Lipt. Mikuláš – Košice 0:2 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 4:2 (kon.) | Martin – Zvolen 3:4 (po pr.)
Trenčín – Žilina 2:3 (1:2 po s.n.) | Nové Zámky – Nitra 8:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
HC Košice
sk Pátek 24.02.2017, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Košičania sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Boltun posúval puk na ľavú stranu, strelu odtiaľ zastavila konštrukcia bránky Adama Nagya.
     
    57:50
    Ladislav Nagy si puk sám „hodil“ do lepšej pozície – medzi kruhy, odkiaľ to skúšal bekhendom. Našťastie pre domácich trafil len zadný mantinel.
     
    53:50
    Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká za hráčsku lavicu Košíc Tomáš Klíma.
     
    52:32
    Košičania v ďalšej veľkej šanci! Hričina našiel dobre postaveného Boltuna, ktorý mohol pridať tretí gól Košíc, všetko ale fantastickým zákrokom zmenil Adam Nagy.
    Dávid ŠOLTÉS - 0:2
     
    49:41
    Košice dali gól!
    Zdá sa, že je definitívne rozhodnuté. Bartoš teraz za pravým kruhom na vhadzovanie prenechal puk Šoltésovi, ktorý už vedel, čo robiť. DÁVID ŠOLTÉS to trafil skutočne parádne, priamo do šibenice bránky Adama Nagya. Asistencie: Peter Bartoš, Lukáš Matejka.
     
    47:45
    Na opačnej strane mierne zaváhanie Habala, ktorý svojou hokejkou našiel len jedného z bratov Hunovcov. Následná strela ale bola zblokovaná na ochrannú sieť.
     
    47:30
    Ladislav Nagy prihral za kruh Matejkovi, ten to skúsil spoza obrancu. Gólman si musel povyskočiť, puk ale napokon predsa len vyrazil do bezpečnej zóny.
     
    43:48
    Košice teraz mali obrovské šťastie! Už Kriška mal na hokejke gól, to, čo ale následne nepremenil Matúš Sukeľ, je priam neuveriteľné! Puk poslal z medzikružia len na zadný mantinel.
     
    43:05
    Nuž, tak hviezdami v oboch celkoch sú dnes jednoznačne gólmani. Za domácich je to Adam Nagy, ktorý vychytal niekoľko gólových príležitostí Košíc. Na strane druhej je to Čech Vladislav Habal. Ten si drží čisté konto.
     
    42:16
    Liptáci sa v úvode tretej tretiny držia pomerne často v pásme svojho súpera, čo prinieslo aj obrovskú šancu Vybírala. Ten sa prezentoval krásnou individuálnou akciou, ktorú ukončil len strelou do Habala.
     
    40:43
    To sa snažil využiť Stehlík. Ten sa so šťastím dostal k puku od zadného mantinelu, z medzikružia ale strieľal len do výborne postaveného Habala.
     
    39:30
    Obrovská šanca Košíc! Richard Jenčík nabral na rýchlosti a nakorčuľoval si na pozíciu ľavého krídla. Jenčík prebral puk a Adam Nagy mal teraz veľké šťastie, že Jenčík vo veľkej rýchlosti puk lepšie nenadvihol.
    33:09 Martin DUDÁŠ - 0:1
     
    34:03
    Košice dali gól!
    Košičania teraz poriadne zatlačili domácich v útočnej tretine, čo napokon zúročili a skórovali. Adam Nagy teraz nevidel absolútne nič, čo využil MARTIN DUDÁŠ. Asistencia: Jiří Bicek.
     
    28:06
    Uram si na zadnom mantineli zasekol Dudáša a s pukom sa okamžite presúval pred bránku, defenzíva Košíc ale zapracovala a skúsenému útočníkovi nedovolila zakončiť. Každopádne, zaujímavý úmysel Mareka Urama.
     
    26:10
    Obrovská šanca pre Košice! Suja sa so Spilarom dostal do prečíslenia dvoch proti jednému. To sa rozhodol strelou využiť prvý menovaný, avšak tratil len výborného Adama Nagya!
     
    25:19
    Boltun napádal rozohrávku Adama Nagya, Liptáci sa teraz musia brániť. Paradoxom je, že domáci aj naďalej hrajú v početnej výhode.
     
    23:41
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., podrazenie).
     
    22:20
    Bartoš poslal puk v neprehľadnej situácii na Klímu, ten sa na malom priestore zorientoval a skúsil do bekhendom. Túto ranu Adam Nagy dobre pokryl.
     
    19:30
    Liptáci sa natlačili pred Habala, kde sa v dobrej šanci ocitol Matúš Sukeľ. Ten prebral výborný puk Stümpela, mladý útočník ale pozorného Vladislava Habala prekonať nedokázal.
     
    19:03
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Jenčík – 2 min., sekanie).
     
    18:41
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    17:40
    Nagy hľadal v medzikruží Šedivého, ktorý si nakorčuľoval do dobrej pozície, napokon ale reprezentačnému obrancovi puk skĺzol po čepeli a Šedivý tak zakončiť nemohol.
     
    15:07
    Lištiak teraz prekorčuľoval obranu súpera a z pravej strany sa natlačil pred Habala. Toho napokon ohrozil svojím bekhendom, avšak puk pristál len na betóne Vladislava Habala.
     
    12:50
    Košičania v obrovskom tlaku! Strelu Šmacha od modrej sa snažili do siete doklepnúť Varga aj Dudáš, Adam Nagy je dnes ale veľkou oporou domácich, čo potvrdil aj v tejto chvíli.
     
    12:19
    Všetko sa to zmenilo v tejto chvíli. Ladislav Nagy si nakorčuľoval medzi kruhy, odkiaľ to skúšal strelou švihom. Túto ranu zastavil výborne Marek Uram.
     
    10:55
    Od modrej teraz dobre pálil Šmach. Adam Nagy na strelu českého beka dobre nevidel, výrazne ale podržal svoj tím, keďže puk reflexívne vyrazil.
     
    10:38
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Stümpel – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    07:57
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Klíma – 2 min., vrazenie na mantinel).
     
    05:34
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    05:34
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Uram – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    04:15
    Košičania vo veľkej šanci! Hostia sa rozostavili v pásme a poslali puk na čepeľ Biceka, ktorý mal na hokejke prvý gól, avšak famóznym zákrokom sa prezentoval Adam Nagy.
     
    03:43
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Nádašdi – 2 min., podrazenie).

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 35. Dudáš (Bicek), 50. Šoltés (Bartoš, Matejka)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: A. Nagy – Stehlík, Luža, Mezovský, Nádašdi, Šiška, Bagin, Moravčík, Kadlubiak – Ri. Huna, Ró. Huna, Kriška – J. Sukeľ, M. Sukeľ, Uram – Uhrík, Cibák, Lištiak – Laco, Stümpel, Vybíral
    HC Košice: Habal – Šmach, Dudáš, Vašíček, Šedivý, Jankovič, Matejka, Deyl, Koch – L. Nagy, Suja, Spilar – Varga, Jenčík, Bicek – Boltun, Vrábeľ, Hričina – Bartoš, Klíma, Šoltés

    Rozhodčí: Orolín, Husár – Bednár, Gajan
    bahis siteleri