Poprad – Zvolen 5:6 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 2:6 (kon.) | Košice – Žilina 4:5 (kon.)
Banská Bystrica – Trenčín 4:1 (kon.) | Nitra – Martin 5:2 (kon.)
konec
HK Poprad
5:6 (1:1, 3:3, 1:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 03.02.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:31
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania získavajú vedenie v stretnutí! Z ľavého kruhu šikovne Krejčí prihral pred bránkovisko JURAJOVI MAJDANOVI, ktorý síce bol sčasti bránený protihráčom, no puk dokázal dopraviť do odkrytej časti brány!
    Asistencie: Daniel Krejčí, Radovan Puliš.
     
    49:36
    Poprad dal gól!
    Popradu sa podarilo vyrovnať. Sledujeme naozaj divoký zápas. Štrauch napokon spred bránky nezakončil. Otočil sa do hry, prihral medzi kruhy ĽUBOMÍROVI DINDOVI, ktorý cez skrumáž hráčov prestrelil puk do brány!
    Asistencie: Andreas Štrauch, Dávid Bondra.
     
    46:26
    Zvolen dal gól!
    Zvolen po prvýkrát v zápase ide do vedenia! Majdan zo stredu posunul na ľavý kruh PAVLOVI KLHUFEKOVI, ktorý našiel medzierku pod Šúrekovým betónom a puk tadiaľ prenikol do siete! Klhůfek zároveň teda pridal tretí gól v tomto zápase a pripisuje si hetrik!
    Asistencie: Juraj Majdan, Viktor Fekiač.
     
    36:23
    Zvolen dal gól!
    Popradčania vcelku rýchlo strácajú dvojgólové vedenie! Videli sme vcelku identický gól ako predošlé dva, taktiež po tečoch. Delovku tentokrát z ľavého kruhu tečoval PAVEL KLHUFEK.
    Bez asistencie.
     
    34:25
    Zvolen dal gól!
    Presne po konci trestu Troligu sa podarilo Zvolenu presadiť sa. Valenta vzal puk z rohu klziska, prihral ho pred bránku nie príliš chránenemú JURAJOVI MAJDANOVI, ktorý presnou strelou z prvej rozvlnil sieť!
    Asistencia: Tomáš Valenta.
     
    32:02
    Poprad dal gól!
    Kamzíci zvyšujú svoje vedenie zaujímavým gólom. Delovku Fabiana od modrej čiary tečoval spomedzi kruhov DÁVID BONDRA. Puk smeroval do zadnej žrde vo vnútri bránky, následne do pravej žrde a potom von z brány!
    Asistencie: Štefan Fabian, Filip Vašaš.
     
    30:18
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti využívajú presilovú hru! Krotákovu delovku od modrej tečoval spred bránky TOMÁŠ TROLIGA!
    Asistencie: Matúš Paločko, Arne Kroták.
     
    22:17
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania prinášajú rýchlu odpoveď! Strelu z hokejky Šišovského ešte Pajpach vychytal, no na následnú dorážku PETRA ZUZINA už nemal šancu!
    Asistencie: Peter Šišovský, Michal Novák.
     
    20:17
    Poprad dal gól!
    Kamzíci nastupujú do druhej tretiny výborne. Podarilo sa im využiť presilovku. Kroták prihral krížom na ľavý kruh Fabianovi. Jeho strelu Baroš vyrazil pred seba a odtiaľ do bránky pohodlne dorazil PATRIK SVITANA!
    Asistencie: Štefan Fabian, Arne Kroták.
     
    17:55
    Zvolen dal gól!
    Hostia strieľajú vyrovnávajúci gól! Fekiač vzal puk, šiel k ľavému kruhu a prihrávkou pred bránu našiel PAVLA KLHUFEKA, ktorého následná strela z prvej skončila v Pajpachovej sieti!
    Asistencia: Viktor Fekiač.
     
    10:29
    Poprad dal gól!
    Popradčania idú do vedenia! SAMUEL MLYNAROVIČ si spracoval prihrávku v strednom pásme. Šiel bližšie k bráne. Na druhej strane mal spoluhráča, no akciu sa rozhodol zakončiť sám. Nakoniec to urobil perfektne, Baroša vymiešal a puk zakončil do odkrytej brány!
    Asistencie: Andreas Štrauch, Martin Krempaský.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 11. Mlynarovič (Štrauch, Krempaský), 21. Svitana (Fabian, Kroták), 31. Troliga (Kroták, Paločko), 33. Bondra (Fabian, Vašaš), 50. Dinda (Štrauch, Bondra) – 18. Klhůfek (Fekiač), 23. Zuzin (Šišovský, Novák), 35. Majdan (Valenta), 37. Klhůfek, 47. Klhůfek (Majdan, Fekiač), 55. Majdan (Krejčí, Puliš)


    HK Poprad: Pajpach (37. Šúrek) – Guliajev, Fabian (A), Suchý (A), Dinda, Pokovič, Ježek, Postnikov, Krempaský – Lichanec, Zagrapan, Hvila – Kroták (C), Troliga, Matúš Paločko – Bondra, Murček, Vašaš – Svitana, Mlynarovič, Štrauch
    HKM Zvolen: Baroš (Šimko) – Novák, Krejčí, Hraško, Valenta, Ivan, Plekanov, Homer, Andersons (A) – Zuzin (A), Puliš (C), Šišovský – Klhůfek, V. Fekiač, Majdan – Matis, Síkela, Jurák – J. Tatar, Dubeň, Habšuda

    Rozhodčí: Lauff, Jura – Korba, Riš

    Diváci: 1 062
    bahis siteleri