Barys – Minsk 5:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Riga 4:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Jokerit 2:3 (kon.)
Magnitogorsk – Petrohrad 5:4 (5:4 po s.n.) | Čeljabinsk – Čerepovec 1:0 (kon.) | Ufa – CSKA Moskva 1:5 (kon.)
Spartak Moskva – Soči 1:3 (kon.) | HC Slovan – Viťaz 1:6 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
1:5 (1:3, 0:1, 0:1)
CSKA Moskva
Pátek 03.02.2017, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:28 Ivan TĚLEGIN - 1:5
     
    44:28
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Akci začal Valerij Ničuškin. Následně našel Vjačeslav Osnovin volného před brankou stojícího IVANA TĚLEGINA, který si ve vyložené pozici dokázal poradit s brankářem Ufy. Asistence: Vjačeslav Osnovin a Valerij Ničuškin.
    20:26 Valerij NIČUŠKIN - 1:4
     
    20:26
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Výborně vstupují hostující hokejisté do druhé třetiny, po pěkné akci se prosazuje střelou mimo dosah brankáře VALERIJ NIČUŠKIN. Asistence: Stéphane Da Costa a Kirill Petrov.
    17:12 Greg SCOTT - 1:3
     
    17:12
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Střelou od modré čáry se v přesilové hře prosazuje zkušený GREG SCOTT. Niklas Svedberg nedokázal puk zastavit. Asistence: Jan Muršak a Denis Děnisov.
    06:38 Dmitrij MAKAROV - 1:2
     
    06:38
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je sníženo. K puku se dostal DMITRIJ MAKAROV, který byl sice tísněn, ale i tak dokázal vystřelit. Hostující brankář neudržel puk, prošel mezi rukou a tělem a pomalu se dokutálel za brankovou čáru. Asistence: Zachar Arzamascev.
    05:14 Vladimir ŽARKOV - 0:2
     
    05:14
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Alexandr Popov vyslal svého spoluhráče do brejku. VLADIMIR ŽARKOV si počkal na pohyb brankáře a poslal kotouč mezi betony. Sám si v první chvíli nebyl jistý, zda je to gól. Jakmile viděl kotouč za brankovou čárou, neskrýval radost. Moskva vede o dva góly. Asistence: Alexandr Popov.
    01:36 Alexandr POPOV - 0:1
     
    01:36
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Greg Scott udělal požádný kus práce, obehrál obranu soupeře a připravil puk pro ALEXANDRA POPOVA, který měl snadný úkol. Asistence: Stéphane Da Costa a Greg Scott.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 7. D. Makarov (Arzamascev) – 2. Al. Popov (Da Costa, Scott), 6. V. Žarkov (Al. Popov), 18. Scott (Muršak, Děnisov), 21. Ničuškin (Da Costa, K. Petrov), 45. Tělegin (Osnovin, Ničuškin)


    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Litvinov) – D. Bodrov, Arzamascev, Lepistö, Loginov, D. Vorobjov, Kornějev, Kuljaš, S. Garejev – D. Makarov, Lisin, M. Majorov – Chripunov, Kaprizov, M. Vorobjov – Paršin, Malcev, I. Grigorenko – Korotkov, A. Lazarev, Něstěrov.
    CSKA Moskva: Fasth (I. Sorokin) – Kiselevič, Kutuzov, Ožiganov, Děnisov, Pivcakin, Blažijevskij, Kuzmenko – K. Petrov, Al. Popov, Da Costa – Muršak, Platt, Scott – Ničuškin, Kugryšev, Osnovin – Vorošilo, P. Karnauchov, Tělegin – V. Žarkov.
    bahis siteleri