Strýcová – Muguruzaová 1:2 (kon.) | Schiavoneová – Schmiedlová 2:0 (kon.)
Plíšková – Arruabarrenaová 2:0 (kon.) | Erraniová – Šramková 1:2 (kon.)
konec
Francesca Schiavoneová
Francesca Schiavoneová
2
6 6  
Anna Karolína Schmiedlová
Anna Karolína Schmiedlová
0
3 1  
sk Sobota 11.02.2017, 15:06Pohár Billie Jean Kingové (krytý tvrdý povrch)
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní textového prenosu z tenisového Fed Cupu. Slovenské tenistky sa predstavia v talianskom Forli, kde si v stretnutí 1. kola II. svetovej skupiny zmerajú sily s domácim kvartetom. O prvý bod zabojujú Francesca Schiavoneová a naša jednotka Jana Čepelová.

    FRANCESCA SCHIAVONEOVÁ

    Francesca Schiavoneová je mimoriadne skúsenou tenistkou. Vo svojej bohatej tenisovej kariére získala sedem turnajových titulov, pričom v roku 2010 triumfovala na Roland Garros. Tieto časy sú už ale dávno preč a Talianka už nedosahuje také dobré výkony. Vlaňajšia sezóna ju nezastihla v najlepšom rozpoložení a celkovo klesla na 100. mieste svetového rebríčka. V novom roku odohrala štyri stretnutia, ale neuhrala v nich ani jeden set. Vo Fed Cupe má singlovú bilanciu 22-20, z toho pätnásť víťazstiev dosiahla práve na antuke. Najpomalší povrch by jej tak dnes mal vyhovovať a dopredu ju budú hnať aj domáci fanúšikovia. Vo vzájomnej bilancii s Janou Čepelovou vedie 2:0, keď ju zdolala v Hongkongu a pred štyrmi rokmi aj v Miami.

    JANA ČEPELOVÁ

    Pri neúčasti Dominiky Cibulkovej a Kristíny Kučovej je slovenskou tímovou jednotkou Jana Čepelová. Košická rodáčka je v rebríčku WTA tesne za svojou dnešnou súperkou, a tak začína druhú stovku. V posledných rokoch bola pravidelnou súčasťou nášho tímu a vo Fed Cupe má v singlových zápasoch bilanciu dve víťazstvá a štyri prehry. Jana Čepelová má celkom dobrý servis, ale ten zrejme nebude na antuke taký kľúčový ako na tvrdom povrchu. Paradoxne, svoje najcennejšie víťazstvo dosiahla práve na najpomalšom povrchu, keď v americkom Charlestone zdolala Serenu Williamsovú. Vlani odohrala na antuke celkovo 21 zápasov, z ktorých vyhrala jedenásť. Každopádne, práve Košičanka je našou najväčšou nádejou a v dnešnom zápase rozhodne nie je bez šance.
     
    Nehrajúci kapitán nášho tímu Matej Lipták na poslednú chvíľu urobil zmenu v nominácii, a tak sa namiesto Jany Čepelovej predstaví v úvodnej dvojhre Anna Karolína Schmiedlová.
     
    0:0
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    15-0
    Dnešné stretnutie odštartovala na podaní Francesca Schiavoneová. V úvodnej výmene tlačila údery do bekhendu svojej súperky a napokon sa dočkala aj jej chyby.
     
    30-0
    Teraz sme videli kurióznu situáciu, keď výmena bola prerušená, kvôli nejakému zvuku. Pomohlo to domácej hráčke, ktorá si pomáha priamym bodom z podania.
     
    30-15
    Anna Karolína Schmiedlová bola vo výmene trpezlivá a po prvýkrát sa zapisuje na tabuľu skóre. Jej súperka posiela loptičku len do siete.
     
    30-30
    Fantastický return v podaní košickej rodáčky. Anna Karolína Schmiedlová vyrovnáva skóre úvodného gemu a môže sa dostať aj k brejkbalu.
     
    40-30
    To je škoda, na konci dlhej výmeny prichádza zbytočná nevynútená chyba slovenskej tenistky. Francesca Schiavoneová má tak šancu ukončiť prvý gem.
     
    40-40
    Prvý gem dnešného zápasu ešte nekončí. Francesca Schiavoneová si prešla hneď po podaní na sieť, no svoj volej poslala len do siete.
     
