Letňany – Mountfield HK 5:3 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 5:6 (kon.) | K. Vary – Kobra 0:1 (kon.)
Jihlava – Třinec 5:4 (kon.) | PZ Kladno – Chomutov 2:4 (kon.) | Liberec – Tábor 13:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Vsetín 7:2 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 6:0 (kon.) | Warriors Brno – Poruba 3:2 (po pr.)
Havířov – Vítkovice 1:4 (kon.) | Zlín – Žďár n/S 2:0 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 4:3 (po pr.)
Slavia – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Olomouc – Přerov 1:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
13:2 (5:0, 4:2, 4:0)
HC Tábor
Čtvrtek 16.02.2017, 16:00 • Svijanská aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:54
    Únik Kommy taktéž likviduje Čajan betonem!
     
    58:34
    Obrovská mela před Čajanem gólem nekončí, Lang totiž nedokázal prostřelit blok těl a sedícího libereckého brankáře!
     
    57:52
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Drábek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další fantastická kombinace Bílých Tygrů končí třináctou brankou v síti Táborských. Nezbeda si všiml osamoceného PETRA GAJDY a ten již neměl problém dopravit kotouč za záda Váchy. Asistence: Lukáš Nezbeda.
     
    53:36
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Pavlát – 2 min., podražení).
     
    52:05
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Lang – 2 min., podražení).
     
    48:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to o deset branek. Tygří destrukce táborské obrany pokračuje. Pray si dělal prostor v mezikruží, vypálil, ale přestřelil. Kotouč se odrazil od zadního mantinelu přesně na hůl FILIPA KOVÁŘE, který se nemýlil. Asistence: William Pray.
     
    47:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygry to však příliš mrzet nemusí. Vomáčka naservíroval kotouč přes celou šíři brankoviště FILIPU JANSOVI. Ten se opřel do kotouče a vší silou ho zavěsil v pokleku pod horní tyč. Asistence: Benjamin Vomáčka.
     
    44:50
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Pray – 2 min., hákování).
     
    44:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže "desítce" nezabránili. Před beky se dostal FILIP JANSA a přesnou ranou k levé tyči skóroval. Dvojciferné skóre je na světě. Asistence: Adam Starý.
     
    43:05
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Lang – 2 min., držení protihráče).
     
    39:30
    Knobloch málem vsítil třetí gól hostí. Čajan totiž roztáhl na maličký moment nohy a hostující útočník trefil vzniklou mezeru. Puk ale nakonec doputoval pouze mimo tři tyče.
     
    38:37
    Tábor právě vstřelil branku!
    Přichází nenápadné snížení, jenž obstaral MILAN PETŘÍK. Pavel Čajan to má dnes velmi těžké, letí na něj o mnoho méně pokusů než na branku protivníků a lehce tak ztrácí rychlost při svých zásazích. Asistence: Kryštof Lang, Michal Přívozník.
     
    38:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Roztáhlému Váchovi, který držel kotouč na betonu u pravé tyče, žádný z obránců nepomohl a VOJTĚCHU JIRUŠOVI se nakonec podařilo ho dopravit až za brankovou čáru. Asistence: Jan Cikhart.
     
    32:26
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Komma – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři svého soupeře sevřeli v útočné třetině a po sérii střel se zaslouženě prosazují poosmé. Přesným pasem nalezl na levé straně stojícího JAKUBA NIKOLIČE Luboš Dospěl. Útočník domácích vypálil vší silou z voleje. Asistence: Luboš Dospěl, Jakub Rychlovský.
     
    30:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jedenáct vteřin před koncem přesilovky 5 na 3 se Tygři přeci jen radují a zaznamenávají sedmý gól. Po sérii dorážek se kotouč dostal k napravo u brankoviště postavenému FILIPU JANSOVI. Ten si puk potáhl a poslal ho přesně do šibenice, mimo dosah Váchy. Asistence: Jakub Šedivý, Václav Moc.
     
    29:40
    Strnadova pohledná rána se odrazila přesně k Rychlovskému, jenže ten ve stoprocentní šanci pouze promáchl.
     
    29:10
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Petřík – 2 min., hrubost + 2 min., držení protihráče). Trest odpyká Kovařík.
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Nezbeda – 2 min., hrubost).
     
    28:21
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Volčík – 2 min., podražení).
     
