Technika Brno – Šumperk 1:2 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 6:3 (kon.) | Nový Jičín – Kopřivnice 6:0 (kon.)
Tábor – Nymburk 6:3 (kon.) | Kolín – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Bílina – Kobra 3:5 (kon.)
Klatovy – Jablonec n/N 3:4 (1:2 po s.n.) | Sokolov – Klášterec nO 2:6 (kon.) | Vrchlabí – Trutnov 4:1 (kon.)
Děčín – Řisuty 5:1 (kon.) | David Servis – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Jindř. Hradec – Mor. Budějovice 0:4 (kon.)
Pelhřimov – Písek 4:8 (kon.)
konec
HC Děčín
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
HC Řisuty
Sobota 04.02.2017, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu zase těšit na shledanou. (21:02:48)
     
    Je dobojováno. Hráči Děčína ve třetí třetině přidali další dva góly a pečetili tak vítězství 5:1. Nad Řisuty tak zvítězili i počtvrté v sezóně a zároveň utnuli čtyřzápasovou sérii proher.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Roman Navarra číhal před brankou hostů a poté se dostal i ke střele, ale kotouč skončil jen vedle Chabrovy svatyně. Vypadá to, že se už nic nestane.
     
    58:22
    Před brankou volného Oliveriuse našel Zika a prvně jmenovaný pak nastavil svoji hůl těsně před Chabrem, který puk chytá do své lapačky.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:16
    Kopta se jal ke střele z pravé strany, ale kotouč skončil v moci Chabra, který ho pak okamžitě poslal mezi své spoluhráče.
     
    56:27
    Medvědi zahráli kotouč na zakázané uvolnění a hra se tak stěhuje před Martina Michajlova. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    54:12
    Ondřej Sýkora se neprodral mezi dvěma hostujícími obránci, ale domácí útočné pásmo udrželi. Nyní už krouží kolem hostující branky a snaží se najít lepší střeleckou pozici.
     
    53:19
    Faigl mohl jít do samostatného úniku, ale kotouč mu utekl a obránce Keller si pak puk převzal a poslal ho do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    51:49
    Na druhé straně poslal Kopta přihrávku zpoza hostující branky Radimu Vackovi, jenž svou bekhendovou střelou ale Chabra nepřekonal.
     
    50:51
    Jakub Sedláček svou střelou z pravé strany orazítkoval tyčku domácí branky!
     
    49:47
    Po jedovaté střele hostů se zaskvěl Martin Michajlov, který Náprstkovi ukázal efektní semafor.
     
    48:16
    Děčín právě vstřelil branku!
    Navarrův samostatný únik brankou neskončil, ale ROMAN NAVARRA si to vynahradil o chvíli později, kdy si všiml odraženého kotouče a ten poté dorazil za záda brankáře hostů – 5:1. Medvědi tak jdou do čtyřbrankového trháku. Asistence: Tomáš Faigl.
     
    46:53
    K nahozenému kotouči do útočného pásma se Vykouk nedostal a hosté tak dostali prostor k tomu, aby se vydali znovu do útoku.
     
    46:02
    Hned na to se do úniku dostali hosté, ale před Michajlovem nakonec nic nevymysleli. Nicméně ale udrželi útočné pásmo.
     
    45:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nádherná akce, kterou předvedli domácí hráči. Jaroslav Hašek v úniku dva na jednoho předložil MICHALU OLIVERIUSOVI přihrávku jak na zlatém podnose a pro kapitána děčínského týmu pak nebyl problém trefit odkrytou Chabrovu klec – 4:1. Asistence: Jaroslav Hašek.
     
    44:27
    Kopta si nabruslil do útočného pásma, ale nedostal se následně k puku. Na opačnou stranu tak míří znovu Buldoci, kteří se pokusí o kontaktní branku.
     
    43:00
    Dalekonosná střela ze středního pásma z hole Záleského Michajlova nezaskočila, ten poté dostal kotouč na svoji hůl a poslal ho hned směrem před hostující klec.
     
    41:56
    Po nepřesné střele Michala Oliveriuse se pak hosté dostali znovu do děčínského pásma, kde okamžitě bez přípravy střílel Šimon Náprstek, ale jeho rána skončila jen vedle Michajlovovy svatyně.
     
    41:13
    Keller se napřáhl k mohutné střele z vrcholu levého kruhu a jeho jedovatá střela pak byla sražena nad ochrannou síť.
     
