Vsetín – Technika Brno 9:3 (kon.) | Sokolov – Bílina 3:2 (kon.) | Klášterec nO – Děčín 3:2 (1:0 po s.n.)
Řisuty – Vrchlabí 5:6 (kon.) | Trutnov – Klatovy 5:3 (kon.) | Jablonec n/N – Kobra 2:1 (po pr.)
Opava – Nový Jičín 4:1 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 9:2 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 6:4 (kon.)
Pelhřimov – David Servis 3:5 (kon.) | Písek – Jindř. Hradec 2:7 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 1:4 (kon.)
Žďár n/S – Tábor 3:2 (po pr.) | Nymburk – Havlíčkův Brod 4:10 (kon.)
konec
HC Řisuty
5:6 (1:0, 3:3, 1:3)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 08.02.2017, 18:00 • Víceúčelová sportovní hala Slaný • 2. liga skupina Západ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A je tu konec dnešního dramatického utkání, ve kterém to už vypadalo na překvapení od Řisut, ty se ale v posledních minutách nedokázaly ubránit stupňujícímu tlaku Vrchlabí a posledních třech minutách obdržely dva góly a nakonec odcházejí z tohoto utkání poraženy. (20:11:00)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A nejspíše je rozhodnuto! K volnému puku se dostal vedle branky Ilašenka DANIEL SVOBODA, který překonal přesunujícího se domácího brankáře, 5:6 pro Vrchlabí!
     
    59:36
    Procházka se skvěle dostal přes tři obránce a v cestě mu stál už jen Ilašenko, ten ale skvěle zasáhl svými betony!
     
    58:58
    Janeček přihrál od vlastní modré čáry na najíždějícího se Náprstka, ten byl ale podle rozhodnutí rozhodčích v ofsajdu. Bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    58:37
    Šimoníček si převzal puk ve středním pásmu a dobruslil až za branku Ilašenka, odkud nepřesně přihrál, u puku je za svojí brankou Kolařík.
     
    58:01
    Do třetiny Řisut se dostal s pukem Svoboda, poté ho ale ztratil, Sedláček ho o něj skvěle obral.
     
    56:49
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Dramatické utkání pokračuje, Vrchlabí znovu vyrovnává! MARTIN FILIP vstřelil vyrovnávací gól střelou pod břevno z levé strany kluziště. Asistence: Daniel Svoboda
     
    56:47
    Kolařík neodhadl vzdálenost mezi ním a Maďarem a ztratil puk! Vrchlabí se dostalo ke střele, kterou vyslal Šimoníček, ta ale byla ztečována do ochranné sítě.
     
    56:12
    Svoboda dostal přihrávku a navedl si puk na střelu, mířil ale mimo. Poté skvěle odstavil Hejdu od puku Sedláček a vybojoval tím puk pro Řisuty. Následuje vhazování po zákroku Jelínka proti střele Hegenbarta z pravé strany.
     
    55:15
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A Řisuty jsou znovu ve vedení!
    DAVID VYSKOČIL si převzal puk ve vlastní třetině, podél pravého mantinelu přebruslil svého strážce, najel si před Jelínka a našel mezeru mezi jeho betony! 5:4! Bez asistence
     
    54:52
    Od modré nahodil puk před branku Kolařík, mezi kruhy ho tečoval hokejkou Hegenbart, puk poté ale skončil mimo hrací plochu.
     
    54:31
    Po špatné přihrávce Slavíčka se dostal ke střele mezi kruhy Procházka, ten ale trefil jen Ilašenka, který puk podržel ve výstroji.
     
    53:43
    Janeček vyvezl puk podél pravého mantinelu, obránce mu ho vypíchl a chtěl rozehrát, místo někoho ze svých spoluhráčů ale našel jen Náprstka, který s tím bohužel pro něj nepočítal a nedokázal si ho zpracovat.
     
    52:51
    Hegenbart si ve středním pásmu zpracoval kotouč rukavicí a rozehrál ho na pravou stranu kam si najížděl Záleský, ten ale po souboji s Šimoníčkem o puk přišel, mají ho v držení hosté.
     
    52:00
    Borovanský dostal přihrávku od spoluhráče a chtěl přejít přes tři protihráče a to se mu také podařilo! Poté ale kotouč ztratil Slavíček.
     
    51:21
    Tak nakonec se domácí dostali ke střele, Kulich obdržel přihrávku na modrou čáru, Jelínek ale puk vyrazil.
     
    50:24
    Tahle přesilovka se domácím nedaří. Hegenbart si převzal puk ve vlastním pásmu a chtěl ho rozehrát na pravou stranu kde byl Záleský, k tomu se ale puk nedostal po vypíchnutí Procházky.
     
    49:40
    Znovu byl u puku Babický a znovu ho ztratil. Tentokrát chtěl přihrávat na modrou čáru na Čurillu, před ním ale puk vypíchl Tržický.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 4. Borovanský (Kos), 24. Havlůj (Hegenbart), 36. Kos (Borovanský), 40. Borovanský (Kos), 56. Vyskočil – 22. Bláha (Šimoníček, Maďar), 31. Maďar (Jandejsek), 39. Procházka (Filip, Klement), 41. Šimoníček (Svoboda, Procházka), 57. Filip (Svoboda), 60. Svoboda


    HC Řisuty: Ilašenko, (Škubal) – Bílek, Babický (A) – Sedláček, Kolařík – Kulich, Keller – Borovanský, Kos (C), Slavíček – Záleský, Čurilla, Hegenbart (A) – Janeček, Náprstek, Havlůj – Fortelka, Vyskočil, Brém
    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Klement, Hejda – Jirků, Matějček – Jandejsek, Tržický – Procházka, Filip (C), Čurda – Maďar, Šimoníček, Bláha (A) – Svoboda, Urban, Miškovský

    Rozhodčí: Vokřál – Žídek, Horažďovský
    thejrc.org