Monaco – Nice 3:0 (kon.) | Bordeaux – Rennes 1:1 (kon.) | Lille – Lorient 0:1 (kon.)
Montpellier – Bastia 2:1 (kon.) | Dijon – PSG 1:3 (kon.) | Guingamp – Caen 0:1 (kon.)
konec
Montpellier HSC
2:1 (1:1)
SC Bastia
Sobota 04.02.2017, 20:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 23. kolo
Předzápasové kurzy
    90+4. Červená karta
     
    90+4
    Tak to je velmi ošklivý a také zbytečný zákrok v podání Aleksandera Djikua! Rozběhnutý Djiku šel do souboje o míč zcela pozdě a navíc šlapákem na holeň Deplagnea, jemuž dokonce svlékl stulpnu. Rozhodčí Thual okamžitě tasí červenou kartu!
     
    90
    Deplagne nutně potřeboval zastavit nebezpečně rozběhnutého Saint-Maximina, což se mu skluzem také daří, avšak pouze za cenu žluté karty.
    83.
     
    83
    Neskutečná šance na skórování! Boudebouz vyslal míč pouze do dobře postavené zdi, avšak balón nějakým nedopatřením skrz zeď propadl. K míči se následně dostal Ikoné, jenž z velkého vápna trefil břevno!
     
    81
    Střídání v týmu SC Bastia: ze hřiště odchází Lassana Coulibaly, přichází Mehdi Mostefa.
     
    81
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Steve Mounié, přichází Yacouba Sylla.
    77.
     
    77
    Hosté způsobili velmi nebezpečný závar v pokutovém území, ke střele se již chystal záložník Coulibaly, když v ten moment se mu dosti riskantním skluzem vrhl pod nohy Deplagne. To zavánělo penaltou!
     
    76
    Střídání v týmu SC Bastia: ze hřiště odchází Prince Oniangué, přichází Axel Ngando.
    64. Steve MOUNIÉ - 2:1
     
    64
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Domácí se znovu dostávají do vedení! Hráčům Bastie se nepodařilo odklidit míč příliš daleko od vlastního vápna, k navrácenému míči se dostal nově příchozí Ikoné, jenž následně uličkou mezi dvěma obránci vyslal do běhu v pokutovém území STEVEA MOUNIÉHO, který chladnokrevně zakončil do brankářova protipohybu.
     
    61
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Souleymane Camara, přichází Isaac Mbenza.
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Paul Lasne, přichází Nanitamo Ikoné.
     
    57
    Nebezpečný centr za obranu domácích! Na letící míč se uvolnil Oniangué, jenž se chtěl otočkou v šestnáctce obtočit kolem Roussillona, ale neúspěšně. Odražený míč se dostal na kopačku Crivelliho, který však pouze nastřelil Lukáše Pokorného, jenž byl včas na správném místě.
     
    38
    Střídání v týmu SC Bastia: ze hřiště odchází Sadio Diallo, přichází Gaël Danic.
     
    37
    U postranní čáry na polovině soupeře nyní dochází ke střetu mezi Roussillonem a Rosem. Oba hráči nakonec fasují od hlavního rozhodčí žlutou kartu.
    34. Enzo CRIVELLI - 1:1
     
    34
    Bastia právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Bastii se po rozehraném rohovém kopu podařilo udržet v blízkosti Jourdrenovy brány, Diallo následně vyslal nástřel do vápna, jehož se zmocnil ENZO CRIVELLI, který pohotově podsunul Jourdrenovi míč za záda.
     
    32
    Ihned na to se hosté dopouští dalšího faulu, tentokrát je hříšníkem Oniangué, který už žlutém karetnímu postihu neunikne.
     
    19
    Skhiri teď velmi výrazně podržel za dres rozběhnutého Saint-Maximina, kterému tak znemožnil v průniku. Hlavní rozhodčí odměňuje záložníka Montpellieru žlutou kartou.
    17. Steve MOUNIÉ - 1:0
     
    17
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Montpellieru se vzápětí poštěstilo ještě jednou, tentokrát se již ale jednalo o přímý kop z bližší pozice, byť znovu od postranní čáry. Boudebouz vyslal od autové čáry centr přímo před hranici malého vápna, kde STEVE MOUNIÉ pohotově prodloužil míč za Lecova záda.
    6.
     
    6
    Pěkná střela Dialla! Ngando se na levém kraji výborně zorientoval s míčem, našel na středu volného Dialla, jenž zpoza vápna vysílá razantní střelu do břevna a poté do zámezí.

    Petr Hluchý

    Branky: 17. Mounié (Boudebouz), 64. Mounié (Ikoné) – 34. Crivelli (Diallo)

    Karty:   19. Skhiri (MON), 37. Roussillon (MON), 90. Deplagne (MON) – 32. Oniangué (BSA), 37. Rose (BSA)   90+4. Djiku (BSA)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:8. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:17.
    Montpellier HSC: Jourdren – Deplagne, Hilton (C), Pokorný, Roussillon – Lasne (61. Ikoné), Skhiri, Sessègnon – Camara (61. Mbenza), Boudebouz, Mounié (81. Sylla).
    Náhradníci: Pionnier – Sylla, Ikoné, Mbenza, Mukiele, Dolly.

    SC Bastia: Leca – Cioni, Rose, Marange, Djiku – Cahuzac (C), L. Coulibaly (81. Mostefa), Oniangué (76. Ngando) – Saint-Maximin, Diallo (38. Danic) – Crivelli.
    Náhradníci: Vincensini – Keita, Mostefa, Ngando, Raspentino, Danic, El Kaoutari.

    Rozhodčí: Thual – Lombard, Saint-Cricq Lompre
    bahis siteleri