    40:36
    Po střele hostů z pravého kruhu se musel ve svém brankovišti otáčet Michajlov, který pak kotouč ukryl ve své lapačce a raději přerušil hru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I druhá třetina je minulostí. V ní hosté dokázali snížit Jakubem Sedláčkem na rozdíl jediné branky, ale Radomír Vaněk pak přidal další gól a jeho tým tak vede znovu o dva góly. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 19:30.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    Domácí drží kotouč v útočném pásmu, hosté se však zatím brání. Vypadá to, že se už nic nestane a druhá třetina je tak u konce.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:27
    Hosté zakládají svůj útok z hloubi vlastního pásma, ale zatím se jim nepodařilo projít směrem dopředu. Toho využili Medvědi, který sebrali hostům puk a poté střela Faigla skončila v lapačce Chabra.
     
    38:07
    A v krátkém sledu po sobě je tu další zakázané uvolnění hostů. Znovu se tak bude posílat kotouč do hry před ním, tentokráte po jeho levici.
     
    37:57
    Janeček nestihl rybičkou dostihnout letící kotouč a je z toho zakázané uvolnění. Hra se tak stěhuje znovu před Dominika Chabra a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    36:47
    Po střele Michala Oliveriuse z levého kruhy zaduněly betony Chabra, který pak poslal kotouč za sebe a převzala si ho tak hostující obrana.
     
    35:52
    Buldoci byli nyní znovu nebezpeční před brankou Děčína, kde střílel zblízka Matěj Kos, ale jeho střelu dokázal Michajlov pokrýt a i on podržel svůj tým a jeho dvoubrankový náskok.
     
    34:52
    Vykouk se snažil proháčkovat do útočného pásma, ale obrana Buldoků ho tam nepustila. Hosté tak otáčejí směr hry před domácí branku.
     
    33:12
    Faigl a Chmel měli nyní dvě šance, kterými ohrozili branku hostů. Jenže Chabr dokázal oběma střelám dobře čelit a podržel tak svůj tým.
     
    32:08
    Děčín právě vstřelil branku!
    A znovu je to o dvě branky. RADOMÍR VANĚK si najel na levý kruh a poté svou prudkou střelou zavěsil kotouč do levého horního růžku Chabrovy branky – 3:1. Pro Medvědy je to už zase o něco veselejší. Asistence: Ondřej Kopta, Ondřej Sýkora.
     
    31:08
    Ondřej Sýkora vybojoval kotouč za brankou Buldoků, ale vzápětí pak o něj přišel. Do rychlého brejku tak mohou projít hráči hostujícího celku.
     
    30:21
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    30:03
    Hosté se delší dobu drželi v pásmu Medvědů a roztáčeli přesilovkový kolotoč, ale poté se domácí dokázali osvobodit a dlouhý pobyt Buldoků tak utnuli.
     
    28:21
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michajlov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Chovanec.
     
    26:51
    Znovu zaduněly betony Michajlova po střele Šimona Náprstka a byla to tedy další nebezpečná situace před děčínskou brankou. Hra je přerušena a vhazování proběhne po pravici Michajlova.
     
    26:43
    Domácí hráči jsou už v plném počtu.
     
    26:11
    Do přečíslení dva na jednoho ve vlastním oslabení jeli Zika s Haškem, druhý jmenovaný však přihrávku Haška nezachytil a rázem tak skončila slibná akce Medvědů.
     
    25:38
    Poté se na druhé straně zastavil kotouč těsně před brankovou čárou, ale jeden z obránců Děčína ho dokázal rychle poslat do bezpečí.
     
    24:55
    Hokejisté Děčína se dostali ke kotouči a okamžitě ho vyhazují až před Chabra. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    24:43
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Vegner – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:35
    Po střele uvnitř pravého kruhu pálil přímo do levého betonu Petr Janeček a Michajlov pak přerušuje hru.
     
    23:21
    Po dalším pobytu v útočném pásmu udrželi buldočí teritorium i nadále a na Chabra pak mířila další střela. Jenže i s tou si dokázal brankář hostů poradit a poslal kotouč směrem k domácí brance.
     
    22:56
    Medvědi se po buly ve středním pásmu dostali do útočného pásma, kde střílel z pravého kruhu Roman Navarra, ale Chabr měl svou lapačku připravenou.
     
    21:50
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A hned na to pak dávají hosté kontaktní branku a jsou zpátky ve hře. Z další akce se už nemýlil a těsně před Michajlovem svou střelu dokázal poslat za jeho záda JAKUB SEDLÁČEK, který využil přihrávky svého spoluhráče – 2:1. Asistence: Marek Čurilla.
     
    20:51
    Hosté se dostali do blízkosti Michajlova a dvěma střelami ho dokázali ohrozit. Oba zákroky ale domácí brankář zvládl a podržel tak vedení domácího celku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první třetinu tohoto utkání. Už ve čtvrté minutě se vedení ujali domácí hráči, kteří využili přesilovou hru díky Radimu Vackovi. Poté byli i nadále aktivnějším týmem, postupem času pak ale hosté vystrčili drápky a i oni se dostali do několika šancí. V samotném závěru pak přidal další branku Jaroslav Hašek a Medvědi si tak do kabiny odnesli dvoubrankový náskok. Druhá třetina začne přibližně v 18:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Děčín právě vstřelil branku!
    A pouhých dvanáct vteřin před vypršením první periody dávají Medvědi druhou branku. Po vhazování se k puku dostal JAROSLAV HAŠEK, který dokázal zvednout kotouč a poté ho poslal za záda Chabra – 2:0. Asistence: Jan Molnár, Michal Oliverius.
     
