Slavia – Kometa Brno 1:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:3 (kon.) | Mountfield HK – HC Plzeň 6:4 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 1:11 (kon.) | Jihlava – Havířov 3:1 (kon.) | Sparta – Letňany 6:2 (kon.)
Kobra – Kladno 2:4 (kon.) | Poruba – Vsetín 0:4 (kon.) | Tábor – Pardubice 2:12 (kon.)
Žďár n/S – Vítkovice 3:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 26.02.2017, 12:00 • ŠKOENERGO Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:46
    Domácí hrají bez brankáře a mají tlak v pásmu.
     
    57:35
    Liberečtí jdou do čtyř, což znamená obrovskou šanci domácích na vyrovnání. Za nedovolené bránění dostal po zákroku na brankáře Rylicha Michael Drábek (LIB).
     
    56:38
    Adam Hes (MBL) a Adam Liška (LIB) dostali za největší bitku pětiminutový trest a zároveň do konce utkání za hrubost. Jakub Zajíček (MBL) a Marcel Virág (LIB) byli vyloučeni na 2+2 minuty za hrubost. Bude se hrát pět na pět, přičemž prvně dva jmenovaní hráči už odešli do kabin.
     
    56:38
    Sám před gólmanem byl Adam Liška, kterého však výborně vychytal brankář. Následně si to rozdal v pěstním souboji s Adamem Hesem, ale žádný z hráčů nebyl úspěšnější, následně je odtrhli rozhodčí.
     
    51:19
    Severočeši byli ve dvou sami před gólmanem, jenže nakonec Jakub Rychlovský trestuhodně nezakončil. Na libereckém kapitánovi je znát, že ho střelecká smůla štve.
     
    48:57
    Na dvě minuty za podražení odjel na trestnou lavici Jakub Dobrkovský (MBL). Podaří se Liberci odskočit domácím a přiblížit se výrazněji k tříbodovému zisku?
     
    46:16
    Jakub Rychlovský jel sám na branku, ale trestuhodně přestřelil. Utkání má neskutečně rychlé tempo a velice se činí útoky obou týmů. Naopak obránci dnes nemají dobrý den.
     
    44:51
    U pravé tyče byl osamělý Jan Cikhart, jehož střelu ještě brankář vyrazil. Následně si málem jeden z Bruslařů dal vlastní gól, ale i tuto situaci Matěj Rylich zvládl a na poslední chvíli kotouč chytil.
     
    42:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Parádní akce v podání Bruslařského klubu. Bílí Tygři znovu moc otevřeli obranu, čehož využili Boleslavští, již jeli dva na jednoho. David Dobša ukázal svou výbornou formu a vybídl u pravé tyče k zakončení LUKÁŠE MOUCHU, který už měl jednoduchou práci, protože se gólman samozřejmě nestačil přemístit. Asistence: David Dobša, Jan Závora.
     
    37:58
    Sám na branku jel Jakub Rychlovský, jenže kapitána Liberce výtečně vychytal Matěj Rylich.
     
    37:16
    Po menší strkanici před boleslavskou brankou hlavní rozhodčí znovu vylučuje. Poprvé v zápase byl vyloučen na dvě minuty i Liberec. Konkrétně se jedná o Adama Lišku (LIB), který sekal.
     
    34:10
    Severočechům se ale nepodařilo dostat ani do útočného pásma. Na dvě minuty za podražení odjel na trestnou lavici Lukáš Moucha (MBL).
     
    33:57
    Bílí Tygři hrají ve výhodě.
     
    30:47
    Obě mužstva poněkud otevřela hru, z čehož vzešel další únik. Michael Drábek měl dost prostoru na pořádné zakončení, jenže to se mu nakonec nepovedlo. Liberecký útočník nebyl přesný.
     
    29:26
    Bruslaři jeli dva na jednoho, jenže Michal Simon, který zakončoval, nakonec trefil jen vyrážečku Šimona Zajíčka.
     
    28:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrovská paráda v podání DAVIDA DOBŠI, který měl sice včera v play off Extraligy staršího dorostu na ledě Brna smůlu a spálil minimálně dvě gólové šance. Tentokrát však boleslavský útočník udělal parádní kličku a nasměroval puk ke vzdálenější tyči. Brankář neměl šanci. Asistence: Jakub Zajíček, Michal Simon.
     
    23:48
    Na utkání si našel cestu nadprůměrný počet diváků, nejspíš dorazilo i dost rodičů z nedalekého Liberce. Duel sleduje 107 diváků.
     
    23:16
    Velký závar před libereckým brankářem nepochopitelně neskončil gólem. Jan Závora trestuhodně netrefil odkrytou branku. Je vidět, že se Mladá Boleslav v koncovce už delší dobu skutečně trápí.
     
    22:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Boleslavští si vůbec neohlídali JANA CIKHARTA, který jel lehce vystřelil z levého kruhu, přičemž Matěj Rylich se ani nepohnul a pustil puk k levé tyči. Asistence: Václav Moc.
     
    Boleslavský trenér Tomáš Černík je značně rozhořčen, stejně tak jeho kolega Mgr. Radek Novák. Nakonec však Bruslaři poslali na trestnou lavici Daniela Kubarta.
     
    Boleslavští hokejisté nastoupili ke druhé třetině později, jsou tedy vykázáni na dvě minuty za zdržování hry.
     
    18:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku zakončil přesně do šibenice VOJTĚCH STRNAD. Asistence: Jan Cikhart.
     
    14:11
    Tomáš Dlask stál sám před brankářem, jenže trestuhodně nezakončil do prostoru, kde bylo místo. Trefil libereckého brankáře.
     
    10:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři měli v posledních minutách více ze hry, z čehož vyústila vedoucí branka. Z pravého kruhu prostřelil brankáře domácích JAKUB NIKOLIČ. Asistence: Jan Cikhart, Marcel Virág.
     
    03:39
    Za faul kolenem dostal dvě minuty Michael Rudolph (MBL).

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 29. Dobša (Zajíček, Simon), 43. Moucha (Dobša, Závora) – 11. Nikolič (Cikhart, Virág), 19. Strnad (Cikhart), 23. Cikhart (Moc)


    BK Mladá Boleslav: Rylich (Krinwald) – Novotný, Sýkora (A), Suk, Holoubek, Dobrkovský, Filip, Rudolph (A), Hes – Šíma, J. Zajíček, Kubart, Mrkus, Dobša, Dlask, Moucha (C), Závora, Sirotek, Simon
    Bílí Tygři Liberec: Š. Zajíček (Čajan) – Adamec, Hampl, Žůrek, Moc, Starý – Rychlovský (C), Dospěl (A), Jansa, Nikolič (A), Liška, Drábek, Cikhart, Jiruš, Vomáčka, Strnad, Virág

    Rozhodčí: Velčovský – Kettner, P. Špringl

    Diváci: 107
    bahis siteleri