Minellaová – Čepelová 2:1 (kon.) | Siniaková – Voskobojevová 2:1 (kon.)
konec
Kateřina Siniaková
Kateřina Siniaková (5)
2
5 6 6  
Galina Voskobojevová
Galina Voskobojevová
1
7 4 2  
Pondělí 30.01.2017, 10:17 • Taipei Arena (Show Court) • WTA Tchaj-pej (tvrdý povrch) • 1. kolo
     
    6:2
    Kateřina Siniaková na druhý pokus skvěle podala na téčko z levé strany a Galina Voskobojevová returnovala z forhendu za základní čáru. Dvacetiletá hráčka a vítězka turnaje WTA z Šen-čenu dokonala navzdory nevolnosti fantastický comeback a raduje se v Tajwanu z postupu do druhého kola!
     
    40-0
    Kateřina Siniaková opět skvěle podala z pravé strany ven z kurtu a Galina Voskobojevová z forhendu poslala míč hraný hodně nízko do sítě. Vítězka z Šen-čenu má po skvělém obratu k dispozici mečbol!
     
    5:2
    Poslední výměna připomínala čtyřhru. Kateřina Siniaková dvakrát napálila míč do rakety Galiny Voskobojevové, která si naběhla dobře k síti, a ve druhém případě se odrazil vedle levé postranní čáry. Kateřina Siniaková třetí brejkbol využila a po přestávce půjde podávat na vítězství v dnešním dramatickém utkání!
     
    40-0
    Galina Voskobojevová nedokázala ani na druhý pokus dobře podat a Kateřina Siniaková má po její nevynucené chybě z bekhendu tři brejkboly!
     
    30-0
    Ne, ne! Drop shoty dnes na Kateřinu Siniakovou zkrátka neplatí. Rodačka z Hradce Králové poněkolikáté v zápase doběhla drop shot soupeřky a poté ji na síti fantasticky prohodila!
     
    4:2
    Galina Voskobojevová nedokázala dobře returnovat a Kateřina Siniaková po potvrzení brejku vede 4:2!
     
    40-15
    Fantastická hra v podání Kateřiny Siniakové! Česká tenistka skvěle podala na téčko po druhém podání a poté výměnu zakončila nádherným bekhendem, který kopíroval levou postranní čáru a dopadl přesně na ni!
     
    3:2
    Kateřina Siniaková hned první brejbkol využila, když skvěle zareagovala na drop shot Kazašky a poté ji na síti nádherným diagonálním prohozem z forhendu prohodila! Rodačka z Hradce Králové si vzala ztracené podání také rychle zpět. Byli jsme svědky tří brejků v řadě.
     
    A-40
    Kateřina Siniaková zahrála pěkný forhend podél pravé postranní čáry přesně do rohu a po nevynucené chybě Galiny Voskobojevové má k dispozici brejkbol!
     
    2:2
    Galina Voskobojevová už šestým brejkbolem nepohrdla a vzala si ztracené podání po obrovské bitvě zpět!
     
    40-A
    Galina Voskobojevová z forhendu předvedla nádherný vítězný return, který dopadl přesně do vzdálenějšího levého rohu dvorce, a má k dispozici šestý brejkbol!
     
    A-40
    Galina Voskobojevová z forhendu poslala míč po nepovedeném returnu za základní čáru a Kateřina Siniaková má po odvrácení pěti brejkbolů k dispozici druhý gembol na potvrzení předchozího brejku!
     
    40-40
    Galina Voskobojevová kroutí bezmocně hlavou poté, co míč z bekhendu zbytečně poslala do autu za základní čárou. Kateřina Siniaková odvrátila v tomto gemu již pět brejkbolů! Sledujeme neskutečné drama.
     
    40-A
    Galina Voskobojevová předvedla fantastický return z bekhendu hraný podél levé postranní čáry a má k dispozici další brejkbol! Kateřina Siniaková z forhendu poslala míč pouze do sítě.
     
