Lipt. Mikuláš – Košice 0:2 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 4:2 (kon.) | Martin – Zvolen 3:4 (po pr.)
Trenčín – Žilina 2:3 (1:2 po s.n.) | Nové Zámky – Nitra 8:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
HC Košice
sk Pátek 24.02.2017, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi MHK 32 Liptovský Mikuláš a HC Košice, po výsledku 0:2 sa z výhry a troch bodov tešia Košice. Tie sa tešia aj z shutoutu Vladislava Habala, už siedmemu v tejto sezóne! (19:10:27)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Zápas sa dohráva, už sa nič nestane.
     
    58:52
    Košičania sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Boltun posúval puk na ľavú stranu, strelu odtiaľ zastavila konštrukcia bránky Adama Nagya.
     
    58:20
    Prebieha posledných 100 sekúnd riadnej hracej doby. Budeme zvedaví na to, či si Vladislav Habal na svoje konto pripíše 7. čisté konto sezóny.
     
    57:50
    Ladislav Nagy si puk sám „hodil“ do lepšej pozície – medzi kruhy, odkiaľ to skúšal bekhendom. Našťastie pre domácich trafil len zadný mantinel.
     
    57:08
    Strela Hričinu z ľavej strany nebezpečnou nebola, Adam Nagy ale hru radšej prerušil. Košičania tak poľahky získali vhadzovanie v útočnej tretine.
     
    56:48
    Pokračujeme v tretej tretine, ktorá sa pomaly chýli ku svojmu koncu. Zdá sa, že ani dnes nebudú domáci bodovať, čo im v momentálnom tabuľkovom postavení vôbec nevyhovuje.
     
    56:02
    Tomáš Klíma sa medzičasom vrátil na ľad, Košičania hrajú s piatimi korčuliarmi. Domácich môže ďalšia nevyužitá presilovka poriadne mrzieť.
     
    55:39
    Ladislav Nagy zbiera ďalšie cenné sekundy, tie v tejto chvíli plynú pomerne rýchlo.
     
    55:07
    Košice hrajú s pukom ďaleko od Vladislava Habala, presne takto by mala hra v početnej nevýhode vyzerať.
     
    54:48
    Boltun puk dobre odpálil cez všetky čiary a v pásme súpera nazbieral niekoľko cenných sekúnd. Takéto momenty budú Košiciam vyhovovať.
     
    54:06
    Liptáci sa držia v pásme, teraz dostanú jedinečnú príležitosť na strelenie kontaktného gólu. Dovolím si tvrdiť, že ak domáci počas presilovky neskórujú, body dnes nezískajú.
     
    53:50
    Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká za hráčsku lavicu Košíc Tomáš Klíma.
     
    53:48
    Bartoš puk skúsene zaviezol do pásma, následne odišiel striedať. V útočnej tretine totiž nebol nik z jeho spoluhráčov.
     
    52:32
    Košičania v ďalšej veľkej šanci! Hričina našiel dobre postaveného Boltuna, ktorý mohol pridať tretí gól Košíc, všetko ale fantastickým zákrokom zmenil Adam Nagy.
     
    52:01
    Bicek hľadal medzi kruhmi Jenčíka, puk ale výborne vypichol Marek Uram Ten sa predral do útočnej tretiny, tam mu však chýbala podpora zo strany spoluhráčov.
     
    51:19
    Košičania pokračujú v aktívnej hre v pásme súpera, teraz to už bude mať Liptovský Mikuláš len veľmi ťažké.
    Dávid ŠOLTÉS - 0:2
     
    49:41
    Košice dali gól!
    Zdá sa, že je definitívne rozhodnuté. Bartoš teraz za pravým kruhom na vhadzovanie prenechal puk Šoltésovi, ktorý už vedel, čo robiť. DÁVID ŠOLTÉS to trafil skutočne parádne, priamo do šibenice bránky Adama Nagya. Asistencie: Peter Bartoš, Lukáš Matejka.
     