    A-40
    Tentokrát to už skúsená talianska tenistka zvládla na sieti oveľa lepšie. Anna Karolína Schmiedlová už loptičku nedobehla, a tak musí čeliť nepriaznivému stavu.
     
    40-40
    Skvelá výmena, najmä od slovenskej tenistky. Tá svoju súperku doslova ubehala a výmenu ukončila forhendovým úderom po čiare.
     
    40-A
    Anna Karolína Schmiedlová otáča priebeh prvého gemu. Jej údery majú dostatočnú razanciu a Francesca Schiavoneová má zatiaľ s tým pomerne veľké problémy.
     
    0:1
    Tak napokon je to brejk! Francesca Schiavoneová nezvládla rutinný volej na sieti, a tak prvý gem dnešného zápasu putuje na konto slovenskej tenistky.
     
    0-15
    Diváci v talianskom Forli sú zatiaľ pomerne nedisciplinovaní. Našu tenistku to ale našťastie nerozhodilo a na svoje konto si pripisuje priamy bod z podania.
     
    15-15
    Francesca Schiavoneová to teraz zahrala skvele. Kľúčovým bol najmä jej bekhendový úder, ktorým svoju súperku vyhnala z dvorca a následne pohodlne ukončila výmenu.
     
    30-15
    Talianska tenista využila kratšieho úderu našej hráčky. Následne si prešla na sieť a výmenu ukončila presným bekhendovým volejom.
     
    40-15
    Bohužiaľ, talianska tenistka získava tretí bod v rade a bude mať šancu okamžite reagovať na predošlú stratu svojho podania.
     
    1:1
    Začíname prakticky odznova. Anna Karolína Schmiedlová nepotvrdila brejk z predošlej hry, pretože pri vlastnom podaní bola až príliš pasívna a v poslednej výmene poslala loptičku len do autu.
     
    15-0
    Francesca Schiavoneová sa rozohráva. Naša tenistka bola vo výmene aktívnejšia, prešla si aj na sieť, no tam ju dokázala obhodiť jej skúsenejšia súperka.
     
    30-0
    Domáca hráčka vytiahla zo svojho repertoára skvelé prvé podanie. Anna Karolína Schmiedlová následne poslala loptičku niekoľko centimetrov do autu.
     
    30-15
    Chybuje aj domáca tenistka. Loptička z jej rakety skončila tesne za základnou čiarou, a tak v treťom geme prvý raz boduje aj Schmiedlová.
     
    40-15
    To je škoda. Francesca Schiavoneová musela ísť do výmeny len cez druhé podanie, no napriek tomu naša reprezentantka nedokázala vrátiť loptičku na druhú stranu dvorca.
     
    2:1
    Francesca Schiavoneová otáča priebeh prvého setu. V záverečnej výmene predošlého gemu jej pomohla chyba našej hráčky, ktorá bekhendový úder poslala vedľa bočnej čiary.
     
    15-0
    Anna Karolína Schmiedlová nevstupuje dobre do štvrtého gemu. Opäť sa rozhodla prejsť na sieť, no jej volej skončil vedľa bočnej čiary.
     
    15-15
    Francesca Schiavoneová teraz doslova darovala bod svojej súperke. Pokúšala sa skrátiť hru, no tento úmysel jej absolútne nevyšiel podľa predstáv.
     
    30-15
    Slovenská tenistka robí prvú dvojchybu v dnešnom dueli. Opäť tak bude musieť pri svojom servise čeliť nepriaznivému stavu.
     
    30-30
    Anna Karolína Schmiedlová reaguje na nepríjemný stav priamym bodom z podania. Nasledovať bude dôležitá výmena, ktorá snáď skončí v náš prospech.
     
    30-40
    Slovenská tenistka mala aj poriadnu dávku šťastia. Jej druhý servis spadol na čiaru, loptičku tak mala horší odraz čo prekvapilo aj skúsenú Talianku.
     
    40-40
    Štvrtý gem ešte nekončí. Bohužiaľ, slovenská tenistka opäť pomohla svojej súperke zbytočnou dvojchybou. Budeme tak svedkami zhody.
     
    40-A
    Slovenská tenistka opäť išla na sieť, ale nezahrala práve najlepšie. Francesca Schiavoneová mala dostatok času na obhodenie, ale loptičku poslala do autu.
     
    2:2
    Anna Karolína Schmiedlová napokon náročný gem zvládla a vyrovnáva skóre prvého setu. V predošlej výmene predviedla skvelý bekhendový víťazný úder.
     
    15-0
    To je škoda. Košická rodáčka dobre reagovala na skrátenie hry svojej súperky, no výmenu ukončil až bekhendový víťazný úder domácej hráčky.
     
    15-15
    Tentokrát Francesca Schiavoneová posiela svoj bekhendový úder len vedľa postrannej čiary. Stav piateho gemu je tak opäť vyrovnaný.
     
    30-15
    Francesca Schiavoneová prekvapila našu tenistku podaním na T-čko. Slovenka sa síce natiahla za loptičkou, ale jej return končí za základnou čiarou.
     
    30-30
    Francesca Schiavoneová pomáha našej tenistke svojou prvou dvojchybou v dnešnom dueli. Anna Karolína Schmiedlová sa môže dostať k brejkbalu.
     
    30-40
    Talianska tenistka posiela loptičku len do autu, a tak je brejkbal realitou. Verme, že Anna Karolína Schmiedlová bude opäť úspešná.
     
    40-40
    Francesca Schiavoneová reaguje na nepríjemný stav tým najlepším možným spôsobom. Na svoje konto si pripisuje prvé eso.
     
    40-A
    Domáca hráčka mala vo výmene prevahu, ale jej forhendový úder končí ďaleko za základnou čiarou. Anna Karolína Schmiedlová má opäť šancu na brejk.
     
    40-40
    Francesca Schiavoneová bola vo výmene aktívnejšia. Opäť si prešla na sieť a výmenu ukončil precízne zahraným forhendovým volejom.
     
    A-40
    Francesca Schiavoneová otáča priebeh piateho gemu na svoju stranu. Loptička z rakety našej tenistky totiž skončila tesne vedľa bočnej čiary.
     
    3:2
    Opäť sme boli svedkami veľmi dlhej výmeny. Bohužiaľ, na jej konci sa teší domáca tenistka, pretože Anna Karolína Schmiedlová posiela loptičku len do siete.
     
    0-15
    Anna Karolína Schmiedlová začína svoj gem na podaní veľmi dobre. Aktívnou hrou rozbehala svoju súperku a tá následne poslala loptičku do siete.
     
    15-15
    Naša tenistka má zjavné problémy s nadhozom a prejavuje sa to najmä pri jej druhom podaní. Na svoje konto si pripisuje už tretiu dvojchybu.
     
    15-30
    Dnešný zápas je najmä o chybách. Teraz sa jednej z nich dopustila talianska tenistka, takže do vedenia v tomto geme opäť ide naša hráčka.
     
    30-30
    Tentokrát chybuje Anna Karolína Schmiedlová, ktorá poslala loptičku len do autu. Opäť pri svojom podaní bude čeliť nepríjemnému stavu.
     
    30-40
    Brejkbal z toho našťastie nebude. Anna Karolína Schmiedlová bola vo výmene aktívnejšia a doslova donútila svoju súperku chybovať.
     
    3:3
    Opäť sme boli svedkami typickej antukovej výmeny. Predsa len navrch mala slovenská tenistka a zaslúžene vyrovnáva skóre prvého setu.
     
    15-0
    Francesca Schiavoneová poriadne pridala na razancii svojich úderov. Naša tenistka sa nedokázala dostať spod tlaku a loptičku nasmerovala do autu.
     
    30-0
    Domáca tenista pôsobí v siedmom geme absolútne suverénne. Tentokrát si prešla na sieť a výmenu ukončila presným volejom.
     
    40-0
    Teraz sme boli svedkami výmeny ako cez kopírak. Francesca Schiavoneová si vytvorila prevahu, prešla si na sieť a našej hráčke nedala šancu.
     
    40-15
    Čistá hra z toho napokon nebude. Francesca Schiavoneová sa nevyvarovala chyby z bekhendovej strany a loptičku poslala len do siete.
     
    4:3
    Talianska tenistka sa dostáva do opätovného vedenia. V siedmom geme nemala najmenšie problémy, diktovala tempo výmien a drží svoje podanie.
     
    15-0
    Slovenská tenistka má v ôsmom geme k dispozícii nové loptičky. Tie jej ale zatiaľ šťastie nepriniesli, pretože jej úder skončil tesne v aute.
     
    30-0
    Anna Karolína Schmiedlová najskôr dobre dokázala reagovať na vyššie údery súperky, no následne výmenu ukončila chybou z forhendu.
     
    30-15
    Francesca Schiavoneová pomáha našej tenistke chybou z jej jednoručného bekhendu. Loptička skončila tesne za základnou čiarou.
     
    40-15
    Talianská tenistka ma výhodu dvoch brejkbalov. Od začiatku diktovala tempo výmeny, prešla si na sieť a počkala si na chybu našej hráčky.
     
    40-30
    Eso z druhého podania. Tak toto sa len tak často nevidí. Anna Karolína Schmiedlová sa drží v hre o tento gem, no musí odvrátiť ešte jednu šancu súperky.
     
    40-40
    Skvelé! Anna Karolína Schmiedlová svojimi bekhendovými údermi dostala súperku pod tlak, tá otvorila prakticky celý dvorec a naša hráčka už nemala problém zahrať víťazný úder.
     
    A-40
    Tak toto je veľmi nepríjemné! Anna Karolína Schmiedlová predviedla štvrtú dvojchybu v tomto zápase a svojej súperke daruje ďalší brejkbal.
     
    5:3
    Obrovská radosť na talianskej strane. Naša tenistka poslala loptičku za základnú čiaru, a tak o chvíľu pôjde Francesca Schiavoneová podávať na víťazstvo v prvom sete.
     
    0-15
    Francesca Schiavoneová nezačína práve najlepšie. Jej bekhendový úder skončil vedľa bočnej čiary, čo veľmi teší celú našu lavičku.
     
    0-30
    Ďalšia chyba v podaní domácej tenistky. Tá zatiaľ tento gem nezvláda a vyzerá to tak, že by sa Anna Karolína Schmiedlová mohla dostať k brejkbalom.
     
    15-30
    Tak toto je obrovská škoda. Anna Karolína Schmiedlová mohla ukončiť výmenu víťazným úderom, no jej forhend skončil tesne v aute.
     
    30-30
    A ďalšia chyba košickej rodáčky. Každopádne, prvý set ešte zďaleka nie je stratený a šanca na vypracovanie brejkbalu stále žije.
     
    40-30
    Bohužiaľ, Francesca Schiavoneová má k dispozícii setbal. Naša tenistka bola vo výmene lepšia, ale na sieti pomerne zbytočne zaváhala.
     
    6:3
    Prvý set dnešného stretnutia máme za sebou. Na svoje konto ho získava Francesca Schiavoneová, no žiadny dominantný výkon sme z jej strany nevideli. Anna Karolína Schmiedlová rozhodne nie je bez šance, no potrebuje ustáliť podanie a menej chybovať.
     
    0-15
    Druhý set otvára Anna Karolína Schmiedlová vo veľkom štýle. Dokonale rozbehala svoju súperku a výmenu ukončila presným forhendom.
     
    15-15
    Francesca Schiavoneová sa fantastický položila do svojho returnu. Naša tenistka sa snažila zahrať vysoký lob, no loptička sa dotkla stropu štadióna.
     
    30-15
    Hra na sieti dnes našej tenistke absolútne nevychádza. Aj teraz ju Francesca Schiavoneová dokázala obhodiť a bod získava na svoju stranu.
     
    40-15
    Ďalší výborný return v podaní talianskej tenistky. Anna Karolína Schmiedlová sa dostala pod tlak a svoj forhendový úder poslala mimo dvorca.
     
    1:0
    Francesca Schiavoneová získava na svoje konto štvrtú hru za sebou. V úvode druhého setu získava podanie našej hráčky a približuje sa k zisku prvého talianskeho bodu.
     
    15-0
    Anna Karolína Schmiedlová nezačína dobre druhý gem. Snažila sa prejsť do útoku, ale jej bekhendový úder po čiare skončil len v polovici siete.
     
    30-0
    Francesca Schiavoneová si pomohla priamym bodom z podania. Vyzerá to zatiaľ na bezproblémovú cestu za potvrdením brejku.
     
    40-0
    Skúsená talianska hráčka si všimla, že Anna Karolína Schmiedlová je ďaleko za základnou čiarou. Šikovne skrátila hru a vypracovala si tri gembaly.
     
    2:0
    Bez najmenších problémov Francesca Schiavoneová potvrdzuje brejk z predošlej hry. Sériu získaných gemov predĺžila na číslo päť, čo nás vôbec neteší.
     
    15-0
    Domáca hráčka začína absolútne dominovať dnešnému zápasu. Opäť si aktívne prešla na sieť a výmenu ukončil nepresný úder jej súperky.
     
    30-0
    Slovenská tenistka je v hernom kŕči. V zápase zaznamenáva už svoju piatu dvojchybu a v druhom sete to s ňou nevyzerá vôbec dobre.
     
    40-0
    Francesca Schiavoneová to zahrala skvele. Výborne mixovala údery, vypracovala si jasnú pozíciu a forhendovým úderom ukončila výmenu.
     
    3:0
    Prvú loptičku druhého setu získala naša tenistka, no následne si Francesca Schiavoneová pripísala tucet získaných bodov v rade. V zápase jasne dominuje a od triumfu ju delia už len tri gemy.
     
    15-0
    Neskutočné! Francesca Schiavoneová snáď neurobí chybu. Naša tenistka teraz nič neurobila zle, ale na víťazný úder súperky nemala šancu reagovať.
     
    30-0
    Eso v podaní talianskej tenistky. Tá poslala loptičku presne na podávacie T-čko, čo jej súperka Anna Karolína Schmiedlová nečakala.
     
    30-15
    Konečne sa podarilo prerušiť sériu získaných bodov talianskej hráčky. Anna Karolína Schmiedlová prešla do útoku a donútila súperku chybovať.
     
    30-30
    Francesca Schiavoneová posiela loptičku tesne za základnú čiaru. Potvrdil to aj Pascal Maria, a tak má naša tenistka šancu dostať sa k brejkbalu.
     
    40-30
    Anna Karolína Schmiedlová sa dostala do výmeny po dobrom servise súperky. Bohužiaľ, jej forhendový úder končí ďaleko za základnou čiarou.
     
    4:0
    Skvelý servis a následný víťazný úder. Francesca Schiavoneová to zahrala priam dokonale. Naša tenistka prehráva v druhom sete už rozdielom štyroch gemov.
     
    0-15
    Neskutočné, čo teraz dobehla Francesca Schiavoneová vo svojich 36 rokoch. Napriek jej bojovnosti získava bod naša tenistka.
     
    15-15
    Slovenská tenistka netrafila loptičku práve najlepšie. Tá sa jej skĺzla po rakete a preto napokon skončila len v polovici siete.
     
    15-30
    Naša tenistka si na konto pripisuje krásny forhendový víťazný úder. Po dobrom podaní prešla do útoku a súperke nedala šancu.
     
    15-40
    Francesca Schiavoneová teraz príkladne bojovala a takmer sa jej to vyplatilo. Napokon však jej pohotový úder skončil tesne vedľa dvorca.
     
    30-40
    Francesca Schiavoneová ešte dramatizuje priebeh tohto gemu. Loptička z jej rakety skončila presne na základnej čiare a jej súperka na to neodkázala dostatočne reagovať.
     
    4:1
    Anna Karolína Schmiedlová napokon drží svoje podanie a v druhom sete získava svoj prvý gem. Po dobrom podaní zaútočila a forhendovým úderom nedala Talianke šancu.
     
    15-0
    Anna Karolína Schmiedlová predviedla síce pekný return po čiare, ale jej druhý úder už nebol taký presný a skončil vedľa dvorca.
     
    30-0
    Hra na sieti vyzerá v podaní talianskej tenistky veľmi jednoducho. Francesca Schiavoneová zakončuje výmenu úspešným smečom nad hlavou.
     
    40-0
    Francesca Schiavoneová nemá pri svojom podaní žiadne problémy. Po forhendovom víťaznom údere má tri šance na zisk svojho podania.
     
    5:1
    Čistou hrou si Francesca Schiavoneová drží svoje podanie. Anna Karolína Schmiedlová poslala svoj úder tesne vedľa bočnej čiary a teraz bude podávať na udržanie v zápase.
     
    0-15
    Slovenská tenistka začína veľmi dobre. Úderom do protipohybu nedala súperke šancu a pripisuje si na konto víťazný úder.
     
    15-15
    Anna Karolína Schmiedlová síce dobehla šikovné skrátenie hry svojej súperky, no následne poslala loptičku tesne za základnú čiaru.
     
    30-15
    Francesca Schiavoneová burcuje domácich fanúšikov. Teraz predviedla skutočne skvelý bekhendový úder a už len dve loptičky ju delia od triumfu.
     
    40-15
    Školácka chyba slovenskej tenistky na sieti. Rutinný volej posiela Anna Karolína Schmiedlová do autu, a tak má jej súperka dva mečbaly.
     
    40-30
    Francesca Schiavoneová vyhnala svoju súperku z dvorca, naša tenistka už ani nemala záujem dobiehať loptičku, no Talianka ju zbytočne poslala do autu.
     
    40-40
    Dnešný zápas ešte nekončí. Francesca Schiavoneová chcela zápas ukončiť víťazným bekhendovým úderom, no ten minul svoj cieľ o niekoľko centimetrov.
     
    A-40
    Anna Karolína Schmiedlová zaznamenáva svoju šiestu dvojchybu v zápase. Na jej tvári je vidno veľká frustrácia, no nič to nemení na tom, že Talianka má mečbal.
     
    40-40
    Anna Karolína Schmiedlová sa ešte drží v dnešnom zápase. Košičanka predviedla krásny víťazný úder a skóre upravuje na zhodu.
     
    A-40
    Veľmi dobrý return predviedla talianska tenistka. Anna Karolína Schmiedlová posiela loptičku len do siete a bude čeliť ďalšiemu mečbalu.
     
    6:1
    Je dobojované! Francesca Schiavoneová získava pre svoju krajinu prvý a mimoriadne dôležitý bod. Naša tenistka predviedla až príliš veľa chýb a najmä v druhom sete nemala prakticky žiadnu šancu uspieť.
     
    Koniec zápasu
     
    Francesca Schiavoneová potvrdila rolu miernej favoritky zápasu a v dnešnom zápase stratila len štyri gemy. Zápas sa zlomil v ôsmom geme prvého setu, keď Talianka získala servis svojej súperky a celkovo získala sedem gemov za sebou. Anna Karolína Schmiedlová nedokázala nájsť účinný recept na svoju súperku, a tak Slovensko vo fedcupovom stretnutí s Talianskom prehráva 1:0. O pár minút sa začne druhá dvojhra, ktorú vás takisto pozývam sledovať v našom textovom prenose. (16:34:07)

    Miroslav Kováčik

    Čas utkání: 1:21

    2. set: 0:30

    Schiavoneová Schmiedlová
    2. set Utkání 2. set
    Získané body celkem
    28 64 38 11
    Nejdelší série získaných bodů
    14 14 4 2
    Setboly
    4 5 0 0
    Mečboly
    4 4 0 0
    Vítězné údery *
    15 11
    Nevynucené chyby *
    8 17
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:08 0:30 0:37 0:18
    Esa **
    1 2 1 0
    Dvojchyby **
    0 1 6 2
    Udržená podání
    3 / 3
    100 %
    7 / 8
    88 %
    3 / 8
    38 %
    1 / 4
    25 %
    Odvrácené brejkboly
    0 / 0
    0 %
    2 / 3
    67 %
    5 / 10
    50 %
    3 / 6
    50 %
    Body při vlastním podání
    12 / 14
    86 %
    34 / 50
    68 %
    22 / 52
    42 %
    9 / 25
    36 %
    Body po 1. podání *
    24 / 35
    69 %
    15 / 29
    52 %
    Body po 2. podání *
    10 / 14
    71 %
    7 / 17
    41 %
    Úspěšnost 1. podání *
    35 / 50
    70 %
    29 / 52
    56 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    3 / 6
    50 %
    5 / 10
    50 %
    1 / 3
    33 %
    0 / 0
    0 %
    Body při soupeřově podání
    16 / 25
    64 %
    30 / 52
    58 %
    16 / 50
    32 %
    2 / 14
    14 %
    Body po příjmu 1. podání *
    14 / 29
    48 %
    11 / 35
    31 %
    Body po příjmu 2. podání *
    10 / 17
    59 %
    4 / 14
    29 %
    Informace ke statistikám

    Aktuálnost statistik označených *: po 2. setu

    Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Francesca Schiavoneová
    Stát: Itálie
    Datum narození: 26.03.1980
    Věk: 44 let
    Držení: pravák
    Výška: 166 cm
    Váha: 64 kg

    Anna Karolína Schmiedlová
    Stát: Slovensko
    Datum narození: 13.09.1994
    Věk: 29 let
    Držení: pravák
    Výška: 176 cm
    Váha: 63 kg
    Pascal Maria (FRA)
    bahis siteleri