Boston – Arizona 4:1 (kon.) | Buffalo – Nashville 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Washington 1:4 (kon.)
Philadelphia – Colorado 4:0 (kon.) | Montreal – Columbus 1:0 (po pr.) | Florida – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.)
St. Louis – Edmonton 1:2 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 5:6 (kon.) | Dallas – Pittsburgh 3:2 (kon.)
Calgary – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Vancouver – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Toronto 3:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:2 (2:2, 4:0, 2:0) Stav série: 3:0
HC ISMM Kopřivnice
Středa 01.03.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Play-off 2. ligy, skupina Východ • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásné odpoledne ze Vsetína! Druhá liga pokračuje ve středu třetími zápasy čtvrtinále play-off a od 17:30 se domácí VHK ROBE Vsetín střetne s mužstvem HC Kopřivnice. První dva duely ovládli Valaši a v sérii hrané na čtyři vítězná utkání mají nakročeno k postupu do semifinále. Podaří se jim vybojovat první mečbol? Sledujte s námi a budete vědět více, k přenosu Vás zve Tomáš Kopecký.
     
    HC Kopřivnice
    Hokejisté z města automobilů Tatra obsadili v základní části soutěže poslední postupovou příčku a v play-off tedy čelí největšímu favoritovi soutěže. S Kopřivnicí to přitom dlouhou dobu vypadalo velmi nadějně. Hosté se ještě v polovině sezony drželi na úrovni pátého místa a až pokles výkonnosti v závěru přinesl pád na konečnou osmou pozici. Favorit této série je tedy zřejmý a hostům nezbývá nic jiného, než se pokusit o obrovské překvapení. Na druhou stranu je nutno říci, že nemají co ztratit a zápasy proti Vsetínu jsou pro ně určitě novou a zajímavou zkušeností.

    První dva zápasy se nesly ve znamení jasné vsetínské dominance. Kopřivničtí výrazně zaostávají ve všech statistikách a rozdíl kvality obou mužstev je značný. Vždyť považte, hosté museli během dvou duelů čelit 104 střelám, což je naprosto neuvěřitelné číslo. Gólmani Fendrich se Šimečkech se snaží odolávat, co jim síly stačí, zatím z toho však byly pouze dva obrovské brankové příděly. Obrana dělala tomuto týmu problém celou sezónu a v sérii proti Vsetínu se to ukazuje v plné kráse.
    Jediné pozitivum, ze kterého mohou hosté vycházet v dnešním utkání, je první třetina předcházejícího duelu. V té hráli žlutobílí velmi dobře a dokonce vedli 2:1. Pak však následoval krutý obrat a brankostroj se zastavil až na skóre 4:10.
     
    VHK Vsetín
    Domácí s velkým náskokem ovládli základní část a ve své dominanci pokračují i v dosavadním průběhu play-off. Během dvou duelů vstřelili 19 branek a vyslali na branku soupeře 104 střel. Hned sedm Valachů se nyní nachází v první desítce kanadského bodování play-off druhé ligy, přičemž nejaktivnější z nich, Vladimír Luka, má na kontě už sedm bodů za čtyři góly a tři asistence.

    Vsetín je v této sérii jasným favoritem a hnán skvělými fanoušky zatím kráčí suverénně za postupem. Po domácím vítězství 9:0 dosáhli zelenožlutí poprvé v sezoně na desetibrankovou metu, když zdolali svého soupeře 10:4. Karty jsou nastoleny jasně a pokud bude Vsetín pokračovat v nastoleném trendu, neměl by mít s Kopřivnicí potíže. Hokej je však nevyzpytatelný a jedna situace může razantně změnit vývoj, nechme se proto raději překvapit.
     
    Oba týmy mají za sebou rozbruslení, nyní se budou připravovat na zápas v útrobách stadionu. Vsetínský Lapač je již nyní solidně zaplněn, diváci v sektoru na stání přišli dříve, aby si zajistili nejlepší možná místa.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Ostrčil, Mojžíš, Janáček, Hryciow, Čech, Teper, Žák, Kobylík – Daněk, Kucharczyk, Luka – Kolařík, Vávra, Zúbek – Hořanský, Šilhavý, Čuřík – Kajaba, Pokorný, Vítek.

