FC Ferreira – Setúbal 2:1 (kon.) | Belenenses – Guimarães 1:1 (kon.) | Braga – Benfica 0:1 (kon.)
konec
FC Paços Ferreira
2:1 (1:0)
Vitória FC Setúbal
Neděle 19.02.2017, 17:00 • Estádio da Capital do Móvel, Paços de Ferreira (kapacita: 6.452 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že z vítězství se raduje Ferreira se s vámi loučím. Pro tentokrát je to ode mě opravdu vše a přeji vám příjemný zbytek nedělního dne. (19:05:45)
     
    Další utkání portugalské nejvyšší soutěže je minulostí a z výhry se radovala domácí Ferreira! Domácí celek ve druhém poločase téměř neustále bránil, ale svou druhou brankou se po standardní situaci blýskl Welthon. Setúbal byl ve druhé části jasně lepší, ale do pokutového území se dostával sporadicky. Až v nastavení Vitória vybojovala pokutový kop, který s přehledem proměnil zkušený Meyong, ale na bodový příděl už to nestačilo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ferreira rozehrávala standardní situaci z dobré pozice, ale volný kop se do prostoru tří tyčí nemířil. Zakončení domácího hráče mělo zamířit do levé šibenice branky, ale pokus šel jen nad břevno.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Luiz (Vitória FC Setúbal), jenž těsně před vápnem zastavil nebezpečný protiútok soupeře. Hostující hráč zatáhl za záchranou brzdu za minutu dvanáct.
     
    90+2
    Během pokutového kopu přistoupil k postranní čáře čtvrtý rozhodčí, jenž ukázal, že se budou hrát čtyři minuty nad rámec normální hrací doby.
    90+1. Albert MEYONG - 2:1
     
    90+1
    Setúbal právě vstřelil branku!
    Je tu alespoň minimální naděje pro hostující celek. K pokutovému kopu se postavil ALBERT MEYONG, jehož zakončení mířilo do pravého spodního rohu branky. Zkušený šestatřicetiletý Kamerunec nezaváhal a prodal vše, co během kariéry nasbíral.
     
    90
    Setúbal po faulu v šestnáctce bude zahrávat pokutový kop! Vykřesá ještě špetku naděje?!
     
    89
    Žlutou kartu dostává Gége (FC Paços Ferreira), jenž si před vlastním brankářem pomohl přistrčením a zavinil penaltu.
     
    89
    Hostujícímu týmu se čas na vyrovnání krátí a troufnu si říct, že o vítězi je rozhodnuto. V závěru zápasu Setúbal nedokáže uzamknout soupeře a bude rád, když vůbec skóruje.
     
    88
    Loktem někam do oblasti hrudi dostal Meyong, který se svíjí v bolestech. Hlavní rozhodčí faul viděl, ale žlutou kartu pro tentokrát nevytáhne.
     
    87
    Vitória sice stále kombinuje na polovině soupeře, ale přes dobře pracující obranu se nedostává. Hostující tým přenesl hru na pravou stranu, ale Welthon si s míčem neporadil.
     
    86
    Z tribun se ozývá potlesk, vždyť fanoušci domácího celku mohou být spokojení. Ferreira výborně dostupuje soupeře na vlastní polovině, a tak tlak soupeře k vidění stále není.
     
    84
    Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází Pinto, přichází Santana.
     
    84
    Jenže místo ohrožení branky přišel centr, s nímž si domácí obrana poradila. Tlak Setúbalu zatím nepřichází a hostům už moc času nezbývá.
     
    83
    Na středu hrací plochy si pětadvacet metrů od branky počínal nedovoleně Melo, který skluzem poslal soupeře k zemi. Pro hostující tým se nabízí standardní situace z dobré pozice.
     
    82
    Jenže ani Ferreira nic nevymyslela! Přenesla hru na druhou stranu hrací plochy, odkud přišla opět přihrávka zpátky na obránce.
     
