Minellaová – Čepelová 2:1 (kon.) | Siniaková – Voskobojevová 2:1 (kon.)
konec
Kateřina Siniaková
Kateřina Siniaková (5)
2
5 6 6  
Galina Voskobojevová
Galina Voskobojevová
1
7 4 2  
Pondělí 30.01.2017, 10:17 • Taipei Arena (Show Court) • WTA Tchaj-pej (tvrdý povrch) • 1. kolo
     
    Kateřina Siniaková prohrála úvodní set plný brejkbolů 7:5 a ve druhém prohrávala 2:0. Navíc ji postihla nevolnost a byla jí velká zima. Během Medical timeoutu ovšem dostala prášek, který začal zabírat a vítězka z Šen-čenu začala předvádět světový tenis. Galina Voskobojevová se snažila zahrávat v klíčových výměnách drop shoty, jenže česká hráčka je vždy dokázala doběhnout a fantasticky ji prohodit. Rodačka z Hradce Králové předvedla obrovský vnitřní boj se soupeřkou, ale také sama se sebou, a po setech 5:7, 6:4 a 6:2 postupuje do druhého kola Tajwan Open. (12:50:48)
     
    Konec zápasu
     
    6:2
    Kateřina Siniaková na druhý pokus skvěle podala na téčko z levé strany a Galina Voskobojevová returnovala z forhendu za základní čáru. Dvacetiletá hráčka a vítězka turnaje WTA z Šen-čenu dokonala navzdory nevolnosti fantastický comeback a raduje se v Tajwanu z postupu do druhého kola!
     
    40-0
    Kateřina Siniaková opět skvěle podala z pravé strany ven z kurtu a Galina Voskobojevová z forhendu poslala míč hraný hodně nízko do sítě. Vítězka z Šen-čenu má po skvělém obratu k dispozici mečbol!
     
    30-0
    Další skvělé podání, tentokrát na téčko, a poté vítězný forhend do vzdálenějšího levého rohu kurtu.
     
    15-0
    Kateřina Siniaková z pravé strany fantasticky podala ven z kurtu a Galina Voskobojevová trefila sloupek.
     
    5:2
    Poslední výměna připomínala čtyřhru. Kateřina Siniaková dvakrát napálila míč do rakety Galiny Voskobojevové, která si naběhla dobře k síti, a ve druhém případě se odrazil vedle levé postranní čáry. Kateřina Siniaková třetí brejkbol využila a po přestávce půjde podávat na vítězství v dnešním dramatickém utkání!
     
    40-30
    Opět byla Kateřina Siniaková ve hře do doby, než z bekhendu míč poslala znovu sítě.
     
    40-15
    Kateřina Siniaková se dostala do výměny, jenže z forhendu po delší sérii úderů poslala míč do sítě.
     
    40-0
    Galina Voskobojevová nedokázala ani na druhý pokus dobře podat a Kateřina Siniaková má po její nevynucené chybě z bekhendu tři brejkboly!
     
    30-0
    Ne, ne! Drop shoty dnes na Kateřinu Siniakovou zkrátka neplatí. Rodačka z Hradce Králové poněkolikáté v zápase doběhla drop shot soupeřky a poté ji na síti fantasticky prohodila!
     
    15-0
    Galina Voskobojevová sice dobře podala, jenže vzápětí z forhendu poslala míč na pravé straně do sítě.
     
    4:2
    Galina Voskobojevová nedokázala dobře returnovat a Kateřina Siniaková po potvrzení brejku vede 4:2!
     
    40-15
    Fantastická hra v podání Kateřiny Siniakové! Česká tenistka skvěle podala na téčko po druhém podání a poté výměnu zakončila nádherným bekhendem, který kopíroval levou postranní čáru a dopadl přesně na ni!
     
    30-15
    Galina Voskobojevová se sice dostala do výměny, jenže po pár úderech poslal míč za základní čáru.
     
    15-15
    Galina Voskobojevová předvedla dobrý return, se kterým se dvacetiletá Češka nepoprala a poslala míč z bekhendu do sítě.
     
    15-0
    Kateřina Siniaková z pravé strany podala skvěle ven z kurtu a return Galiny Voskobojejové z forhendu skončil v síti. Míč málem trefil sloupek napínající sít.
     
    3:2
    Kateřina Siniaková hned první brejbkol využila, když skvěle zareagovala na drop shot Kazašky a poté ji na síti nádherným diagonálním prohozem z forhendu prohodila! Rodačka z Hradce Králové si vzala ztracené podání také rychle zpět. Byli jsme svědky tří brejků v řadě.
     
    A-40
    Kateřina Siniaková zahrála pěkný forhend podél pravé postranní čáry přesně do rohu a po nevynucené chybě Galiny Voskobojevové má k dispozici brejkbol!
     
    40-40
    Galina Voskobojevová dobře podala z levé strany ven z kurtu, jenže vzápětí z forhendu míč poslala zbytečně daleko za základní čáru.
     
    30-40
    Kateřina Siniaková bojuje jako lvice a tentokrát svou soupeřku zaskočila skvělým returnem z bekhendu.
     
    15-40
    Rodačka z Hradce Králové málem přišla s nádherným diagonálním vítězným returnem z bekhendu, který těsně minul vzdálenější pravé roh kurtu.
     
    15-30
    Kateřina Siniaková si nabíhala na síť, nakonec ale hrát nemusela, protože její drop shot byl vítězný.
     
    0-30
    Galina Voskobojevová dobře podala na tělo vítězky z Šen-čenu, jejíž return skončil za základní čárou.
     
    0-15
    Kateřina Siniaková chtěla zahrát vítězný return podél pravé postranní čáry, míč ale skončil v autu.
     