    HC Kopřivnice: Šimeček (Fendrich) – Kowalczyk, Pargač, Krutil, Chalupa, Sluštík, Marek – Poruba, Červenka, Suchý, Pěnčík, Hrubý, Tomášek, Ollender, Kofroň, Mach, Vyčesaný.

    Rozhodčí: Šutara – Gančarčík, Konvička.
     
    Vsetín dnes bude postrádat čtyřgólového střelce Lukáše Finsterle, kterého tedy dnes na ledě neuvidíme. V první formaci Valachů by měl místo něj nastoupit Josef Daněk. V brankovišti dostává poprvé v této sérii prostor Michal Šurý.
     
    Hosté vyjeli na led, na slavnostní nástup domácích se teprve čeká.
     
    Oba týmy se seřadily na modrých čarách, po skončení vsetínské hymny už může třetí čtvrtfinálový duel vypuknout.
     
    Na poslední chvíli ještě změna v sestavě hostů, v brance se představí od začátku Kamil Šimeček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:26
    Valaši se po pohledné kombinaci vydali na první návštěvu útočného pásma, po Lukově přesné přihrávce pálil zápěstím Kucharczyk, Šimeček vyrazil jeho pokus pravým betonem před sebe. Nikdo z hráčů se k dorážce nedostal.
     
    00:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Druhá vsetínská akce v tomto zápase už končí gólem. Domácí stále pokračují v euforii, kterou si přenesli z předchozích dvou duelů. Vávra našel v mezikruží ideálně postaveného JANA KOLAŘÍKA, který přesnou střelou nad pravý beton poprvé pokořil Šimečka. Asistence: Tomáš Vávra.
     
    01:27
    Po dorážce Šuříkovy střely se natahoval Hořanský, obránce mu na poslední chvíli vypíchl puk a příležitost je pryč.
     
    02:12
    Po chybě vsetínské obrany se do přečíslení vydali Kofroň s Červenkou, druhý jmenovaný byl relativně blízko ke skórování, jenže byl až příliš blízko Šurému a nedokázal za něj prostrčit kotouč do sítě.
     
    03:06
    Po Kolaříkově individuální akci pálil Janáček, Šimečkovi kotouč propadl až za tělo a nechybělo málo a Vsetínští by doráželi do prázdné brány. V hledišti to jen zahučelo.
     
    03:38
    První rozmýška po souboji v brankovišti. Šilhavý najel ve vysokém tempu do útočného pásma a svižně vystřelil, Fendrich tentokrát ukryl kotouč do lapačky.
     
    03:48
    Vsetínská snaha o dosažení druhé branky pokračuje, opět u to byl Jakub Čuřík s Vojtěchem Šilhavým, rána se odrazila od těla jednoho z bránících hráčů zpět do pole.
     
    04:20
    Vsetínský kolotoč v útočném pásnu ukončil až Šimečkův zákrok po Teperově střele od modré čáry, která mířila přesně doprostřed.
     
    04:40
    Hosté se dostali ven z obranného pásma a mohou na chvíli uklidnit hru.
     
    05:12
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Hosté po chybě vsetínské obrany vyrovnávají. Čtvrtá formace naprosto propadla a hosté se ve středním pásmu dostali do přečíslení dva na nikoho. SAMUEL OLLENDER neváhal a vzal situaci na sebe, Šurého prostřelil zakončením pod pravý beton. Asistence: Michal Krutil.
     
    05:29
    Vsetínští chtějí ztracené vedení ihned zpět, Vladimír Luka ukázal svou chytrost a pronikl dopředu, kde tvrdou ranou prověřil Šimečkovu pozornost.
     
    06:04
    Stoprocentní šance Vsetína! Domácí naprosto vykombinovali obranu soupeře a Vladimír Luka mohl zakončovat do úplně odkryté branky, jenže trestuhodně minul! Při střele se mu navíc zlomila hůl. teď si vybral smůlu na dva zápasy.
     
