Wolfsburg – W. Brémy 1:2 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
1:2 (1:2)
Werder Brémy
Pátek 24.02.2017, 20:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
    19. Borja MAYORAL - 1:2
     
    19
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Wolfsburg na pravém křídle vybojoval rohový kop a následný centr uprostřed šestnáctky skvěle prodloužil hlavou za sebe Daniel Divadi, čehož využil na vzdálenější levé tyči dokonale BORJA MAYORAL a hrudí míč z blízkosti poslal do prázdné brány. Wolfsburg rychle odpověděl na druhý inkasovaný gól a je zpět v zápase! Blesková odpověď. Asistence: Daniel Didavi.
    18. Serge GNABRY - 0:2
     
    18
    Werder právě vstřelil branku!
    Robert Bauer byl faulován na pravém křídle v blízkosti postranní čáry a Werder Brémy měl k dispozici v dnešním zápase první standardní situaci, kterou rozehrál Zlatko Junuzović a do šestnáctky poslal skvělý centr, který za sebe hlavou prodloužil Lamine Sané. Na vzdálenější levé tyči se vzápětí dostal k míči SERGE GNABRY a po skvělém zpracování hrudí ho napálil z blízkosti do levého horního rohu brány! Brémy vedou venku už 2:0! Asistence: Lamine Sané.
    10. Serge GNABRY - 0:1
     
    10
    Werder právě vstřelil branku!
    SERGE GNABRY si naběhl ze druhé vlny na pěkný přízemní centr Roberta Bauera z levého křídla a po skvělém zpracování směrem do šestnáctky napřáhl ke střele, která byla tečována jedním z obránců Wolfsburgu a přes hlavu brankáře Diega Benaglia se snesla do brány. Konkrétně pod horní tyč. Werder vede ve Wolfsburgu 1:0!

    Tomáš Reiner

    Branky: 19. Mayoral (Didavi) – 10. Gnabry (Bauer), 18. Gnabry (Sané)

    Karty:   86. Arnold (WOF) – 45+1. Bartels (BRM), 69. Wiedwald (BRM), 90+4. Sané (BRM)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 17:4. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:15.
    VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Knoche, Gustavo, Ricardo Rodríguez – Błaszczykowski, Träsch (81. Gerhardt), Arnold, Horn – Mayoral (74. Ntep), Didavi (63. Mario Gómez), Mallı.
    Náhradníci: Casteels – Bruma, Vieirinha, Gerhardt, Bazoer, Mario Gómez, Ntep.

    Werder Brémy: Wiedwald – Gebre Selassie, Sané, N. Moisander, Bauer – Bartels (60. Kainz), Veljković, M. Eggestein (75. Grillitsch), Junuzović (C) – Gnabry (82. C. Pizarro), M. Kruse.
    Náhradníci: Zetterer – Caldirola, Santiago García, Kainz, Grillitsch, C. Pizarro, Jóhansson.

    Rozhodčí: Wolfgang Stark

    Diváci: 30000
    bahis siteleri