Bologna – Neapol 1:7 (kon.)
konec
Bologna FC
1:7 (1:4)
SSC Neapol
Sobota 04.02.2017, 20:45Italská Serie A • 23. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Dries MERTENS - 1:7
     
    90
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak i DRIES MERTENS se dočkal hattricku, znovu předvedl svou excelentní techniku, kdy po přihrávce za obranu dokázal znovu ve velké rychlosti udělat kličku a z pravé strany poslat míč za záda gólmana domácího týmu.
    74. Marek HAMŠÍK - 1:6
     
    74
    Neapol právě vstřelila branku!
    Hattrick MARKA HAMŠÍKA je na světě! Chaos ve vápně domácího týmu vyřešil Faouzi Ghoulam přihrávkou před vápno, kde se dostal k míči právě slovenský reprezentant, který poté nádhernou střelou zpoza šestnáctky nedal Mirantemu šanci.
    70. Marek HAMŠÍK - 1:5
     
    70
    Neapol právě vstřelila branku!
    Krásná akce hostů, blýskl se hlavně Dries Mertens, který ve velké rychlosti doslova obtančil obránce a bleskově přihrál přesně na nohu po levé straně nabíhajícího MARKA HAMŠÍKA, který se poté přesně umístěnou střelou ke vzdálenější tyči podruhé v zápase prosazuje.
    43. Dries MERTENS - 1:4
     
    43
    Neapol právě vstřelila branku!
    To se dějí věci! Na ofsajdové linii převzal pas DRIES MERTENS, který v obrovské rychlosti nasprintoval s míčem do vápna, tam udělal kličku gólmanovi a ještě stačil poslat míč do prázdné branky. Při pádu si však poranil pravé rameno...
    36. Vasilis TOROSIDIS - 1:3
     
    36
    Bologna právě vstřelila branku!
    Domácí se přece jenom prosadují, střelu Oikonomoua ještě Reina vyrazil, na dorážku VASILISE TOROSIDISE již ale nestačil.
    33. Dries MERTENS - 0:3
     
    33
    Neapol právě vstřelila branku!
    DRIES MERTENS se trefuje z přímého kopu, nádherně trefená standardka a hosté vedou již o tři góly!
    6. Lorenzo INSIGNE - 0:2
     
    6
    Neapol právě vstřelila branku!
    Další chyba defenzivy domácích, kteří si nepohlídali náběh LORENZA INSIGNEHO, jež dostal výtečný pas od Piotra Zielińskiho a po pár krocích, kdy se dostal do vápna, přesnou střelou k tyči nedal šanci Mirantemu.
    4. Marek HAMŠÍK - 0:1
     
    4
    Neapol právě vstřelila branku!
    Skvělý vstup Neapole do dnešního utkání, z pravé strany odcentroval José María Callejón a na zadní tyči zůstal nepokrytý MAREK HAMŠÍK, který parádní hlavičkou poslal míč do branky Boloně.

    Martin Dvořák

    Branky: 36. Torosidis – 4. Hamšík (Callejón), 6. L. Insigne (P. Zieliński), 33. D. Mertens, 43. D. Mertens (P. Zieliński), 70. Hamšík (D. Mertens), 74. Hamšík (Ghoulam), 90. D. Mertens (Allan)

    Karty:   11. Pulgar (BLG), 61. Maietta (BLG) – 20. Diawara (NEA), 75. Hysaj (NEA)   32. Masina (BLG) – 26. Callejón (NEA)

    Neproměněná penalta: 26. Destro (BLG), brankář Reina zneškodnil


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:9. Střely mimo: 6:3. Rohy: 3:0. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:7.
    Bologna FC: Mirante (80. A. Da Costa) – Torosidis, Oikonomou, Maietta, Masina – Á. Nagy, Pulgar, Džemaili – Rizzo (46. Verdi), Destro (68. Petković), Krejčí.
    Náhradníci: A. Da Costa, Sarr – Taïder, Verdi, Di Francisco, M'Baye, Donsah, Helander, Sadiq, Petković, Gastaldello.

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Maksimović, Ghoulam – P. Zieliński (73. Giaccherini), Diawara (62. Allan), Hamšík – Callejón, D. Mertens, L. Insigne (80. Rog).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Strinić, Giaccherini, Allan, Jorginho, Ch. Maggio, Chiricheş, Koulibaly, Rog, Pavoletti, Milik.
    bahis siteleri