K. Vary – Sparta 3:1 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:1 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Pardubice 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Třinec 5:1 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 3:1 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 1:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Berani Zlín
Úterý 28.02.2017, 17:20 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:09
    Opět dvě sporné situace, každá na jedné straně. Šimánek při střele dle sudích faulován nebyl, ale na druhé straně si druhý sudí všiml faulu Andrise Džerinše. I když se to fanouškům nelíbí, Lotyš putuje na trestnou lavici za hákování.
     
    49:31
    Picard s Kotvanem dostali trest 2+2+10 minut. Jarůšek a Žižka po dvou minutách. Všechno za hrubost.
     
    47:33
    Síly na ledě se vyrovnávají po deseti sekundách. Jiří Marušák zahákoval Bedřicha Köhlera.
     
    47:23
    Alexandre Picard se hnal na bránu Kašíka, ale jel tam tak vehementně, že jej rozhodčí poslali na dvě minuty za napadení.
     
    42:34
    Nejprve měl obrovskou šanci David Ostřížek, ale tváří v tvář Rybárovi neproměnil a při následné snaze o získání kotouče se faulem provinil Michal Popelka. Verdikt zní: vysoká hůl.
     
    36:43
    V šanci byl lehce zatažen Dej, ale to rozhodčí nepostřehli. Podražení Romana Kukumberga však bylo naprosto jednoznačné, takže Zlín si zahraje další přesilovku.
     
    22:14
    Tomáš Knotek ale na modré čáře udělal hrubou chybu a ztratil puk. Ve snaze zastavit soupeře nedovoleně bránil Honejska, který se mu však i přesto vysmekl a ujížděl sám na bránu. Rybár si však s jeho zaseknutím poradil.
     
    18:06
    Zvýšený tlak Hradce nese ovoce. Petr Holík putuje na trestnou lavici na dvě minuty za držení.
     
    08:23
    První vyloučení zápasu je na světě a má jej na svědomí René Vydarený. Ten si dle názoru rozhodčích u mantinelu počínal nedovoleně a podrazil svého soka.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 42. Jarůšek (Picard) – 14. Chytil (Říčka, Šťastný), 36. O. Veselý (Honejsek, J. Ondráček), 60. Chytil (J. Ondráček)


    Mountfield HK: Rybár (Kacetl) – Pláněk, Vydarený (A), Gregorc, Dietz, Pavlas, Newton, Štajnoch – Dragoun, Džerinš, Šimánek (C) – Köhler, Kukumberg (A), Dej – Jarůšek, T. Knotek, Picard – Kopta, Nedvídek, R. Pavlík.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Marušák (A), Kotvan, Matějíček, Blaťák, Žižka (A), Řezníček, O. Horák – Bukarts, P. Holík, Kubiš – Šťastný, Chytil, Říčka – J. Ondráček, Honejsek, O. Veselý (C) – Okál, Popelka, Ostřížek.

    Rozhodčí: Pražák, Šír – Frodl, Zavřel

    Diváci: 5037
    bahis siteleri