    06:38
    Samostatný únik tentokrát na straně Vsetína! Zúbek se vydal s kotoučem na holi až před Šimečka, zřejmě zavřel oči a vypálil příklepem, každopádně branku přestřelil.
     
    07:54
    Šance střídá šanci a hraje se ofenzivní hokej. V další výhodné situaci se objevili Hořanský s Čuříkem, rychlou přihrávku však zblokoval Krutil a k zakončení nedošlo.
     
    08:10
    Vítkovo nahození nebezpečně tečoval Kobylík, kotouč však zaplul vedle pravé tyčky Šimečkovy brány.
     
    08:59
    Daněk hledal střílenou přihrávkou někoho ze svých spoluhráčů před brankou, Šimeček musel hodně couvat a těsně před brankovou čarou vytěsnil kotouč mimo.
     
    09:30
    Daněk byl zřejmě zasažen do obličeje, rozhodčí se momentálně radí, zda-li udělí hostujícímu hráči trest.
     
    09:30
    Ne, vylučovat se v tuto chvíli nebude, pokračujeme v pěti na obou stranách.
     
    09:47
    Hosté se osmělili a rozhodně se nebojí přejít do útoku, nyní nebezpečně napadají vsetínskou rozehrávku a domácím to dělá potíže.
     
    10:33
    Teper zakončoval od modré čáry po Čuříkově přiklepnutí, Šimeček nemusel zashovat.
     
    10:52
    O chvíli později srazil Poruba Čuříkovo nahození do středního pásma.
     
    11:12
    Další Teperův pokus v dobré pozici likviduje pozorný gólman hostů.
     
    11:30
    David Vítek předvedl nádhernou individuální akci. Hráč známý především svou bojovností si nyní stahovačkou poradil se dvěma obránci a bekhendovým blafákem se snažil zasunout kotouč pod Šimečka. Gólman hostů měl štěstí, že zachytil kotouč před brankovou čárou.
     
    12:40
    Vyčesaný se chystal ke střele, jeho úmysl vystihl Ostrčil.
     
    13:03
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Hosté překvapivě otáčejí vývoj první třetiny a dostávají se do vedení 2:1! Vsetínská obrana opět nepůsobila příliš kompaktně a nachala v mezikruží volného MICHALA VYČESANÉHO, který milimetrově přesnou ranou zasunul kotouč k pravé tyčce. Asistence: Marek Pěnčík.
     
    14:01
    Pargáč zašlápl kotouč v útočném pásmu a vybojoval pro svůj tým vhazováním před Šurým.
     
    14:16
    Kobylík podnikl útočný výlet a nasměroval si přes dva obránce, ke střele se však nepropracoval.
     
    14:25
    První vyloučení dnešního duelu a Vsetín se může pokusit vyrovnat. Na trestnou lavici je odkázán Ondřej Sluštík.
     
    14:49
    Vsetínská kombinace je zatím statická, chybí tomu pohyb a střela. Teper drží kotouč na modré čáře.
     
    15:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    O chvíli později je však znovu vyrovnáno. Vsetínští byli nyní dostatečně důrazní v předbrankovém prostoru, což vyústilo v pohotovou dorážku VOJTĚCHA ŠILHAVÉHO, který zvedl kotouč do horních partií branky. Asistence: Filip Čech, Jakub Teper.
     
    15:50
    Žákovu střelu od modré čáry vyrazil Šimeček do ochranné sítě, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    16:07
    Po špatném vyhození Daňka měl puk na modré čáře Hrubý, jenže nedokázal otestova pozornost Šurého.
     
    16:17
    Daněk je rázem aktivní i na druhé polovině hřiště, dělovkou od levého mantinelu nechal vyniknout připraveného Šimečka.
     
    16:49
    Nyní se přes obranu Valachů probojoval vstříc Šurému Poruba, kterého musel zastavit nedovoleným zákrokem Janáček. Nyní usedne na trestnou lavici za hákování. Přesilovky hostů umí být hodně nebezpečné.
     
    17:11
    Jenže hosté se nyní při kombinaci nedohodli a Teper vyhodil kotouč do středního pásma.
     
    17:54
    Hosté jsou v přesilové hře aktivní a střílejí ze všech pozic, Sluštíkova dělovka končí mimo.
     
    18:12
    Mojžíš vyhazuje ven z pásma a osvobozuje Vsetín.
     
    18:34
    Dva hosté udělali chybu na modré čáře, nikdo z nich se k puku neměl, a tak netušeně proletěl ven z pásma-
     
    18:49
    Domácí hrají v plném počtu, oslabení přečkali bez úhony.
     
    19:15
    Kolařík využil zaváhání obrany a vydal se až k brance hostů, jeho počínání zastavil Šimeček.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina čtvrtfinálového duelu mezi Vsetínem a Kopřivnicí byla ukončena za nerozhodného stavu 2:2. Domácí mají více ze hry, jsou aktivnější, jenže kvůli chybám v obraně je stále třetí čtvrtfinálové utkání otevřené. Hosté mohou být s dosavadním průběhem spokojeni, prezentují se aktivní hrou a daří se jim úspěšně napadat vsetínskou rozehrávku, z čehož si vypracovali několik zajímavých příležitostí.

    Vsetín otevřel skóre už v první minutě zásluhou přesné střely Kolaříka, jenže hosté vzápětí z přečíslení srovnali. Ve 14. minutě následoval obrat, když se v mezikruží dobře zorientoval Vyčesaný a přidal druhou branku. Poslední zásah obstarali domácí a do šaten se tedy jde za stavu 2:2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Hned po třinácti sekundách hry první zakázané uvolnění, bude následovat vhazování před Šimečkem.
     
    20:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se opět prosazují bleskurychlou brankou a jsou zpět ve vedení. Po Kucharczykově pasu zpoza branky střílel z pravého kruhu PAVEL MOJŽÍŠ a svižným zakončením přelstil Šimečka. Domácí nastoupili do druhé třetiny hodně aktivně a odhodlaně, odměnou je jim třetí branka. Asistence: Radim Kucharczyk.
     
    21:53
    Hosté jsou pod tlakem a nezbývá jim nic jiného, než vyhazovat kotouče alespoň na zakázané uvolnění.
     
    22:18
    Série nepřesností na obou stranách, na dobrou rozehrávku nyní od obou týmů čekáme.
     
    22:53
    Šimeček odpálil kotouč ze svého brankoviště až k Šuřému na druhou stranu, riskantní hra holí mu nyní vyšla.
     
    23:27
    Žák podrazil v útočném pásmu Červenku a Valaši se budou muset bránit ve čtyřech, domácí obránce je totiž odeslán na trestnou lavici.
     
    23:37
    Po Ollenderově zakončení se Šurý ohlížel za sebe, zda-li mu kotouč nepropadl až za tělo, nakonec však mohl zůstat v klidu, jelikož měl puk v náručí.
     
    24:00
    Pokud máme na hře hostů hledat největší nebezpečí pro vsetínskou obranu, pak jsou to právě přesilové hry. Krutil měl nyní nabito na modré čáře, jenže při dělovce zlomil hůl. Materiál ho nyní příliš nepotěšil a Michal Krutil si bude muset obstarat hůl novou.
     
    24:45
    Janáček vyšel ze souboje u mantinelu jako vítěz a ihned poslal kotouč ven z pásma.
     
    25:04
    Zkušený Pavel Kowalczyk sice od modré čáry vypálil, jenže obrana Vsetína byla pozorná a další dorážky nedopustila, kotouč míří ven z pásma.
     
    25:27
    To už se do hry vrací zpět Michal Žák a je po přesilovce.
     
    25:42
    Ihned po skončení oslabení se Valaši chopili iniciativy a na konci kombinace stál Jakub Teper, který zavřel oči a poslal kotouč na bránu. Naneštěstí pro domácí letěl kotouč pouze doprostřed, kde byl připraven Kamil Šimeček.
     