    2:2
    Galina Voskobojevová už šestým brejkbolem nepohrdla a vzala si ztracené podání po obrovské bitvě zpět!
     
    40-A
    Galina Voskobojevová z forhendu předvedla nádherný vítězný return, který dopadl přesně do vzdálenějšího levého rohu dvorce, a má k dispozici šestý brejkbol!
     
    40-40
    To je neskutečné. Obě hráčky se marně snaží gem ukončit. Kateřina Siniaková zahrála bekhend příliš silně a ulétl jí za základní čáru.
     
    A-40
    Galina Voskobojevová z forhendu poslala míč po nepovedeném returnu za základní čáru a Kateřina Siniaková má po odvrácení pěti brejkbolů k dispozici druhý gembol na potvrzení předchozího brejku!
     
    40-40
    Kateřina Siniaková chtěla zahrát vítězný forhend podél pravé postranní čáry, míč ale dopadl do autu. Další shoda! Tohle je velice důležitý gem.
     
    A-40
    Kateřina Siniaková skvěle podala na tělo své soupeřky, která returnovala do sítě.
     
    40-40
    Galina Voskobojevová kroutí bezmocně hlavou poté, co míč z bekhendu zbytečně poslala do autu za základní čárou. Kateřina Siniaková odvrátila v tomto gemu již pět brejkbolů! Sledujeme neskutečné drama.
     
    40-A
    Galina Voskobojevová předvedla fantastický return z bekhendu hraný podél levé postranní čáry a má k dispozici další brejkbol! Kateřina Siniaková z forhendu poslala míč pouze do sítě.
     
    40-40
    Kateřina Siniaková si pomohla dobrým podáním ven z kurtu, po kterém Galina Voskobojevová returnovala za základní čáru.
     
    40-A
    Galina Voskobojevová si po delší výměně připravila pozici a po náběhu na síť napálila míč pod nohy Kateřiny Siniakové, která se hodně rozčilovala a dostala od rozhodčí Adelky Cinko varování. Brejkbol pro Kazašku!
     
    40-40
    Kateřina Siniaková chtěla zahrát čopovaný míč z bekhendu, ten jí ovšem hrubě nevyšel, když zhruba metr dopadl vedle levé postranní čáry. Shoda.
     
    A-40
    Kateřina Siniaková skvěle podala a Galina Voskobojevová z forhendu poslala míč do autu.
     
    40-40
    Kateřina Siniaková zahrála z forhendu míč příliš silně, alespoň tedy podle čárového rozhodčího, jenže česká hráčka si vzala Jestřábí oko, které bylo úspěšně. Míč z její rakety totiž dopadl přesně na základní čáru. Rodačka z Hradce Králové vzápětí odpověděla v opakované výměně na drop shot soupeřky skvělým forhendem podél pravé postranní čáry a ze stavu 0:40 se dostala na shodu! Neskutečné!
     
    30-40
    Kateřina Siniaková fantasticky podala ven z kurtu a zaznamenala první eso v dnešním zápase!
     
    15-40
    Kateřina Siniaková si počkala, až jí míč dopadne na zem, a poté s lehkostí zahrála bekhend do levé části kurtu k základní čáře.
     
    0-40
    Kateřina Siniaková se vzápětí vyhodila a Galina Voskobojevová má k dispozici hned tři brejkboly!
     
    0-30
    To byl nádherný dynamit! Galina Voskobojevová si po skvělém podání naběhla na síť, kde výměnu zakončila razantním bekhendem zahraným do levého rohu.
     
    0-15
    Kateřina Siniaková se plácla pořádně do stehna poté, co se ji nepovedl return z forhendu.
     
    2:1
    Neskutečná práce nohou v podání české hráčky znamená brejk! Kateřina Siniaková doběhla drop shot Galiny Voskobojevové a poté ji na síti fantastickým úderem hraným hodně nízko prohodila!
     
    A-40
    Galina Voskobojevová jako by se zalekla a z forhendu míč poslala po slabém returnu soupeřky do sítě. Kateřina Siniaková má v tomto gemu třetí brejkbol!
     
    40-40
    Galina Voskobojevová sice podávala na druhý pokus, přesto forhend Kateřiny Siniakové skončil za základní čárou v autu. Kazaška odvrátila dva brejkboly!
     
    40-30
    Kateřina Siniaková se dostala pod tlak a bekhend, který hrála téměř u země, skončil vedle levé čáry.
     
    40-15
    Brejkbol tu ale přece jen je! Galina Voskobojevová se zbytečně vyhodila z bekhendu.
     
    30-15
    Galina Voskobojevová se vydala k síti a neměla situaci vůbec připravenou, za což ji málem Kateřina Siniaková potrestala parádním prohozem, jenže její diagonální forhend skončil těsně vedle vzdálenější levé čáry.
     
    30-0
    Galina Voskobojevová navíc vzápětí předvedla dvojchybu a Kateřina Siniaková je míč od brejkbolu.
     
    15-0
    Kateřina Siniaková bojovala jako lvice a dlouho se bránila. Galina Voskobojevová poté chtěla zahrát vítězný diagonální forhend, jenže ho minula a míč z její rakety skončil daleko za vzdálenější levou čárou. Obrana české hráčky nakonec slavila úspěch!
     
    1:1
    Kateřina Siniaková skvěle podala ven z kurtu a Galina Voskobojevová returnovala za základní čáru.
     
    40-30
    Galina Voskobojevová hodně lituje poté, co nedokázala využít druhého podání české hráčky a z forhendu poslala míč do sítě.
     