    49:30
    Zápas mierne stratil na svojom tempe. Medzičasom sa nám začalo posledných 10 minút riadnej hracej doby. Ak ešte domáci pomýšľajú na body, pred Habala sa budú musieť tlačiť čoraz častejšie.
     
    48:40
    Dudášovo nahodenie, pri tom puku budú najbližšie domáci korčuliari.
     
    47:45
    Na opačnej strane mierne zaváhanie Habala, ktorý svojou hokejkou našiel len jedného z bratov Hunovcov. Následná strela ale bola zblokovaná na ochrannú sieť.
     
    47:30
    Ladislav Nagy prihral za kruh Matejkovi, ten to skúsil spoza obrancu. Gólman si musel povyskočiť, puk ale napokon predsa len vyrazil do bezpečnej zóny.
     
    46:29
    Kadlubiak vo vlastnom pásme nepresne, na podobné situácie si bude musieť dávať domáci Liptovský Mikuláš väčší pozor.
     
    45:59
    Uhríkovo zakončenie vyrazil Habal späť do hry, v tomto prípade nešlo o žiadne nebezpečné zakončenie, a tak brankár hru zbytočne neprerušoval.
     
    44:29
    Puk bol zašliapnutý pri zadnom mantineli, hra je vykázaná do stredného pásma.
     
    44:09
    Na opačnej strane zakončenie Biceka, ani víťaz Stanley cupu v Košickom drese nepálil presnejšie. Gólmani sú ale aj naďalej v plnej permanencii.
     
    43:48
    Košice teraz mali obrovské šťastie! Už Kriška mal na hokejke gól, to, čo ale následne nepremenil Matúš Sukeľ, je priam neuveriteľné! Puk poslal z medzikružia len na zadný mantinel.
     
    43:39
    Kmeňový hráč HC Slovan Bratislava Patrik Luža to skúšal síce tvrdou, ale nepresnou strelou. Habal tentokrát zasahovať nemusel.
     
    43:05
    Nuž, tak hviezdami v oboch celkoch sú dnes jednoznačne gólmani. Za domácich je to Adam Nagy, ktorý vychytal niekoľko gólových príležitostí Košíc. Na strane druhej je to Čech Vladislav Habal. Ten si drží čisté konto.
     
    42:16
    Liptáci sa v úvode tretej tretiny držia pomerne často v pásme svojho súpera, čo prinieslo aj obrovskú šancu Vybírala. Ten sa prezentoval krásnou individuálnou akciou, ktorú ukončil len strelou do Habala.
     
    41:40
    Jakub Sukeľ to skúšal z pravej strany, tam ho ale defenzíva Košíc výborne zdvojila a znemožnila tak mladému útočníkovi lepšie zakončiť.
     
    41:11
    Domáci sa tlačia do zakončenia, tentokrát ale ďalej korčuľujú zbytočne. Píska sa totiž ich postavenie mimo hry.
     
    40:43
    To sa snažil využiť Stehlík. Ten sa so šťastím dostal k puku od zadného mantinelu, z medzikružia ale strieľal len do výborne postaveného Habala.
     
    40:20
    Tretia tretina sa začala. Puk majú na svojich hokejkách Košičania, ktorí ale kombinujú len za bránkou Vladislava Habala.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Košičania sa v 35. minúte dostali do vedenia, a to zásluhou Martina Dudáša. Po dvoch tretinách tak Košice na Liptove vedú pomerom 1:0.

    Tretia tretina sa začne približne o 18:42
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:30
    Obrovská šanca Košíc! Richard Jenčík nabral na rýchlosti a nakorčuľoval si na pozíciu ľavého krídla. Jenčík prebral puk a Adam Nagy mal teraz veľké šťastie, že Jenčík vo veľkej rýchlosti puk lepšie nenadvihol.
     
    39:06
    Róbertovi Hunovi sa puk zaplietol medzi korčule, čo môže domácich poriadne mrzieť. Sľubne vyzerajúca príležitosť sa totiž zmenila na postavenie mimo hry.
     
