Slavia – Kometa Brno 1:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:3 (kon.) | Mountfield HK – HC Plzeň 6:4 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 1:11 (kon.) | Jihlava – Havířov 3:1 (kon.) | Sparta – Letňany 6:2 (kon.)
Kobra – Kladno 2:4 (kon.) | Poruba – Vsetín 0:4 (kon.) | Tábor – Pardubice 2:12 (kon.)
Žďár n/S – Vítkovice 3:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 26.02.2017, 12:00 • ŠKOENERGO Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:35
    Liberečtí jdou do čtyř, což znamená obrovskou šanci domácích na vyrovnání. Za nedovolené bránění dostal po zákroku na brankáře Rylicha Michael Drábek (LIB).
     
    56:38
    Adam Hes (MBL) a Adam Liška (LIB) dostali za největší bitku pětiminutový trest a zároveň do konce utkání za hrubost. Jakub Zajíček (MBL) a Marcel Virág (LIB) byli vyloučeni na 2+2 minuty za hrubost. Bude se hrát pět na pět, přičemž prvně dva jmenovaní hráči už odešli do kabin.
     
    48:57
    Na dvě minuty za podražení odjel na trestnou lavici Jakub Dobrkovský (MBL). Podaří se Liberci odskočit domácím a přiblížit se výrazněji k tříbodovému zisku?
     
    37:16
    Po menší strkanici před boleslavskou brankou hlavní rozhodčí znovu vylučuje. Poprvé v zápase byl vyloučen na dvě minuty i Liberec. Konkrétně se jedná o Adama Lišku (LIB), který sekal.
     
    34:10
    Severočechům se ale nepodařilo dostat ani do útočného pásma. Na dvě minuty za podražení odjel na trestnou lavici Lukáš Moucha (MBL).
     
    Boleslavští hokejisté nastoupili ke druhé třetině později, jsou tedy vykázáni na dvě minuty za zdržování hry.
     
    03:39
    Za faul kolenem dostal dvě minuty Michael Rudolph (MBL).

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 29. Dobša (Zajíček, Simon), 43. Moucha (Dobša, Závora) – 11. Nikolič (Cikhart, Virág), 19. Strnad (Cikhart), 23. Cikhart (Moc)


    BK Mladá Boleslav: Rylich (Krinwald) – Novotný, Sýkora (A), Suk, Holoubek, Dobrkovský, Filip, Rudolph (A), Hes – Šíma, J. Zajíček, Kubart, Mrkus, Dobša, Dlask, Moucha (C), Závora, Sirotek, Simon
    Bílí Tygři Liberec: Š. Zajíček (Čajan) – Adamec, Hampl, Žůrek, Moc, Starý – Rychlovský (C), Dospěl (A), Jansa, Nikolič (A), Liška, Drábek, Cikhart, Jiruš, Vomáčka, Strnad, Virág

    Rozhodčí: Velčovský – Kettner, P. Špringl

    Diváci: 107
    bahis siteleri