Poprad – Zvolen 5:6 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 2:6 (kon.) | Košice – Žilina 4:5 (kon.)
Banská Bystrica – Trenčín 4:1 (kon.) | Nitra – Martin 5:2 (kon.)
konec
HK Poprad
5:6 (1:1, 3:3, 1:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 03.02.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Poslednú tretinu stretnutia lepšie zvládli hokejisti Zvolena, ktorí z Popradu odchádzajú s plným bodovým ziskom. Dnes to bol pod Tatrami divoký zápas s veľa gólmi a veľa vylúčeniami. Skončilo sa to výhrou 5:6 pre HKM Zvolen.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:25:05)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:32
    Čas na poslednú akciu.
     
    59:08
    Gólman Šúrek v tejto chvíli odišiel z bránky, Poprad to bude skúšať v šestici.
     
    58:10
    Hlavný rozhodca Lauff urobil s Pavlom Klhůfekom krátky proces. Za jeho často používanú nádavku, ktorú vyslovil veľmi hlasne, že ju bolo počuť až hore na tribúnu, dostáva 10 minút – nešportové správanie.
     
    57:56
    Puliš už smeroval do samostatného zakončenia, no nakoniec mu to rozhodcovia znemožnili. Prihrávka, ktorú dostal, bola posunutá rukou.
     
    57:43
    Hraško zachytil Pulišovu prihrávku a vystrelil z pravého kruhu. Šúrek strelu jasne videl a dokázal ju zachytiť.
     
    56:38
    Popradu na dvakrát teraz nevyšlo založenie útoku. Zvolen pravdepodobne už zvoľnil z útočenia a viac sa bude sústrediť na defenzívne činnosti.
     
    55:45
    Pokovič zachytil puk rukou na hranici pravého kruhu. Hodil si ho pred hokejku a príklepom vypálil. Baroš ho síce zachytil, no sám nevedel, kde ho má.
     
    55:26
    Oddychový čas pre Zvolen!
     
    54:31
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania získavajú vedenie v stretnutí! Z ľavého kruhu šikovne Krejčí prihral pred bránkovisko JURAJOVI MAJDANOVI, ktorý síce bol sčasti bránený protihráčom, no puk dokázal dopraviť do odkrytej časti brány!
    Asistencie: Daniel Krejčí, Radovan Puliš.
     
    54:17
    Domáci vyhrali buly v pásme. Puku sa na modrej čiare zmocnil Dinda, obkorčuľoval poza kruh a prihrával pred bránku. Tam však nebol nik z trojice hráčov pripravený.
     
    53:28
    Fekiač vnikol do pásma s pukom a okamžite si ho pripravil na strelu príklepom. Do pásma mu však skôr nechtiac vnikol Majdan a hra bola prerušená pre ofsajd.
     
    52:49
    Šišovský vybojoval puk v rohu hracej plochy a prihral ho na modrú čiaru Andresonsonovi. Jeho svižná strela skončila bezpečne v Šúrekovej lapačke.
     
    52:07
    Dvojica Popradčanov sa dostala do prečíslenie. Svitana riešil túto hernú situáciu priamou strelou z pravého kruhu. Baroš úspešne puk vychytal!
     
    51:20
    Hostia dostali mierne pod tlak svojho súpera. Klhůfekovi však následne prihrávka z rohu klziska nevyšla. Zachytil ju Suchý a oblúčikom poslal von.
     
    49:36
    Poprad dal gól!
    Popradu sa podarilo vyrovnať. Sledujeme naozaj divoký zápas. Štrauch napokon spred bránky nezakončil. Otočil sa do hry, prihral medzi kruhy ĽUBOMÍROVI DINDOVI, ktorý cez skrumáž hráčov prestrelil puk do brány!
    Asistencie: Andreas Štrauch, Dávid Bondra.
     
    48:50
    Zvolenčania vyhrali buly v útočnom pásme. Puk putoval na modrú čiaru k Hraškovi, ktorý sa odhodlal na strelu z prvej. Jeho projektil Šúrek s istotou zachytil.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 062 divákov.
     
    47:08
    Poprad sa mierne prebudil. Mlynarovič na dva razy našiel vo výhodných pozíciách Štraucha, no ten trafil raz protihráča a druhýkrát mu puk vypichol ďalší protihráč.
     
