Barys – Novosibirsk 2:1 (po pr.) | Jekatěrinburg – Novokuzněck 7:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Omsk 2:3 (po pr.)
Ufa – Kazaň 3:1 (kon.) | Čerepovec – N.Novgorod 2:3 (po pr.) | CSKA Moskva – Soči 4:3 (kon.)
Minsk – Toljatti 8:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jokerit – Nižněkamsk 3:2 (po pr.)
Petrohrad – Spartak Moskva 2:4 (kon.) | Viťaz – Kunlun 5:3 (kon.) | Záhřeb – HC Slovan 4:5 (po pr.)
po prodl.
Medveščak Záhřeb
4:5 (1:2, 1:1, 2:1 - 0:1)
HC Slovan Bratislava
Úterý 14.02.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:51
    Slovan právě vstřelil branku!
    Nejprve měl obrovskou šanci Mahbod, kterého Pogge vychytal a následně pak Slovan založil akci, na jejímž konci byl TOMÁŠ KUNDRÁTEK, jenž z levého kruhu propálil Gajdučenka a dává tak svému týmu bonusový bod navíc – 4:5. Asistence: Jeff Taffe.
     
    59:01
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A tento tah se domácí lavičce vyplatil. Je vyrovnáno. SAMSON MAHBOD dostal kotouč na modrou čáru, pak si nabruslil blíže hostující brance a v pádu dokázal zakončit – 4:4. Asistence: Mike Glumac, Derek Smith.
     
    56:44
    Slovan právě vstřelil branku!
    Na levý kruh dostal přihrávku IGOR MUSATOV a před ním zívala odkrytá část Gajdučenkovy branky. Musatov pak neměl problém klec trefit a strhává tak vedení znovu na stranu Slovanu – 3:4. Asistence: Andrej Šťastný.
     
    43:39
    Medveščak právě vstřelil branku!
    ILJA ARKALOV se dnes trefuje už podruhé, když dokázal Brusta prostřelit mezi betony. Celé akci předcházel zásah Brusta do masky, ale sudí branku uznávají – 3:3. Asistence: Ivan Janković, Tomislav Zanoški.
     
    30:00
    Slovan právě vstřelil branku!
    Jenže Slovan si velmi rychle znovu bere své vedení zpět. ŽIGA JEGLIČ pálil z úhlu a trefil odkrytou část domácí branky – 2:3. Asistence: Nick Plastino, Andrej Šťastný.
     
    28:59
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Jenže i přes hostující tlak nakonec domácí srovnávají stav utkání, dnes už podruhé. ALEXANDRE GIROUX střílel z levé strany na Brusta, který nedokázal dostat puk pod svoji kontrolu a následná dorážka stejného hráče pak skončila za jeho zády – 2:2. Asistence: Matija Miličić, Mark Katic.
     
    12:01
    Slovan právě vstřelil branku!
    KYLE CHIPCHURA se napřáhl k prudké střele z levého kruhu a zařízení, které hájí Gajudučenko, trefil naprosto přesně – 1:2. Asistence: Michal Sersen, Tomáš Kundrátek.
     
    09:07
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Velmi rychlou odpověď našli Záhřebští, kteří okamžitě srovnávají stav utkání. ILJA ARKALOV se dostal do úniku před branku Slovanu, odkud vyslal střelu, která se odrazila od brusle Rosandiće za záda Brusta – 1:1. Asistence: Lukáš Kozák.
     
    08:49
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislavané se ujímají vedení. Skalický našel svou přihrávkou na levém kruhu úplně volného MICHALA HLINKU, který se trefou do odkryté části domácí branky nemýlil – 0:1. Asistence: Pavol Skalický, Tomáš Starosta.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Arkalov (Kozák), 29. A. Giroux (Miličić, Katic), 44. Arkalov (Janković, Zanoški), 60. Mahbod (Glumac, D. Smith) – 9. M. Hlinka (Skalický, Starosta), 13. Chipchura (Sersen, Kundrátek), 30. Jeglič (Plastino, Šťastný), 57. Musatov (Šťastný), 61. Kundrátek (Taffe)


    Medveščak Záhřeb: Gajdučenko (Tomljenović) – Katic, T. Larkin, D. Smith, Glumac (C), Kozák – Lessio, Perkovich, A. Giroux (A) – Zanoški, Arkalov, Janković – Miličić, Mahbod, Smolec.
    HC Slovan Bratislava: Brust (54. Pogge) – Kundrátek (A), Sersen (C), Švarný, Plastino, Bačík, Starosta, Rosandić, Pätoprstý – Cheechoo, Taffe, Chipchura – Šťastný, Jeglič, Musatov – M. Hlinka, Lušňák, Skalický – Petráš, Šiška, Vopelka.

    Rozhodčí: Bondar, Oskirko – Majtak, Pronskich

    Diváci: 6 814
    bahis siteleri