K. Vary – Sparta 3:1 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:1 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Pardubice 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Třinec 5:1 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 3:1 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 1:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Berani Zlín
Úterý 28.02.2017, 17:20 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Filip CHYTIL - 1:3
     
    59:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto. FILIP CHYTIL si připisuje svojí druhou branku v utkání, když dojel až k prázdné bráně a pohodlně skóroval. Asistence: Jiří Ondráček.
    41:50 Richard JARŮŠEK - 1:2
     
    41:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec snižuje! V ponechané výhodně po faulu na Picarda se puku zmocnil RICHARD JARŮŠEK, trefil první střelou zřejmě rameno, ale puk se snesl přímo před něj a ten už neměl problém dopravit jej do prázdné brány. Je zaděláno na drama! Asistence: Alexandre Picard.
    35:02 Ondřej VESELÝ - 0:2
     
    35:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hradec fatálně propadl ve středním pásmu a Zlínští ujížděli 4 na 1. Tuto pobídku využili bez okolků. Honejsek přihrál ONDŘEJI VESELÉMU, jenž neměl problém prázdnou bránu trefit. Asistence: Antonín Honejsek, Jiří Ondráček.
    13:54 Filip CHYTIL - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je velká smůla pro Hradec. Stanislav Dietz si ve skrumáži před bránou ukázkově zametl puk do vlastní sítě. Branka je připsána FILIPU CHYTILOVI, který "vstřelil" svojí třetí branku v extralize. Asistence: Robert Říčka, David Šťastný.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 42. Jarůšek (Picard) – 14. Chytil (Říčka, Šťastný), 36. O. Veselý (Honejsek, J. Ondráček), 60. Chytil (J. Ondráček)


    Mountfield HK: Rybár (Kacetl) – Pláněk, Vydarený (A), Gregorc, Dietz, Pavlas, Newton, Štajnoch – Dragoun, Džerinš, Šimánek (C) – Köhler, Kukumberg (A), Dej – Jarůšek, T. Knotek, Picard – Kopta, Nedvídek, R. Pavlík.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Marušák (A), Kotvan, Matějíček, Blaťák, Žižka (A), Řezníček, O. Horák – Bukarts, P. Holík, Kubiš – Šťastný, Chytil, Říčka – J. Ondráček, Honejsek, O. Veselý (C) – Okál, Popelka, Ostřížek.

    Rozhodčí: Pražák, Šír – Frodl, Zavřel

    Diváci: 5037
    bahis siteleri