Vsetín – Kopřivnice 8:2 (kon.) | Kobra – Písek 6:7 (po pr.) | Klatovy – Pelhřimov 8:3 (kon.)
Jablonec n/N – Nymburk 3:1 (kon.) | Vrchlabí – Kolín 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Řisuty 7:2 (kon.)
Tábor – Klášterec nO 2:1 (po pr.) | Mor. Budějovice – Děčín 5:6 (2:3 po s.n.) | Žďár n/S – Trutnov 3:2 (po pr.)
Poruba 2011 – Nový Jičín 3:2 (kon.) | Šumperk – Val. Meziříčí 0:2 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 3:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:2 (2:0, 4:1, 1:1) Stav série: 2:1
HC Řisuty
Středa 01.03.2017, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Play-off 2. ligy, skupina Sever • Osmifinále
Partner:
     
    41:30
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Kdepak, Buldoci jsou zarputilí a vstřelili svou druhou branku, i nadále se nevzdávají předčasně! David Vyskočil vystřihl hezký pas zpoza brány na hůl IVANA ZÁLESKÉHO, jenž z mezikruží sice nastřelil jen beton gólmana Nováka, ale kotouč se štěstí doputoval až do sítě! Asistence: David Vyskočil.
     
    40:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To bylo sólo jako z učebnice! MIROSLAV TŘETINA vybojoval kotouč v blízkosti vlastní modré čáry, ujel do přečíslení 2 na 1 po levé straně, vzal zodpovědnost na sebe, když se protáhl až mezi kruhy a pěknou střelou bekhendem skóroval k pravé Chabrově tyčce! Bez asistence.
     
    34:23
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci se nakonec dočkali čestné branky a protrhli své střelecké trápení v dnešním utkání! Michal Borovanský přiťukl v útočném pásmu kotouč na hůl VÁCLAVA KOLAŘÍKA, jenž zápěstím vypálil z okraje levého kruhu a jeho krásná střela zapadla přesně k protější tyčce brankáře Nováka, jenž vůbec nezareagoval, protože měl zřejmě zcela zakrytý výhled! Je to už třetí trefa tohoto řisutského beka v této sérii! Asistence: Michal Borovanský, Adam Keller.
     
    33:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Když se daří, tak se daří! Bruslaři pokračují v totální demolici svého soupeře a slaví už zisk vedení o šest branek! Pro odražený puk si dojel na okraj kruhů MICHAL SEMRÁD, jehož dělovka golfákem málem protrhla síť, když zapadla přesně pod horní tyčku! Úchvatná rána! Bez asistence.
     
    30:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    "Pátá, právě teď odbila!", rozléhá se Kotlinou! Jakub Lacina nahrál Kryštofu Kulhánkovi, jenž zatáhl kotouč po levé straně až k bráně a ze strany poslal špičkový pas před brankoviště na hůl LUKÁŠE ENDÁLA, jenž už měl snadnou úlohu a skóroval do odkryté brány, čímž završil hattrick a na led létají čepice! Asistence: Kryštof Kulhánek, Jakub Lacina.
     
    26:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nádherná akce domácích a tohle už budou mít Řisuty nesmírně těžké, v Kotlině už prohrávají o čtyři branky! Patrik Přidal naservíroval geniální pas před brankoviště na hůl LUKÁŠE ENDÁLA, jehož tvrdá dělovka byla nechytatelná, když zapadla přesně k tyčce bezmocného gólmana Chabra! Asistence: Patrik Přidal, Miroslav Třetina.
     
    20:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byla hokejová paráda, nad níž muselo i srdce náročného hokejového labužníka radostí zaplesat! Lukáš Endál nahrál JAKUBU LACINOVI, který se opřel v pravém kruhu do kotouče a jeho nechytatelná dělovka skončila v pravém horním rohu brány gólmana Ilašenka, který přepouští své místo Dominiku Chabrovi! Asistence: Lukáš Endál.
     
    16:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak jako kdybych to přivolal, brankář Ilašenko předvedl obrovskou chybu a pustil Bruslaře do důležitého dvoubrankového vedení! Tomáš Ludvík nepřesně vypálil z levého křídla, ale brankář Ilašenko podcenil situaci, odražený puk nedokázal přikrýt pod lapačku a TOMÁŠ CHLUBNA zblízka v pohodě trefil úplně odkrytou bránu! Asistence: Tomáš Ludvík.
     
    03:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je raketový nástup do zápasu v podání Bruslařů, kteří se ujali rychlého vedení! Jakub Lacina narýsoval ideální pas na Miroslava Třetinu, jenž ještě prodloužil kotouč do jízdy LUKÁŠI ENDÁLOVI. Kanonýr Bruslařů nabral velkou rychlost, z levého křídla se protáhl před brankoviště a zblízka po parádním bekhendovém blafáku prostřelil gólmana Ilašenka! Asistence: Miroslav Třetina, Jakub Lacina.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Endál (Třetina, Lacina), 17. Chlubna (Ludvík), 21. Lacina (Endál), 27. Endál (Přidal, Třetina), 31. Endál (Kulhánek, Lacina), 34. M. Semrád, 41. Třetina – 35. Kolařík (Borovanský, Keller), 42. Záleský (Vyskočil)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – Vala, Kulhánek, Duben "A", Lacina, Kříž, M. Semrád – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Voříšek, Kozlík, Michálek – Kuchta, Ludvík, Chlubna – Navrátil, Křížek, Beneš
    HC Řisuty: Ilašenko (21. Chabr) – Babický "A", Sedláček, Matula, Kolařík, Keller, Bílek, Kulich – Krpata, Kos "C", Borovanský, Záleský, Čurilla, Hegenbart "A", Slavíček, Janeček, Havlůj,. Náprstek, Fortelka, Vyskočil

    Rozhodčí: František Held – Pavel Mikšík, Marek Čelechovský
    Havlíčkův Brod 4 1 Řisuty
    #1 Sobota 25.02.2017 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Řisuty 2:4
    #2 Pondělí 27.02.2017 • 18:00
    Řisuty - Havlíčkův Brod 2:5
    #3 Středa 01.03.2017 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Řisuty 7:2
    #4 Pátek 03.03.2017 • 18:00
    Řisuty - Havlíčkův Brod 3:4 po s.n. (0:1)
    #5 Neděle 05.03.2017 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Řisuty 3:1
    bahis siteleri