    19:43
    A ještě byla k vidění akce Děčína, která skončila na Chabrovi a i před ním se nyní bude vhazovat. Konkrétně po jeho pravé ruce.
     
    19:29
    V závěru první třetiny jsou hosté v útočném pásmu a vhazovat se bude po levici Martina Michajlova.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:45
    Na druhé straně se v pásmu Medvědů uhnízdili hosté a na Michajlova tak šly další střely, které ovšem dokázal pokrýt.
     
    18:00
    Lukáš Vykouk se mohl dostat do samostatného úniku, ale jeden z hostujících obránců byl proti a jeho úmysl tak zmařil pozorným obranným zákrokem.
     
    17:43
    Proti Ivanu Záleskému musel nyní zasahovat Michajlov. Útočník Buldoků se zjevil těsně před ním a nikým neatakován se dostal k nebezpečné střele.
     
    16:31
    Rozehrávku domácích zachytili hosté a hned na to pak zamířili do útoku. Tam pálil Náprstek, ale pouze do připravené lapačky Martina Michajlova. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    15:15
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    15:05
    Petr Janeček se dostal do slibné šance ve vlastním oslabení a jeho bekhendová střela zblízka skončila jen těsně nad Michajlovovou svatyní!
     
    14:37
    Po jedovce Kaltenböcka od modré čáry chytil puk sklapnutím svých betonů Chabr a hosté se pak okamžitě dokázali osvobodit.
     
    13:29
    Lukáš Zika dostal přihrávku od Jana Molnára, ale po tom, co střílel z pravého kruhu, zachytil kotouč Babický a poslal ho až před domácí branku.
     
    13:15
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Keller – 2 min., vražení na hrazení).
     
    12:23
    Buldoci se postupným útokem dostali před domácí branku, před ní si najížděl Petr Havlůj, ale nakonec byla přihrávka na něho příliš dlouhá. Nicméně se hosté nadále drží v děčínském teritoriu.
     
    11:15
    Po střele Záleského se k puku dostala domácí obrana a ta už ho zaváží znovu na opačnou stranu. Domácí jsou zatím hodně aktivní a na svého soupeře tak doslova vlétli.
     
    10:05
    Radim Vacek si nabruslil k pravé tyčce Chabrovy klece a střelou z bekhendu se ho snažil prostřelit. Skulinku však mezi jeho betony nenašel a Chabr si tak připisuje další důležitý zákrok.
     
    09:41
    Je to tak, Molnár skáče na ledovou plochu a děčínský tým je tedy v plném počtu. Puk je v obranném pásmu Děčína a vhazovat se bude po pravici Michajlova.
     
    09:06
    Znovu se domácí osvobodili a drží kotouč co nejdále od vlastní branky, vypadá to, že své první oslabení zvládnou.
     
    08:30
    Zika zachytil odražený kotouč a ihned ho vyhazuje do bezpečí. Medvědi tak mohou vystřídat unavenou čtveřici a pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    07:59
    Filip Bílek se napřáhl z vrcholu levého kruhu a trefil boční síť na domácí brance. Vzápětí pak před Michajlovem střílel Kos, ale ani on puk mezi tři tyče nedostal.
     
    07:41
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Molnár – 2 min., podražení).
     
    06:47
    Hosté založili slibnou akci a postupovali do útoku. Jenže jim v cestě stálo postavení mimo hru a ta se tak stěhuje zpět do středu hřiště, kde se také bude vhazovat.
     
    06:03
    Kopta převzal přihrávku od Navarry a poté z levého kruhu pálil na Chabra, který musel znovu zasahovat. Raději ale ukrývá kotouč pod svojí lapačku a vzápětí přerušuje hru.
     
    04:40
    Medvědi tak zúročili úvodní tlak, který si vytvářeli prakticky celou dobu. Hosté tak zatím nenacházejí recept na hráče Děčína. A ani nyní se jim nepodařilo udržet puk v útočném pásmu. Děčínští tak znovu prchají do útoku.
     
    03:38
    Děčín právě vstřelil branku!
    A Medvědi hned svou první přesilovou hru využívají. Před brankou hostů se zjevil RADIM VACEK, který si všiml odkryté levé části Chabrovy branky a poté do ní umístil kotouč – 1:0. Domácí se tak ujímají vedení. Asistence: Tomáš Faigl, Roman Navarra.
     