    46:26
    Zvolen dal gól!
    Zvolen po prvýkrát v zápase ide do vedenia! Majdan zo stredu posunul na ľavý kruh PAVLOVI KLHUFEKOVI, ktorý našiel medzierku pod Šúrekovým betónom a puk tadiaľ prenikol do siete! Klhůfek zároveň teda pridal tretí gól v tomto zápase a pripisuje si hetrik!
    Asistencie: Juraj Majdan, Viktor Fekiač.
     
    45:48
    Fabian príliš dlho váhal. Napokon ani nevystrelil a puk poslal naspäť iba po mantineli, kde ho už majú pod kontrolou Zvolenčania.
     
    45:00
    Šišovský spoza ľavého kruhu skúsil šťastie, ale tentokrát bránu netrafil. Potom to skúšal spomedzi kruhov aj Zuzin, ktorý už bol úspešnejší. Šúrek musel vyťahovať okamžite svoj betón.
     
    43:57
    Dindovo nahodenie puku napokon nedopadlo najlepšie. Nedotkol sa ho nik z jeho spoluhráčov, bol odpískaný icing.
     
    43:06
    Majdan vnikol do pásma a vystrelil spoza kruhu. Puk letel mimo Šúrekovej bránky, a tak popradský brankár zbytočne nezasahoval.
     
    42:10
    Po ľavom krídle sa dostal dopredu Paločko, ktorý sa aj strelou švihom snažil prekvapiť Baroša. Puk skončil v lapačke gólmana HKM Zvolen.
     
    41:19
    Šúrek zachytil nahodenie puku z hokejky Fekiača. Následne rozohral a Mlynarovičovi sa podarilo poslať puk do bezpečia k Barošovi.
     
    40:19
    Domáci hráči nechali veľa priestoru Radovanovi Pulišovi, ktorý sa dostal do pásma po ľavom krídle, mal čas na premyslenie si strely. Nakoniec sa Šúrekovi podarilo úspešne zakročiť.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostredná tretina bola takisto vyrovnaná. Poprad dvakrát stratil svoje vedenie – vyhrával 2:1 a 4:2. Za domácich sa v tejto tretine presadili Svitana, Troliga a Bondra. Za hostí skórovali Zuzin, Majdan a Klhůfek. Stav je teda vyrovnaný 4:4.
    Tretia tretina sa začne približne o 18:49.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:41
    Zvolen získava presilovku. Lubor Pokovič dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    39:21
    Paločko peknou bekhendovkou prehodil puk na ľavý kruh Mlynarovičovi, ktorý mal pred sebou len Baroša, ale toho trafil do hrude!
     
    38:34
    Andersonsovi nevyšla rozohrávka. Puk prenikol cez celé klzisko a následne je odpískaný icing.
     
    37:47
    Šišovský sa so Zuzinom dostal do prečíslenia. Pre strelu sa napokon rozhodol Šišovský, ktorý aj mal výhodnejšiu pozíciu. Bránu však netrafil.
     
    36:23
    Zmena na poste brankára HK Poprad. Maximiliána Pajpacha nahradila popradská jednotka Martin Šúrek.
     
    36:23
    Zvolen dal gól!
    Popradčania vcelku rýchlo strácajú dvojgólové vedenie! Videli sme vcelku identický gól ako predošlé dva, taktiež po tečoch. Delovku tentokrát z ľavého kruhu tečoval PAVEL KLHUFEK.
    Bez asistencie.
     
    35:30
    Dindova strela od modrej nebola presná. Samuel Baroš však pre istotu do nej vložil hokejku. Puk skončil na zadnom mantineli, kde si ho vzali Zvolenčania, ale iba vyhodili na striedačku.
     
    34:25
    Zvolen dal gól!
    Presne po konci trestu Troligu sa podarilo Zvolenu presadiť sa. Valenta vzal puk z rohu klziska, prihral ho pred bránku nie príliš chránenemú JURAJOVI MAJDANOVI, ktorý presnou strelou z prvej rozvlnil sieť!
    Asistencia: Tomáš Valenta.
     
    33:10
    Zvolenčania vyhrali buly v útočnom pásme. Aj sa rozostavili, videli sme jednu nepresnú strelu od modrej a následne sa domácim podarilo vyhodiť puk.
     
    32:22
    Zvolen v týchto chvíľach získava presilovú hru a môže znížiť. Tomáš Troliga dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    32:02
    Poprad dal gól!
    Kamzíci zvyšujú svoje vedenie zaujímavým gólom. Delovku Fabiana od modrej čiary tečoval spomedzi kruhov DÁVID BONDRA. Puk smeroval do zadnej žrde vo vnútri bránky, následne do pravej žrde a potom von z brány!
    Asistencie: Štefan Fabian, Filip Vašaš.
     