    30-30
    A znovu měla Kateřina Siniaková ve výměně na vrh, jenže tentokrát z bekhendu poslala míč pouze do sítě.
     
    30-15
    Výměna zápasu! Galina Voskobojevová se zuby nehty bránila a poté předvedla jeden razantní forhend. Kateřina Siniaková ale zareagovala a po další sérii úderu výměnu zakončila krásným nabíhaným forhendem do pravého rohu dvorce!
     
    15-15
    Rodačka z Hradce Králové chtěla zahrát úder k levé postranní čáře, jenže ji těsně minula.
     
    15-0
    Kateřina Siniaková také začíná na podání dobře, Galina Voskobojevová po jejím podání na tělo returnovala do autu za základní čárou.
     
    0:1
    Galina Voskobojevová hraje hodně agresivně. Nyní českou tenistku dalším razantním forhendem zahnala do rohu a Kateřina Siniaková nedokázala odpovědět.
     
    0-40
    Kateřina Siniaková sice dokázala zareagovat na razantní forhend Kazašky podél pravé postranní čáry, jenže Galina Voskobojevová vzápětí ukončila výměnu razantní smečí a má náběh na čistou hru!
     
    0-30
    Kateřina Siniaková nedokázala využít pomalého druhého podání své soupeřky a z bekhendu poslala míč trestuhodně do sítě. Škoda.
     
    0-15
    Galina Voskobojevová z pravé strany skvěle podala ven z kurtu a Kateřina Siniaková returnovala do autu.
     
    0:0
    Kateřinu Siniakovou sice trápila v úvodu druhého setu nevolnost, byla jí velká zima a prohrávala 0:2, během Medical timeoutu ale dostala prášek, který začal postupem času zabírat a rodačka z Hradce Králové druhou sadu nakonec otočila, když ji vyhrála 6:4.
     
    6:4
    Galina Voskobojevová po krátké výměně napálila míč z bekhendu do sítě a Kateřina Siniaková získává druhý set v poměru 6:4! Čeká nás vyvrcholení utkání v podobě třetího a rozhodujícího setu!
     
    40-15
    Galina Voskobojevová předvedla return, který byl příliš dlouhý, a Kateřina Siniaková má k dispozici dva setboly!
     
    30-15
    Kateřina Siniaková doběhla neskutečný drop shot své soupeřky a poté na síti zahrála vítězný forhend, který kopíroval pravou postranní čáru a dopadl do rohu.
     
    15-15
    Galina Voskobojevová fantasticky zareagovala na diagonální forhend české hráčky a ze stejné strany zahrála parádní úder podél pravé postranní čáry, po kterém se Kateřina Siniaková vyhodila.
     
    15-0
    Galina Voskobojevová nevyužila druhého podání české hráčky a z forhendu poslala míč za základní čáru.
     
    5:4
    Galina Voskobojevová na druhý pokus skvěle podala a na síti předvedla dva voleje, z nichž druhý hrála z bekhendu a navíc zády k pásce, přesto pod ostrým úhlem zamířil ke vzdálenější pravé čáře. To byl neskutečný volej, po kterém se Kazaška udržela ve druhém setu a snížila na 5:4! Kateřina Siniaková jde ale podávat.
     
    0-40
    Kateřina Siniaková se zbytečně vyhodila z bekhendu a Galina Voskobojevová má náběh na čistou hru.
     
    0-30
    Galina Voskobojevová dobře podala a následný bekhendový return Kateřiny Siniakové skončil v autu.
     
    0-15
    Galina Voskobojevová podává na udržení se v prvním setu a začíná skvěle, nádherným vítězným forhendem podél pravé postranní čáry! Česká tenistka potvrdila brejk a vede 5:3!
     
    5:3
    Kateřina Siniaková předvedla fantastický drop shot, který Galina Voskobojevová sice doběhla, jenže česká hráčka ji poté z bekhendu na síti skvěle prohodila!
     
    40-15
    Kateřina Siniaková si pomohla dobrým podáním a Galina Voskobojevová opět returnovala za základní čáru.
     
    30-15
    Galina Voskobojevová začala hrát hodně agresivně. Nejprve napálila míč z forhendu pod nohy Kateřiny Siniakové a poté výměnu ukončila razantním bekhendem zahraným do její protipohybu.
     
    30-0
    Další dobré podání, po kterém Galina Voskobojevová returnovala daleko za základní čáru.
     
    15-0
    Kateřina Siniaková dobře podala a return Galiny Voskobojejové z forhendu skončil vedle pravé čáry.
     
    4:3
    Kateřina Siniaková společně s trenérem rychle pláchla do útrob Taipei Areny, zatímco Galina Voskobojevová si během toaletní přestávky české hráčky vyžádala pomoc trenéra. Čeká nás klíčový gem druhého setu.
     
    4:3
    Galina Voskobojevová zahrála forhend příliš razantně a míč skončil za základní čárou. Kateřina Siniaková třetí brejkbol využila a vede ve druhém setu 4:3!
     
    40-30
    Kateřina Siniaková nevyužila druhého podání a z forhendu trefila pouze pásku. Dva ze tří brejkbolů jsou minulostí.
     
    40-15
    Galina Voskobojevová si pomohla skvělým podáním a poté výměnu zakončila na síti razantní smečí!
     
    40-0
    Galina Voskobojevová předvedla třikrát v řadě nevynucenou chybu poté, co její forhend hraný podél pravé postranní čáry skončil v autu. Kateřina Siniaková má k dispozici tři brejkboly!
     
    30-0
    Galina Voskobojevová musela podávat na druhý pokus a vzápětí se zbytečně vyhodila z forhendu.
     
    15-0
    Galina Voskobojevová předvedla dvojchybu a na podání nyní nezačíná vůbec dobře.
     