    03:02
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Bílek – 2 min., podražení).
     
    02:49
    Až nyní se z mezikruží snažil překvapit svou střelou Náprstek, ale Michajlov si připsal svůj první zákrok.
     
    02:18
    Hosté se stále nedostali do útočného pásma, aby tam chvíli vytrvali. Nyní znovu zahráli kotouč na zakázané uvolnění a znovu se tak bude vhazovat před Chabrem.
     
    01:47
    Kopta namazal Vykoukouvi přímo před hostující branku a ten z první střílel na Chabra. Brankář hostů vytasil efektní semafor a jeho nebezpečnou střelu tak zlikvidoval.
     
    00:47
    A znovu se hráči Děčína dostali do útočného pásma, z vrcholu pravého kruhu pak střílel Tomáš Faigl, ale bylo to jen do holenního chrániče jednoho z hostujících obránců.
     
    00:21
    Medvědi hned zatopili před brankou Buldoků, když se zblízka dostal ke střele Oliverius, ale Chabr našel kotouč ve své lapačce.
     
    00:12
    Hosté se hned v úvodu utkání dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před hostující branku. Vhazovat se bude po levici Chabra.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Michajlov (Lavinger) – Hříbal, Molnár, Chmel, Kaltenböck, Vaněk, Vegner, Procházka – Hašek, Oliverius, Zika – Navarra, Faigl, Sýkora – Vacek, Kopta, Vykouk – Chovanec, Fojt

    HC Řisuty: Chabr (Ilašenko) – Kolařík, Bílek, Babický, Sedláček, Keller, Kulich – Hegenbart, Kos, Borovanský – Záleský, Čurilla, Slavíček – Havlůj, Janeček, Náprstek – Vyskočil, Brém

    Rozhodčí: Smitka – Svoboda, Ovsík.
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
    Medvědi porazili letos Buldoky už třikrát. Budou se radovat i počtvrté?
     
    Vzájemná utkání

    Oba týmy se v základní části utkaly už třikrát, dnešní duel je tedy tím posledním, který Děčín proti Řisutům odehraje. Proti Buldokům se letos Medvědům daří. Dokázali totiž všechna utkání vyhrát. Nejprve ve Slaném 4:3 po samostatných nájezdech, pak přišla domácí výhra 4:1. V dalším klání na ledě ve Slaném se zrodilo vítězství 3:2 po prodloužení. Potvrdí Medvědi letošní skvělou bilanci proti Buldokům, nebo naopak Řisutští Děčínu oplatí tři předchozí neúspěchy? Uvidíme, to nám samozřejmě napoví až samotné utkání.
     
    HC Řisuty

    Hosté jsou sedmí, těsně před Medvědy, na které mají náskok pěti bodů. Buldoci v posledním odehraném utkání brali dva body, když doma porazili Sokolov 3:2 po prodloužení. V tabulce tak mají dvaačtyřicet bodů a na led Děčína pojedou s úmyslem získat jakékoli body, aby si odstup od Medvědů dokázali udržet. Čeká nás tak jistě zajímavé utkání, ve kterém půjde o další veledůležité body do tabulky druhé hokejové ligy.
     
    HC Děčín

    Hráči Děčína by potřebovali už bodovat jako sůl. Mají za sebou čtyři prohry v řadě, tu poslední utrpěli na ledě Trutnova, který Děčín porazil čtyřikrát v sezóně. V tabulce jsou tak stále na osmém místě a na své konto si dosud připsali sedmatřicet bodů. Na Draky z Bíliny mají náskok sedmi bodů, aby si ale udrželi postupovou osmičku do play-off, měli by si připsat nějaké ty body, aby zachovali odstup od Bíliny nebo naopak navýšili, pokud by Draci prohráli. Proti Řisutům to nebude nic jednoduchého.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu už dvaatřicáté kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci budeme sledovat zápas mezi týmy HC Děčín a HC Řisuty.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Vacek (Faigl, Navarra), 20. Hašek (Molnár, Oliverius), 33. Vaněk (Kopta, Sýkora), 46. Oliverius (Hašek), 49. Navarra (Faigl) – 22. Sedláček (Čurilla)


    HC Děčín: Michajlov (Lavinger) – Hříbal, Molnár, Chmel, Kaltenböck, Vaněk, Vegner, Procházka – Hašek, Oliverius, Zika – Navarra, Faigl, Sýkora – Vacek, Kopta, Vykouk – Chovanec, Fojt
    HC Řisuty: Chabr (Ilašenko) – Kolařík, Bílek, Babický, Sedláček, Keller, Kulich – Hegenbart, Kos, Borovanský – Záleský, Čurilla, Slavíček – Havlůj, Janeček, Náprstek – Vyskočil, Brém

    Rozhodčí: Smitka – Svoboda, Ovsík
    bahis siteleri