    81
    Po rychlém ošetření domácího brankáře se může pokračovat ve hře. Setúbal kombinoval na levé straně, ale o míč přišel a musí se velmi rychle vracet zpátky.
     
    80
    Na zeleném pažitu zůstal ležet domácí brankář, jenž potřebuje lékařskou pomoc. Defendi při výběhu špatně došlápl a drží se za pravou nohu.
     
    80
    Praporek pomezního sudího vylétl do vzduchu, když balon mířil za obranu na Meyonga! Ten špatně načasoval svůj pohyb a dostal se za obránce příliš rychle.
     
    79
    Nene, Ferreira se už nikam nepožene a bude bránit dvoubrankové vedení. Tomu také napovídá další zbavení se míče, když přišel pas za obranu.
     
    77
    Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Luiz, přichází Valente.
     
    77
    Setúbal vybojoval další standardní situaci, když u postranní čáry doslova zboural soupeře Ferreira. Po rozehrání sledujeme další kombinační hru hostujícího celku.
     
    76
    Po delší době vidíme v kombinaci také domácí tým, k míči se dostal Baixinho, ale jeho pas mířící do vápna byl příliš dlouhý a skončil mimo hrací plochu.
     
    75
    Na levé straně se kličkou uvolnil Santos, jenž následně také odcentroval. Balon z jeho nohy mířil na hranici malého vápna, ale tam vládne domácí brankář.
     
    74
    Vitória hraje směrem dopředu dobře, ale jen do doby, kdy má přijít přihrávka do šestnáctky. Stále častěji vidíme střely, které jdou směrem na branku z velké dálky.
     
    74
    Setúbal výborně kombinoval na levé straně, kde vybojoval další faul. Z volného kopu zamířil míč na zadní tyč a točil se do branky. Ovšem Defendi se po zakončení natáhl a vyrazil jej na rohový kop.
     
    71
    Hostující tým je sice častěji u balonu, ovšem do šestnáctky soupeře se dostává spíše sporadicky. Ferreira výborně brání a dostává hráče s míčem pod tlak.
     
    70
    Do konce utkání schází nějakých dvacet minut plus nastavení a nic nenasvědčuje tomu, že by mohli hosté něco se současným stavem udělat.
     
    69
    Hostující celek kombinuje po zisku míče na vlastní polovině hrací plochy. Ovšem založení útoku je zatím poněkud kostrbaté.
     
    68
    Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází Silva, přichází Amaral.
    Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Rocha, přichází Christian.
     
    67
    Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází Edinho, přichází Meyong.
     
    66
    Setúbal se vrací ke hře ze začátku druhé pětačtyřicetiminutovky, ale opět ho zradila koncovka. Zakončení z velké dálky se do prostoru tří tyčí nedostalo.
    64. Fiel Sampaio Welthon - 2:0
     
    64
    Ferreira právě vstřelila branku!
    Série faulů rozhodně hostům nepomohla! Centrovaný míč byl prodloužen na zadní tyč, kde hlavičkoval domácí hráč. Varela balon mířící pod horní tyč vytěsnil, ale ten se dostal ke druhé tyči, kde byl odhodlaný FIEL SAMPAIO WELTHON. Domácí útočník se nezalekl nohy soupeře a hlavou zvyšuje skóre utkání.
     
    64
    Proti rohovému kopu se Setúbal ubránil, ale míč vrátil na kopačky domácích hráčů. Ti kombinovali na pravé straně, kde vybojovali další volný kop.
     
    63
    Paços rozehrál standardku na první tyč, kde byl pouze bránící hráč. Tomu se nepovedl odkop a uvidíme ještě rohový kop.
     
    62
    Už to vypadalo, že Osei vnikne po levé straně do šestnáctky, ale přišla kosa na domácího hráče. Uvidíme další standardní situaci v podání Ferreiry.
     
    61
    Domácí celek vybojoval faul u postranní čáry a bude rozehrávat standardní situaci. Centrovaný míč šel do vápna, ale tam se k němu dostal bránící hráč.
     