    30:18
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti využívajú presilovú hru! Krotákovu delovku od modrej tečoval spred bránky TOMÁŠ TROLIGA!
    Asistencie: Matúš Paločko, Arne Kroták.
     
    30:10
    Poprad získava presilovku. Matúš Matis dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    29:50
    Dindovi síce nevyšla prihrávka. Puk prenikol až na zadný mantinel vo zvolenskom obrannom pásme, no Paločko bol pri puku prvý, a tak hra nebola prerušená.
     
    28:40
    Štrauch prišiel s pukom k ľavému kruhu a už mu neostávalo nič iné ako vystreliť. Jeho pokus smeroval tesne ponad bránku.
     
    27:18
    Kroták ešte rukou zachytil vyhodený puk v pásme. Prihral Svitanovi medzi kruhy, ktorému sa meter od neho ukázal voľný Troliga, no ponúkol mu nezmyselnú prihrávku.
     
    26:40
    Troliga vyskúšal vystreliť z pravého kruhu. Puk však letel vysoko ponad bránku a následne domáci aj stratili pásmo.
     
    26:09
    Poprad bude hrať presilovku. Matej Síkela dostáva dvojminútový trest za držanie.
     
    25:29
    Murček vykorčuľoval za pukom po pravom krídle a vystrelil z kruhu. Baroš bol pripravený a betónom strelu odrazil.
     
    24:27
    Svitana prenikol cez stredného pásma a nahodil puk od modrej čiary. Baroš strelu jednoznačne videl, zastavil ju hokejkou a ihneď rozohral.
     
    24:10
    Do pásma sa potom dostali hostia. Valenta vystrelil od modrej čiary, no puk skončil bezpečne v lapačke gólmana Pajpacha.
     
    23:38
    Krotákovu strelu z pravého kruhu Baroš síce zasiahol, no nemal ju pod kontrolou. Dorážať sa preto snažil Troliga. Puk prešiel popri pravej žrdi cez bránkovisko!
     
    23:12
    Troliga posunul puk Krotákovi nakrátko pri modrej čiare. Kroták však príliš dlho váhal so strelou a nakoniec mu ju Zvolenčania zblokovali.
     
    22:40
    Matis prihral na ľavý kruh Klhůfekovi, ktorý chcel následne Matisovi vrátiť, no jemu sa cez Pokoviča uvoľniť nepodarilo.
     
    22:17
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania prinášajú rýchlu odpoveď! Strelu z hokejky Šišovského ešte Pajpach vychytal, no na následnú dorážku PETRA ZUZINA už nemal šancu!
    Asistencie: Peter Šišovský, Michal Novák.
     
    21:58
    Začala sa skrátená presilovka hostí. Po pravom krídle korčuľoval dopredu Zuzin, ktorý vystrelil. Pajpach puk schoval v lapačke, ale rozohral.
     
    21:07
    Popradčania budú hrať vo štvorici. Ľubomír Dinda dostáva trest za krosček.
     
    20:37
    Štrauch sa dostal dopredu po ľavom krídle a spoza kruhu vystrelil. Jeho pokus skončil na Barošovom betóne.
     
    20:17
    Poprad dal gól!
    Kamzíci nastupujú do druhej tretiny výborne. Podarilo sa im využiť presilovku. Kroták prihral krížom na ľavý kruh Fabianovi. Jeho strelu Baroš vyrazil pred seba a odtiaľ do bránky pohodlne dorazil PATRIK SVITANA!
    Asistencie: Štefan Fabian, Arne Kroták.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina stretnutia bola celkom vyrovnaná. Videli sme v nej dva góly. Mlynarovič otvoril skóre v 11. minúte a na 1:1 vyrovnal v 18. minúte Klhůfek.
    Druhá dvadsaťminútovka sa začne približne o 17:51.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:45
    Je tu však vylúčenie na opačnej strane. Peter Šišovský dostáva dvojminútový trest za držanie.
     