    40-A
    Galina Voskobojevová si po delší výměně připravila pozici a po náběhu na síť napálila míč pod nohy Kateřiny Siniakové, která se hodně rozčilovala a dostala od rozhodčí Adelky Cinko varování. Brejkbol pro Kazašku!
     
    40-40
    Kateřina Siniaková zahrála z forhendu míč příliš silně, alespoň tedy podle čárového rozhodčího, jenže česká hráčka si vzala Jestřábí oko, které bylo úspěšně. Míč z její rakety totiž dopadl přesně na základní čáru. Rodačka z Hradce Králové vzápětí odpověděla v opakované výměně na drop shot soupeřky skvělým forhendem podél pravé postranní čáry a ze stavu 0:40 se dostala na shodu! Neskutečné!
     
    30-40
    Kateřina Siniaková fantasticky podala ven z kurtu a zaznamenala první eso v dnešním zápase!
     
    0-40
    Kateřina Siniaková se vzápětí vyhodila a Galina Voskobojevová má k dispozici hned tři brejkboly!
     
    2:1
    Neskutečná práce nohou v podání české hráčky znamená brejk! Kateřina Siniaková doběhla drop shot Galiny Voskobojevové a poté ji na síti fantastickým úderem hraným hodně nízko prohodila!
     
    A-40
    Galina Voskobojevová jako by se zalekla a z forhendu míč poslala po slabém returnu soupeřky do sítě. Kateřina Siniaková má v tomto gemu třetí brejkbol!
     
    40-40
    Galina Voskobojevová sice podávala na druhý pokus, přesto forhend Kateřiny Siniakové skončil za základní čárou v autu. Kazaška odvrátila dva brejkboly!
     
    40-15
    Brejkbol tu ale přece jen je! Galina Voskobojevová se zbytečně vyhodila z bekhendu.
     
    15-0
    Kateřina Siniaková bojovala jako lvice a dlouho se bránila. Galina Voskobojevová poté chtěla zahrát vítězný diagonální forhend, jenže ho minula a míč z její rakety skončil daleko za vzdálenější levou čárou. Obrana české hráčky nakonec slavila úspěch!
     
    30-15
    Výměna zápasu! Galina Voskobojevová se zuby nehty bránila a poté předvedla jeden razantní forhend. Kateřina Siniaková ale zareagovala a po další sérii úderu výměnu zakončila krásným nabíhaným forhendem do pravého rohu dvorce!
     
    6:4
    Galina Voskobojevová po krátké výměně napálila míč z bekhendu do sítě a Kateřina Siniaková získává druhý set v poměru 6:4! Čeká nás vyvrcholení utkání v podobě třetího a rozhodujícího setu!
     
    40-15
    Galina Voskobojevová předvedla return, který byl příliš dlouhý, a Kateřina Siniaková má k dispozici dva setboly!
     
    5:4
    Galina Voskobojevová na druhý pokus skvěle podala a na síti předvedla dva voleje, z nichž druhý hrála z bekhendu a navíc zády k pásce, přesto pod ostrým úhlem zamířil ke vzdálenější pravé čáře. To byl neskutečný volej, po kterém se Kazaška udržela ve druhém setu a snížila na 5:4! Kateřina Siniaková jde ale podávat.
     
    4:3
    Galina Voskobojevová zahrála forhend příliš razantně a míč skončil za základní čárou. Kateřina Siniaková třetí brejkbol využila a vede ve druhém setu 4:3!
     
    40-0
    Galina Voskobojevová předvedla třikrát v řadě nevynucenou chybu poté, co její forhend hraný podél pravé postranní čáry skončil v autu. Kateřina Siniaková má k dispozici tři brejkboly!
     
    3:3
    Galina Voskobojevová se opřela do druhého podání české hráčky, jenže její bekhend hraný podél levé postranní čáry skončil v autu. Kateřina Siniaková odvrátila dva brejkboly a vyrovnala na 3:3!
     
