Chomutov – Kladno 4:3 (1:0 po s.n.) | Liberec – Slavia 10:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
Piráti Chomutov
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 0:0)
Rytíři Kladno
Úterý 28.02.2017, 15:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    Autorem vítězné branky je MICHAL GUT.
     
    59:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají na 3:3! PAVEL KARÁSEK si našel kotouč ve skrumáži hráčů v mezikruží a střelou k pravé tyči nedal Dobešovi sebemenší šanci! Dobeš přes jednoho ze svých spoluhráčů vůbec nic neviděl. Asistence: Tomáš Bernat.
     
    52:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté vzápětí snižují! MATĚJ HASIL dostal skvělou přihrávku zpoza branky a povedenou střelou rozvlnil síť za chomutovským brankářem. Asistence: Pavel Karásek a Matěj Zíka.
     
    52:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí zvyšují opět na rozdíl dvou branek! JAN ŠAFRÁNEK se dostal s kotoučem podél pravého mantinelu až ke střele z pravého kruhu. Jeho pokus zapadl přesně do pravého horního růžku branky. Pěkný neměl proti této povedené střele žádný nárok. Asistence: Eric Mežnar a Josef Koláček.
     
    32:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky! Pavel Karásek poslal před branku přihrávku od zadního mantinelu. Tam hlídkoval osamocený JAROSLAV SRBEK, který svou střelou mezi betony prostřelil Dobeše. Asistence: Pavel Karásek.
     
    26:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí vedou už 2:0! JAN PROKOP se dostal do samostatného úniku a střelou nad lapačku rozvlnil síť za bezmocným hostujícím brankářem. Asistence: Roman Psar a Josef Koláček.
     
    03:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do vedení! MICHAL GUT převzal kotouč na útočné modré. Následně vyslal na branku střelu z levého kruhu, která skončila za bezmocným Pěkným. Asistence: Dominik Vaněk a Eric Mežnar.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 4. Gut (Vaněk, Mežnar), 27. Prokop (Psar, Koláček), 53. Šafránek (Mežnar, Koláček), rozh. náj. Gut – 33. Srbek (Karásek), 53. Hasil (Karásek, Zíka), 60. Karásek (Bernat)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jan Prokop (CHM)
    0:0   Natanael Kulma (KLA)
    2. série:
    1:0   Michal Gut (CHM)
    1:0   Tomáš Urban (KLA)
    3. série:
    1:0   Eric Mežnar (CHM)
    1:0   Josef Flachs (KLA)


    Piráti Chomutov: Dobeš (Kufa) – Petrásek, Vaněk, Ferbas, Matějka, Machyňa, Kastner, Klika, Psar – Králíček, Zahrádka, Harkabus, Šafránek, Mežnar, Hofrichter, Prokop, Prokeš, Holka, Benda, Koláček, Gut
    Rytíři Kladno: Pěkný (Gabriška) – Robovský, Staněk, Alscher, Flachs, Zíka, Funk, Ticháček, Janeček – Mrkvička, Karásek, Šimek, Kulma, Karmazín, Hasil, Bernat, Srbek, Urban, Vrkoč, Sojka, Klíma

    Rozhodčí: Knapík – Kopáč, Košťálová
    bahis siteleri