    3:3
    Galina Voskobojevová se opřela do druhého podání české hráčky, jenže její bekhend hraný podél levé postranní čáry skončil v autu. Kateřina Siniaková odvrátila dva brejkboly a vyrovnala na 3:3!
     
    A-40
    Kateřina Siniaková skvěle podala na téčko a return Galiny Voskobojevové skončil v síti.
     
    40-40
    Galina Voskobojevová to měla poměrně dobře rozehrané, vzápětí ale zbytečně zahrála do sítě.
     
    40-A
    Kateřina Siniaková chtěla zahrát forhend podél pravé postranní čáry, jenže se ji nepovedl a v šestém gemu druhého setu musí čelit druhému brejkbolu!
     
    40-40
    Kateřina Siniaková se zuby nehty bránila a Galina Voskobojevová se dobře pokusila změnit tempo hry drop shotem, ten ovšem skončil v síti. Shoda!
     
    30-40
    Kateřina Siniaková hrála o gembol a situaci nezvládla. Její bekhend skončil za základní čárou a Galina Voskobojevová má k dispozici brejkbol, který může být rozhodující!
     
    30-30
    Galina Voskobojevová se dobře opřela do druhého podání Kateřiny Siniakové, její razantní forhend hraný v ideální výšce ale skončil za základní čárou.
     
    15-30
    Kateřina Siniaková se opět dobře bránila až do doby, kdy bekhend hrála hodně nízko a trefila síť.
     
    15-15
    Kateřina Siniaková se stala vítězkou dlouhého souboje úderů od základní čáry, když si po forhendu do pravého rohu dvorce naběhla k síti a výměnu zakončila fantastickým volejem.
     
    0-15
    Kateřina Siniaková chtěla zahrát vítězný forhend do pravého rohu dvorce, který těsně minula.
     
    2:3
    Kateřina Siniaková zahrála z bekhendu pouze do sítě a Galina Voskobojevová vede ve druhém setu 3:2.
     
    40-A
    Vzápětí se situace opakovala. Galina Voskobojevová dobře podala a po příliš dlouhém returnu české tenistky má k dispozici po odvrácení brejkbolu gembol!
     
    40-40
    Galina Voskobojevová dobře podala a return její české soupeřky byl příliš dlouhý.
     
    40-30
    Kateřina Siniaková využila druhého podání soupeřky ven z kurtu a pod ostrým úhlem zahrála vítězný return z forhendu, který dopadl přesně ke vzdálenější levé postranní čáře. Česká tenistka má brejkbol!
     
    30-30
    Kateřina Siniaková donutila Galinu Voskobojevovou po jejím parádním servisu ven z kurtu zahrát na síti dva voleje, z nichž druhý hraný vysoko nad hlavou dopadl na její vlastní polovinu kurtu! To je obrovská chyba!
     
    15-30
    Kateřina Siniaková to měla dobře rozehrané, jenže vzápětí přišla nevynucená chyba z forhendu.
     
    15-15
    Kateřina Siniaková bekhendem hraným hodně nízko zareagovala na razantní forhend podél pravé postranní čáry a Galina Voskobojevová po náběhu trefila síť.
     
    0-15
    Kateřina Siniaková málem předvedl z fohendu fantastický prohoz, míč ale skončil těsně vedle vzdálenější levé čáry. Škoda.
     
    2:2
    Rodačka z Hradce Králové skvěle podala ven z kurtu a Galina Voskobojevová returnovala do autu. Kateřina Siniaková potvrdila brejk a vyrovnala stav druhého setu na 2:2!
     
    40-15
    Kateřina Siniaková si pomohla skvělým podáním a poté výměnu zakončila na síti razantním volejem z forhendu, který dopadl do pravého rohu dvorce.
     
    30-15
    Kateřina Siniaková chtěla zahrát vítězný forhend podél pravé postranní čáry, od kterého nebyla daleko, míč ale skončil v těsně za základní čárou.
     
    30-0
    Galina Voskobojevová nedokázala využít druhého podání a return ji ulétl daleko za základní čáru.
     
    15-0
    Kateřina Siniaková skvěle podala ven z kurtu a return Galiny Voskobojevové skončil v síti.
     
    1:2
    Zdravotní stav Kateřiny Siniakové:

    Dvacetiletou Češku zužuje nevolnost a podle vlastních slov je jí velká zima. Během Medical timeoutu ale dostala prášek, tak snad pomůže!
     
    1:2
    Rodačka z Hradce Králové předvedla po krátké výměně pěkný vítězný forhend hraný ke vzdálenější levé postranní čáře a vzala si ztracené podání zpět!
     
    A-40
    Kateřina Siniaková využila druhého podání své soupeřky, která vzápětí zahrála z forhendu do sítě. Vítězka z Šen-čenu má k dispozici brejkbol!
     
    40-40
    Kateřina Siniaková předvedla z bekhendu skvělý return pod nohy Galiny Voskobojevové, jejíž úder skončil v autu a z ničeho nic je tu shoda! Česká tenistka bojuje jako lvice.
     
    30-40
    Kateřina Siniaková zahrála nádherný diagonální forhend, který z pravé strany zamířil do vzdálenějšího levého rohu a znamenal vítězný míč.
     
    15-40
    Galina Voskobojevová podává parádně a má dva gemboly na potvrzení předchozího brejku!
     
    15-30
    A vzápětí další eso! Tentokrát po druhém podání z pravé strany, opět ovšem ven z kurtu.
     
    15-15
    Galina Voskobojevová z levé strany skvěle podala ven z kurtu a znamenala eso!
     