    40-A
    Kateřina Siniaková chtěla zahrát forhend podél pravé postranní čáry, jenže se ji nepovedl a v šestém gemu druhého setu musí čelit druhému brejkbolu!
     
    40-40
    Kateřina Siniaková se zuby nehty bránila a Galina Voskobojevová se dobře pokusila změnit tempo hry drop shotem, ten ovšem skončil v síti. Shoda!
     
    30-40
    Kateřina Siniaková hrála o gembol a situaci nezvládla. Její bekhend skončil za základní čárou a Galina Voskobojevová má k dispozici brejkbol, který může být rozhodující!
     
    40-A
    Vzápětí se situace opakovala. Galina Voskobojevová dobře podala a po příliš dlouhém returnu české tenistky má k dispozici po odvrácení brejkbolu gembol!
     
    40-30
    Kateřina Siniaková využila druhého podání soupeřky ven z kurtu a pod ostrým úhlem zahrála vítězný return z forhendu, který dopadl přesně ke vzdálenější levé postranní čáře. Česká tenistka má brejkbol!
     
    30-30
    Kateřina Siniaková donutila Galinu Voskobojevovou po jejím parádním servisu ven z kurtu zahrát na síti dva voleje, z nichž druhý hraný vysoko nad hlavou dopadl na její vlastní polovinu kurtu! To je obrovská chyba!
     
    2:2
    Rodačka z Hradce Králové skvěle podala ven z kurtu a Galina Voskobojevová returnovala do autu. Kateřina Siniaková potvrdila brejk a vyrovnala stav druhého setu na 2:2!
     
    1:2
    Zdravotní stav Kateřiny Siniakové:

    Dvacetiletou Češku zužuje nevolnost a podle vlastních slov je jí velká zima. Během Medical timeoutu ale dostala prášek, tak snad pomůže!
     
    1:2
    Rodačka z Hradce Králové předvedla po krátké výměně pěkný vítězný forhend hraný ke vzdálenější levé postranní čáře a vzala si ztracené podání zpět!
     
    A-40
    Kateřina Siniaková využila druhého podání své soupeřky, která vzápětí zahrála z forhendu do sítě. Vítězka z Šen-čenu má k dispozici brejkbol!
     
    40-40
    Kateřina Siniaková předvedla z bekhendu skvělý return pod nohy Galiny Voskobojevové, jejíž úder skončil v autu a z ničeho nic je tu shoda! Česká tenistka bojuje jako lvice.
     
    15-30
    A vzápětí další eso! Tentokrát po druhém podání z pravé strany, opět ovšem ven z kurtu.
     
    0:2
    Kateřina Siniaková předvedla další chybu, která může být velice drahá. Galina Voskobojevová využila brejkbol a vede ve druhém setu 2:0!
     
    40-A
    Galina Voskobojevová skvěle zareagovala na drop shot české tenistky a poté ji na síti skvěle prohodila. Dvaatřicetiletá Kazaška má k dispozici brejkbol!
     
    40-40
    Galina Voskobojevová předvedla nádherný diagonální forhend, který pod ostrým úhlem dopadl na pravou postranní čáru, Kateřina Siniaková na něj málem fantasticky zareagovala, její bekhend ale těsně minul levý roh kurtu!
     
    0:1
    Kateřina Siniaková si vyžádala Medical timeout a po krátké prodlevě už diskutuje s fyzioterapeutkou. Osobně doufám, že to vítězka z Šen-čenu zvládne a bude se v zápase pokračovat. Pokud je ale její zranění vážné, tak se nedá nic dělat. Mysleme však pozitivně.
     
    40-40
    Galina Voskobojevová zahrála skvělý forhend do levého rohu a úder české hráčky skončil v autu. Shoda!
     
    40-15
    Galina Voskobojevová se vzápětí vyhodila z bekhendu a darovala Kateřině Siniakové dva brejkboly!
     
