Pittsburgh – Columbus 4:3 (po pr.) | Detroit – NY Islanders 5:4 (kon.) | New Jersey – Calgary 3:4 (po pr.)
Carolina – Edmonton 2:1 (kon.) | Florida – Anaheim 2:1 (kon.) | Philadelphia – Los Angeles 0:1 (po pr.)
Montreal – Washington 2:3 (kon.) | Colorado – Winnipeg 5:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
Winnipeg Jets
Sobota 04.02.2017, 21:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Matt NIETO - 5:2
     
    59:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Poté, co Matt Duchene nedokázal trefit odkrytou klec od levého mantinelu hra pokračovala dále. Následně se po chybě hostů a vyhození do stření třetiny dostal k puku MATT NIETO, který bez problémů obešel bránícího hráče a trefuje opuštěnou klec Winnipegu. Asistence: Matt Duchene, Nikita Zadorov.
    42:04 Carl SÖDERBERG - 4:2
     
    42:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche přidává čtvrtou branku a odskakuje na rozdíl dvou gólů! Jarome Iginla si u levého mantinelu všiml mezi kruhy volného CARLA SÖDERBERGA, který tvrdou ranou prostřelil Ondřeje Pavelce. Asistence: Jarome Iginla, Blake Comeau.
    28:03 Matt NIETO - 3:2
     
    28:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Předchozí dvě varování Winnipegu nestačila, a tak přichází trest v podobě třetího gólu! Střelu Wierciocha od modré čáry Pavelec pouze vyrazil do strany přímo na hůl MATTA NIETA, který pohodlně trefuje prázdnou bránu hostů. Asistence: Patrick Wiercioch, Matt Duchene.
    20:29 Adam LOWRY - 2:2
     
    20:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté rovněž využívají přesilovou hru a srovnávají na 2:2! Blake Wheeler měl moře času na střelu z levého kruhu, avšak ani tak nedokázal Pickarda překonat. Ten střelu vyrazil před sebe, kde ADAMU LOWRYMU nedělalo žádný problém trefit odkrytou klec Colorada. Asistence: Blake Wheeler, Dustin Byfuglien.
    14:35 Nathan MACKINNON - 2:1
     
    14:35
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou podruhé v utkání do vedení! Rantanen měl dostatek času na střelu z levé strany a Pavelec jeho pokus jen vyrazil. Puk se poté dostal k NATHANU MACKINNONOVI, jenž bekhendem zametl kotouč do odkryté brány Winnipegu. Asistence: Mikko Rantanen, Gabriel Landeskog.
    09:35 Adam LOWRY - 1:1
     
    09:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nyní se krásně potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš a máme zde znovu nerozhodný stav! ADAM LOWRY zpoza brány zakončoval bekhendem a svou střelou trefil brusli Gelinase, od které se kotouč odrazil za záda Pickarda. Asistence: Joel Armia.
    05:27 Jarome IGINLA - 1:0
     
    05:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    V šesté minutě využívají Avalanche přesilovou hru a vedou 1:0! JAROME IGINLA se dostal do vynikající střelecké pozice na vrcholu levého kruhu a po jeho přesné ráně nad vyrážečku Pavelce končí puk v horní rohu hostující brány. Asistence: Francois Beauchemin, Matt Duchene.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 6. Iginla (Beauchemin, Duchene), 15. MacKinnon (Rantanen, Landeskog), 29. Nieto (Wiercioch, Duchene), 43. Söderberg (Iginla, Comeau), 60. Nieto (Duchene, Zadorov) – 10. Lowry (Armia), 21. Lowry (Wheeler, Byfuglien)


    Colorado Avalanche: Pickard (S. Martin (A)) – Beauchemin (A), Zadorov, Wiercioch, Goloubef, Barberio, Gelinas – Rantanen (A), MacKinnon, Grigorenko (C) – Nieto, Duchene, Landeskog – Comeau, Söderberg, Martinsen – Iginla, J. Mitchell, Colborne.
    Winnipeg Jets: Pavelec (Hellebuyck) – Byfuglien (A), Morrissey, Trouba, Enström, Postma, Stuart – Laine, Little, Ehlers – Wheeler (C), Scheifele (A), Copp – Armia, Lowry, Matthias – Thorburn, Petan, Perreault.

    Rozhodčí: Hebert, Charron – Rody, Murray
    bahis siteleri