Columbus – Toronto 5:2 (kon.) | Detroit – St. Louis 0:2 (kon.) | Calgary – Philadelphia 3:1 (kon.)
San Jose – Florida 5:6 (po pr.)
konec
Columbus Blue Jackets
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 16.02.2017, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:19
    Cam Atkinson fauloval na pravé straně obranného pásma zezadu jednoho z unikajících hokejistů Maple Leafs a dostal v závěru menší trest za podražení.
     
    46:57
    Jack Johnson a Tyler Bozak dostali shodně menší trest za hrubost. Hrát se bude ve hře 4 na 4.
     
    38:30
    Maple Leafs hráli snad v sedmi hráčích a po špatném střídání dostali týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě, který odpyká nadějný útočník Auston Matthews.
     
    29:03
    Brandon Saad byl po pěkném úniku zezadu faulován Tylerem Bozakem, který dostal menší trest za sekání.
     
    25:17
    Matt Martin přidržel jednoho z hráčů Columbusu v rohu ledové plochy a dostal dvě minuty za držení. Maple Leafs se vrací zpět do čtyř a Columbus si zahraje druhou přesilovou hru. První početní výhodu využít nedokázal.
     
    22:25
    Boone Jenner se snažil na levé straně útočného pásma dobruslit puk a Nikita Zajcev ho nechtěně loktem zasáhl do hrudi, načež následovali dvě minuty za nedovolené bránění. Columbus si zahraje první přesilovou hru.
    18:24 Boone Jenner ošklivě sestřelil Curtise McElhinneyho!
     
    18:24
    Boone Jenner na levém křídle nabral rychlost a v blízkosti levé tyče napřáhl k rychlé střele, kterou Curtis McElhinney rychle ukryl v náručí, a útočník Columbusu do něj nepříjemně v rychlosti narazil. Následovala potyčka a trest za nedovolené bránění brankáře.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. J. Anderson (W. Karlsson, S. Jones), 12. Jenner (Werenski, Dubinsky), 22. Bjorkstrand (Wennberg, Saad), 30. N. Foligno (Werenski, Wennberg), 58. Calvert (S. Jones) – 38. Kadri (Komarov, Leivo), 47. Kadri (Leivo)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, Bjorkstrand – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – J. Anderson, W. Karlsson, N. Foligno (C) – Calvert, Sedlák, Gagner. Hlavní trenér: John Tortorella.
    Toronto Maple Leafs: McElhinney (Andersen) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick (A), R. Polák – Hyman, Matthews, Co. Brown – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Komarov (A), Kadri, W. Nylander – M. Martin, Ben Smith, Leivo. Hlavní trenér: Mike Babcock.

    Rozhodčí: Francis Charron, Marc Joannette. Čároví: Darren Gibbs, Pierre Racicot

    Diváci: 14548
    bahis siteleri