    19:09
    Presilovka sa pre domácich končí predčasne. Peter Lichanec dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    18:31
    Poprad si zahrá ďalšiu presilovku. Hráčska lavica Zvolena je potrestaná dvomi minúta za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    17:55
    Zvolen dal gól!
    Hostia strieľajú vyrovnávajúci gól! Fekiač vzal puk, šiel k ľavému kruhu a prihrávkou pred bránu našiel PAVLA KLHUFEKA, ktorého následná strela z prvej skončila v Pajpachovej sieti!
    Asistencia: Viktor Fekiač.
     
    17:45
    Murček si chcel pekne prenechať puk s Bondrom, no veľmi si nerozumeli.
     
    16:32
    Paločkovi ušiel puk pred modrou čiarou. Zachytil ho až Valenta, ktorý ho poslal von cez všetky čiary. Popradská presilovka je na konci.
     
    15:48
    Kamzíci majú momentálne problém s rozohrávkou a nevedia sa dostať do útočného pásma.
     
    15:10
    Popradčania vyhrali buly a rozostavili sa v pásme. Fabian sa dostal k strele spomedzi kruhov, ale zasiahol iba zvolenského hráča.
     
    14:38
    Juraj Majdan atakoval domáceho kapitána Arneho Krotáka. Za napadnutie hlavy a krku dostáva 2+10 minút.
     
    14:14
    Suchého prihrávku z obranného pásma zrazil Majdan a puk skončil na popradskej striedačke.
     
    13:31
    Zuzin krížnou prihrávkou našiel Puliša na pravom kruhu, ktorý pálil z prvej. Pajpach sa stihol včas presunúť a betónom vyraziť strelu.
     
    12:27
    Majdan šikovnou prihrávkou pred bránu našiel Klhůfeka, ktorý vystrelil spred bránky, no Pajpach skvelo vyrazil.
     
    11:37
    Arne Kroták zrýchlil v strednom pásme a nakoniec sa dostal na ľavý kruh, odkiaľ už vystrelil. Na bránku však netrafil.
     
    10:29
    Poprad dal gól!
    Popradčania idú do vedenia! SAMUEL MLYNAROVIČ si spracoval prihrávku v strednom pásme. Šiel bližšie k bráne. Na druhej strane mal spoluhráča, no akciu sa rozhodol zakončiť sám. Nakoniec to urobil perfektne, Baroša vymiešal a puk zakončil do odkrytej brány!
    Asistencie: Andreas Štrauch, Martin Krempaský.
     
    10:18
    Zuzin našiel medzi kruhmi Hraška, ktorý pálil z prvej spomedzi kruhov, no bránu netrafil.
     
    09:47
    Majdanova prihrávka na Klhůfeka už nebola veľmi vhodná. Skončilo sa to postavením mimo hry.
     
    08:30
    Arne Kroták sa medzi kruhmi dostal k spadnutému puku zo vzduchu a švihom vystrelil. Netrafil však bránu.
     
    07:32
    Zvolenčanom sa teraz podarilo súvisle držať puk v útočnom pásme jednu celú minútu aj niekoľko sekúnd. Po zisku puku domáci iba nahodili a okamžite prestriedali.
     
    06:40
    Zuzin sa opäť šikovne prepracoval do zakončenia. Uorbil kľučku na stred a strieľal spomedzi kruhov. Jeho strela skončila na Pajpachovi.
     
    06:02
    Strela Daniela Krejčího z ľavého kruhu mierila do Pajpachovho ramena. Puk skončil za popradskou bránkou a rozohrať ho zrejme môžu domáci.
     
    04:46
    Hvila nevyšla prihrávka pred modrou čiarou a domácej obrane začal unikať Peter Zuzin. Jeho zakončenie z ľavého kruhu zneškodnil Pajpach.
     
    03:54
    Mlynarovič ešte získal puk v strednom pásme a posunul ho na ľavý kruh Petrovi Lichancovi. Jeho strelu švihom Baroš vyrazil hokejkou.
     
    03:05
    Presilovka pre Poprad. Matej Síkela je potrestaný dvomi minútami za držanie.
     
    02:45
    Nahodený puk z hokejky Juráka od modrej čiary skončil v lapačke gólmana Pajpacha, ktorý dnes dostal šancu namiesto stabilnej jednotky Šúreka.
     
    02:02
    Dinda chybne rozohral z obranného pásma. Puk pri mantineli zastavil Šišovský, no Zvolenčanom sa následne nepodarilo zaútočiť.
     
    01:21
    Barošovu pozornosť preveril aj Lukáš Hvila, ktorý vnikol do pásma po ľavom krídle a zakončil švihom. Baroš si pripísal ďalší úspešný zákrok.
     