    38:40
    Šmachovo zakončenie zblokované, prebieha posledných 80 sekúnd druhej tretiny.
     
    37:56
    Trojica Nagy – Suja – Spilar teraz poriadne ponaháňala kompletnú päťku domácich, ktorí bezradne krúžili vo svojej obrannej tretine. Našťastie pre MHK sa súper k lepšej strele nedostal.
     
    37:02
    Od modrej čiary to skúšal Radek Deyl. Ten chcel prekvapiť gólmana domácich, puk ale napokon ostal stáť na tele jedného z brániacich hokejistov Liptovského Mikuláša.
     
    36:39
    Strela Klímu zapadla do lapačky Adama Nagya, ten hru radšej prerušil.
     
    36:00
    Liptáci puk zašliapli pri mantineli, hra sa prerušila. Pomerne často teraz arbitri fúkajú do píšťalky a dávajú hráčom možnosť prestriedať.
     
    34:48
    Bránka Adama Nagya bola posunutá, zápas sa tak prerušil. Všetko vyrieši dvojica čiarových arbitrov, technici potrební nebudú.
    33:09 Martin DUDÁŠ - 0:1
     
    34:03
    Košice dali gól!
    Košičania teraz poriadne zatlačili domácich v útočnej tretine, čo napokon zúročili a skórovali. Adam Nagy teraz nevidel absolútne nič, čo využil MARTIN DUDÁŠ. Asistencia: Jiří Bicek.
     
    34:02
    Nagy teraz riešil niekoľko nebezpečných situácií. Tú poslednú prinieslo zakončenie Šmacha od modrej, gólman puk prikryl na ľade.
     
    33:32
    Na opačnej strane „žabka“ Šedivého od modrej, ten puk ale pristál priamo v náruči pozorného Adama Nagya.
     
    33:10
    Vrábeľ stratil puk v strednom pásme, čo sa snažil využiť Stehlík. Ten to skúsil tvrdou ďalekonosnou strelou, Habal preukázal svoje reflexy.
     
    32:30
    Nepresná prihrávka Bagina zapríčinila osobný súboj v rohu klziska, ktorý vyšiel lepšie Košiciam. Tie puk dostali aspoň do stredného pásma.
     
    31:40
    Jenčík našiel Vargu, ten chcel prihrať Bicekovi. Liptáci ale túto kombináciu prečítali a puk získali do svojej moci.
     
    30:51
    Suja posunul Spilarovi, ten ale na malom priestore nedokázal dostatočne zrýchliť a o puk prišiel. Hra sa teraz voľne presúva zo strany na stranu.
     
    30:19
    Hričina nahodil puk na zadný mantinel, na opačnej strane ho zachytil Vrábeľ. Ten si nedal pozor na chrbát a prihral súperovi. Mrzieť ho to ale nemusí, píska sa totiž zakázané uvoľnenie domácich.
     
    30:00
    Z riadnej hracej doby nám ubudla jej presná polovica. Stále pokračujeme za stavu 0:0, ktorý vyhovuje neporovnateľne viac domácemu Liptovskému Mikulášu.
     
    29:16
    Šmach prebral puk na modrej čiare, odkiaľ to skúšal poriadne tvrdou strelou. To ale Adam Nagy čakal a puk preto prikryl lapačkou na svojej hrudi.
     
    28:49
    Na opačnej strane strieľal Varga, gólman domácich chytil aj tento pokus.
     
    28:06
    Uram si na zadnom mantineli zasekol Dudáša a s pukom sa okamžite presúval pred bránku, defenzíva Košíc ale zapracovala a skúsenému útočníkovi nedovolila zakončiť. Každopádne, zaujímavý úmysel Mareka Urama.
     
    27:15
    Košičania sa sami vystavili ofsajdovej pozície, z ktorej sa už Vrábeľ nestihol dostať. Situácia je posúdená ako úmyselné postavenie mimo hry, tá sa presťahuje pred Habala.
     