    15-0
    Kateřina Siniaková předvedla z forhendu nádherný return, který znamenal vítězný míč.
     
    0:2
    Kateřina Siniaková předvedla další chybu, která může být velice drahá. Galina Voskobojevová využila brejkbol a vede ve druhém setu 2:0!
     
    40-A
    Galina Voskobojevová skvěle zareagovala na drop shot české tenistky a poté ji na síti skvěle prohodila. Dvaatřicetiletá Kazaška má k dispozici brejkbol!
     
    40-40
    Galina Voskobojevová předvedla nádherný diagonální forhend, který pod ostrým úhlem dopadl na pravou postranní čáru, Kateřina Siniaková na něj málem fantasticky zareagovala, její bekhend ale těsně minul levý roh kurtu!
     
    40-30
    Vzápětí přichází nevynucená chyba. Úder Kateřiny Siniakové byl příliš dlouhý a skončil v autu.
     
    40-15
    Kateřina Siniaková zahrála úžasný bekhend do levého rohu dvorce, který znamenal vítězný míč.
     
    30-15
    Galina Voskobojevová chtěla předvést z forhendu další dobrý return, jenže tentokrát její úder skončil za základní čárou v autu.
     
    15-15
    Kateřina Siniaková dobře podala a následný forhend Galiny Voskobojevové skončil v síti.
     
    0-15
    Kateřina Siniaková byla ošetřena a po více než šesti minutách utkání pokračuje. Galina Voskobojevová využila druhého podání české hráčky a z forhendu vytáhla úžasný vítězný return!
     
    0:1
    Kateřina Siniaková si vyžádala Medical timeout a po krátké prodlevě už diskutuje s fyzioterapeutkou. Osobně doufám, že to vítězka z Šen-čenu zvládne a bude se v zápase pokračovat. Pokud je ale její zranění vážné, tak se nedá nic dělat. Mysleme však pozitivně.
     
    0:1
    Kateřina Siniaková chtěla zahrát bekhend podél levé postranní čáry a připravit si skvělou výchozí pozici, tu jí ovšem neumožnila síť. Galina Voskobojevová v úvodu druhého setu odvracela dva brejkboly, situaci ale ustála a ujala se vedení 1:0.
     
    40-A
    Kateřina Siniaková nevyužila druhého podání soupeřky a returnovala z forhendu za základní čáru.
     
    40-40
    Jenže vzápětí přichází další nevynucená a zbytečná chyba. Galina Voskobojevová se vydal dopředu, jenže následný forhend zbytečně poslala do sítě.
     
    40-A
    Galina Voskobojevová odvrátila dva brejkboly a po dalším dobrém podání má gembol.
     
    40-40
    Galina Voskobojevová zahrála skvělý forhend do levého rohu a úder české hráčky skončil v autu. Shoda!
     
    40-30
    První Kazaška odvrátila razantním podáním, po kterém rodačka z Hradce Králové returnovala do autu.
     
    40-15
    Galina Voskobojevová se vzápětí vyhodila z bekhendu a darovala Kateřině Siniakové dva brejkboly!
     
    30-15
    A další chyba! Galina Voskobojevová chtěla zahrát vítězný forhend podél pravé postranní čáry, jenže ji minula.
     
    15-15
    Není všechno zlato, co se třpytí. Galina Voskobojevová si připravila pozici, jenže poté na téčku napálila míč z forhendu zbytečně do sítě.
     
    0-15
    Galina Voskobojevová dobře podala a do druhého setu vstupuje velice slibně.
     
    0:0
    Úvodní set nebyl tolik o podání, jako o příjmu, na kterém byly obě hráčky skvělé až do samostatného závěru prvního setu, v němž Kateřina Siniaková ztratila podání a podruhé už se ji na servisu udržet v úvodní sadě nepodařilo. Galina Voskobojevová vyhrála vyrovnaný první set plný brejků v poměru 7:5.
     
    5:7
    Kateřina Siniaková chtěla zahrát razantní bekhend, jenže ho hrála hodně nízko a její následný úder skončil těsně za základní čárou. Druhý setbol už Galina Voskobojevová využila a ujala se vedení 1:0!
     
    15-40
    Kateřina Siniaková sice nedokázala svou soupeřku na síti prohodit, následný stop volej Galiny Voskobojevové ale zastavila páska.
     
    0-40
    Kateřina Siniaková se vzápětí vyhodila z bekhendu, který skončil dva metry za základní čárou a Galina Voskobojevová má po něm brejkbol a zároveň setbol!
     
    0-30
    Rodačka z Hradce Králové předvedla čtvrtou dvojchybu, která může znamenat konec prvního setu!
     
    0-15
    Galina Voskobojevová využila druhého podání a Kateřina Siniaková po jejím razantním forhendu hraném přesně na základní čáru trefila síť.
     
    5:6
    Kateřina Siniaková se dobře bránila, jenže Galina Voskobojevová zahrála skvělý forhend do pravého rohu dvorce a poté zakončila výměnu na síti pěkným volejem, který její soupeřka neměla šanci doběhnout.
     
    15-40
    Kateřina Siniaková dobře přečtla drop shot Galiny Voskobojevové a dokázala ho doběhnout, míč už se jí ale přes pásku přehodit nepodařilo.
     
    15-30
    Galina Voskobojevová z pravé strany skvěle podala ven z kurtu a Kateřina Siniaková neměla šanci.
     
    15-15
    Galina Voskobojevová zahrála dva skvělé forhendy, z nichž první dopadl do vzdálenějšího levého rohu a druhý kopíroval pravou postranní čáru. Krásný vítězný úder.
     
