FC Ferreira – Setúbal 2:1 (kon.) | Belenenses – Guimarães 1:1 (kon.) | Braga – Benfica 0:1 (kon.)
konec
FC Paços Ferreira
2:1 (1:0)
Vitória FC Setúbal
Neděle 19.02.2017, 17:00 • Estádio da Capital do Móvel, Paços de Ferreira (kapacita: 6.452 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že z vítězství se raduje Ferreira se s vámi loučím. Pro tentokrát je to ode mě opravdu vše a přeji vám příjemný zbytek nedělního dne. (19:05:45)
     
    Další utkání portugalské nejvyšší soutěže je minulostí a z výhry se radovala domácí Ferreira! Domácí celek ve druhém poločase téměř neustále bránil, ale svou druhou brankou se po standardní situaci blýskl Welthon. Setúbal byl ve druhé části jasně lepší, ale do pokutového území se dostával sporadicky. Až v nastavení Vitória vybojovala pokutový kop, který s přehledem proměnil zkušený Meyong, ale na bodový příděl už to nestačilo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ferreira rozehrávala standardní situaci z dobré pozice, ale volný kop se do prostoru tří tyčí nemířil. Zakončení domácího hráče mělo zamířit do levé šibenice branky, ale pokus šel jen nad břevno.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Luiz (Vitória FC Setúbal), jenž těsně před vápnem zastavil nebezpečný protiútok soupeře. Hostující hráč zatáhl za záchranou brzdu za minutu dvanáct.
     
    90+2
    Během pokutového kopu přistoupil k postranní čáře čtvrtý rozhodčí, jenž ukázal, že se budou hrát čtyři minuty nad rámec normální hrací doby.
    90+1. Albert MEYONG - 2:1
     
    90+1
    Setúbal právě vstřelil branku!
    Je tu alespoň minimální naděje pro hostující celek. K pokutovému kopu se postavil ALBERT MEYONG, jehož zakončení mířilo do pravého spodního rohu branky. Zkušený šestatřicetiletý Kamerunec nezaváhal a prodal vše, co během kariéry nasbíral.
     
    90
    Setúbal po faulu v šestnáctce bude zahrávat pokutový kop! Vykřesá ještě špetku naděje?!
     
    89
    Žlutou kartu dostává Gége (FC Paços Ferreira), jenž si před vlastním brankářem pomohl přistrčením a zavinil penaltu.
     
    89
    Hostujícímu týmu se čas na vyrovnání krátí a troufnu si říct, že o vítězi je rozhodnuto. V závěru zápasu Setúbal nedokáže uzamknout soupeře a bude rád, když vůbec skóruje.
     
    88
    Loktem někam do oblasti hrudi dostal Meyong, který se svíjí v bolestech. Hlavní rozhodčí faul viděl, ale žlutou kartu pro tentokrát nevytáhne.
     
    87
    Vitória sice stále kombinuje na polovině soupeře, ale přes dobře pracující obranu se nedostává. Hostující tým přenesl hru na pravou stranu, ale Welthon si s míčem neporadil.
     
    86
    Z tribun se ozývá potlesk, vždyť fanoušci domácího celku mohou být spokojení. Ferreira výborně dostupuje soupeře na vlastní polovině, a tak tlak soupeře k vidění stále není.
     
    84
    Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází Pinto, přichází Santana.
     
    84
    Jenže místo ohrožení branky přišel centr, s nímž si domácí obrana poradila. Tlak Setúbalu zatím nepřichází a hostům už moc času nezbývá.
     
    83
    Na středu hrací plochy si pětadvacet metrů od branky počínal nedovoleně Melo, který skluzem poslal soupeře k zemi. Pro hostující tým se nabízí standardní situace z dobré pozice.
     
    82
    Jenže ani Ferreira nic nevymyslela! Přenesla hru na druhou stranu hrací plochy, odkud přišla opět přihrávka zpátky na obránce.
     
    81
    Po rychlém ošetření domácího brankáře se může pokračovat ve hře. Setúbal kombinoval na levé straně, ale o míč přišel a musí se velmi rychle vracet zpátky.

    Michal Luxa

    Branky: 26. Welthon, 64. Welthon – 90+1. Meyong (pen.)

    Karty:   89. Gége (FER) – 90+3. Luiz (STL)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:7. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:11.
    FC Paços Ferreira: Defendi – Santos, Gége, Baixinho, Ferreira – Melo, Pedrinho, Rocha (68. Christian) – Luiz (77. Valente), Osei (89. Mateus), Welthon.
    Náhradníci: Felgueiras – Monteiro, Christian, Mateus – André, Phellype, Valente.

    Vitória FC Setúbal: Varela – Arnold, Fernandes, Venancio, Pinto (90+1. Santana) – Agu, Costinha – Silva (69. Amaral), Carvalho, Santos – Edinho (68. Meyong).
    Náhradníci: Trigueira – Pinto, Pacheco, Bonilha – Santana, Meyong, Amaral.

    Rozhodčí: Nuno Almeida – Venâncio Tomé, Paulo Ramos
    bahis siteleri