    01:02
    Patrik Svitana poľahky obišiel Ivana na ľavom krídle, dostal sa pred bránku a zblízka vystrelil. Strela trafila brankára Baroša.
     
    00:28
    Štrauchovi sa podarilo dostať puk do útočného pásma. Následne ho však iba nahodil po mantineli.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy máme na ľade. Popradčania sa predstavia v modrých dresoch, Zvolenčania v bielych.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Guliajev, Fabian (A), Suchý (A), Dinda, Pokovič, Ježek, Postnikov, Krempaský – Lichanec, Zagrapan, Hvila – Kroták (C), Troliga, Matúš Paločko – Bondra, Murček, Vašaš – Svitana, Mlynarovič, Štrauch

    HKM Zvolen: Baroš (Šimko) – Novák, Krejčí, Hraško, Valenta, Ivan, Plekanov, Homer, Andersons (A) – Zuzin (A), Puliš (C), Šišovský – Klhůfek, V. Fekiač, Majdan – Matis, Síkela, Jurák – J. Tatar, Dubeň, Habšuda

    Rozhodca: Lauff, Jura – Korba, Riš.

     
    Tipsport liga dnes pokračuje 43. kolom. Srdečne vás vítam pri sledovaní on-line prenosu zo stretnutia HK Poprad – HKM Zvolen, ktoré sa začne o 17:00 na popradskom zimnom štadióne. Jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Po All Star víkende pod Tatrami sa už hráči vrátili do svojich klubov a čakajú ich neľahké úlohy. Popradčania sa aktuálne nachádzajú na 5. mieste, ktoré by si určite chceli do play-off udržať. Momentálne majú 64 bodov. Na štvrtú Žilinu strácajú 6 bodov a pred šiestym Martinom majú iba dvojbodový náskok. Poprad mierne hazardoval v posledných dvoch kolách. Doma prekvapivo podľahol posledným Novým Zámkom 2:3 po predĺžení a predtým prehral aj v Trenčíne 2:1. Stratil dôležité body a proti Zvolenu ich bude chcieť získať opäť.

    Zvolenčania sa zatiaľ nemusia obávať o svoju účasť v play-off. Patrí im 7. priečka so ziskom 61 bodov. Pred ôsmym Liptovským Mikulášom majú pohodlný osembodový náskok a na šiesty Martin strácajú len jeden bod a na piaty Poprad tri body. Zvolen pred pár kolami bol na tom oveľa lepšie. U Zvolenčanov sme zaznamenali výrazný pokles formy, ktorý sa odrazil na výsledkoch. Zvolen naposledy prehral v Nitre 4:3, doma s Košicami 2:3 po predĺžení a predtým aj so Žilinou 2:5.

    Pod Tatrami môžeme očakávať určite vyrovnaný zápas aj na základe tohtosezónnych vzájomných stretnutí. Poprad má na konte dve výhry – 6:1 a 2:3. Zvolenčania rovnako dve víťazstvá, a to 3:4 a 3:0.

    Priebeh stretnutia môžete sledovať na našom webe. Pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 11. Mlynarovič (Štrauch, Krempaský), 21. Svitana (Fabian, Kroták), 31. Troliga (Kroták, Paločko), 33. Bondra (Fabian, Vašaš), 50. Dinda (Štrauch, Bondra) – 18. Klhůfek (Fekiač), 23. Zuzin (Šišovský, Novák), 35. Majdan (Valenta), 37. Klhůfek, 47. Klhůfek (Majdan, Fekiač), 55. Majdan (Krejčí, Puliš)


    HK Poprad: Pajpach (37. Šúrek) – Guliajev, Fabian (A), Suchý (A), Dinda, Pokovič, Ježek, Postnikov, Krempaský – Lichanec, Zagrapan, Hvila – Kroták (C), Troliga, Matúš Paločko – Bondra, Murček, Vašaš – Svitana, Mlynarovič, Štrauch
    HKM Zvolen: Baroš (Šimko) – Novák, Krejčí, Hraško, Valenta, Ivan, Plekanov, Homer, Andersons (A) – Zuzin (A), Puliš (C), Šišovský – Klhůfek, V. Fekiač, Majdan – Matis, Síkela, Jurák – J. Tatar, Dubeň, Habšuda

    Rozhodčí: Lauff, Jura – Korba, Riš

    Diváci: 1 062
    bahis siteleri