Třinec – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Olomouc – Č. Budějovice 6:4 (kon.) | Zlín – Sparta 3:4 (kon.)
Kometa Brno – Chomutov 7:6 (po pr.) | K. Vary – Kladno 3:5 (kon.) | Jihlava – HC Litvínov 3:2 (kon.)
HC Plzeň – Slavia 7:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
HC Litvínov
Sobota 25.02.2017, 15:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    A ihned poté si bere time-out také domácí střídačka, aby ušetřila nějaký čas pro unavenou čtveřici hráčů, která z důvodu zakázaného uvolnění nemůže jít střídat.
     
    59:37
    22,2 vteřiny před koncem třetí třetiny si hosté vyžádali oddechový čas.
     
    58:32
    Šimon Havlík už upaluje z branky a Litvínov to zkusí v šesti.
     
    58:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    To jsou zvraty. Litvínovští jsou znovu o kus dále play-off, naopak Jihlava se do něj při tomto výsledku na 99,9% dostává. Heinrich přihrál na modrou LADISLAVU POSPÍCHALOVI a nejproduktivnější domácí obránce zaznamenal čistý průstřel. Asistence: Aleš Heinrich, Vojtěch Maštera.
     
    57:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se ale postupu do play-off nechtějí jen tak vzdát. Také JAN DUFEK ukázal parádní individuální akci, když se a pravém kruhu protáhl přes obránce, projel před brankou a poté poslal kotouč kolem natahujícího se Brože k jeho pravé tyči. Asistence: Martin Franc, Josef Myšák.
     
    55:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté otáčí vývoj zápasu a čtyři a půl minuty před koncem zápasu se dostávají do vedení. Druhý jihlavský gól střílí VOJTĚCH MAŠTERA, jenž převzal přihrávku od Čermáka, najel si po pravé straně před branku a poslal Šimonu Havlíkovi navštívenku pod horní tyčku. Asistence: David Čermák, David Váňa.
     
    52:40
    A že tomu tak je i nyní, mohou domácí děkovat Janu Brožovi. Gólman Dukly v obrovské šanci vychytal Zdeňka Vébra, který byl před ním prakticky tváří v tvář.
     
    51:16
    Čermák dostal před branku přihrávku od Heinricha, ovšem z dobré pozice nedokázal gólmana Šimona Havlíka překonat. Stav tak zůstává nezměněn.
     
    37:39
    Jihlava navíc bude hrát přesilovou hru a bleskově tak může otočit vedení na svojí stranu. Při dalším domácím tlaku do branky se provinil Dominik Havlík podražením.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    37:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hodně pohledná akce VOJTĚCHA MAŠTĚRY. Třetí nejlepší střelec domácích využil přihrávky Čermáka do jízdy, na levé straně se na kruhu prosmýkl přes obránce, který zákonitě neměl rychlost, a svojí akci zakončil střelou do pravé šibenice, byť byl faulován. Asistence: David Čermák, Ladislav Pospíchal.
     
    36:57
    Jiří Ondráček si nabruslil mezi kruhy a vystřelil, jenže jeho střelu přizvedl jeden z hráčů soupeře nad branku.
     
    33:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté druhou přesilovou hru v utkání využívají. Litvínov udržel kotouč na útočné modré, odkud vypálil Myšák a MARTIN HAVELKA usměrnil jeho střelu do sítě. Asistence Josef Myšák, Jan Dufek.
     
    32:40
    První vyloučení druhé třetiny. Z několika hodně hraničních zákroků na obou stranách si sudí vybral faul Vojtěcha Maštery, kterého posílá ven za podražení.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    14:48
    David Čermák mohl poslat Duklu do vedení. Před volnou klecí totiž dostal hezkou přihrávku, jakousi zadovku, od Vojtěcha Maštery, ovšem nejlepší střelec jihlavské juniorky kotouč minul.
     
    06:08
    Hosté zasypali soupeře pořádnou várkou střel. Obránce Josef Myšák od modré způsobil velký závar před brankou, který nedokázal zužitkovat dorážkou Jan Dufek. Poté pálil ostře z vrcholu pravého kruhu Martin Franc, ovšem mířil těsně vedle pravé tyče.
     
    05:14
    Dvouminutovou přesilovku si zahrají také hosté. Tomáš Mejzlík v obranném pásmu podrazil soupeře a jde na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    04:12
    Maštera hledal mezi kruhy Davida Čermáka, jenž v rozhodující chvíli minul kotouč a nedokázal tak Havlíka ohrozit.
     
    00:56
    Při střele Hrabaně od modré sekl Martin Havelka soupeře přímo před brankou a jde ven na dvě minuty za sekání.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 38. Maštera (Čermák, Pospíchal), 56. Maštera (Čermák, Váňa), 59. Pospíchal (Heinrich, Maštera) – 34. Havelka (Myšák, Dufek), 58. Dufek (Franc, Myšák)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Hrabaň, Pražák, Huňáček, Kadlec – Maštera, Heinrich, Čermák – Kraučuk, Mejzlík, Peschout – Ondráček, Adam, Geier. Trenér: Patrik Augusta
    HC Litvínov: Š. Havlík (Kožnar) – Machač, Březák, Urbánek, Franc, D. Havlík, Myšák, Dvořák – Kučera, Jícha, Vébr – Dufek, Horák, Havelka – Brzek, Bárdoš, Pecka. Trenér: Robert Reichel

    Rozhodčí: Honza – Klouda, Urubčík
    bahis siteleri