    5:7
    Kateřina Siniaková chtěla zahrát razantní bekhend, jenže ho hrála hodně nízko a její následný úder skončil těsně za základní čárou. Druhý setbol už Galina Voskobojevová využila a ujala se vedení 1:0!
     
    0-40
    Kateřina Siniaková se vzápětí vyhodila z bekhendu, který skončil dva metry za základní čárou a Galina Voskobojevová má po něm brejkbol a zároveň setbol!
     
    0-30
    Rodačka z Hradce Králové předvedla čtvrtou dvojchybu, která může znamenat konec prvního setu!
     
    5:5
    Kateřina Siniaková skvěle podala z pravé strany ven z kurtu, a přestože Galina Voskobojevová dokázala zareagovat, vzápětí ji zahrála bekhend do protipohybu!
     
    4:5
    Galina Voskobojevová po sérii čtyř brejků v řadě jako první dokázala udržet své podání a Kateřina Siniaková půjde po přestávce podávat na setrvání v prvním setu!
     
    4:4
    Galina Voskobojevová si naběhla po dobrém returnu k síti, kde výměnu zakončila pěkným forhendem zahraným do pravého rohu! Kazaška si vzala ztracené podání také podruhé v řadě rychle zpět a vyrovnala na 4:4!
     
    30-40
    Galina Voskobojevová z forhendu předvedla úžasný vítězný return, za kterým se Kateřina Siniaková pouze bezmocně ohlédla. Je tu další brejkbol!
     
    4:3
    Kateřina Siniaková po dobrém returnu zahrála ostrý forhend podél pravé postranní čáry a poté na síti zakončila výměnu pěkným volejem hraným nad hlavou k levé postranní čáře! Byli jsme svědky dalšího brejku, po kterém si dvacetiletá Češka podruhé v úvodním setu rychle vzala ztracené podání zpět.
     
    A-40
    Kateřina Siniaková předvedla na síti dva voleje, a přestože se Galina Voskobojevová dostala zpět do výměny, vzápětí přišla chyba z bekhendu, který skončil v síti. Česká hráčka má k dispozici brejkbol!
     
    40-40
    A znovu se situace opakovala, tentokrát ale forhend Galiny Voskobojevové skončil v síti. Z ničeho nic je tu shoda!
     
    3:3
    Galina Voskobojevová hned první brejkbol využila a také ona si vzala ztracené podání rychle zpět poté, co se Kateřina Siniaková vyhodila z bekhendu! Série brejkbolů pokračuje.
     
    30-40
    Teď už to Galina Voskobojevová trefila báječně! Kazaška předvedla nádherný vítězný forhend, který po returnu zapadl do vzdálenějšího pravého rohu. Galina Voskobojevová má k dispozici brejkbol!
     
    3:2
    Kateřina Siniaková předvedla z bekhendu nádherný vítězný return podél levé postranní čáry a podruhé v řadě sebrala Galině Voskobojevové podání! Kazaška sice dva brejkboly odvrátila, třetí už ovšem nikoliv.
     
    A-40
    Galina Voskobojevová nedokázala dobře podat ani na druhý pokus a Kateřina Siniaková má třetí brejkbol v řadě!
     
    40-40
    Kateřina Siniaková nevyužila ani druhou nabídnutou šanci, když se od základní čáry vyhodila. Škoda!
     
    A-40
    Kateřina Siniaková má ale další brejkbol poté, co Galina Voskobojevová z forhendu zbytečně trefila pásku! Kazaška chtěla zahrát vítězný forhend podél pravé postranní čáry, ale nevyšlo jí to.
     
    40-40
    Kateřina Siniaková nevyužila druhého podání soupeřky a z bekhendu míč poslala diagonálně za vzdálenější pravou postranní čáru. Brejkbol odvrácen!
     
    40-30
    A brejkbol přichází! Galina Voskobojevová chtěla zahrát z bekhendu čopovaný míč, který zastavila páska.
     
