Wolfsburg – W. Brémy 1:2 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
1:2 (1:2)
Werder Brémy
Pátek 24.02.2017, 20:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Lamine Sané viděl dodatečně žlutou kartu za některý ze zákroků nebo protestů, mrzet ho to ale nemusí.
    90+3. Střídající Mario Gómez v obrovské šanci míč promáchl!
     
    90+3
    Wolfsburg na pravé straně vybojoval další z řady rohových kopu a do šestnáctky se tentokrát vydal i brankář Diego Benaglio! V obrovské šanci se na vzdálenější levé tyči po odvráceném centru a hlavičce jednoho z jeho spoluhráčů ocitl střídající Mario Gómez, jeho boční nůžky ale střihly naprázdno! Werder Brémy stále vede 2:1.
    90+2. Pizarro napřáhl ke krásné střele končící těsně nad!
     
    90+2
    Claudio Pizarro si na levé straně šestnáctky krásně navedl míč na pravačku a jeho následná prudká střela skončila těsně nad vzdálenějším pravým horním rohem brány!
     
    86
    Fantastické penzum práce nyní odvedl Robert Bauer, který po zisku míče předvedl nádherné sólo a po průniku mezi třemi protihráči byl zezadu fauloval Maximilianem Arnoldem, který zatáhl za záchranou brzdu a viděl žlutou kartu!
     
    82
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Claudio Pizarro.
     
    81
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Christian Träsch, přichází Yannick Gerhardt.
    77. Mallıho pohotová střela vyrovnávací gól nepřinesla!
     
    77
    Yunus Mallı využil na pravé straně šestnáctky nádherného sklepnutí spoluhráče po parádním přetaženém centru z levého křídla a napřáhl k pohotové střele, která těsně minula pravý horní roh brány! V hledišti to jen zahučelo.
     
    75
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Maximilian Eggestein, přichází Florian Grillitsch.
     
    74
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Borja Mayoral, přichází Paul-Georges Ntep.
     
    69
    Felix Wiedwald tak dlouho váhal s odkopem po faulu na jednoho z jeho spoluhráčů, až dostal kartu za zdržování.
     
    64
    Daniel Divadi po krásném centru z rohového kopu hlavičkoval uprostřed šestnáctky těsně nad a hned vzápětí místo něj vyběhl na trávník zkušený útočník Mario Gómez.
     
    63
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Daniel Didavi, přichází Mario Gómez.
     
    60
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Fin Bartels, přichází Florian Kainz.
     
    52
    Yunus Mallı rozehrál tentokrát rohový kop na levé straně hřiště a do šestnáctky poslal nebezpečný přízemní centr, po kterém si jeden z hostů málem vstřelil vlastní gól, míč ale nakonec po zemi zamířil vedle vzdálenější pravé tyče!
    45+2. Rircardo Rodríguez měl na kopačce vyrovnávací gól!
     
    45+2
    Ricardo Rodríguez se dostal po centru ze standardní situace a několika odrazům míče ve středu pokutového území ke střele, jenže v obrovské šanci pálil pouze doprostřed brány, kde stál Felix Wiedwald a míč fantasticky vyrazil!
     
    45+1
    Fin Bartels u levé postranní čáry zajel ostře do Daniela Divadiho a viděl za svůj ostrý zákrok žlutou kartu.
    41. Borja Mayoral pálil po nádherné kombinační akci do tyče!
     
    41
    Yunus Mallı na levém křídle krásnou kolmou přihrávkou vysunul Christiana Träsche, který posílal před bránu krásný přízemní centr, a na přední tyči bez přípravy pálil těsně nad zemí Borja Mayoral! Domáčí útočník už zvedal ruce nad hlavu, jeho krásná střela se ale od levé tyče odrazila zpět do hry!
     
    40
    Borja Mayoral se před pár okamžiky ocitl uprostřed šestnáctky po ostrém faulu na zemi, jenže penalta se nepískala, protože již předtím byl máván a nakonec také správně odpískán ofsajd. Rozhodčí situaci vyhodnotili skvěle.
    37. Daniel Divadi z volného přímého kopu orazítkoval tyč!
     
    37
    Daniel Didavi na pravé straně hřiště v blízkosti šestnáctky rozehrál volný přímý kop a levačkou napřáhl ke krásné táhlé přízemní střele, která se od bližší pravé tyče odrazila mimo!
    26. Błaszczykowskiho pohotové zakončení a úžasný zákrok Wielwalda, který zabránil Wolfsburgu vyrovnat.
     
