Tottenham – Everton 3:2 (kon.) | Sunderland – Manchester City 0:2 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
3:2 (1:0)
Everton FC
Neděle 05.03.2017, 14:30 • White Hart Lane, London • Anglická Premier League • 27. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Enner VALENCIA - 3:2
     
    90+3
    Everton právě vstřelil branku!
    Panečku, na White Hart Lane se v závěru tohoto zápasu ale dějí věci, Evertonu se podařila okamžitá odpověď! Znovu se celá gólová akce odehrála po rozehrávce přímého kopu, centr od Rosse Barkleyho totiž po špatné komunikaci domácích beků doputoval až na hranici malého vápna, kde balon do sítě s přehledem uklidil osamocený ENNER VALENCIA.
    90+2. Dele ALLI - 3:1
     
    90+2
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, zázrak se konat nebude, Tottenham totiž v nastaveném čase přidává už třetí gól a o jeho vítězství nemůže být pochyb! Bránění nařízené standardní situace už hosté nevěnovali příliš pozornosti, do jejich nezformované obranné formace si na Winksovu nabídku naběhl DELE ALLI a šikovným prodloužením balonu ke vzdálenější tyči překonal Roblese!
    81. Romelu LUKAKU - 2:1
     
    81
    Everton právě vstřelil branku!
    No vida, hostům se sice po dosavadní průběh nedařilo vypracovat vážnější příležitost, jakmile ale jedna přišla, tak ji vez zaváhání potrestali! Po Mirallasově pasu se míče díky dobré práci tělem ujal ROMELU LUKAKU, který využil Vertonghenova podklouznutí a prodral se až do šestnáctky, kde přesnou ranou ke vzdálenější tyči prostřelil marně se natahujícího Llorise.
    56. Harry KANE - 2:0
     
    56
    Tottenham právě vstřelil branku!
    V posledních minutách domácí znovu utahovali smyčku okolo svého soupeře, nyní se po jeho obrovské nedůslednosti dostávají už do dvoubrankového vedení! Celé to zavinil Schneiderlin, když si po Roblesově vyhození počínal velmi laxně, jeho přihrávku vystihl Dele Alli, který vyslal do tutové příležitosti znovu správně postaveného HARRYHO KANA a ten už se tváří v tvář brankáři soupeře nezmýlil.
    20. Harry KANE - 1:0
     
    20
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe nyní udeřili domácí, kteří hned svou první vážnější možnost přetavují v úvodní branku tohoto utkání! Míče se na levé straně ujal HARRY KANE, natáhl si jej kousek ke středu, nachystal na silnější pravačku a parádní ranou překonal možná poněkud zaskočeného Joela Roblese. Anglický útočník tak přidává svůj osmnáctý gól v této sezoně a osamostatňuje se na čele tabulky střelců. Jak zareaguje Lukaku?

    Vojtěch Tůma

    Branky: 20. Kane (Davies), 56. Kane (Alli), 90+2. Alli (Winks) – 81. R. Lukaku (Mirallas), 90+3. E. Valencia (Barkley)

    Karty:   76. Dembélé (TOT) – 30. Gueye (EVE), 90+5. A. Williams (EVE)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 5:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 9:14.
    Tottenham Hotspur: Lloris – Dier, Alderweireld, Vertonghen – Walker, Wanyama, Dembélé (78. Winks), Davies – Eriksen (87. Moussa Sissoko), Alli – Kane (90. V. Janssen).
    Náhradníci: Vorm – Wimmer, Trippier, Moussa Sissoko, Winks, V. Janssen, Son Heung-min.

    Everton FC: Robles – Coleman, A. Williams, Ra. Funes Mori, Baines – Schneiderlin, Gueye (82. E. Valencia), Barry (C) (65. James McCarthy) – Davies (64. Mirallas), Barkley – R. Lukaku.
    Náhradníci: Stekelenburg – Holgate, Jagielka, James McCarthy, Lookman, Mirallas, E. Valencia.

    Rozhodčí: Michael Oliver – Stuart Burt, Constantine Hatzidakis

    Diváci: 31 692
    bahis siteleri