    60
    Vitória se pomalu, ale jistě posouvala blíže k vápnu. Ovšem přišla přihrávka do souboje a k míči se dostávají hosté. Pedrinho ještě diskutuje s pomezním, ale není mu to nic platné.
     
    59
    Zdá se, že Setúbal pochopil, že takto dále hrát nemůže. Domácí celek se dostal na polovinu soupeře, kde kombinuje u pravé postranní čáry.
     
    58
    Varela se v tomto okamžiku hodně zapotil, když na něj skákavou střelu vyslal Santos! Pokus domácímu brankáři vypadl a míč na roh musel poslat jeden z jeho spoluhráčů.
     
    57
    Ve hře je stále hodně nepřesností, aktivnějším týmem je v posledních minutách hostující celek. Ten hledá cestu do vápna a málem to vyšlo. Na hranici šestnáctky byl v druhé vlně Santos, jehož pokus byl sražený na roh.
     
    56
    Ovšem po přechodu na polovinu soupeře domácí o balon celkem jednoduše přišli. Ve druhém poločase se hraje spíše od vápna k vápnu a šance nepřicházejí.
     
    55
    Setúbal v poklidu kombinoval na polovině soupeře, ale další přihrávka na hranici vápna byla zastavena. Do útoku se mohla dostat Ferreira, ale ta spíše uklidňuje hru.
     
    54
    Domácí tým se dostal k autovému vhazování, ale Pedrinho nezvládl zpracování, a tak se k balonu vrací hostující celek.
     
    52
    Z dobrých třiceti metrů se do míče opřel Costinha, jehož pokus byl uspěchaný a zamířil hodně vysoko nad domácí branku.
     
    51
    Ferreira je ve druhém poločase hodně pasivní a neustále brání útoky soupeře. Ovšem Setúbal hledá cestu do vápna jen těžce.
     
    50
    Dlouhé pasy hostujícího celku zatím úspěch neslaví. Další centrovaný míč na útočníky zastavila domácí obrana.
     
    49
    Hostující tým táhl další útok po pravé straně, ale hned za půlící čárou přišla nepřesná přihrávka. Setúbal je stále aktivní a míč vybojoval, ale pas do vápna schoval do rukavic brankář.
     
    48
    Druhý poločas začíná hostující tým kombinací na vlastní polovině hrací plochy, ale po pár přihrávkách o míč přišel.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    V první části prvního poločasu byly aktivnějším týmem hostující Setúbal, který ale nedokázal svůj tlak přetavit v gól a tak trestali domácí, když z ničeho nic díky Welthonovi dali gól a vedou po prvním poločase 1:0. Druhý poločas začne přibližně v 18:02.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    43
    Blíží se pomalu konec 1. poločasu a domácí vedou 1:0 a nadále hrají aktivní hru.
     
    40
    Hosté se usadili v útočném pásmu a snaží se kombinovat. Zatím ale marně.
     
    37
    Standardní situace pro domácí tým, která ale byla zahrána prachbídně.
     
    35
    Po dlouhé době se dopředu podívali i hosté, ale moc dlouho tam nevydrželi.
     
    34
    Ferreira skvěle bráni a hosty k ničemu nepouští a i nadále je aktivnějším týmem.
     
    31
    Hra teďka postrádá nějakou kombinaci nebo akci opět můžeme vidět větší množství nevynucených chyb.
     
    28
    A najedou je hra celá obráceně. Domácí jsou najednou daleko aktivnějším vytvářejí si jednu šanci za druhou a hostující obrana má plné ruce práce.
    26. WELTHON - 1:0
     
    26
    Ferreira právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic se domácí dostávají do vedení, když si na centr naběhl AVANÇADO WELTHON a hlavičkou poslal Ferreiru do vedení 1:0.
     
    24
    Poprvé se na delší dobu usadili v útočném pásmu i domácí, ale zatím marně se snaží překonat hostující obranu.
     
    22
    Zatím nevidíme moc zajímavé utkání. Oba týmy si zatím nevytvořili větší šanci a navíc hraje od obou týmu nepřesná.
     
