. Thornton, Pavelski – Marleau, Couture, Bødker – Labanc, Tierney, J. Ward – Meier, M. Karlsson, Carpenter.
    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Klefbom, A. Larsson, Sekera, Russell, Davidson, Benning – Maroon, McDavid, Draisaitl – Lucic, Nugent-Hopkins, Eberle – B. Pouliot, Caggiula, Slepyšev – Hendricks, Letestu, Kassian.

    Rozhodčí: Skilliter, Hanson – Heyer, Rody

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri