Barys – Novosibirsk 2:1 (po pr.) | Jekatěrinburg – Novokuzněck 7:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Omsk 2:3 (po pr.)
Ufa – Kazaň 3:1 (kon.) | Čerepovec – N.Novgorod 2:3 (po pr.) | CSKA Moskva – Soči 4:3 (kon.)
Minsk – Toljatti 8:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jokerit – Nižněkamsk 3:2 (po pr.)
Petrohrad – Spartak Moskva 2:4 (kon.) | Viťaz – Kunlun 5:3 (kon.) | Záhřeb – HC Slovan 4:5 (po pr.)
po prodl.
Medveščak Záhřeb
4:5 (1:2, 1:1, 2:1 - 0:1)
HC Slovan Bratislava
Úterý 14.02.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu další várka zápasů z ruské KHL a my prostřednictvím tohoto online přenosu budeme sledovat zápas mezi týmy Medveščak Záhřeb a HC Slovan Bratislava.
     
    Medveščak Záhřeb

    Domácí Medveščak je v Západní konferenci na jedenáctém místě, když dosud získal osmašedesát bodů. Záhřebští mají před sebou už jenom dva poslední zápasy v základní části a je jasné, že do vyřazovacích bojů se nepodívají. Sezóna tak pro ně velmi brzy skončí. A proto vedení Záhřebu uvolnilo některé hráče do jiných klubů. Např. český bek Jakub Krejčík posílil Kometu Brno a sezónu si tak prodlouží. Dnes v utkání se Slovanem Bratislava tak o nic nepůjde, jen o důstojné dohrání sezóny. Uvidíme, jak si hráči Záhřebu proti slovenskému zástupci v KHL povedou.
     
    HC Slovan Bratislava

    Také hosté ze Slovanu ztratili definitivní možnost zahrát si v play-off. Do poslední chvíle bojovali, nakonec se to ale nepovedlo a svěřencům Miloše Říhy tak sezóna skončí taktéž po posledních dvou odehraných utkáních, které je čekají. V tabulce Západní konference jsou o stupínek výše, než Záhřeb, tedy desátí a na svém kontě mají osmdesát bodů. Pro slovenský tým je to rozhodně zklamání, jejich cílem byl postup do vyřazovacích bojů, ale naděje zhasla po prohraném utkání s Dinamem Moskva a Podolskem. Slovan ztratil šest bodů, naopak Jokerit a Soči dokázaly své důležité zápasy zvládnout a odskočily tak Bratislavanům na jedenáctibodový respektive osmibodový rozdíl. Nyní je třeba dohrát sezónu a ještě si poslední dva zápasy užít.
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně se oba celky utkaly celkem dvakrát. Nejprve vyhrál doma Slovan 3:2 po nájezdech a poté v Záhřebu nestačil na Medveščak, který zvítězil vysoko 6:0. Hosté tak mají svému soupeři dnes rozhodně vracet.
     
    Československá stopa v utkání


    Lukáš Kozák (ZAG)

    Tomáš Kubalík (SBA)
    Tomáš Kundrátek (SBA)
    Václav Nedorost (SBA) – zranění
    Radek Smoleňák (SBA) – zranění
    Lukáš Vopelka (SBA)
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Bratislavané mají před sebou dvojzápas s Medveščakem Záhřeb. Nejprve se mělo hrát v Záhřebu a až poté v Bratislavě. Po dohodě obou klubů se však oba zápasy odehrají v Aréně Ondreja Nepelu v Bratislavě. Jako domácí tým ale bude veden podle původně plánovaného rozpisu Medveščak Záhřeb.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Medveščak Záhřeb: Gajdučenko (Tomljenović) – Katic, T. Larkin, D. Smith, Glumac (C), Kozák – Lessio, Perkovich, A. Giroux (A) – Zanoški, Arkalov, Janković – Miličić, Mahbod, Smolec.

    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek (A), Sersen (C), Švarný, Plastino, Bačík, Starosta, Rosandić, Pätoprstý – Cheechoo, Taffe, Chipchura – Šťastný, Jeglič, Musatov – M. Hlinka, Lušňák, Skalický – Petráš, Šiška, Vopelka.

    Rozhodčí: Bondar, Oskirko – Majtak, Pronskich.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:27
    Hned v úvodu utkání pálil na branku Medveščaku Tomáš Kundrátek, ale kotouč poslal pouze do ochranného skla za Gajdučenkovou svatyní.
     
    01:20
    Ilja Arkalov potáhl kotouč do útočného pásma podél mantinelu, ale jeho následná přihrávka šla úplně mimo. K puku se tak dostávají hráči Slovanu a míří s ním do útočného pásma.
     
    01:40
    Následná akce Záhřebu skončila rychleji, než vůbec začala. Jeden z čárových rozhodčích totiž viděl postavení mimo hru a ta se tak stěhuje do středu hřiště.
     
    02:50
    A znovu aktivní Medveščak. Střele ze středního pásma byla zachycena Barrym Brustem, který puk vyrazil před sebe a následně se ho ujala obrana Slovanu Bratislava.
     
    03:52
    První vážnější akce domácího celku. Ilja Arkalov vypálil z pravého kruhu a ten tak skončil na výstroji Barryho Brusta.
     
    04:23
    Musatov a Šťastný svými střelami vyzkoušeli pozornost Gajdučenka, ten proti jejich střelám uspěl a podržel svůj tým.
     
    06:20
    Vopelka se snažil dorážet Sersenovu střelu z dálky, ale Gajdučenko poslal kotouč do bezpečí. Další šanci Slovanu tak dokázal zlikvidovat.
     
    08:49
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislavané se ujímají vedení. Skalický našel svou přihrávkou na levém kruhu úplně volného MICHALA HLINKU, který se trefou do odkryté části domácí branky nemýlil – 0:1. Asistence: Pavol Skalický, Tomáš Starosta.
     
    09:07
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Velmi rychlou odpověď našli Záhřebští, kteří okamžitě srovnávají stav utkání. ILJA ARKALOV se dostal do úniku před branku Slovanu, odkud vyslal střelu, která se odrazila od brusle Rosandiće za záda Brusta – 1:1. Asistence: Lukáš Kozák.
     
    10:30
    Plastino střílel na Gajdučenka, ten jeho střelu zachytil ve své lapačce. Je to jeho další zákrok, kterým podržel svůj tým a skóre se tak neměnilo.
     
    10:33
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Ilja Arkalov – 2 min., podražení).
     
    12:01
    Slovan právě vstřelil branku!
    KYLE CHIPCHURA se napřáhl k prudké střele z levého kruhu a zařízení, které hájí Gajudučenko, trefil naprosto přesně – 1:2. Asistence: Michal Sersen, Tomáš Kundrátek.
     
    13:21
    Nahození Ilji Arkalova před Brustovu branku zachytil právě Brust pod svojí lapačku a následně pak raději přerušil hru. Bude se vhazovat v jeho těsné blízkosti.
     
    14:10
    O chvíli později střílel na domácí branku Mislav Rosandić, ale Gajdučenko má kotouč ve své lapačce a hlavně pod svojí kontrolou. Další branku tak hosté nepřidali.
     
    14:28
    Slibně se rozvíjející akci Slovanu zastavilo postavení mimo hru a ta se tak znovu stěhuje zpět do středního pásma, kde se také za malý okamžik bude vhazovat.
     
    15:05
    Mahbod si nabruslil až před Barryho Brusta, poté na něho vyslal jedovatou střelu, kterou brankář Slovanu vyrazil před sebe, následnou dorážku stejného hráče už má ale pod svojí kontrolou.
     
    16:31
    Obrana Slovanu obrala o kotouč Lessia a hosté tak mají puk na svých holích a spěchají do útočného pásma.
     
    17:17
    Starosta se napřáhl k mohutné střele, kterou ale ukrývá Gajdučenko sklapnutím svých betonů. Následně pak je hra přerušena a bude se vhazovat před ním.
     
    17:40
    Hlinka svou střelou vyzkoušel Gajdučenkovou pozornost a ten uspěl, když puk zachytil na své hrudi. Znovu je hra přerušena.
     
    19:31
    V závěru první třetiny měl ještě šanci Žiga Jeglič, ale místo střely zvolil přihrávku a ta nenašla adresáta. Akce Slovanu skončila a vypadá to, že se už nic nestane a první dějství pomalu, ale jistě končí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli tři góly. Nejprve otevřel účet utkání Hlinka, ale Arkalov dokázal bleskově srovnat. Ale ve třinácté minutě pálil ostrými Kyle Chipchura, který znovu strhl vedení na stranu Slovanu. Ten tak po první třetině vede o jednu branku. Druhá třetina začne přibližně v 19:55.
     
    Střely na branku: 12 – 6
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:35
    Hned v úvodu druhé třetiny měli šanci hosté, ale ve které byli Taffe s Chipchurou, ale nakonec je zastavilo postavení mimo hru.
     
    21:01
    Janković pálil tvrdě na Brusta a po jeho střele zaduněl jeho pravý beton. Poté došlo k posunutí jeho svatyně a hra je tedy znovu přerušena.
     
    21:57
    Starosta nahodil kotouč na branku domácích, Gajdučenko pak vyrazil puk pouze před sebe a na dorážku byl před jeho odkrytou brankou připraven Lukáš Vopelka, ale ten ji netrefil.
     
    22:55
    Po puku, který díky teči jednoho z hostů skončil na tribuně, se bude vhazovat ve středovém kruhu.
     
    23:23
    Vopelka byl v další šanci hostů, ale opět svou střelu mezi tři tyče neposlal. Český útočník ve službách Slovanu je dnes hodně vidět.
     
    25:20
    Před Gajdučenkem bylo nyní hodně rušno. Brankář domácích nyní pochytal tři střely hostů a svůj tým tak znovu dokázal podržet.
     
    27:25
    Šiška střílel z levého kruhu, ale jeho střela skončila pouze vysoko nad. Nicméně hosté mají nyní hru pod kontrolou a jsou aktivnějším týmem, než domácí hráči.
     
    28:59
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Jenže i přes hostující tlak nakonec domácí srovnávají stav utkání, dnes už podruhé. ALEXANDRE GIROUX střílel z levé strany na Brusta, který nedokázal dostat puk pod svoji kontrolu a následná dorážka stejného hráče pak skončila za jeho zády – 2:2. Asistence: Matija Miličić, Mark Katic.
     
    30:00
    Slovan právě vstřelil branku!
    Jenže Slovan si velmi rychle znovu bere své vedení zpět. ŽIGA JEGLIČ pálil z úhlu a trefil odkrytou část domácí branky – 2:3. Asistence: Nick Plastino, Andrej Šťastný.
     
    31:37
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Derek Smith – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    32:10
    Zanoški zachytil kotouč a hned s ním zamířil až do pásma Slovanu Bratislava. Ale tam ho hostující obrana o puk připravila a zahajuje tak další útočnou akci.
     
    32:45
    Střela Šťastného od modré čáry byla zachycena Gajdučenkem a jeho tým se hned poté dokázal osvobodit. Kotouč tak letí až před Barryho Brusta.
     
    33:08
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    33:37
    Medveščak je ve čtyřech hráčích.
     
    33:45
    Musatov byl v dobré střelecké pozici, když střelou švihem vyslal jedovku na svého krajana Gajdučenka, ale brankář domácích proti němu předvedl další úspěšný zákrok.
     
    35:08
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    36:34
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Nick Plastino – 2 min., hákování).
     
    36:58
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Tomáš Starosta – 2 min., držení protihráče).
     
    36:58
    Slovan se nyní bude bránit ve třech hráčích proti pěti domácím. Brusta tak čekají horké chvilky v jeho brankovišti.
     
    36:58
    Domácí lavička si bere oddechový čas.
     
    37:12
    Cheechoo s Taffem ujeli ve dvojnásobném vlastním oslabení, ale druhý jmenovaný se do přesnějšího zakončení nedostal. Hosté alespoň pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    37:20
    Dnešní utkání sleduje 6 814 diváků.
     
    38:05
    Následně pak měl velkou šanci vyrovnat Giroux, z pravého kruhu ovšem netrefil odkrytou klec hostujícího celku.
     
    38:34
    Plastino je na ledě a Slovan je tedy ve čtyřech hráčích.
     
    38:58
    A také Starosta je zpět. Slovan už je v plném počtu.
     
    39:45
    Ještě se ke střele z otočky dostal Cheechoo, ale Gajdučenka se mu překonat nepodařilo. Je tu konec druhé třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je za námi. Domácí dokázali srovnat zásluhou Girouxe, ale Slovan opět našel bleskurychlou odpověď, když se trefil Žiga Jeglič. Před třetím dějstvím mají hosté znovu náskok o jednu branku. Na to, že domácí hráči hrají v hodně okleštěné sestavě, si nepočínají vůbec špatně. Třetí třetina začne přibližně ve 20:45.
     
    Střely na branku: 9 – 7
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Jeff Taffe se dostal do ofsajdové pasti, svou akci tak do zdárného konce nedotáhl.
     
    40:53
    Ve velké šanci Sersena trefil slovenský obránce pukem Gajdučenka do masky a hra je následně přerušena.
     
    41:16
    Další šance hostů. Šťastného střelu našel ve své lapačce Gajdučenko a znovu tak podržel svůj tým. Bude se vhazovat v jeho těsné blízkosti.
     
    42:27
    Nyní byl v dobré šanci Rosandić, ale Gajdučenko se opět zaskvěl a po jeho střele poslal kotouč za svou branku.
     
    43:39
    Medveščak právě vstřelil branku!
    ILJA ARKALOV se dnes trefuje už podruhé, když dokázal Brusta prostřelit mezi betony. Celé akci předcházel zásah Brusta do masky, ale sudí branku uznávají – 3:3. Asistence: Ivan Janković, Tomislav Zanoški.
     