    20
    Ferreira se zatím trápí, neví si rady s hostující obranou a sama má problémy založit útok. O něco více aktivnější jsou hosté.
     
    17
    Domácí kombinují na vlastní polovině hřiště. Ale nepřesnými přihrávkami se o míč sami připravují
     
    15
    Setúbal zkouší střílet z každé možné dobré pozice, ale zatím míjí zařízení.
     
    13
    Ferreira se zatím nedokáže prosadit přes hostující obranu, která dobře brání.
     
    11
    Hra se odehrává uprostřed hřiště. A ani jeden tým si zatím nevytvořil slibnější šanci.
     
    9
    Hosté začínají být daleko aktivnějším týmem a domací zatím přehrávají.
     
    7
    První rohový kop pro hosty, který ale byl domácí obranou odkopnut do bezpečí.
     
    6
    Hra zatím moc pěkných akcí nepřináší především se jedná o nepovedené akce z obou stran.
     
    4
    Hosté měli menší šanci, ale domácí brankář byl připraven.
     
    2
    Ferreira se dostává poprvé do větší akce.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Paços Ferreira: Defendi – Santos, Cége, Baixinho, Ferreira – Melo, Pedrinho, Rocha – Medeiros, Osei, Welthon.
    Náhradníci: Felgueiras – Monteiro, Christian, Mateus – André, Phellype, Valente.

    Vitória FC Setúbal: Varela – Arnold, Fernandes, Venancio, Pinto – Agu, Costinha – Silva, Carvalho, Santos – Edinho.
    Náhradníci: Trigueira – Pinto, Pacheco, Bonilha – Santana, ,Meyong, Amaral.

    Rozhodčí: Nuno Almeida – Venâncio Tomé, Paulo Ramos.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Vitória FC Setúbal
    Vitória FC Setúbal se představí na hřišti Ferreiry. Hosté z posledních 5 zápasů 2x vyhráli, 2x prohráli a 1x remizovali. V posledním utkání Setubal doma remizoval s Chaves 0:0. Hosté mají z posledních 5 zápasů 7 bodů. V tabulce hostům patří 8. místo s 29. body. Tento tým bojuje o postup do skupiny o Evropskou ligu. Na 5. místo ztrácí 6 bodů.
     
    FC Paços Ferreira
    FC Paços Ferreira se představí na domácím hřišti, kde přivítá hostující Vitória FC Setúbal. Domácí z posledních 5 zápasů 1x vyhráli a 4x prohráli. V posledním utkání prohrála Ferreira na hřišti Estorilu 2:1. Domácí mají z posledních 5 zápasů pouze 3 body. V tabulce patří domácím 15. místo s 20 body. Drží se ve spodní části tabulce s náskokem 6 bodů na sestupové místo, bohužel už na postup ztrácí strašně moc a to 15 bodů.
     
    Vítám Vás u sledování zápasu 22. kola portugalské Primeira Liga mezi FC Paços Ferreira a Vitória FC Setúbal . Utkáním Vás provede Michal Studničný.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Michal Luxa

    Branky: 26. Welthon, 64. Welthon – 90+1. Meyong (pen.)

    Karty:   89. Gége (FER) – 90+3. Luiz (STL)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:7. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:11.
    FC Paços Ferreira: Defendi – Santos, Gége, Baixinho, Ferreira – Melo, Pedrinho, Rocha (68. Christian) – Luiz (77. Valente), Osei (89. Mateus), Welthon.
    Náhradníci: Felgueiras – Monteiro, Christian, Mateus – André, Phellype, Valente.

    Vitória FC Setúbal: Varela – Arnold, Fernandes, Venancio, Pinto (90+1. Santana) – Agu, Costinha – Silva (69. Amaral), Carvalho, Santos – Edinho (68. Meyong).
    Náhradníci: Trigueira – Pinto, Pacheco, Bonilha – Santana, Meyong, Amaral.

    Rozhodčí: Nuno Almeida – Venâncio Tomé, Paulo Ramos
    bahis siteleri