Jihlava – Sparta 3:4 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 4:3 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HC Kometa Brno
4:3 (1:2, 1:0, 1:1 - 0:0)
HC Plzeň 1929
Středa 15.02.2017, 17:00 • DRFG Arena, Brno • Extraliga staršího dorostu • 16. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Kometa Brno.
    Autorem branky je JAKUB MATULA.
     
    56:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Tlak hostů se stupňoval, až si na přihrávku před odkrytou bránou počkal volný PETR ERET a okamžitě poslal kotouč za Šindelku. Asistence: Jakub Pour a Josef Roubal.
     
    53:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    To je aspoň návrat na led! Z trestné vyskočil MATĚJ SVOBODA, najel si na pravý kruh, dostal přihrávku a okamžitě vystřelil ke vzdálenější tyči! Asistence: Vojtěch Střondala a Petr Krejčí I.
     
    33:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pohotová a přesná rána! JAN MLČÁK dostal prostrčený puk na modrou a okamžitě vypálil. Kotouč zaletěl pod horní tyč. Asistence: Lukáš Frydrych.
     
    15:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň jde podruhé do vedení! Na modré se uvolnil obránce FILIP STANĚK a vypálil přesně pod horní tyč! Asistence: Josef Roubal.
     
    10:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Na odpověď jsme nemuseli dlouho čekat! Kometa si po buly vzala puk do parády a svírala Plzeň ve vlastním pásmu. Střelu Kowalczyka pouze zabrzdil Kolář a puk pomalu klouzal kolem vzdálenější tyče mimo brankoviště. To by ale poblíž nesměl být pozorný LUKÁŠ FRYDRYCH, který se natáhl a volný puk bekhendem dorazil do sítě dřív, než jej brankář hostů stihl zakrýt! Asistence: Daniel Kowalczyk.
     
    08:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Byť hostující pětka musela kvůli icingu zůstat na ledě, i přesto se Plzeň dostává do vedení. Přikryl zavážel puk za bránu, když na poslední chvíli poslal kolem tyčky kotouč před brankoviště, kde střelou z první zamířil přesně ke vzdálenější tyči VOJTĚCH KOVAŘÍK! Asistence: Filip Přikryl a Jan Matiášek.

    Michal Kuba

    Branky a nahrávky: 11. Frydrych (Kowalczyk), 34. Mlčák (Frydrych), 54. Svoboda (Střondala, Petr Krejčí I.), rozh. náj. Matula – 9. Kovařík (Přikryl, Matiášek), 16. Staněk (Roubal), 57. Eret (Pour, Roubal)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Přikryl (PLM)
    1:1   Frydrych (KOM)
    2. série:
    1:1   Roubal (PLM)
    2:1   Matula (KOM)
    3. série:
    2:1   Kovařík (PLM)


    HC Kometa Brno: Šindelka (Kašpar) – Petr Krejčí II., Věžník, Jurnečka, Kowalczyk, Kučera (C), Mlčák, Vašíček, Gloz – Svoboda, Minárik, Střondala, Petr Krejčí I., Matula, Novák, Frydrych, Zajíček, Kunc, Kadlic
    HC Plzeň 1929: Kolář (Červenka) – Houdek, Kaňák, Štěpánek, Staněk, Lokajíček, Čada, Šilhán, Beneš – Reitspies, Procházka, Přikryl, Matiášek, Hajžman, Pour, Roubal (C), Straka, Hajšman, Eret, Hasman, Kovařík

    Rozhodčí: Antonín – Vašíček, Zapletal
    bahis siteleri