    25:58
    A následně si navíc připisuje nedovolený zákrok, když smetl jednoho z hráčů u levého mantinelu. Jan Cikhart (Bílí Tygři Liberec) je vyloučen za hákování.
     
    25:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    O pár chvil později už znovu Liberečané vedou o pět branek. V předbrankovém prostoru ležícího gólmana hokejistů v modrých dresech překonal BENJAMIN VOMÁČKA. Asistence: Luboš Dospěl.
     
    24:20
    Velká příležitost i na druhé straně! Čajan se musel hodně roztahovat, aby kotouč vyslaný bekhendem nebyl rychlejší. Nakonec domácí situaci ustáli.
     
    23:58
    Obrovská šance Tygrů. Po Mocově ráně od modré čáry se kotouč dostal k rozjetému Petru Gajdovi. Ten pálil z první, ale Vácha si stihl povyjet a v polorozkleku ránu vyrazil.
     
    21:44
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hosté byli na začátku druhé periody aktivnější a skórují v početní výhodě. Nebezpečnou ránu odraženou od zadního mantinelu uklidil za Čajana PAVEL CHOCHOLOUŠEK. Asistence: Martin Šedivý a Maxmilián Komma.
     
    21:14
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Cikhart – 2 min., napadení).
     
    20:01
    Střídání v týmu Hockey Club Tábor: ze hřiště odchází Baloun, přichází Vácha.
     
    19:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři nemají dost, i když nyní skórovali trochu se štěstím. JAN CIKHART možná i očima protlačil kotouč z levé strany za Balouna. Ten si branku hodně vyčítá a vypadá zničeně. Liberečané vedou už 5:0. Asistence: Adam Starý.
     
    17:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže po následném buly, které Liberečtí vyhráli, vypálil od modré čáry ADAM STARÝ. Baloun měl zakrytý výhled a inkasuje počtvrté. Střela zápěstím zamířila k pravé tyči zařízení. Asistence: Jan Cikhart.
     
    12:27
    Vzápětí se bude vylučovat. Zatímco Čajan se pomocí piruet a otoček vrací do brankoviště, na trestnou lavici míří Adam Čížek (Hockey Club Tábor) za podražení.
     
    11:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté hráli v posledních minutách velmi obětavě, ale opět nestihli JAKUBA RYCHLOVSKÉHO, kteří si to namířil skrz pásmo a zkusil připravenost Balouna u pravé tyče. Nakonec se mu podařilo propasírovat kotouč až za záda táborského gólmana a Tygři vedou o tři branky.
     
    07:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krásná, opravdu krásná kombinace Tygrů končí druhou brankou. To vše po ose Hampl, který obdržel kotouč na modré čáře, mohl střílet, ale raději nahrál na levou stranu, Rychlovský a zakončující LUBOŠ DOSPĚL. Na jeho přesnou ránu z první neměl hostující gólman šanci dosáhnout. Asistence: Jakub Rychlovský, Jan Hampl.
     
    02:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Navíc dojeli vyhozený kotouč a poprvé skórují. Autorem branky je LUBOŠ DOSPĚL, jenž si pohrál s táborským brankářem a zamíchaní kotouče přehodil gólmana. To vše při oslabení.
     
    00:28
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Rychlovský – 2 min., podražení).

    RR

    Branky a nahrávky: 3. Dospěl, 8. Dospěl (Rychlovský, Hampl), 12. Rychlovský, 18. Starý (Cikhart), 20. Cikhart (Starý), 26. Vomáčka (Dospěl), 31. Jansa (Šedivý J., Moc), 32. Nikolič (Dospěl, Rychlovský), 39. Jiruš (Cikhart), 45. Jansa (Starý), 48. Jansa (Vomáčka), 49. Kovář (Pray), 58. Gajda (Nezbeda) – 22. Chocholoušek (Šedivý M., Komma), 39. Petřík (Lang, Přívozník)


    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Zajíček) – Holec, Šedivý J., Kovář, Hampl, Moc, Starý – Pray, Rychlovský, Dospěl, Gajda, Jansa, Nikolič, Drábek, Cikhart, Jiruš, Vomáčka, Strnad, Nezbeda
    HC Tábor: Baloun (21. Vácha) – Pavlát, Čížek, Volčík, Černošek, Šedivý M., Hubata – Komma, Knobloch, Slabý, Lang, Přívozník, Chocholoušek, Berka, Kovařík, Petřík

    Rozhodčí: Veselý – Zeman, Řezníček
    bahis siteleri