Monaco – Nice 3:0 (kon.) | Bordeaux – Rennes 1:1 (kon.) | Lille – Lorient 0:1 (kon.)
Montpellier – Bastia 2:1 (kon.) | Dijon – PSG 1:3 (kon.) | Guingamp – Caen 0:1 (kon.)
konec
AS Monaco
3:0 (0:0)
OGC Nice
Sobota 04.02.2017, 17:00 • Stade Louis II., Monaco • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 23. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Nice mohlo v závěru snížit, ale trefilo jen tyč
     
    90+2
    Nice je sice u balonu, ale již několik desítek vteřin kombinuje kolem půlící čáry. Ovšem po pár přihrávkách se dostává do další velké šance, jenže zakončení skončilo pouze na vzdálenější tyči Subašićovy branky.
     
    90
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Radamel Falcao, přichází Kylian Mbappé Lottin.
     
    88
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Bernardo Silva, přichází Nabil Dirar.
    85. Mezi obránci si na zakončení naskočil Alassane Pléa, jehož vychytal fantastickým zákrokem Danijel Subašić
     
    85
    Danijel Subašić vytáhl excelentní zákrok a stále drží čisté konto. Nice vymyslelo centr z levé strany, na který si na hranici malého vápna naskočil Alassane Pléa. Jeho hlavička mířila k tyči, ale do spodního rohu branky doskočil domácí gólman.
     
    81
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Dosavadní výsledek pro Nice je až příliš krutý, ale RADAMEL FALCAO ukazuje instinkt zabijáka. Thomas Lemar si narazil míč se spoluhráčem a dostal se až do šestnáctky, kde našel domácího kapitána. RADAMEL FALCAO si odstoupil od obránců a z druhé vlny zakončil k zadní tyči hostující branky.
     
    77
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Valère Germain, přichází João Moutinho.
     
    70
    Také hostům se podařilo zahrozit, ale chtělo to lepší zakončení. K odraženému míči se na hranici vápna dostal střídající Younés Belhanda, který se položil do voleje, ale jeho pokus ze záklonu zamířil vysoko nad bránu. Tato akce si říkala o mnohem více než OGC dokázalo vytěžit.
     
    65
    A mohlo to být už 3:0! Na další centr z levé strany se skluzem pokusil zasáhnout balon Radamel Falcao. Domácímu kapitánovi v tomto okamžiku chybělo jen pár centimetrů. Ovšem Nice na pravé straně obrany doslova hoří.
     
    64
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Malang Sarr, přichází Younés Belhanda.
    60. Radamel FALCAO - 2:0
     
    60
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Další parádní akce podruhé rozjásla domácí fanoušky a vedení AS je již dvoubrankové! Dobrým pohybem na levé straně si o balon řekl Benjamin Mendy , jehož přízemní přihrávka našla na zadní tyči RADAMELA FALCAA. Domácí kapitán skluzem zasáhl míč a poslal jej nechytatelně pod horní tyč.
     
    57
    Žlutou kartu dostává Jemerson (AS Monaco FC), který zasáhl běžícího Maria Balotelliho. Monaco v posledních minutách hraje hodně pasivně a může se mu to hrubě nevyplatit.
    47. Valère GERMAIN - 1:0
     
    47
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Tak to je nástup domácího celku jako hrom! Na levé straně se k centru dostal Djibril Sidibé, z jehož kopačky letěl balon na hranici malého vápna. Do tohoto prostoru si naběhl nikým nehlídán VALÈRE GERMAIN, jehož hlavička zblízka poprvé rozvlnila síť a přibližuje Monaco k titulu.
     
    46
    Hned v úvodu druhé části vyslal jedovatou střelu Thomas Lemar, jehož pokus skočil před brankářem. Yoan Cardinale vyrazil pokus před sebe, kde souboj podstoupil Djibril Sidibé, ale míč na branku už neposlal.
    45. Po rohovém kopu hlavičkoval nad branku Valère Germain
     
    45
    V poslední minutě normální hrací doby vybojovalo Monaco ještě rohový kop. Na centr si na zadní tyči naskočil Valère Germain, jenž byl k brance zády, a tak z dobré pozice poslal míč jen nad branku Nice.
    37. Bernardo Silva vyslal jedovatou střelu, ale brankář vytáhl ještě lepší zákrok
     
    37
    Výborným pohybem si o přihrávku na pravou stranu pokutového území řekl Bernardo Silva. Jedovaté zakončení domácího záložníka mířilo pod horní tyč, ale Yoan Cardinale vytáhl parádní zákrok a drží svůj tým ve hře o vítězství.
    14. Závar před hostující brankou
     
    14
    Obrovský závar nastal před brankou Nice po rozehraní standardní situaci. Yoan Cardinale se musel ohánět, aby balon neskončil za jeho zády. Míč vyrazil na hranici malého vápna, kde před Radamelem Falcaem odkopl balon bránící hráč.
     
    13
    Žlutou kartu dostává Jean Michaël Seri (OGC Nice), který vytáhl ze svého repertoáru skluz za hranici pravidel. Na pravé straně si výborně balon strčil Bernardo Silva, a tak přišel tvrdý zákrok.

    Michal Luxa

    Branky: 47. Germain (Sidibé), 60. Falcao (Mendy), 81. Falcao (Lemar)

    Karty:   57. Jemerson (ASM) – 13. Seri (NIC)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:7. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 21:11.
    AS Monaco: Subašić – Jemerson, Glik, Sidibé, Mendy – Fabinho, Bakayoko, B. Silva (88. Dirar), Lemar – Falcao (90. Mbappé Lottin), Germain (77. Moutinho).
    Náhradníci: De Sanctis – Dirar, Moutinho, Boschilia, Mbappé Lottin, A. Diallo, A. Touré.

    OGC Nice: Cardinale – Baysse, Dante, M. Sarr (64. Belhanda) – Souquet, Cyprien, Seri, Dalbert – Pléa, Balotelli, Eysseric.
    Náhradníci: Benítez – Belhanda, Burner, Walter, Donis, Le Marchand, Koziello.

    Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani
    bahis siteleri