    15-0
    Galina Voskobojevová chtěl prohodit svou soupeřku, která se vydala k síti, jenže trefila pouze její raketu a Kateřina Siniaková předvedla pěkný volej, po kterém Kazaška zahrála z forhendu do sítě.
     
    5:5
    Kateřina Siniaková skvěle podala z pravé strany ven z kurtu, a přestože Galina Voskobojevová dokázala zareagovat, vzápětí ji zahrála bekhend do protipohybu!
     
    40-15
    Kateřina Siniaková zahrála forhend horním rámem rakety a míč skončil za základní čárou v autu.
     
    40-0
    Galina Voskobojevová vzápětí zahrála do sítě a česká tenistka má k dispozici tři gemboly na 5:5!
     
    30-0
    Kateřina Siniaková zahrála fantastický bekhend do levého rohu dvorce a následný úder Galiny Voskobojevové z forhendu byl příliš dlouhý.
     
    15-0
    Galina Voskobojevová se opřela do forhendu a chtěla zahrát vítězný return, její úder ale skončil vedle vzdálenější levé postranní čáry.
     
    4:5
    Galina Voskobojevová po sérii čtyř brejků v řadě jako první dokázala udržet své podání a Kateřina Siniaková půjde po přestávce podávat na setrvání v prvním setu!
     
    0-40
    Galina Voskobojevová z pravé strany skvěle podala ven z kurtu a Kateřina Siniaková se po míči natahovala marně.
     
    0-30
    Kateřina Siniaková chtěla hrát hodně agresivně, jenže její forhend se začíná vytrácet, tentokrát míč skončil v síti.
     
    0-15
    Kateřina Siniaková předvedla return, který byl příliš dlouhý a skončil za základní čárou.
     
    4:4
    Galina Voskobojevová si naběhla po dobrém returnu k síti, kde výměnu zakončila pěkným forhendem zahraným do pravého rohu! Kazaška si vzala ztracené podání také podruhé v řadě rychle zpět a vyrovnala na 4:4!
     
    30-40
    Galina Voskobojevová z forhendu předvedla úžasný vítězný return, za kterým se Kateřina Siniaková pouze bezmocně ohlédla. Je tu další brejkbol!
     
    30-30
    Kateřina Siniaková dvakrát napálila míč do sítě, což znamená další dvojchybu.
     
    30-15
    Kateřina Siniaková vzápětí zvolila dobrý servis na tělo a Galina Voskobojevová opět zahrála return za základní čáru.
     
    15-15
    Kateřina Siniaková z pravé strany na druhý pokus dobře podala ven z kurtu a Galina Voskobojevová returnovala pouze za základní čáru, kde míč skončil v autu.
     
    0-15
    Galina Voskobojevová si naběhla na síť a dostala Kateřinu Siniakovou pod tlak, který nedokázala ustát a její forhend skončil daleko vedle pravé postranní čáry.
     
    4:3
    Kateřina Siniaková po dobrém returnu zahrála ostrý forhend podél pravé postranní čáry a poté na síti zakončila výměnu pěkným volejem hraným nad hlavou k levé postranní čáře! Byli jsme svědky dalšího brejku, po kterém si dvacetiletá Češka podruhé v úvodním setu rychle vzala ztracené podání zpět.
     
    A-40
    Kateřina Siniaková předvedla na síti dva voleje, a přestože se Galina Voskobojevová dostala zpět do výměny, vzápětí přišla chyba z bekhendu, který skončil v síti. Česká hráčka má k dispozici brejkbol!
     
    40-40
    Galina Voskobojevová hraje hrozně zbrkle a i další její forhend skončil daleko za základní čárou.
     
    40-A
    Kateřina Siniaková předvedla špatný return, ačkoliv servis její soupeřky nebyl nikterak prudký.
     
    40-40
    A znovu se situace opakovala, tentokrát ale forhend Galiny Voskobojevové skončil v síti. Z ničeho nic je tu shoda!
     
    30-40
    Galina Voskobojevová opět netrefila forhend, který byl příliš silný a skončil za základní čárou.
     
    15-40
    Galina Voskobojevová skvěle podala z pravé strany ven z kurtu a Kateřina Siniaková čekala, kam její return dopadne. Dopadl ovšem do autu.
     
    15-30
    Kateřina Siniaková se dobře bránila a Galina Voskobojevová se z forhendu po několikáté v zápase zbytečně vyhodila. Míč skončil za základní čárou.
     
    0-30
    Kateřina Siniaková chtěla zpomalit hru čopovaným míčem z bekhendu, který skončil těsně vedle pravé postranní čáry v autu.
     
    0-15
    Galina Voskobojevová dobře podala a poté na síti zakončila výměnu krásným stop volejem. Kateřina Siniaková dělala všechno pro to, aby míč doběhla, jenže se jí to nepodařilo.
     
    3:3
    Galina Voskobojevová hned první brejkbol využila a také ona si vzala ztracené podání rychle zpět poté, co se Kateřina Siniaková vyhodila z bekhendu! Série brejkbolů pokračuje.
     
    30-40
    Teď už to Galina Voskobojevová trefila báječně! Kazaška předvedla nádherný vítězný forhend, který po returnu zapadl do vzdálenějšího pravého rohu. Galina Voskobojevová má k dispozici brejkbol!
     
    30-30
    Galina Voskobojevová chtěla zahrát vítězný forhend podél pravé postranní čáry, jenže byl příliš dlouhý.
     
    15-30
    Kateřina Siniaková předvedla druhou dvojchybu v dnešním zápase, na rozdíl od té první ovšem není nikterak kritická a zatím nic neznamená.
     
    15-15
    Kateřina Siniaková skvěle podala a Galina Voskobojevová returnovala daleko za základní čáru.
     