    27:04
    Vašíček to skúšal od modrej, nepresná rana upokojila domácich. Liptáci sa po dlhšom čase dostanú k puku.
     
    26:10
    Obrovská šanca pre Košice! Suja sa so Spilarom dostal do prečíslenia dvoch proti jednému. To sa rozhodol strelou využiť prvý menovaný, avšak tratil len výborného Adama Nagya!
     
    25:46
    Martin Dudáš už na ľade, ďalšia nevyužitá presilová hra.
     
    25:19
    Boltun napádal rozohrávku Adama Nagya, Liptáci sa teraz musia brániť. Paradoxom je, že domáci aj naďalej hrajú v početnej výhode.
     
    25:00
    Košice držia puk ďaleko od Habala, domácim táto presilovka absolútne nevychádza.
     
    24:26
    Liptáci to ale nezvládli a do šance pustili dokonca svojho súpera. Z pravého krídla pálil Suja, ktorý donútil Adama Nagya puk prikryť.
     
    24:18
    Košičania sa prakticky okamžite oslobodili, domáci budú začínať spoza Adama Nagya.
     
    23:41
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., podrazenie).
     
    23:39
    Košičania potrebovali po dlhšom čase prestriedať, aj preto to skúšal Bartoš len akýmsi jednoduchým nahodením puku do pásma.
     
    22:55
    Košičania poslali puk cez všetky čiary, čo samozrejme povolené nie je. Píska sa tak zakázané uvoľnenie v neprospech Košíc.
     
    22:20
    Bartoš poslal puk v neprehľadnej situácii na Klímu, ten sa na malom priestore zorientoval a skúsil do bekhendom. Túto ranu Adam Nagy dobre pokryl.
     
    22:06
    Jenčík bojoval o puk za bránkou domácich, bekhendová prihrávka na Vašíčka bola ale príliš slabá. Košičanov to napokon mrzieť nemusí, z celej situácii totiž prišlo len zakázané uvoľnenie Liptákov.
     
    21:19
    Aj Jenčík sa už zapojil do hry. Liptáci tak nevyužili dlhú presilovú hru o dvoch mužov.
     
    20:40
    Košičania puk vyhodili von z pásma. Dudáš je na ľade, hostia pokračujú so štyrmi korčuliarmi.
     
    20:22
    Stehlík to skúšal spoza ľavého kruhu na vhadzovania, tvrdá rana príklepom ale zastavila na hrudi pripraveného Habala.
     
    20:19
    Buly pre Liptovský Mikuláš, domáci pokračujú v presilovke piatich proti trom.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Po dvadsiatich minútach hry platí stav 0:0. Gólové šance si vypracovali oba celky, zatiaľ tomu ale chýba lepšia efektivita. Liptovský Mikuláš bude v úvode druhej tretiny dohrávať presilovú hru piatich proti trom.

    Druhá tretina sa začne približne o 17:48.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:30
    Liptáci sa natlačili pred Habala, kde sa v dobrej šanci ocitol Matúš Sukeľ. Ten prebral výborný puk Stümpela, mladý útočník ale pozorného Vladislava Habala prekonať nedokázal.
     
    19:03
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Jenčík – 2 min., sekanie).
     
    18:41
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    17:40
    Nagy hľadal v medzikruží Šedivého, ktorý si nakorčuľoval do dobrej pozície, napokon ale reprezentačnému obrancovi puk skĺzol po čepeli a Šedivý tak zakončiť nemohol.
     
    17:09
    Zakázané uvoľnenie Liptovského Mikuláša. Hra sa presťahuje pred bránku Adama Nagya.
     
    16:57
    Hričina kombinoval so Sujom i Vrábeľom, rozohrávka troch útočníkov Košíc ale nepriniesla strelecké zakončenie. K puku sa tak budú môcť dostať domáci Liptáci.
     
