West Ham – Manchester City 0:4 (kon.) | Manchester Utd. – Hull City 0:0 (kon.) | Stoke – Everton 1:1 (kon.)
konec
West Ham United
0:4 (0:3)
Manchester City
Středa 01.02.2017, 20:45 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
    67. Yaya Touré (MAC) - 0:4
     
    67
    Manchester City právě vstřelil branku!
    A už je to o čtyři branky! S nařízeným pokutovým kopem fotbalisté Manchesteru naložili spolehlivě, velezkušený YAYA TOURÉ míč poslal nechytatelně k tyči. Brankář Randolph sice směr jeho rány vystihl, na kulatý nesmysl ale nedokázal dosáhnout.
    39. Gabriel Jesus (MAC) - 0:3
     
    39
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Tak pozor, tohle už zavání debaklem – hosté totiž přidávají třetí branku, obrana West Hamu hoří jako papír! První šanci svého soupeře domácí ještě se štěstím stačili přečkat, následně si ale Obiang neodpustil zbytečnou ztrátu ve středu pole, načež se hráči Manchesteru vydali do bleskurychlé protiakce, kterou po Sterlingově přihrávce pohotově zakončil GABRIEL JESUS! Pro devatenáctiletého brazilského fotbalistu se jedná o premiérovou branku v Premier League.
    21. David Silva (MAC) - 0:2
     
    21
    Manchester City právě vstřelil branku!
    No vida, Manchester se v krátkém časovém sledu prosazuje podruhé! Z přímého kopu se hostům ještě nepodařilo skórovat, nedlouho nato se ale na levé straně přes Byrama krásně uvolnil Sané, po jehož průniku do šestnáctky a následné přihrávce vytěsnil Randolph míč pouze k naprosto zapomenutému DAVIDU SILVOVI, který s jeho uklizením do poloprázdné svatyně neměl problém!
    17. Kevin De Bruyne (MAC) - 0:1
     
    17
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Tentokráte už to Manchesteru vyšlo, hosté se po učebnicově provedeném protiútoku dostávají do vedení! Cresswellův zpětný pas byl opravdu mizerný, The Citizens se na to konto dostali do přečíslení čtyř proti třem, se kterým naložili naprosto parádně, když si KEVIN DE BRUYNE v šestnáctce narazil s Jesusem a přízemní ranou k tyči nedal Randolphovi sebemenší šanci zasáhnout!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 17. De Bruyne (Jesus), 21. Silva, 39. Jesus (Sterling), 67. Y. Touré (pen.)

    Karty:   20. Obiang (WHU), 24. Lanzini (WHU), 71. Carroll (WHU) – 20. Jesus (MAC), 44. De Bruyne (MAC), 60. Sterling (MAC)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 1:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 11:14.
    West Ham United: Randolph – Byram, Reid, Fonte, Cresswell – Obiang (65. Snodgrass), Noble (C) – Antonio, Lanzini, Feghouli (64. E. Fernandes) – Carroll (79. A. Fletcher).
    Náhradníci: Adrián – Collins, Snodgrass, Quina, A. Fletcher, E. Fernandes, Calleri.

    Manchester City: Caballero – Sagna, Stones, Otamendi, Kolarov – Y. Touré – Sané, De Bruyne (68. Fernandinho), Silva (C) (80. Delph), Sterling (73. Agüero) – Jesus.
    Náhradníci: Bravo – Kompany, Delph, Agüero, Zabaleta, Fernandinho, Navas.

    Rozhodčí: Kevin Friend – Adam Nunn, Darren Cann
    bahis siteleri