    0-15
    Kateřina Siniaková si naběhla k síti a nabíhaný forhend po dobrém podání poslala zbytečně do ní.
     
    3:2
    Kateřina Siniaková předvedla z bekhendu nádherný vítězný return podél levé postranní čáry a podruhé v řadě sebrala Galině Voskobojevové podání! Kazaška sice dva brejkboly odvrátila, třetí už ovšem nikoliv.
     
    A-40
    Galina Voskobojevová nedokázala dobře podat ani na druhý pokus a Kateřina Siniaková má třetí brejkbol v řadě!
     
    40-40
    Kateřina Siniaková nevyužila ani druhou nabídnutou šanci, když se od základní čáry vyhodila. Škoda!
     
    A-40
    Kateřina Siniaková má ale další brejkbol poté, co Galina Voskobojevová z forhendu zbytečně trefila pásku! Kazaška chtěla zahrát vítězný forhend podél pravé postranní čáry, ale nevyšlo jí to.
     
    40-40
    Kateřina Siniaková nevyužila druhého podání soupeřky a z bekhendu míč poslala diagonálně za vzdálenější pravou postranní čáru. Brejkbol odvrácen!
     
    40-30
    A brejkbol přichází! Galina Voskobojevová chtěla zahrát z bekhendu čopovaný míč, který zastavila páska.
     
    30-30
    Sérii dlouhých úderů od základní čáry ukončila chyba Galiny Voskobojevové, která zahrála z bekhendu po delší výměně zbytečně do sítě. Hrajeme o brejkbol české hráčky.
     
    15-30
    Kazaška si reputaci napravila dobrým druhým podáním, na který její soupeřka nedokázala zareagovat.
     
    15-15
    Kateřina Siniaková dobře returnovala z forhendu, zatímco bekhend Galiny Voskobojevové z Lotyška skončil v síti.
     
    0-15
    Galina Voskobojevová na druhý pokus dobře podala a return Kateřiny Siniakové byl příliš dlouhý.
     
    2:2
    Kateřina Siniaková potvrdila brejk razantním forhendem do pravého rohu, na který Galina Voskobojevová nedokázala zareagovat a v těžké pozici míč poslala do sítě!
     
    40-15
    Return 263. hráčky světa skončil za základní čárou a Kateřina Siniaková má dva gemboly na 2:2.
     
    30-15
    Galina Voskobojevová se vzápětí zbytečně vyhodila z forhendu, což potvrdilo Jestřábí oko.
     
    15-15
    Galina Voskobojevová měla dostatek času na to, aby doběhla míč, který zasáhl pásku, a poté si vybrala, kam ho pošle, jenže ho poslala z blízkosti do sítě.
     
    0-15
    Kateřina Siniaková po skvělém podání tlačila a po náběhu na síť měla vše ve svých rukou, jenže Galina Voskobojevová její volej doběhla a nádherným diagonálním forhendem hraným ke vzdálenější levé postranní čáře ji prohodila!
     
    1:2
    Kateřina Siniaková se dostala do výměny a nádherným forhendem vymetla levý roh dvorce, odkud Galina Voskobojevová zahrála z forhendu do sítě. Talentovaná česká hráčka si vzala ztracené podání rychle zpět a byli jsme svědky dvou brejků v řadě!
     
    A-40
    Kateřina Siniaková dobře returnovala a Galina Voskobojevová absolutně zbytečně z forhendu zahrála do sítě. Dvacetiletá Češka má brejkbol a možnost získat rychle ztracené podání zpět!
     
    40-40
    Galina Voskobojevová ale vzápětí předvedla dvojchybu. Druhou v tomto gemu. Na světě je druhá shoda.
     
    40-A
    Galina Voskobojevová opět dobře podala a tentokrát už Kateřina Siniaková nedokázala míč vrátit.
     
    40-40
    Kateřina Siniaková fantasticky zareagovala na další ostrý servis na téčko a Galina Voskobojevová po jejím forhendu hraném podél pravé postranní čáry zahrála pouze do sítě. Shoda!
     
    30-40
    Kazaška si pomohla dobrým servisem na téčko a return Kateřiny Siniakové skončil za základní čárou.
     
    30-30
    Kateřina Siniaková se po druhém podání dostala do výměny a nenechala se rozhodit ani páskou, jenže vzápětí se znovu vyhodila z bekhendu.
     
    30-15
    Galina Voskobojevová chtěla zahrát znovu drop shot, ten ji ovšem tentokrát nevyšel a skončil v síti.
     
    15-15
    Galina Voskobojevová předvedla také svou první dvojchybu v zápase, na rozdíl od její soupeřky ale zatím vůbec nic neznamená.
     
    0-15
    Kateřina Siniaková se dostala do výměny a dobře bojovala, jenže její diagonální bekhend hraný na levé straně zamířil vedle vzdálenější pravé boční lajny.
     
    0:2
    Kateřina Siniaková se zbytečně vyhodila z forhendu a Galina Voskobojevová hned první brejkbol využila!
     
    40-A
    Kateřina Siniaková v nejméně vhodnou dobu udělala dvojchybu a darovala Kazašce brejkbol!
     
    40-40
    Galina Voskobojevová předvedl po čopovaném forhendu své soupeřky nádherný drop shot, který dopadl těsně za sít a Kateřina Siniaková se ho marně snažila doběhnout. Shoda.
     
    40-30
    Dvacetiletá česká hráčka dobře podala. Return Galiny Voskobojevové skončil těsně za základní čárou.
     
    30-30
    Galina Voskobojevová se sice dokázala dostat do hry, jenže vzápětí přišla nevynucená chyba z forhendu, který skončil daleko za základní čárou.
     