    26:10
    Pokorný vybojoval kotouč v rohu a adresoval jej na hůl Reného Kajaby, který okamžitě vypálil, Šimeček při zásahu pravým ramenem vyhodil branku z původního postavení a nyní se bude opravovat.
     
    26:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zelenožlutí poprvé v utkání odskakují na rozdíl dvou branek. Většina diváků se začala radovat už po střele Radima Ostrčila od modré čáry, ta se však odrazila od brankové konstrukce zpět do hřiště, kde číhal připravený RADIM KUCHARCZYK a pohotově zasunul kotouč do odkryté klece. Asistence: Josef Daněk, Radim Ostrčil.
     
    27:12
    Po zakázaném uvolnění se hra vrací zpět před Šimečka.
     
    27:21
    Hrubého pumelice od levého mantinelu letěla vysoko nad Šurého branku, hosté budou muset ještě více otevřít hru, pokud chtějí usilovat o vítězství.
     
    27:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jenže zdá se, že vsetínská mašina se opět začíná pořádně rozbíhat! Po Čechově průniku přes střední pásmo a následném zakončení tečoval kotouč k pravé tyčce DOMINIK POKORNÝ, který zvyšuje už na 5:2. Druhá třetina je zatím jasně v režii domácích. Asistence: Filip Čech, Jakub Čuřík.
     
    29:19
    Domácí v obraně propadli a nabídli šanci hostům, kteří se vydali do přečíslení. Po Tomáškově pasu zakončoval z dobré pozice Jan Poruba, který netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    30:10
    Nebezpečná střela od modré čáry měla ještě dohru, jelikož s dorážkou mohl přispěchat František Zúbek, který volejem netrefil volný kotouč.
     
    30:50
    Šilhavý pronikl do útočného pásma a zadovkou našel Adama Hořanského, který s ničím neváhal a okamžitě vystřelil, Šimeček vyrazil kotouč vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    31:35
    Čech od mantinelu naservíroval kotouč na hůl Dominika Pokorného, který si jej ve vzduchu zpracoval a následně otestoval Šimečka, ten nadvakrát puk zkrotil.
     
    31:55
    Vyloučení v týmu HC Kopřivnice (Marek – 2 min., podražení).
     
    32:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zelenožlutí naprosto rozebrali obranu soupeře a na konci kombinace stál RADIM OSTRČIL, který z vrcholu pravého kruhu překonal Šimečka. Vsetín využil druhou přesilovou hru v dnešním utkání. Zdá se, že o vítězi je definitivně rozhodnuto. Asistence: Pavel Mojžíš, Vladimír Luka.
     
    33:58
    Ofsajdové situace se nyní střídají na obou stranách, tempo hry trošku opadlo a momentálně nejsme svědky žádné zajímavé situace na jedné či druhé straně.
     
    34:36
    Čuříkovo nahození ze středního pásma se odrazilo od zadního mantinelu přímo do lapačky Šimečka, který puk pro jistotu podržel a bude následovat další vhazování.
     
    34:47
    Kajaba posunul kotouč do předbrankového prostoru na Pokorného, který měl jen málo prostoru, na kterém mohl operovat a při otočce nedokázal zasunout kotouč za Šimečka.
     
    35:14
    Celá situace však vyústila ve vyloučení a Vsetín čeká přesilová hra. Za hákování je vyloučen Jan Poruba.
     
    35:14
    Opět musí do práce ledaři, jelikož branka není v dobrém postavení. Vsetínští se zatím radí v pětici v blízkosti levého kruhu. Uvidíme, co vymyslí do následujícího průběhu přesilové hry.
     
    35:23
    Pokorný zaujal funkci falešného obránce a střílel od modré čáry, dotírající Vítek dělal Šimečkovi potíže, ten si však poradil.
     
    35:48
    O vstřelení branky usiloval také René Kajaba, jehož pokus vykopl Šimeček do rohu kluziště. Hosté se vzápětí osvobozují.
     
    36:38
    Daněk ztratil kotouč v útočném pásmu a hosté si mohou opět na chvíli odpočinout.
     
