Florida – Edmonton 3:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 1:4 (kon.) | Anaheim – Boston 5:3 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Washington Capitals
Čtvrtek 23.02.2017, 02:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:00
    T. J. Oshie před vlastní střídačkou narazil na hrazení Radka Gudase a dostal dvě minuty za krosček, zatímco mstitel Wayne Simmonds menší trest za hrubost.
     
    46:14
    Radko Gudas na pravém křídle nahazoval puk od modré čáry do útočného pásma a nepříjemně zasáhl do kolena clonícího Alexandra Ovečkina, který ho vzápětí sekl přes nohy. Oplátky se nepečou a následovaly 2 minuty!
     
    35:23
    Claude Giroux se chystal v pravém kruhu pro vhazování vypálit a zezadu byl zahákován Zacharym Sanfordem.
     
    28:50
    Radko Gudas vyvolal před střídačkami velkou potyčku a zajímavostí bylo, že jednoho z hráčů domácí Philadelphie sám narazil na mantinel jeden z rozhodčích. Na obou stranách byli vyloučení dva hráči za hrubost, v týmu Flyers Nick Cousins a Radko Gudas, na straně Capitals Tom Wilson a Dmitrij Orlov. Hrát se bude 5 na 5.
     
    15:17
    Zachary Sanford spěchal na pravém křídle za bránu, aby se zmocnil puku, a ještě než tak učinil, Sean Couturier ho nechtěně zasáhl loktem do obličeje. Menší trest.
     
    08:16
    Claude Giroux dostal menší trest za držení hole a Washington si zahraje první přesilovou hru dnešního utkání.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 27. B. Schenn (Manning) – 7. Bäckström (Oshie, Ovečkin), 17. Kuzněcov (Carlson, Williams), 38. Kuzněcov (Williams, Chorney), 55. Oshie (Ovečkin, Bäckström)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (S. Mason) – Provorov, MacDonald, Gostisbehere, Streit (A), Manning, Gudas – B. Schenn, Giroux (C), Simmonds (A) – Weise, Couturier, Voráček – Raffl, Cousins, Read – VandeVelde, Bellemare, Ljubimov. Hlavní trenér: Dave Hakstol.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Chorney – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Ma. Johansson, Kuzněcov, Williams – Connolly, Eller, Sanford – Winnik, Beagle, T. Wilson. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Mike Leggo, Trevor Hanson. Čároví: Michel Cormier, Vaughan Rody

    Diváci: 19849
    bahis siteleri