    15-30
    Kateřina Siniaková dobře podala a Galina Voskobojevová returnovala daleko za základní čáru.
     
    0-30
    Kateřina Siniaková sice dokázala zareagovat na razantní forhend své soupeřky hraný podél pravé postranní čáry, jenže Galina Voskobojevová si naběhla k síti a poslala ji na druhou stranu.
     
    0-15
    Galina Voskobojevová po druhém podání dobře returnovala a Kateřina Siniaková předvedla bekhend, který jí ulétl daleko vedle pravé boční lajny.
     
    0:1
    Galina Voskobojevová dobře podala z levé strany na tělo Kateřiny Siniakové, jejíž return tentokrát skončil v síti.
     
    30-40
    Kateřina Siniaková předvedla nádherný bekhend a Galina Voskobojevová se po jejím bekhendu vyhodila. Míč skončil daleko za základní čárou.
     
    15-40
    Galina Voskobojevová zahrála míč na základní čáru, který byl dobrý, což potvrdilo Jestřábí oko.
     
    15-30
    Kateřina Siniaková po podání Galiny Voskobojevové ven z kurtu předvedla úžasný vítězný return, který z forhendu kopíroval pravou čáru a skončil v rohu! Nádherný return.
     
    0-30
    Kazaška vzápětí zahrála pěkný bekhend podél levé postranní čáry a míč z rakety české hráčky skončil v síti.
     
    0-15
    Galina Voskobojevová vyhrála los a vybrala si podání. A začala dobře, po dobrém podání předvedla forhend do pravého rohu dvorce, který se Kateřina Siniaková marně snažila vrátit.
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    Obě hráčky už jsou na kurtu, kde právě dokončují rozcvičení, a za dvě minuty bude moci utkání začít.
     
    Galina Voskobojevová (KAZ):

    Galina Voskobojevová je zkušenou dvaatřicetiletou hráčkou z Kazachstánu, která se v žebříčku WTA nachází až na 274. místě a vstup do nového roku se ji nepovedl, když vyhrála pouze jeden ze čtyř zápasů. Kazaška vypadla v Šen-čenu a Australian Open v prvním kole, zatímco mezitím v Hobartu v osmifinále. Na její obhajobu je ovšem potřeba říci, že se vždy musela vypořádat se soupeřkami z nejlepší stovky.
    FOTO: Z Melbourne přímo do Tajwanu a ne zrovna nalehko.
     
    Kateřina Siniaková (CZE):

    Kateřina Siniaková prožila fantastický vstup do nové sezóny, když vyhrála pět utkání v řadě a hned na svém prvním turnaji roku v čínském Šen-čenu slavila zisk titulu, který je o to cennější, že na cestě za ním porazila Simonu Halepovou a Johannu Kontaovou. Tedy čtvrtou a devátou hráčku světa! Ve finále čekala českou naději Alison Riskeová z USA, kterou porazila ve dvou setech. Lepší začátek sezóny si přát nemohla.
    VIDEO: Pozvánka na letošní ročník Tajwan Open v Tchaj-peji.
     
    Kateřina Siniaková i přes vyřazení v prvním kole Australian Open prožívá fantastický vstup do nové sezóny a v Tchaj-peji se letos představí na druhém turnaji WTA, na kterém se bude snažit navázat na neuvěřitelný výkon a titul z Šen-čenu. První překážkou české tenistky bude Galina Voskobojevová (KAZ), hráčka z druhé poloviny třetí stovky žebříčku.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 09:30.

    Tomáš Reiner

    Čas utkání: 2:26

    3. set: 0:40

    Siniaková Voskobojevová
    3. set Utkání 3. set
    Získané body celkem
    34 108 100 25
    Nejdelší série získaných bodů
    6 6 7 5
    Setboly
    1 2 2 0
    Mečboly
    1 1 0 0
    Vítězné údery *
    0 0
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:19 0:52 0:58 0:15
    Esa **
    1 1 2 0
    Dvojchyby **
    0 5 4 1
    Udržená podání
    3 / 4
    75 %
    9 / 15
    60 %
    7 / 15
    47 %
    1 / 4
    25 %
    Odvrácené brejkboly
    5 / 6
    83 %
    8 / 14
    57 %
    11 / 19
    58 %
    4 / 7
    57 %
    Body při vlastním podání
    20 / 33
    61 %
    57 / 101
    56 %
    56 / 107
    52 %
    12 / 26
    46 %
    Body po 1. podání *
    37 / 60
    62 %
    30 / 54
    56 %
    Body po 2. podání *
    20 / 41
    49 %
    26 / 53
    49 %
    Úspěšnost 1. podání *
    59 %
    50 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    3 / 7
    43 %
    8 / 19
    42 %
    6 / 14
    43 %
    1 / 6
    17 %
    Body při soupeřově podání
    14 / 26
    54 %
    51 / 107
    48 %
    44 / 101
    44 %
    13 / 33
    39 %
    Body po příjmu 1. podání *
    24 / 54
    44 %
    23 / 60
    38 %
    Body po příjmu 2. podání *
    27 / 53
    51 %
    21 / 41
    51 %
    Informace ke statistikám

    Aktuálnost statistik označených *: po 3. setu

    Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Kateřina Siniaková
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 10.05.1996
    Věk: 28 let
    Držení: pravák
    Výška: 174 cm
    Váha: 69 kg
    Nasazení: 5

    Galina Voskobojevová
    Stát: Kazachstán
    Datum narození: 18.12.1984
    Věk: 39 let
    Držení: pravák
    Výška: 183 cm
    Váha: 67 kg
    Adelka Cinko
    bahis siteleri