Novokuzněck – Kunlun 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Chabarovsk 1:3 (kon.) | Omsk – Vladivostok 1:3 (kon.)
Nižněkamsk – Toljatti 3:2 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
Lada Toljatti
Sobota 04.02.2017, 15:00 • Neftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:34 Georgij BĚLOUSOV - 3:2
     
    41:34
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    A je tu opět drama, protože celek z Togliatti snižuje na rozdíl jediné branky! K puku se v mezikruží dostal zcela osamocený GEORGIJ BĚLOUSOV, který dokázal přesnou střelou do horní části branky prostřelit bezmocného Karejeva, jenž tak mohl jen sledovat, jak střel končí v jeho síti. Asistence: Jefim Gurkin a Viktor Komarov.
    24:45 Pavel ZDUNOV - 3:1
     
    24:45
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A domácí si nakonec berou své dvoubrankové vedení zpět! Na Ježov jel zcela sám Šiksatdarov, který ho prostřelit nedokázal, ale do brankoviště vnesl takový zmatek, že se odtud puk odrazil ke zcela volnému PAVLU ZDUNOVOVI, jenž dokázal svou střelu uklidit do sítě! Bez asistence.
    21:20 Nikita FILATOV - 2:1
     
    21:20
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, je sníženo a to znamená, že tu máme drama. Puk se pro hosty poměrně šťastně odrazil přesně na v mezikruží číhajícího NIKITU FILATOVA, jenž se dokázal i s pukem otočit a přesnou ránou vymést horní roh Karejevovy brány! Asistence: Dmitrij Kostromitin.
    10:26 Maxim BEREZIN - 2:0
     
    10:26
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A je to už o dvě branky, domácí celek se dostává do velice dobré pozice! MAXIM BEREZIN vjel do pásma a i když všichni čekali přihrávku, dokázal na bližší tyči procedit puk mezi ramenem Ježova a brankovou konstrukcí! Gólman Lady byl tak zmaten, že si inkasovanou branku uvědomil až o několik vteřin později. Asistence: Nikita Kvartalnov.
    04:25 Pavel PORJADIN - 1:0
     
    04:25
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak nakonec je z té zvýšené aktivity Neftěchimiku první branka zápasu! Po neskutečném lapsu v rozehrávce Togliatti se dostal k puku před Ježovem zcela volný Zdunov, který ho sice ještě propálit nedokázal, poté se ale kotouč odrazil na volného PAVLA PORJADINA a ten už ho dokázal uklidit do odkryté klece! Asistence: Pavel Zdunov.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 5. Porjadin (Zdunov), 11. Berezin (N. Kvartalnov), 25. Zdunov (Šiksatdarov, Pervyšin) – 22. Filatov (Kostromitin), 42. Bělousov (Gurkin, V. Komarov)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Karejev (Kolppanen) – An. Sergejev, Kinrade, Ljamin, Pervyšin, Lekomcev (A), Ogurcov, Kuzmin, Fazylzjanov, Berezin – Sexton, Koňkov, Gynge – Porjadin, Polygalov (A), Stoljarov (C) – Šiksatdarov, Jakimov, Zdunov – Chajrullin, N. Kvartalnov.
    Lada Toljatti: I. Ježov (A. Semjonov) – Aronson, Sotnieks (A), Gurkin, Kostromitin, Maleňkich, Volgin, Korjagin – Filatov, A. Ivanov, Bumagin – Mastrjukov, Šenfeld, Bělousov (A) – V. Komarov, Rybin (C), Achmetov – V. Strelcov, Zernov, Bočarov.

    Rozhodčí: Buturlin, Gamalej – Zacharov, Sysujev
    bahis siteleri