Pittsburgh – Tampa 5:2 (kon.) | Carolina – Arizona 2:4 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 3:0 (kon.)
Chicago – NY Islanders 2:1 (2:0 po s.n.) | Calgary – Detroit 3:2 (po pr.) | Anaheim – Toronto 5:2 (kon.)
po prodl.
Calgary Flames
3:2 (2:1, 0:0, 0:1 - 1:0)
Detroit Red Wings
Sobota 04.03.2017, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:56 Mikael BACKLUND - 3:2
     
    63:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, na nájezdy nedojde. Akci začal Mark Giordano. Ten našel Michaela Frolíka, který prodloužil na MIKAELA BACKLUNDA. Ten dobruslil až k brance a tvrdou střelou ukončuje tento duel. Krásné prodloužení končí brankou domácích. Asistence: Michael Frolík a Mark Giordano.
    59:58 Tomáš TATAR - 2:2
     
    59:58
    Detroit právě vstřelil branku!
    Bude se prodlužovat, v poslední vteřiny třetí třetiny se k puku dostal TOMÁŠ TATAR, který spíše nahazoval kotouč na branku. Brian Elliott měl ve svém postoji u tyčky mezeru, kterou hostující hráč výborně trefil. Uvidíme prodloužení. Asistence: Henrik Zetterberg a Justin Abdelkader.
     
    44:50
    Petr Mrázek si nyní připsal několik výborných zákroků. Troy Brouwer se snad třikrát dostal do vyložené střelecké pozice, ale na českého brankáře si nepřišel. Výborně své spoluhráče nyní podržel Mrázek.
     
    44:15
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Danny DeKeyser – 2 min., hákování).
     
    26:21
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Matthew Tkachuk – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
     
    23:57
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Mark Giordano – 2 min., sekání).
     
    14:34
    Sean Monahan se snadno probojoval do další velké šance, tentokrát byl pozorný český brankář, který dokázal i poněkud instinktivně puk vyrazit. Petr Mrázek nyní podržel své spoluhráče povedeným zákrokem. Hodně prostoru od hostující obrany dostávají domácí hráči.
    13:07 Matthew TKACHUK - 2:1
     
    13:07
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Niklas Kronwall vyrobil v obranném pásmu obrovskou chybu při rozehrávce. K puku se dosal MATTHEW TKACHUK, který si položil brankáře Red Wings a pohodlně skóroval. Bez asistence.
    08:19 Kris VERSTEEG - 1:1
     
    08:19
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Bleskově proměněná přesilová hra znamená, že je vyrovnáno. Domácí vyhráli buly v útočném pásmu, Brodie prodloužil na KRISE VERSTEEGA, jehož rána od modré čáry končí v brace. Petr Mrázek měl zakrytý výhled. Asistence: TJ Brodie a Sean Monahan.
     
    08:15
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Andreas Athanasiou – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
    06:55 Darren HELM - 0:1
     
    06:55
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení. Anthony Mantha se dostal do zakončení, které nebylo přesné, následně se pak ke kotouči probojovat DARREN HELM, jehož povedený střelecký pokus se odrazil od tyčky a puk zapadl za brankovou čáru. Brian Elliott nedokázal zasáhnout. Asistence: Justin Abdelkader a Anthony Mantha.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 9. Versteeg (Brodie, Monahan), 14. Tkachuk, 64. Backlund (Frolík, Giordano) – 7. Helm (Abdelkader, Mantha), 60. Tatar (Zetterberg, Abdelkader)


    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano, D. Hamilton, Brodie, Stone, Bartkowski, Engelland – J. Gaudreau, Monahan, Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Brouwer – Bouma, Stajan, Chiasson.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Coreau) – DeKeyser, Ouellet, Green, Kronwall, Jensen, Sproul – Tatar, Zetterberg, Mantha – Athanasiou, Nielsen, Sheahan – Abdelkader, Helm, D. Larkin – Callahan, D. Miller, Glendening.
    bahis siteleri