Č. Budějovice – Vlašim 3:1 (kon.) | Zabrze – Třinec 1:1 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
3:1 (2:0)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Pátek 24.02.2017, 18:00 • Střelecký ostrov • Přípravný zápas
     
    78
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Hosté se přeci jen dočkali korekce výsledku. Haška nejprve skvěle vychytal Křížek, Vlašim ale zůstala u míče a VOJTĚCH HADAŠČOK tečovanou střelou dostal balon do sítě.
     
    67
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po rychlé akci se Jihočeši dočkali třetí branky. Čavoš u vlastního vápna předal míč Peškovi, který jej dovezl až před soupeřovu branku. Na hranici vápna vypálil, jeho pokus vyrazil brankář Nguyen jen k LUKÁŠI MATĚJKOVI, který už míč pohodlně dorazil do sítě. Hosté marně hlásili ofsajd, domácí vedou o tři branky.
     
    16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A tuto standardní situaci Dynamo také využívá. Přímý kop rozehrál Petr Benát přesně na hlavu ONDŘEJE ŠOURKA, který hlavičkou na zadní tyč trefil přesně.
     
    10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení parádní brankou! PATRIK ČAVOŠ si za vápnem na prsa zpracoval Benátovu přihrávku, nechal si míč skočit a krásným volejem levačkou nedal Nguyenovi šanci.

    Pavel Kortus ml.

    Branky: 10. Čavoš, 16. Šourek, 67. Matějka – 78. Hadaščok

    Karty:   60. Hála (CEB)


    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Klesa (46. Vopat), Novák, Šourek, Funda – Čavoš, Kladrubský (19. Hála) – Wermke, Benát (K) (58. Kadula), Pešek (70. Kalod) – Táborský (58. Matějka).
    Náhradníci: Hajdušek – Vopat, Hála, Kadula, Matějka, Kalod.

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Nguyen – Wiesner (75. Kadlec), Kulhánek, Štochl (88. Ngimbi), Tusjak (88. Vrána) – Reiter (56. Hrebenyuk), Duga (64. Hašek), Tarczal (75. Březina), Janda, Kučera – Jíra (56. Hadaščok).
    Náhradníci: Le Gian – Kadlec, Hašek, Březina, Ngimbi, Vrána, Hadaščok.

    Rozhodčí: Severýn – Šimáček, Flimmel

    Diváci: 200
    bahis siteleri