West Ham – Manchester City 0:4 (kon.) | Manchester Utd. – Hull City 0:0 (kon.) | Stoke – Everton 1:1 (kon.)
konec
West Ham United
0:4 (0:3)
Manchester City
Středa 01.02.2017, 20:45 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    71
    Na Carrollovi je znatelná obrovská frustrace, vzhledem k průběhu duelu se tomu nelze příliš divit. Nyní to ale domácí útočník přehnal, když zbytečně zajel do Kolarova, načež mu sudí Friend okamžitě ukázal žluté varování.
     
    60
    Po nepovedeném rozehrání přímého kopu hosté poněkud zaspali při návratu do defenzivy, Sterling byl proto nucen stáhnout k zemi unikajícího Lanziniho – jasná žlutá karta.
     
    44
    Kevin De Bruyne přišel o balon, rodící se protiakci soupeře, kterou táhl Sam Byram, se rozhodl zastavit za cenu taktického faulu. Belgickému reprezentantovi byla následně udělena naprosto zasloužená žlutá karta.
     
    24
    Pro domácí to mohlo vypadat ještě o poznání hůře, do protiakce se totiž hnal David Silva, vracející se Lanzini ovšem zatáhl za záchrannou brzdu a španělského šikulu fauloval. Byl ovšem odměněn žlutou kartou.
     
    20
    Faulujícímu Obiangovi sudí Friend zcela po právu uděluje žlutý kartónek, stejným způsobem je, z mně neznámých důvodů, potrestán i hostující Gabriel Jesus.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 17. De Bruyne (Jesus), 21. Silva, 39. Jesus (Sterling), 67. Y. Touré (pen.)

    Karty:   20. Obiang (WHU), 24. Lanzini (WHU), 71. Carroll (WHU) – 20. Jesus (MAC), 44. De Bruyne (MAC), 60. Sterling (MAC)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 1:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 11:14.
    West Ham United: Randolph – Byram, Reid, Fonte, Cresswell – Obiang (65. Snodgrass), Noble (C) – Antonio, Lanzini, Feghouli (64. E. Fernandes) – Carroll (79. A. Fletcher).
    Náhradníci: Adrián – Collins, Snodgrass, Quina, A. Fletcher, E. Fernandes, Calleri.

    Manchester City: Caballero – Sagna, Stones, Otamendi, Kolarov – Y. Touré – Sané, De Bruyne (68. Fernandinho), Silva (C) (80. Delph), Sterling (73. Agüero) – Jesus.
    Náhradníci: Bravo – Kompany, Delph, Agüero, Zabaleta, Fernandinho, Navas.

    Rozhodčí: Kevin Friend – Adam Nunn, Darren Cann
    bahis siteleri