    36:53
    Ne však nadlouho, jelikož Vsetín vybojoval útočné pásmo zpět, nyní se bude vhazovat před Šimečkem a do konce přesilovky zbývá ještě 21 sekund.
     
    37:06
    Hryciowův pas byl zblokován přímo na hůl Tomáše Vávry, který měl ideální příležitost na skórování, jenže svým zakončením nechal vyniknout lapačku Kamila Fendricha.
     
    37:33
    Poruba byl zasažen vysokou holí a na trestnou lavici putuje Martin Janáček.
     
    37:46
    Červenkovo první zakončení nejdříve pouze rozvlnilo boční síť, o chvíli později si s jeho druhým pokusem poradil připravený Michal Šurý.
     
    38:26
    Vyčesanému utekl za brankou kotouč, kterého se ujal Šurý a raději přerušil hru.
     
    38:37
    Krutilovo nahození k brance nedoletělo, Pokorný okamžitě vyhazuje až na druhou stranu kluziště.
     
    39:10
    Hosté svírali Vsetín v obranném pásmu, Tomáškova přihrávka do předbrankového prostoru zůstala nevyslyšena.
     
    39:24
    Ollender vnikl až do brankoviště, kde poslal k zemi vsetínského gólmana. Domácí obrana se nechtěla pouště do žádných větších konfliktů, do konce oslabení zbývá deset vteřin.
     
    39:33
    Domácí hrají v plném počtu, Janáček je zpět na ledě.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina se jasně nesla v režii domácího Vsetína, který se prosadil hned čtyřikrát a zajistil si pohodlné vedení. Zdá se, že pokud se nestane obrovské překvapení, tak i třetí čtvrtfinálový duel bude mít jasného vítěze.
    Zelenožlutým vyšel hned úvod do druhého třetiny, jelikož už po 28 vteřinách vrátil Valachům ztracené vedení zpět Pavel Mojžíš. Klid na hokejky domácích hokejistů přinesla branka Dominika Pokorného, po které zelenožlutí odskočili na rozdíl dvou gólů. Brankostroj favorita ligy pokračoval i v dalším průběhu a po čtyřiceti minutách tak svítí na výsledkové tabuli stav 6:2.

     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    Mach nebezpečně dotíral před vsetínskou brankou, kde tečoval střelu Vyčesaný, jenže nedokázal poslat puk do prostoru mezi třemi tyčemi.
     
    40:28
    Po vzájemném souboji se bude vylučovat. Na trestnou lavici zamířili Kucharczyk, Luka a Pargáč, všichni za hrubost. Hosté budou hrát přesilovou hru.
     
    41:08
    Vyloučení v týmu HC Kopřivnice (Ollender – 2 min., krosček).
     
    42:26
    Bude se opět vylučovat, domácí jsou již v plném počtu a nyní mají k dispozici výhodu.
     
    43:18
    Domácí si v útoku dělali, co chtěli a svírali obranu hostů v obranném pásmu. Výhoda trvala necelou minutu a za tu dobu už stihl uplynout trest Ollendera. Další dvouminutový trest však obdržel Vyčesaný. Vsetín čeká přesilová hra.
     
    44:00
    Polovina vsetínské přesilovky je pryč, Žákovu pumelici od modré čáry zlikvidoval Šimeček, který udržel puk ve své moci.
     
    44:00
    Na ledě se nyní svíjí bolestí Kofroň, který byl zasažený u mantinelu za brankou hostů.
     
    44:00
    Hráč už je na nohou a zamířil na střídačku, vsetínská přesilovka pokračuje.
     
    44:43
    Luka si stáhl kotouč, čímž položil na zem jednoho obránce a okamžitě adresoval přihrávku Mojžíšovi, proti kterému zasáhl přesouvající se Šimeček.
     
    45:18
    Hosté hrají v plném počtu, po dlouhé době pokračujeme v pěti hráčích na obou stranách.
     
    45:48
    Kolaříkova rána z levého kruhu letěla těsně kolem levé tyče Šimečkovy branky, žádný zásah pro hostujícího gólmana z toho není.
     