    2:2
    Kateřina Siniaková potvrdila brejk razantním forhendem do pravého rohu, na který Galina Voskobojevová nedokázala zareagovat a v těžké pozici míč poslala do sítě!
     
    0-15
    Kateřina Siniaková po skvělém podání tlačila a po náběhu na síť měla vše ve svých rukou, jenže Galina Voskobojevová její volej doběhla a nádherným diagonálním forhendem hraným ke vzdálenější levé postranní čáře ji prohodila!
     
    1:2
    Kateřina Siniaková se dostala do výměny a nádherným forhendem vymetla levý roh dvorce, odkud Galina Voskobojevová zahrála z forhendu do sítě. Talentovaná česká hráčka si vzala ztracené podání rychle zpět a byli jsme svědky dvou brejků v řadě!
     
    A-40
    Kateřina Siniaková dobře returnovala a Galina Voskobojevová absolutně zbytečně z forhendu zahrála do sítě. Dvacetiletá Češka má brejkbol a možnost získat rychle ztracené podání zpět!
     
    0:2
    Kateřina Siniaková se zbytečně vyhodila z forhendu a Galina Voskobojevová hned první brejkbol využila!
     
    40-A
    Kateřina Siniaková v nejméně vhodnou dobu udělala dvojchybu a darovala Kazašce brejkbol!
     
    40-40
    Galina Voskobojevová předvedl po čopovaném forhendu své soupeřky nádherný drop shot, který dopadl těsně za sít a Kateřina Siniaková se ho marně snažila doběhnout. Shoda.
     
    15-30
    Kateřina Siniaková po podání Galiny Voskobojevové ven z kurtu předvedla úžasný vítězný return, který z forhendu kopíroval pravou čáru a skončil v rohu! Nádherný return.

    Tomáš Reiner

    Čas utkání: 2:26

    3. set: 0:40

    Siniaková Voskobojevová
    3. set Utkání 3. set
    Získané body celkem
    34 108 100 25
    Nejdelší série získaných bodů
    6 6 7 5
    Setboly
    1 2 2 0
    Mečboly
    1 1 0 0
    Vítězné údery *
    0 0
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:19 0:52 0:58 0:15
    Esa **
    1 1 2 0
    Dvojchyby **
    0 5 4 1
    Udržená podání
    3 / 4
    75 %
    9 / 15
    60 %
    7 / 15
    47 %
    1 / 4
    25 %
    Odvrácené brejkboly
    5 / 6
    83 %
    8 / 14
    57 %
    11 / 19
    58 %
    4 / 7
    57 %
    Body při vlastním podání
    20 / 33
    61 %
    57 / 101
    56 %
    56 / 107
    52 %
    12 / 26
    46 %
    Body po 1. podání *
    37 / 60
    62 %
    30 / 54
    56 %
    Body po 2. podání *
    20 / 41
    49 %
    26 / 53
    49 %
    Úspěšnost 1. podání *
    59 %
    50 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    3 / 7
    43 %
    8 / 19
    42 %
    6 / 14
    43 %
    1 / 6
    17 %
    Body při soupeřově podání
    14 / 26
    54 %
    51 / 107
    48 %
    44 / 101
    44 %
    13 / 33
    39 %
    Body po příjmu 1. podání *
    24 / 54
    44 %
    23 / 60
    38 %
    Body po příjmu 2. podání *
    27 / 53
    51 %
    21 / 41
    51 %
    Informace ke statistikám

    Aktuálnost statistik označených *: po 3. setu

    Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Kateřina Siniaková
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 10.05.1996
    Věk: 28 let
    Držení: pravák
    Výška: 174 cm
    Váha: 69 kg
    Nasazení: 5

    Galina Voskobojevová
    Stát: Kazachstán
    Datum narození: 18.12.1984
    Věk: 39 let
    Držení: pravák
    Výška: 183 cm
    Váha: 67 kg
    Adelka Cinko
    bahis siteleri