Technika Brno – Šumperk 1:2 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 6:3 (kon.) | Nový Jičín – Kopřivnice 6:0 (kon.)
Tábor – Nymburk 6:3 (kon.) | Kolín – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Bílina – Kobra 3:5 (kon.)
Klatovy – Jablonec n/N 3:4 (1:2 po s.n.) | Sokolov – Klášterec nO 2:6 (kon.) | Vrchlabí – Trutnov 4:1 (kon.)
Děčín – Řisuty 5:1 (kon.) | David Servis – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Jindř. Hradec – Mor. Budějovice 0:4 (kon.)
Pelhřimov – Písek 4:8 (kon.)
konec
HC Děčín
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
HC Řisuty
Sobota 04.02.2017, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:16
    Děčín právě vstřelil branku!
    Navarrův samostatný únik brankou neskončil, ale ROMAN NAVARRA si to vynahradil o chvíli později, kdy si všiml odraženého kotouče a ten poté dorazil za záda brankáře hostů – 5:1. Medvědi tak jdou do čtyřbrankového trháku. Asistence: Tomáš Faigl.
     
    45:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nádherná akce, kterou předvedli domácí hráči. Jaroslav Hašek v úniku dva na jednoho předložil MICHALU OLIVERIUSOVI přihrávku jak na zlatém podnose a pro kapitána děčínského týmu pak nebyl problém trefit odkrytou Chabrovu klec – 4:1. Asistence: Jaroslav Hašek.
     
    32:08
    Děčín právě vstřelil branku!
    A znovu je to o dvě branky. RADOMÍR VANĚK si najel na levý kruh a poté svou prudkou střelou zavěsil kotouč do levého horního růžku Chabrovy branky – 3:1. Pro Medvědy je to už zase o něco veselejší. Asistence: Ondřej Kopta, Ondřej Sýkora.
     
    21:50
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A hned na to pak dávají hosté kontaktní branku a jsou zpátky ve hře. Z další akce se už nemýlil a těsně před Michajlovem svou střelu dokázal poslat za jeho záda JAKUB SEDLÁČEK, který využil přihrávky svého spoluhráče – 2:1. Asistence: Marek Čurilla.
     
    19:48
    Děčín právě vstřelil branku!
    A pouhých dvanáct vteřin před vypršením první periody dávají Medvědi druhou branku. Po vhazování se k puku dostal JAROSLAV HAŠEK, který dokázal zvednout kotouč a poté ho poslal za záda Chabra – 2:0. Asistence: Jan Molnár, Michal Oliverius.
     
    03:38
    Děčín právě vstřelil branku!
    A Medvědi hned svou první přesilovou hru využívají. Před brankou hostů se zjevil RADIM VACEK, který si všiml odkryté levé části Chabrovy branky a poté do ní umístil kotouč – 1:0. Domácí se tak ujímají vedení. Asistence: Tomáš Faigl, Roman Navarra.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Vacek (Faigl, Navarra), 20. Hašek (Molnár, Oliverius), 33. Vaněk (Kopta, Sýkora), 46. Oliverius (Hašek), 49. Navarra (Faigl) – 22. Sedláček (Čurilla)


    HC Děčín: Michajlov (Lavinger) – Hříbal, Molnár, Chmel, Kaltenböck, Vaněk, Vegner, Procházka – Hašek, Oliverius, Zika – Navarra, Faigl, Sýkora – Vacek, Kopta, Vykouk – Chovanec, Fojt
    HC Řisuty: Chabr (Ilašenko) – Kolařík, Bílek, Babický, Sedláček, Keller, Kulich – Hegenbart, Kos, Borovanský – Záleský, Čurilla, Slavíček – Havlůj, Janeček, Náprstek – Vyskočil, Brém

    Rozhodčí: Smitka – Svoboda, Ovsík
    bahis siteleri