Buffalo – San Jose 5:4 (po pr.) | NY Rangers – Anaheim 4:1 (kon.) | Washington – Carolina 5:0 (kon.)
Pittsburgh – Calgary 2:3 (0:1 po s.n.) | Toronto – Dallas 3:1 (kon.) | Detroit – Columbus 2:3 (po pr.)
Tampa – Los Angeles 5:0 (kon.) | Ottawa – St. Louis 0:6 (kon.) | Nashville – Vancouver 4:2 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 2:4 (kon.) | Colorado – Montreal 4:0 (kon.)
konec
Nashville Predators
4:2 (2:1, 0:0, 2:1)
Vancouver Canucks
Středa 08.02.2017, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Viktor Arvidsson (NSH) 1+1
    2. Calle Järnkrok (NSH) 1+1
    3. Pekka Rinne (NSH) 31 zák., 2 góly, 93,9% (05:01:25)
     
    Statistiky: Střely na bránu: 33-33; Zablokované střely: 14-9; Vhazování: 50%-50%; Hity: 18-11; Přesilové hry: 1/3-1/3; Trestné minuty: 6-6.
    FOTO: Nashville potvrdil roli favorita a má rovných 60 bodů!

    WIN! 60 points! Frostys! Hands UP! #VANvsNSH

    Fotka zveřejněná uživatelem Nashville Predators (@predsnhl),


     
    Markus Granlund po šesti minutách otevřel skóre a vypadalo to, že Vancouver mohl v Bridgestone Areně uhrát dobrý výsledek, jenže jen na chvíli. Ještě před přestávkou otočili utkání na stranu domácího Nashvillu útočníci Viktor Arvidsson a Calle Järnkrok. Další branky padaly až ve třetí třetině, když Alexander Edler odpověděl na gól Filipa Forsberga, jenže Canucks už se vyrovnat nepodařilo a necelou minutu před koncem Mike Fisher skóroval do prázdné brány, kterou předtím těsně minul veterán Vernon Fiddler, který se vrátil do Nashvillu po angažmá v New Jersey a v letošní sezóně odehrál v jeho dresu první zápas. Konečný výsledek. Nashville Predators 4 Vancouver 2.
     
    Konec zápasu.
    59:17 Mike FISHER - 4:2
     
    59:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators na obranné modré čáře vybojovali puk a kapitán domácího celku MIKE FISHER ho z té útočné vzápětí poslal do prázdné brány!
     
    59:01
    Vernon Fiddler mohl oslavit svůj návrat k hokeji gólem, jenže jeho střela z levého křídla a ostrého úhlu skončila na oblouku brány!
     
    59:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:19
    Jeden z hráčů Vancouveru se v blízkosti levé tyče ocitl v obrovské šanci, Pekka Rinne ale předvedl spektakulární zákrok, když puk po bleskovém přesunu dokázal vyrazit!
     
    58:06
    Jacob Markström naskočil na střídačku a Vancouver to necelé dvě minuty před koncem zkouší bez brankáře!
     
    57:33
    Viktor Arvidsson v levém kruhu pro vhazování připravil o puk rozehrávajícího Christophera Taneva, obránce Vancouver Canucks ale vzápětí svou chybu napravil.
     
    56:23
    Canucks vypálili nebezpečně od modré čáry a jejich střela těsně nad ledem mířila k pravé tyči, Pekka Rinne ji ale dobře viděl a ukryl ve své lapačce!
     
    55:12
    Canucks vypálili z levého křídla, Pekka Rinne byl ale připraven a puk sevřel ve své výstroji.
     
    54:47
    Loui Eriksson v pravém kruhu pro vhazování krásně vypálil zápěstím směrem na přední tyč a Pekka Rinne dalším úžasným zákrokem zabránil Vancouveru skórovat, když puk levým ramenem vyrazil nad horní tyč a do ochranné sítě!
     
    54:15
    Markus Granlund napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem a pokusil se vstřelit svůj druhý gól v utkání, jeho pokus ale mířil pouze doprostřed brány, kde ji pozorný Pekka Rinne sevřel v náručí.
     
    53:30
    Jack Skille před pár okamžiky rychle objel bránu a v blízkosti levé tyče se ho snažil zasunout za záda brankáře Pekka Rinneho, finský brankář se ale nachytat nenechal!
     
    52:37
    Canucks vyhodili puk na zakázané uvolnění a P.K. Subban napřáhl na pravém křídle od modré čáry k prudké střele, která byla tečována a Jacob Markström měl co dělat, aby ji vyrazil!
    52:06 Alexander EDLER - 3:2

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Arvidsson (C. Wilson, Järnkrok), 17. Järnkrok (Arvidsson, Josi), 50. Forsberg (Johansen, Josi), 60. Fisher – 7. M. Granlund, 53. Edler (Horvat, B. Hutton)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Ellis, Josi (A), Y. Weber – Forsberg, Johansen, Neal (A) – Fisher (C), C. Smith, C. Wilson – Järnkrok, Arvidsson, McLeod – Watson, Fiddler, Åberg. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    Vancouver Canucks: Markström (R. Miller) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Trjamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Eriksson – M. Granlund, B. Sutter, Hansen – Bärtschi, Horvat, Burrows (A) – Megna, Chaput, Skille. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Tim Peel, TJ Luxmore. Čároví: Jonny Murray, Greg Devorski

    Diváci: 17113
    bahis siteleri