Olomouc – Liberec 3:6 (kon.)
konec
FBS Olomouc
3:6 (0:4, 1:2, 2:0)
Crazy girls FBC Liberec
Pátek 10.02.2017, 20:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 22. kolo
     
    Třetí třetina sice skončila vítězstvím pro domácí řady, v konečném důsledku to ale na dělení bodů nemělo žádný vliv. Liberec si tak připisuje důležité tři body, které je posouvají znovu nad postupovou hranici do play-off. Olomouc je naopak už smířená s play-down, což už dokazují i pozápasové výroky v rozhovorech. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (22:13:51)
     
    Střely na branku celkem: Olomouc – 9, Liberec – 33
     
    Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – 4, Liberec – 8
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Máte tady ještě mírnou korekci skóre. Po vybojování míčku mladičkou Kylarovou se dostala k ráně zkušená ALICE PAVLÍKOVÁ, která tak snižuje na 3:6. Asistence: Šárka Kylarová.
     
    59:03
    Oháňková se zkusila prosadit po hezké kombinaci po ose Stiskálková – Pavlíková, jenže ve finální moment netrefila poskakující míček.
     
    58:39
    Hosté si ve chvíli, kdy Franková přišla o helmu, zažádali o oddechový čas. Je zjevně, že je zde ještě snaha o zvýšení náskoku.
     
    57:47
    Franková je pod tlakem, v této chvíli musí svou pozornost znovu zbystřit, protože hosté cítí další možnost na skórování.
     
    56:25
    Domácí se pokouší o aktivní hru, Kylarové se ale hru na druhou stranu hřiště převést nepovedlo. Crazy girls mohou rozehrávat odzadu.
     
    55:55
    Grufíková provětrala zatím málo vytěžovanou Vokatou, ta ovšem na její ránu z poměrné dálky bez potíží reaguje.
     
    54:45
    Zamazalová je zpět na palubovce, ani druhá liberecká početní převaha nebyla využita,
     
    53:57
    Šamaninová se v přesilovce dostala k několika pokusům, jenže ani jeden do branky nezamířil. Olomoucké hráčky s vypětím sil brání.
     
    52:45
    Monika Zamazalová (OLO) bude pykat za své spoluhráčky z lajny, které špatně střídaly. Liberec se dostane k další přesilovce.
     
    51:21
    Franková má po předchozí šanci viditelně menší zranění na prstech, po krátkém ošetření se však vrací do brány.
     
    50:49
    Veidlová spálila obrovitánskou šanci! Po rychlém breaku svou kličku nakonec nedotáhla do finále a míček napálila těsně vedle tyčky.
     
    49:36
    Olomouci se nedaří ani v základních herních činnostech, Zamazalová se snažila vyvést míček na útočnou polovinu, jenomže v momentu je znovu vytlačena zpět.
     
    48:39
    Hubáčková vypálila ze středu hřiště pouze do clonící hráčky, Liberec je ale po chvíli znovu v útočném postavení. Krásná ukázka přepnutí z obrany do ofenzívy!
     
    47:35
    A znovu Franková s Klánovou! Tento souboj, který se odehrál znovu o pár okamžiků později potkal stejnou vítězku, tedy olomouckou strážkyni branky, jež zapisuje pohledný zákrok.
     
    46:48
    Franková dnes v bráně doslova kouzlí! Klánová se ještě tlačila k dorážce, ale olomoucká brankařka znovu zapisuje parádní zákrok.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 39. P. Grufíková (Peterková), 46. P. Grufíková (Sklenářová), 60. Pavlíková (Kylarová) – 5. Leierová (Loudová), 9. Veidlová (Leierová), 11. Pekárková, 20. Horáková (Dostalíková), 27. Hubáčková (Dostalíková), 39. Dlouhá (Pekárková)


    FBS Olomouc: Franková (Králová, Kluzová) – Sedláková, Stiskálková, Peterková, Václavíková – Zacpalová, Pavlíková, Bouchalová – Oháňková, Zamazalová, Sklenářová – Fleischmannová, Kylarová, P. Grufíková (C).
    Crazy girls FBC Liberec: Vokatá (Štěpánová) – Gruntová, Dlouhá, Klánová (C), Hubáčková, Loudová, Kabeláková – Dostalíková, Veidlová, Leierová – Pekárková, Kronychová, Horáková – Šamaninová.

    Rozhodčí: Petr Števček, Radek Števček

    Diváci: 74
    bahis siteleri