Leverkusen – Atlético 2:4 (kon.) | Manchester City – Monaco 5:3 (kon.)
konec
Manchester City
5:3 (1:2)
AS Monaco
Úterý 21.02.2017, 20:45 • Etihad Stadium, Manchester • Liga mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Raheem Sterling, přichází Jesús Navas.
     
    88
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Tiemoué Bakayoko, přichází Nabil Dirar.
     
    87
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Sergio Agüero, přichází Fernando.
     
    84
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Bernardo Silva, přichází João Moutinho.
     
    84
    Na druhé straně mohl snížit Falcao, ale jeho ránu dokázal Caballero vyrazit!
    82. Leroy SANÉ - 5:3
     
    82
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Citizens totálně rozebrali hostující obranu a vedou 5:3! Sterling skvěle načasoval oblouček na Agüera, jímž totálně vyšachoval hostující obranu a Argentinec posunul balón na LEROYE SANÉHO, který dorazil míč do prázdné. Asistence: Sergio Agüero.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Fabinho (AS Monaco FC).
     
    80
    Tentokrát se do zakončení dostal sám Agüero, kterého našel přihrávkou Sané, ale tvrdá rána argentinského útočníka nebyla pořádně usměrněná, takže Subašić dokázal míč vyrazit.
     
    79
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Kylian Mbappé Lottin, přichází Valère Germain.
    77. John STONES - 4:3
     
    77
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Tak tohle je opravdu neskutečná podívaná! Manchester City otáčí skóre a vede 4:3! De Bruyne rozehrál rohový kop, jeho centr lehce přizvedl Yaya Touré a JOHN STONES potrestal zaváhání hostující obrany, když zblízka poslal míč do odkryté brány. Asistence: Yaya Touré.
     
    76
    Bernardo Silva vidí žlutou kartu za jasný faul na De Bruyneho.
     
    73
    Rozhodčí si všiml nedovoleného zákroku od Lemara a přisoudil přímý kop domácím, ale Zabaleta se přesto s hlavním dohadoval. Jeho řečnické schopnosti mu nakonec vynesly žlutou kartu.
    71. Sergio AGÜERO - 3:3
     
    71
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Je opět srovnáno! Centr od rohového praporku doletěl až k SERGIU AGÜEROVI, kterého neuhlídal Sidibé a argentinský kanonýr trefil míč z voleje parádně ke vzdálenější tyči. Asistence: David Silva.
     
    69
    Na druhé straně si Mbappé ve vápně poradil s bránícím Zabaletou, ale následně trefil v úhlu jen boční síť.
     
    67
    Radamel Falcao byl pozdě v souboji se Stonesem, kterého srazil nevybíravě skluzem přes nohy. Jasná žlutá karta pro Kolumbijce.
     
    62
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Fernandinho, přichází Pablo Zabaleta.
    61. Radamel FALCAO - 2:3
     
    61
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je odpověď jako hrom! Hosté jdou opět do vedení! Dlouhý Lamerův centr z vlastní poloviny hřiště našel RADAMELA FALCAA, který dokázal obehrát Stonese a naprosto parádním obloučkem překonal Caballera. Míč zapadl přesně pod břevno domácí brány.
    58. Sergio AGÜERO - 2:2
     
    58
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Obrovská minela brankáře Subašiče! Falcaovu přihrávku vystihl Sterling, který z vlastní poloviny hřiště rychle uháněl do rychlého brejku. Sterling dále na pravé straně posunul míč na SERGIA AGÜERA, jehož přízemní střela na bližší tyč měla být snadným soustem pro chorvatského gólmana, ale Subašić zcela nepochopitelně propustil míč za svá záda. Asistence: Raheem Sterling.
     
    55
    Bakayoko teď zatáhl za záchrannou brzdu, když poslal k zemi rozběhnutého Sterlinga a za svůj zákrok vidí žlutou kartu. Domácí navíc získávají nebezpečný přímý kop.
    50. Penalta
     
    50
    Sám faulovaný Falcao si postavil míč na značku pokutového kopu, ale penaltu neproměnil! Přerušovaný rozběh se kolumbijskému útočníkovi vymstil, protože Falcao střílel v podstatě z kroku a jeho slabou střelu Caballero bez potíží vystihl.
     
    49
    Žlutou kartu dostává Nicolás Otamendi (Manchester City).
    48. Nedovolený zákrok v pokutovém území
     
    48
    Penalta pro Monako! Falcao si naběhl do vápna na přihrávku z levé strany, natlačil tělo před Otamendiho a domácí stoper ho poslal k zemi. Otamendi vidí žlutou kartu a hosté mají možnost navýšit své vedení.
    40. Kylian Mbappé Lottin - 1:2
     
    40
    Monaco právě vstřelilo branku!
    To jsou věci! Sidibé rozehrával na polovině hřiště po faulu Fernandinha a dlouhým centrem za domácí obranu vyslal do tutovky KYLIANA MBAPPÉHO LOTTINA. Na levé straně obrany totiž úplně zaspali Otamendi s Fernandinhem a mladičký Mbappé měl před sebou zničehonic jen brankáře, kterého překonal střelou pod břevno. Asistence: Djibril Sidibé.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Fernandinho (Manchester City).
     