    46:20
    Hryciow nebezpečně nahazoval kotouč od levého mantinelu a František Zúbek jej těsně před brankou ve vzduchu tečoval, puk se odrazil od levé tyče branky.
     
    47:05
    Vsetínští se snaží probojovat dopředu dlouhými přihrávkami, na modré nyní číhal připravený Čuřík a vydal se až k Šimečkovi, jeho pokus hostující gólman s přehledem likviduje.
     
    47:30
    Hostujícímu gólmanovi nejdříve vypadlo z lapačky nenápadné nahození od modré čáry, o chvíli později zakončoval Žák a Šimeček proti němu vytasil lapačku.
     
    47:37
    A opět v práci Šimečkova lapačka, tentokrát po lehkém nahození Reného Kajaby. Čtvrtá formace střídá a na ledě je opět Luka s Kucharczykem a Daňkem.
     
    47:59
    Lukova dělovka z mezikruží letěla velmi nebezpečně, Šimeček ji koncem vyrážečky poslal do rohu. Vsetínský forvard opět prokázal své nesmírné kvality.
     
    48:59
    Další pohledná kombinace ze strany Vsetína, Zúbek hledal před branku volného Kolaříka, proti kterému se stihl výborně přesunout Šimeček a na poslední chvíli zasáhl.
     
    Dnešní utkání sleduje 2350 diváků.
     
    49:25
    Čuřík se vydal s pukem do útoku, prošel podél pravého mantinelu a střílel k protější tyčce, kde byl pozorný Šimeček.
     
    49:51
    Šimeček si stále na nedostatek práce nemůže stěžovat, nyní jej zaměstnal také Jakub Čuřík.
     
    49:51
    Emoce vzplanuly mezi Krutilem a Vítkem, obešlo se to bez fyzické potyčky a oba hráči si to vyříkali pouze slovy.
     
    49:57
    A další zákrok pro Šimečka, tentokrát ho otestoval z velkého úhlu Pokorný. Hostující gólman si alespoň trochu vylepšuje své statistiky.
     
    50:31
    Hosté po dlouhé době při útočném výpadu, Vyčesaného akce však skončila pouze v rohu kluziště.
     
    50:58
    Střela od modré čáry mířila přesně do obličeje Marka Pěnčíka, který v bolestech odjíždí na střídačku. Hra je přerušena.
     
    51:23
    Ve třetí třetině už se hra výrazně uklidnila, zatím jsme nebyli svědky žádného gólu a Vsetínští s přehledem kontrolují vývoj zápasu.
     
    52:01
    Vsetínští se opět prokombinovali až do ideální pozici, v níž se ocitl Vladimír Luka, tomu však dnes není přáno a už potřetí přestřelil branku.
     
    52:58
    Zúbková efektivní individuální akce skončila ztrátou kotouče v útočném pásmu, druhá formace domácích je ale stále u puku.
     
    53:30
    Na druhé straně mohl snížit Ollender, jenže Šurý vyrazil jeho nebezpečný pokus mimo tři tyče, vypadalo to však pro hosty velmi nadějně a vsetínský gólman měl plné ruce práce.
     
    54:07
    Hned tři vsetínští útočníci se tlačili až do branky hostů, přihrávka Šilhavého byla zblokována a puk má ve své moci Šimeček. Zároveň je posunutá branka hostů.
     
    54:40
    Žákova přihrávka měla směřovat na Pokorného před brankou, akci domácích zastavil v obraně Sluštík.
     
    55:02
    Ještě jedna přesilová hra pro domácí. Na dvě minuty je vyloučen Pargač, za nesportovní chování navíc obdržel desetiminutový trest Krutil.
     
    55:10
    Ostrčil ihned po buly střílel, Šimeček měl však čistý výhled, protože nikdo z Valachů neclonil, a tak hostující gólman s přehledem chytil kotouč.
     