    16:18
    Tomáš Klíma posúval puk smerom dopredu, unavení Košičania ale potrebovali prestriedať. Aj preto hráči v snehovo bielych dresoch puk nenaháňali.
     
    15:07
    Lištiak teraz prekorčuľoval obranu súpera a z pravej strany sa natlačil pred Habala. Toho napokon ohrozil svojím bekhendom, avšak puk pristál len na betóne Vladislava Habala.
     
    14:19
    Na opačnej strane to od modrej čiary skúšal Mezovský, jeho rana Habala neprekvapila a český gólman tak okamžite rozohral na svojich spoluhráčov.
     
    13:20
    Bartoš posielal puk na pozíciu centra, kam sa už náhlil Šoltés. Skúsený útočník to nevymyslel celkom ideálne, Šoltés bol totiž dobre pokrytý z oboch strán.
     
    12:50
    Košičania v obrovskom tlaku! Strelu Šmacha od modrej sa snažili do siete doklepnúť Varga aj Dudáš, Adam Nagy je dnes ale veľkou oporou domácich, čo potvrdil aj v tejto chvíli.
     
    12:19
    Všetko sa to zmenilo v tejto chvíli. Ladislav Nagy si nakorčuľoval medzi kruhy, odkiaľ to skúšal strelou švihom. Túto ranu zastavil výborne Marek Uram.
     
    11:52
    Košičania sú usadení v pásme, tam ale nedokážu Adama Nagya medzi tromi žrďami výraznejšie ohroziť.
     
    10:55
    Od modrej teraz dobre pálil Šmach. Adam Nagy na strelu českého beka dobre nevidel, výrazne ale podržal svoj tím, keďže puk reflexívne vyrazil.
     
    10:38
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Stümpel – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    08:30
    Proti bol ale Jakub Suja, ktorý dobre puk odpálil cez všetky čiary. Košičania následne dokážu prestriedať.
     
    08:00
    Košičania sa oslobodili, Stümpel ale ten puk skúsene zaviezol opätovne do pásma. Tam budú chcieť Liptáci roztočiť presilovkový kolotoč.
     
    07:57
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Klíma – 2 min., vrazenie na mantinel).
     
    06:45
    Bartoš zachytil v obrannej tretine hostí puk Krišku, následne ale na Šoltésa presnejšie rozohrať nedokázal. Liptáci sa konečne vymanili spod tlaku súpera.
     
    05:50
    Šedivý našiel v obrannej tretine Spilara. Rýchlonohý korčuliar Košíc si následne nakorčuľoval do pásma, bolo to ale len za cenu postavenia mimo hry.
     
    05:34
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    05:34
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Uram – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    04:15
    Košičania vo veľkej šanci! Hostia sa rozostavili v pásme a poslali puk na čepeľ Biceka, ktorý mal na hokejke prvý gól, avšak famóznym zákrokom sa prezentoval Adam Nagy.
     
    03:43
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Nádašdi – 2 min., podrazenie).
     
    03:05
    Pri puku sú hostia, ktorí sa presunuli pred bránku svojho súpera, avšak tam presnejšie nestrieľali a puk poslali len na zadný mantinel.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 35. Dudáš (Bicek), 50. Šoltés (Bartoš, Matejka)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: A. Nagy – Stehlík, Luža, Mezovský, Nádašdi, Šiška, Bagin, Moravčík, Kadlubiak – Ri. Huna, Ró. Huna, Kriška – J. Sukeľ, M. Sukeľ, Uram – Uhrík, Cibák, Lištiak – Laco, Stümpel, Vybíral
    HC Košice: Habal – Šmach, Dudáš, Vašíček, Šedivý, Jankovič, Matejka, Deyl, Koch – L. Nagy, Suja, Spilar – Varga, Jenčík, Bicek – Boltun, Vrábeľ, Hričina – Bartoš, Klíma, Šoltés

    Rozhodčí: Orolín, Husár – Bednár, Gajan
    bahis siteleri