    45:20
    Mahbodova střela neměla takovou razanci, aby Brusta ohrozila. Kotouč tak mají nyní ve své moci hosté a už s ním uhánějí do útočného pásma.
     
    45:57
    Brust nyní podržel svůj tým proti střele Lukáše Kozáka, jenž na něho pálil z prostoru mezi kruhy.
     
    47:05
    Další střela Mahboda skončila na Brustovi. Domácí ožili a čím dál více se tlačí před hostující klec.
     
    48:15
    Jeff Taffe nahodil puk před Gajdučenka, ale domácí brankář ho našel ve své lapačce. Bude se záhy vhazovat před ním.
     
    49:20
    Na druhé straně pak zlikvidoval další střelu domácích Brust, který se v posledních chvílích ve svém brankovišti rozhodně nenudí.
     
    50:40
    Slovan založil další akci, ale Starosta proti Gajdučenkovi neuspěl. Stále tak na ukazateli skóre svítí nerozhodný stav.
     
    51:05
    Na Gajdučenka pálil z pravého kruhu Jonathan Cheechoo, ale brankář domácího celku byl ve svém brankovišti znovu pozorný.
     
    51:55
    Ani následná střela Švarného mezi třemi tyčemi neskončila. Následně je hra přerušena pro zásah do Gajdučenkovy masky.
     
    53:03
    Střídání v týmu HC Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Barry Brust, přichází Justin Pogge.
     
    54:36
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Mark Katic – 2 min., krosček).
     
    54:36
    Brust se vrací do brankoviště, zřejmě měl problémy s výstrojí, a proto musel na okamžik vystřídat.
     
    56:02
    Domácí se zatím velmi dobře brání a už podruhé se dokázali osvobodit. Kotouč tak letí až před branku Barryho Brusta.
     
    56:36
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    56:44
    Slovan právě vstřelil branku!
    Na levý kruh dostal přihrávku IGOR MUSATOV a před ním zívala odkrytá část Gajdučenkovy branky. Musatov pak neměl problém klec trefit a strhává tak vedení znovu na stranu Slovanu – 3:4. Asistence: Andrej Šťastný.
     
    57:16
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Barry Brust – 10 min. osobní trest + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    57:50
    Gajdučenko zlikvidoval další střelu hostů a stále tak drží svůj tým ve hře.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:05
    Gajdučenko odjel na střídačku, domácí to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    59:01
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A tento tah se domácí lavičce vyplatil. Je vyrovnáno. SAMSON MAHBOD dostal kotouč na modrou čáru, pak si nabruslil blíže hostující brance a v pádu dokázal zakončit – 4:4. Asistence: Mike Glumac, Derek Smith.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:51
    Slovan právě vstřelil branku!
    Nejprve měl obrovskou šanci Mahbod, kterého Pogge vychytal a následně pak Slovan založil akci, na jejímž konci byl TOMÁŠ KUNDRÁTEK, jenž z levého kruhu propálil Gajdučenka a dává tak svému týmu bonusový bod navíc – 4:5. Asistence: Jeff Taffe.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Slovan nakonec vítězí hned v první minutě prodloužení a připisuje si tak bonusový bod navíc. Viděli jsme zajímavé utkání, které přineslo devět gólů. Domácí hráli v hodně okleštěné sestavě, přesto vybojovali alespoň bod.
     
    Střely na branku: 36 – 36
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Kozák (ZAG) – 0+1, 2 střely, čas na ledě 18:35

    Tomáš Kundrátek (SBA) – 1+1, 1 střela, čas na ledě 17:52
    Lukáš Vopelka (SBA) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 9:43
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:33:55)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Arkalov (Kozák), 29. A. Giroux (Miličić, Katic), 44. Arkalov (Janković, Zanoški), 60. Mahbod (Glumac, D. Smith) – 9. M. Hlinka (Skalický, Starosta), 13. Chipchura (Sersen, Kundrátek), 30. Jeglič (Plastino, Šťastný), 57. Musatov (Šťastný), 61. Kundrátek (Taffe)


    Medveščak Záhřeb: Gajdučenko (Tomljenović) – Katic, T. Larkin, D. Smith, Glumac (C), Kozák – Lessio, Perkovich, A. Giroux (A) – Zanoški, Arkalov, Janković – Miličić, Mahbod, Smolec.
    HC Slovan Bratislava: Brust (54. Pogge) – Kundrátek (A), Sersen (C), Švarný, Plastino, Bačík, Starosta, Rosandić, Pätoprstý – Cheechoo, Taffe, Chipchura – Šťastný, Jeglič, Musatov – M. Hlinka, Lušňák, Skalický – Petráš, Šiška, Vopelka.

    Rozhodčí: Bondar, Oskirko – Majtak, Pronskich

    Diváci: 6 814
    bahis siteleri