Boston – Arizona 4:1 (kon.) | Buffalo – Nashville 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Washington 1:4 (kon.)
Philadelphia – Colorado 4:0 (kon.) | Montreal – Columbus 1:0 (po pr.) | Florida – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.)
St. Louis – Edmonton 1:2 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 5:6 (kon.) | Dallas – Pittsburgh 3:2 (kon.)
Calgary – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Vancouver – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Toronto 3:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:2 (2:2, 4:0, 2:0) Stav série: 3:0
HC ISMM Kopřivnice
Středa 01.03.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Play-off 2. ligy, skupina Východ • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se prosazují už poosmé! ADAM HOŘANSKÝ nabral rychlost ve středním pásmu, nepřekvapil ho ani rychlý výjezd gólmana Šimečka, kterému provedl elegantní kličku a o chvíli později zakončoval v pádu do úplně odkryté branky. Asistence: Jakub Čuřík.
     
    55:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí využili třetí přesilovou hru v dnešním utkání. Tentokrát se úspěšným střelcem stal RADIM KUCHARCZYK, který tak přidává svou druhou branku v tomto zápase, když dokázal dorazit do sítě Mojžíšovu střelu od modré čáry. Asistence: Pavel Mojžíš, Vladimír Luka.
     
    32:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zelenožlutí naprosto rozebrali obranu soupeře a na konci kombinace stál RADIM OSTRČIL, který z vrcholu pravého kruhu překonal Šimečka. Vsetín využil druhou přesilovou hru v dnešním utkání. Zdá se, že o vítězi je definitivně rozhodnuto. Asistence: Pavel Mojžíš, Vladimír Luka.
     
    27:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jenže zdá se, že vsetínská mašina se opět začíná pořádně rozbíhat! Po Čechově průniku přes střední pásmo a následném zakončení tečoval kotouč k pravé tyčce DOMINIK POKORNÝ, který zvyšuje už na 5:2. Druhá třetina je zatím jasně v režii domácích. Asistence: Filip Čech, Jakub Čuřík.
     
    26:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zelenožlutí poprvé v utkání odskakují na rozdíl dvou branek. Většina diváků se začala radovat už po střele Radima Ostrčila od modré čáry, ta se však odrazila od brankové konstrukce zpět do hřiště, kde číhal připravený RADIM KUCHARCZYK a pohotově zasunul kotouč do odkryté klece. Asistence: Josef Daněk, Radim Ostrčil.
     
    20:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se opět prosazují bleskurychlou brankou a jsou zpět ve vedení. Po Kucharczykově pasu zpoza branky střílel z pravého kruhu PAVEL MOJŽÍŠ a svižným zakončením přelstil Šimečka. Domácí nastoupili do druhé třetiny hodně aktivně a odhodlaně, odměnou je jim třetí branka. Asistence: Radim Kucharczyk.
     
    15:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    O chvíli později je však znovu vyrovnáno. Vsetínští byli nyní dostatečně důrazní v předbrankovém prostoru, což vyústilo v pohotovou dorážku VOJTĚCHA ŠILHAVÉHO, který zvedl kotouč do horních partií branky. Asistence: Filip Čech, Jakub Teper.
     
    13:03
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Hosté překvapivě otáčejí vývoj první třetiny a dostávají se do vedení 2:1! Vsetínská obrana opět nepůsobila příliš kompaktně a nachala v mezikruží volného MICHALA VYČESANÉHO, který milimetrově přesnou ranou zasunul kotouč k pravé tyčce. Asistence: Marek Pěnčík.
     
    05:12
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Hosté po chybě vsetínské obrany vyrovnávají. Čtvrtá formace naprosto propadla a hosté se ve středním pásmu dostali do přečíslení dva na nikoho. SAMUEL OLLENDER neváhal a vzal situaci na sebe, Šurého prostřelil zakončením pod pravý beton. Asistence: Michal Krutil.
     
    00:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Druhá vsetínská akce v tomto zápase už končí gólem. Domácí stále pokračují v euforii, kterou si přenesli z předchozích dvou duelů. Vávra našel v mezikruží ideálně postaveného JANA KOLAŘÍKA, který přesnou střelou nad pravý beton poprvé pokořil Šimečka. Asistence: Tomáš Vávra.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 1. Kolařík (Vávra), 16. Šilhavý (Čech, Teper), 21. Mojžíš (Kucharczyk), 27. Kucharczyk (Daněk, Ostrčil), 28. Pokorný (Čech, Čuřík), 33. Ostrčil (Mojžíš, Luka), 56. Kucharczyk (Mojžíš, Luka), 57. Hořanský (Čuřík) – 6. Ollender (Krutil), 14. Vyčesaný (Pěnčík)


    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Ostrčil, Mojžíš, Janáček, Hryciow, Čech, Teper, Žák, Kobylík – Daněk, Kucharczyk, Luka – Kolařík, Vávra, Zúbek – Hořanský, Šilhavý, Čuřík – Kajaba, Pokorný, Vítek.
    HC ISMM Kopřivnice: Šimeček (Fendrich) – Kowalczyk, Pargač, Krutil, Chalupa, Sluštík, Marek – Poruba, Červenka, Suchý, Pěnčík, Hrubý, Tomášek, Ollender, Kofroň, Mach, Vyčesaný.

    Rozhodčí: Šutara – Gančarčík, Konvička
    Vsetín 4 0 Kopřivnice
    #1 Sobota 25.02.2017 • 17:30
    Vsetín - Kopřivnice 9:0
    #2 Pondělí 27.02.2017 • 18:00
    Kopřivnice - Vsetín 4:10
    #3 Středa 01.03.2017 • 17:30
    Vsetín - Kopřivnice 8:2
    #4 Pátek 03.03.2017 • 18:00
    Kopřivnice - Vsetín 3:8
    bahis siteleri