Čeljabinsk – Magnitogorsk 2:1 (kon.) | HC Slovan – Záhřeb 7:5 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
7:5 (3:0, 1:1, 3:4)
Medveščak Záhřeb
Středa 15.02.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:20 Nathan PERKOVICH - 7:5
     
    57:20
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají a snižují na dvoubrankový rozdíl. Lessiovo nahození tečoval před Poggem NATHAN PERKOVICH a na tuto záležitost nedokázal domácí gólman zareagovat. Asistence: Lukas Lessio, Mark Katic.
    55:17 Alexandre GIROUX - 7:4
     
    55:17
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A další korekce skóre. Od pravého mantinelu nahazoval Lessio, po několika odrazech tečoval ALEXANDRE GIROUX a Poggemu proklouzl puk za brankovou čáru. Asistence: Lukas Lessio, Nathan Perkovich.
    54:17 Lukáš KOZÁK - 7:3
     
    54:17
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté alespoň trochu korigují skóre, LUKÁŠ KOZÁK si s pukem na holi sjel až před Poggeho a prudkou ranou pod břevno mu nedal žádnou šanci. Asistence: Mark Katic.
    53:59 Michal HLINKA - 7:2
     
    53:59
    Slovan právě vstřelil branku!
    Dlouho ale na trestné lavici nepobyl, neboť Slovan opětovně předvedl rozborku hostující obrany, přes brankoviště přihrál Cheechoo na MICHALA HLINKU a ten zamířil přesně pod horní tyčku. Asistence: Jeff Taffe, Jonathan Cheechoo.
    51:34 Tomáš STAROSTA - 6:2
     
    51:34
    Slovan právě vstřelil branku!
    Gajdučenko loví puk ze své branky, dnes už šestý. Jeho branku objel Jeglič, přihrál na TOMÁŠE STAROSTU a ten si věděl rady. Pohotovou střelu poslal pod horní tyčku. Asistence: Žiga Jeglič, Nick Plastino.
    46:05 Alexandre GIROUX - 5:2
     
    46:05
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Slovan ztratil v útočném pásmu puk, hosté se dostali do rychlého brejku, ALEXANDRE GIROUX za sebou nechal i obránce a své sólo zakončil forhendovým blafákem – 5:2. Asistence: Ilja Arkalov.
    41:34 Kyle CHIPCHURA - 5:1
     
    41:34
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí dávají pátý gól a to po opravdu pěkné a rychlé akci. Puk létal z hole na hůl, až se dostal mezi kruhy a KYLE CHIPCHURA svižnou střelou z první nedal Gajdučenkovi žádnou šanci. Asistence: Žiga Jeglič, Nick Plastino.
    33:55 Alexandre GIROUX - 4:1
     
    33:55
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Ke slovu se dostali i hosté a snižují na tříbrankový rozdíl. Po Katicově nahození se puk odrazil od zadního mantinelu před branku, kde se zorientoval ALEXANDRE GIROUX a bekhendem našel mezírku, kterou dostal puk do sítě – 4:1. Asistence: Mark Katic.
    22:08 Pavol SKALICKÝ - 4:0
     
    22:08
    Slovan právě vstřelil branku!
    A další gól v hostující síti. Nyní to bylo s trochou štěstí, neboť PAVOL SKALICKÝ spíše nahazoval ze záporného úhlu a od bránícího hráče se puk odrazil za brankovou čáru. Asistence: Andrej Šťastný.
    17:05 Patrik LUŠŇÁK - 3:0
     
    17:05
    Slovan právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá, Slovan vede 3:0. Od levého mantinelu přihrál na před brankou zcela nepokrytého PATRIKA LUŠŇÁKA a ten našel mezi Gajdučenkovými betony mezírku, kterou dostal puk do sítě. Asistence: Andrej Šťastný, Pavol Skalický.
    13:53 Patrik BAČÍK - 2:0
     
    13:53
    Slovan právě vstřelil branku!
    No a je to už 2:0. Slovan podnikl další útok, na modrou dostal přihrávku PATRIK BAČÍK a střelou z první prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Gajdučenko toho moc neviděl a možná mu ránu tečoval i jeden z obránců. Asistence: Mislav Rosandić.
    09:52 Nick PLASTINO - 1:0
     
    09:52
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan jde do vedení. Domácí předvedli před brankovištěm kombinaci, puk poté putoval do druhé vlny na zcela volného NICKA PLASTINA a ten zamířil chirurgicky přesně. Puk dokonce zlehka zacinkal na konstrukci branky. Asistence: Kyle Chipchura, Žiga Jeglič.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 10. Plastino (Chipchura, Jeglič), 14. Bačík (Rosandić), 18. Lušňák (Šťastný, Skalický), 23. Skalický (Šťastný), 42. Chipchura (Jeglič, Plastino), 52. Starosta (Jeglič, Plastino), 54. M. Hlinka (Taffe, Cheechoo) – 34. A. Giroux (Katic), 47. A. Giroux (Arkalov), 55. Kozák (Katic), 56. A. Giroux (Lessio, Perkovich), 58. Perkovich (Lessio, Katic)


    HC Slovan Bratislava: Pogge (Pavlas) – Kundrátek, Sersen, Starosta (C), Plastino, Bačík, Rosandić, Luža (A), Pätoprstý – Cheechoo, Taffe (A), M. Hlinka – Chipchura, Jeglič, Musatov – Šťastný, Lušňák, Skalický – Petráš, Halama, Vopelka.
    Medveščak Záhřeb: Gajdučenko (Tomljenović) – Glumac (C), D. Smith, Katic, T. Larkin, Smolec, Kozák – Lessio, Perkovich (A), A. Giroux – Zanoški, Arkalov, Janković – K. Voronin, Mahbod, Miličić.

    Rozhodčí: Bondar, Oskirko – Majtak, Pronskich

    Diváci: 10 055
    bahis siteleri