    26
    Jakub Błaszczykowski se dostal na vzdálenější pravé tyči k přetaženému centru z levého křídla a pohotově pálil metr nad zemí do protipohybu brankáře Felixe Wiedwalda, ten ovšem vytáhl fantastický reflexivní zákrok a míč vyrazil!
     
    22
    Wolfsburg mohl vyrovnat! Jeden z domácích fotbalistů se dostal uprostřed šestnáctky k hlavičce, která se odrazila od země a mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, Felix Wiedwald ji ale skvělým zákrokem vyrazil mimo!
     
    20
    Nechybělo mnoho a Werder mohl vést opět o dvě branky, když jeden z jeho fotbalistů na hranici šestnáctky napřáhl ke krásné přízemní střele, Diego Benaglio byl u své levé tyče ale včas a skvělým zákrokem míč vyrazil mimo tři tyče!
    19. Borja MAYORAL - 1:2
     
    19
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Wolfsburg na pravém křídle vybojoval rohový kop a následný centr uprostřed šestnáctky skvěle prodloužil hlavou za sebe Daniel Divadi, čehož využil na vzdálenější levé tyči dokonale BORJA MAYORAL a hrudí míč z blízkosti poslal do prázdné brány. Wolfsburg rychle odpověděl na druhý inkasovaný gól a je zpět v zápase! Blesková odpověď. Asistence: Daniel Didavi.
    18. Serge GNABRY - 0:2
     
    18
    Werder právě vstřelil branku!
    Robert Bauer byl faulován na pravém křídle v blízkosti postranní čáry a Werder Brémy měl k dispozici v dnešním zápase první standardní situaci, kterou rozehrál Zlatko Junuzović a do šestnáctky poslal skvělý centr, který za sebe hlavou prodloužil Lamine Sané. Na vzdálenější levé tyči se vzápětí dostal k míči SERGE GNABRY a po skvělém zpracování hrudí ho napálil z blízkosti do levého horního rohu brány! Brémy vedou venku už 2:0! Asistence: Lamine Sané.
     
    11
    Wolfsburg mohl rychle odpovědět na levé straně šestnáctky střelou z ostrého úhlu, jenže následný pokus byl příliš slabý a Felix Wiedwald míč vpádu vyrazil skvěle do bezpečí!
    10. Serge GNABRY - 0:1
     
    10
    Werder právě vstřelil branku!
    SERGE GNABRY si naběhl ze druhé vlny na pěkný přízemní centr Roberta Bauera z levého křídla a po skvělém zpracování směrem do šestnáctky napřáhl ke střele, která byla tečována jedním z obránců Wolfsburgu a přes hlavu brankáře Diega Benaglia se snesla do brány. Konkrétně pod horní tyč. Werder vede ve Wolfsburgu 1:0!
     
    4
    Wolfsburg obléhal pokutové území Werderu a Maximilian Arnold napřáhl zpoza šestnáctky bez přípravy k nádherné táhlé střele pravačkou, která zamířila po zpětné přihrávce jeho spoluhráče těsně vedle pravého horního rohu brány!

    Tomáš Reiner

    Branky: 19. Mayoral (Didavi) – 10. Gnabry (Bauer), 18. Gnabry (Sané)

    Karty:   86. Arnold (WOF) – 45+1. Bartels (BRM), 69. Wiedwald (BRM), 90+4. Sané (BRM)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 17:4. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:15.
    VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Knoche, Gustavo, Ricardo Rodríguez – Błaszczykowski, Träsch (81. Gerhardt), Arnold, Horn – Mayoral (74. Ntep), Didavi (63. Mario Gómez), Mallı.
    Náhradníci: Casteels – Bruma, Vieirinha, Gerhardt, Bazoer, Mario Gómez, Ntep.

    Werder Brémy: Wiedwald – Gebre Selassie, Sané, N. Moisander, Bauer – Bartels (60. Kainz), Veljković, M. Eggestein (75. Grillitsch), Junuzović (C) – Gnabry (82. C. Pizarro), M. Kruse.
    Náhradníci: Zetterer – Caldirola, Santiago García, Kainz, Grillitsch, C. Pizarro, Jóhansson.

    Rozhodčí: Wolfgang Stark

    Diváci: 30000
    bahis siteleri