    55:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí využili třetí přesilovou hru v dnešním utkání. Tentokrát se úspěšným střelcem stal RADIM KUCHARCZYK, který tak přidává svou druhou branku v tomto zápase, když dokázal dorazit do sítě Mojžíšovu střelu od modré čáry. Asistence: Pavel Mojžíš, Vladimír Luka.
     
    56:18
    Červenkovu dělovku z levého kruhu vyrazil Šurý do ochranné sítě.
     
    56:18
    Následoval pěstní souboj, ve kterém se střetl František Zúbek s Ondřejem Sluštíkem a i z tohoto duelu vyšel vsetínský hráč jako vítěz! Slovenský legionář nyní sklidil potlesk vsetínských fanoušků.
     
    56:18
    Vyloučení v týmu HC Kopřivnice (Sluštík – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Zúbek – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Zúbek – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    56:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se prosazují už poosmé! ADAM HOŘANSKÝ nabral rychlost ve středním pásmu, nepřekvapil ho ani rychlý výjezd gólmana Šimečka, kterému provedl elegantní kličku a o chvíli později zakončoval v pádu do úplně odkryté branky. Asistence: Jakub Čuřík.
     
    57:18
    Další branku mohl přidat René Kajaba, který se prosmýkl kolem dvou obránců až před Šimečka a chystal se zasunout kotouč za levý beton, hostující gólman jej však udržel před čarou a zabránil skórování.
     
    58:07
    Čtvrtá formace Valachů svírala soupeře v obranném pásmu po více než minutu a Šimeček raději vše uklidnil přikrytím kotouče.
     
    58:59
    Další závar před Šimečkem, tentokrát se jako poslední dotkl puku Josef Daněk, kterému rána sjela z hole a Šimeček měl lehkou práci.
     
    59:39
    Po střele Pěnčíka se možná naposledy v dnešním utkání představil také Michal Šurý, který ukryl kotouč do lapačky.
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepšími hráči zápasu byli vyhlášeni Samuel Ollender a Radim Kucharczyk.
     
    I třetí utkání série vyznělo mnohem lépe pro favorizovaný Vsetín, který od začátku druhé třetiny jednozančě dominoval a došel si pro jednoznačné vítězství 8:2. Ve třetí třetině navýšili vedení domácích Kucharczyk a Hořanský. Vsetínští vstřelili za tři utkání neuvěřitelných 27 branek a pokračují v neskutečné útočné fazóně. Zelenožlutí tedy mají k dispozici první mečbol, který mohou proměnit už v pátečním duelu na ledě Kopřivnice. (19:52:53)

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 1. Kolařík (Vávra), 16. Šilhavý (Čech, Teper), 21. Mojžíš (Kucharczyk), 27. Kucharczyk (Daněk, Ostrčil), 28. Pokorný (Čech, Čuřík), 33. Ostrčil (Mojžíš, Luka), 56. Kucharczyk (Mojžíš, Luka), 57. Hořanský (Čuřík) – 6. Ollender (Krutil), 14. Vyčesaný (Pěnčík)


    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Ostrčil, Mojžíš, Janáček, Hryciow, Čech, Teper, Žák, Kobylík – Daněk, Kucharczyk, Luka – Kolařík, Vávra, Zúbek – Hořanský, Šilhavý, Čuřík – Kajaba, Pokorný, Vítek.
    HC ISMM Kopřivnice: Šimeček (Fendrich) – Kowalczyk, Pargač, Krutil, Chalupa, Sluštík, Marek – Poruba, Červenka, Suchý, Pěnčík, Hrubý, Tomášek, Ollender, Kofroň, Mach, Vyčesaný.

    Rozhodčí: Šutara – Gančarčík, Konvička
    Vsetín 4 0 Kopřivnice
    #1 Sobota 25.02.2017 • 17:30
    Vsetín - Kopřivnice 9:0
    #2 Pondělí 27.02.2017 • 18:00
    Kopřivnice - Vsetín 4:10
    #3 Středa 01.03.2017 • 17:30
    Vsetín - Kopřivnice 8:2
    #4 Pátek 03.03.2017 • 18:00
    Kopřivnice - Vsetín 3:8
    bahis siteleri