    36
    Domácí byli myšlenkami ještě u minulého sporného okamžiku a Monako toho málem využilo! Rychlý přechod do útoku zakončil na levé straně Mbappé, který ale překopl bránu.
    35. Sporný moment v pokutovém území Monaca
     
    35
    Sporný moment v šestnáctce hostů! Agüero se dostával do gólové šance, ale po kontaktu s protihráčem upadl. Penalta se určitě písknout dala, ale rozhodčí gestem zvedá Argentince na nohy a uděluje žlutou kartu za filmování.
    32. Radamel FALCAO - 1:1
     
    32
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Monako těží z vysokého presinku. Brankář Caballero špatně rozehrál, k míči se dostal hostující hráč a tým z francouzské ligy okamžitě zaútočil do rozhozené obrany Citizens. Na pravé straně se k balónu dostal Fabinho, který poslal parádní centr do šestnáctky a neuhlídaný RADAMEL FALCAO srovnává hlavou na 1:1. Asistence: Fabinho.
    26. Raheem STERLING - 1:0
     
    26
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Citizens jdou ve 26. minutě do vedení! Sané se od postranní čáry prokličkoval přes dva bránící hráče k šestnáctce Monaka, míč si poté vyměnil s Davidem Silvou a rázem mohl přihrávat vedle sebe na úplně volného RAHEEMA STERLINGA, který z blízka trefuje odkrytou bránu. Asistence: Leroy Sané.
     
    25
    Sané se snažil dostat k odraženému balónu, ale Sidibé ho zatáhl za ruku a nepustil ho k míči. Rozhodčí Mateu Sidibého "odměňuje" žlutou kartou.
    23. De Bruyneho centr do pokutového území
     
    23
    De Bruyne poslal povedený centr na hranici malého vápna, kam si naběhl Agüero, který však nedokázal levačkou poslat míč do brány! Argentinec trochu záhadně míč minul a balón jen proletěl pokutovým územím Monaka.
    19. Glikova hlavička po rohovém kopu
     
    19
    Lemarův centr netrefil bránící Touré, takže se míč dostal přímo ke Glikovi, který byl asi trochu překvapen, v jaké se ocitl příležitost a z dobré pozice hlavičkoval jen mimo bránu!
     
    8
    Kamil Glik vidí poměrně rychlou žlutou kartu za faul na polovině hřiště. Stoper Monaka už si bude muset dávat pozor na své zákroky.

    Martin Švejkar

    Branky: 26. Sterling (Sané), 58. Agüero (Sterling), 71. Agüero (Silva), 77. Stones (Y. Touré), 82. Sané (Agüero) – 32. Falcao (Fabinho), 40. Mbappé (Sidibé), 61. Falcao (Lemar)

    Karty:   35. Agüero (MAC), 40. Fernandinho (MAC), 49. Otamendi (MAC), 73. Zabaleta (MAC) – 8. Glik (ASM), 25. Sidibé (ASM), 55. Bakayoko (ASM), 67. Falcao (ASM), 76. B. Silva (ASM), 81. Fabinho (ASM)

    Neproměněná penalta: 50. Falcao (ASM), brankář Caballero zneškodnil


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 0:7. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 12:15.
    Manchester City: Caballero – Fernandinho (62. Zabaleta), Otamendi, Stones, Sagna – De Bruyne, Y. Touré, Silva (C) – Sané, Agüero (87. Fernando), Sterling (89. Navas).
    Náhradníci: Bravo – Delph, Iheanacho, Navas, Nolito, Fernando, Zabaleta.

    AS Monaco: Subašić – Sidibé, Glik, Raggi, Mendy – Fabinho, Bakayoko (88. Dirar) – B. Silva (84. Moutinho), Lemar, Mbappé Lottin (79. Germain) – Falcao (C).
    Náhradníci: De Sanctis – Carrillo, A. Diallo, Dirar, Germain, Moutinho, A. Touré.

    Rozhodčí: Antonio Mateu Lahoz – Javier Rodriguez, Pau Cebrián Devís (všichni Španělsko)

    Diváci: 53 351
    Středa 15.03.2017
    Monaco - Manchester City 3:1

    Branky: 8. Mbappé (B. Silva), 29. Fabinho (Mendy), 76. Bakayoko (Lemar) – 71. Sané (Sterling)

    Karty:   59. Bakayoko (ASM), 89. Germain (ASM), 90+2. Lemar (ASM) – 11. Sagna (MAC), 58. De Bruyne (MAC), 74. Sterling (MAC)

    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 1:2. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 3:3.
    bahis siteleri