Boston – New Jersey 3:2 (kon.) | Buffalo – Tampa 1:2 (0:2 po s.n.) | Florida – Dallas 1:2 (kon.)
NY Rangers – Montreal 1:4 (kon.) | Winnipeg – Colorado 6:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 3:2 (kon.)
Washington – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Nashville – Chicago 3:5 (kon.) | Edmonton – Detroit 4:3 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 3:4 (kon.) | Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.)
New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
Dallas Stars
Neděle 05.03.2017, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Dobré ráno všem fanynkám a fanouškům kanadskoamerické NHL. Společně se dnes zaměříme na duel mezi Floridou Panthers a Dallasem Stars. Utkání startuje hodinu po půlnoci.
     
    Dallas oproti loňské sezóně zažívá výrazný propad. Start odehráli šedesát čtyři duelů, ve kterých vybojovali šedesát bodů. Na osmé Los Angeles navíc ztrácí Dallas už osm bodů. Hosté navíc mají početnou marodku. Na listině zraněných jsou Roussel, Cracknell a Janmark. Do dnešního utkání pravděpodobně nezasáhne ani Aleš Hemský.

    Poslední tři duely

    Dallas – New York Islanders 4:5
    Dallas – Pittsburgh 3:2
    Dallas – Boston 3:6
     
    Florida Panthers

    Také Florida zaostává za výkony z loňského roku. Celek okolo Jaromíra Jágra vybojoval v třiašedesáti duelech šedesát devět bodů a drží desátou pozici Východní konference. Na osmý New York Islanders ztrácí jen dva body. Na domácí půdě ale patří Florida mezi nejhorší celky v soutěži.

    Poslední tři duely

    Philadelphia – Florida 2:1 po nájezdech
    Florida – Carolina 3:3 po nájezdech
    Florida – Ottawa 1:2
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu naposledy střetli na Nový rok. Florida v Dallasu zvítězila 3:1.
     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Reimer (Berra) – Ekblad (A), Yandle, Petrovic, Pysyk, Demers, Matheson – Jágr, Barkov, Huberdeau – R. Smith, Trocheck, J. Jokinen (A) – Marchessault, Bjugstad, Vanek – Sceviour, MacKenzie (C), S. Thornton.

    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Klingberg, Lindell, Johns, Hamhuis, Pateryn, Oleksiak – Spezza, Seguin, Ja. Benn (C) – Sharp (A), Faksa, McKenzie – B. Ritchie (A), Eakin, Hudler – Hemský, D. Shore, Dowling..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Jak už je za oceánem tradicí, začne dnešní duel o několik minut později oproti plánovanému začátku.
     
    Florida sehraje dnešní duel v červeném, zatímco Dallas přijel v bílých dresech.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování uspěli hokejisté Dallasu. Stars se ihned vydali do útoku, ale Vanek se vrátil a vybojoval kotouč pro Floridu.
     
    00:29
    A právě Vanek měl na svědomí první akci domácího celku. Rakouský hokejista vymyslel prudkou přihrávku před branku, po které musel hostující brankář zasahovat.
     
    01:05
    Barkov dostal hostující obránce pod tlak při rozehrávce. Kotouč poté vybojoval Jaromír Jágr, který se však nechal zatlačit do rohu kluziště.
     
    01:35
    Spezza obdržel přihrávku na pravou stranu, protečoval puk do útočného pásma. Benn operoval za brankou, ale ani on nedokázal přesně přihrát.
     
    02:08
    A první zakončení hostujícího celku. Jiří Hudler vlétl do útočného pásma středem ledové plochy a z ostrého úhlu prověřil pozornost domácího brankáře.
     
    02:29
    Bude se poprvé vylučovat. Dallas si zahraje přesilovou hru. Thornton dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    03:05
    Trocheck se ve vlastním oslabení dostal do útoku a byl faulován. Počet hráčů na ledě se vyrovná. Esa Lindell si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    03:20
    Vanek napadal rozehrávku Dallasu za jeho brankou. Posila Floridy vybojovala kotouč pro spoluhráče, ale hostující gólman nemusel zasahovat.
     
    04:10
    Už od úvodních minut panuje v hale parádní atmosféra. Domácí fanoušci o sobě dávají vědět a ženou Floridu do útoku.
     
    04:29
    Domácí v plném počtu.
     
    05:05
    Hosté v plném počtu.
     
    05:15
    Jokinen udržel kotouč u hrazení, posunul jej na Smitha, který vybídl Trochecka, jenže poslední jmenovaný nestačil zakončit od modré čáry.
     
    06:00
    Tyler Seguin se ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu tlačil před branku Floridy, ale domácí brankář utěsnil mezírku mezi betony!
     
    06:27
    Lehtonen musel předvést povedený zákrok. Hostující brankář se roztáhl v brankovišti a zastavil ránu, kterou na něj z ostrého úhlu vyslal Nick Bjugstad.
     
    07:05
    Yandle nahodil puk od modré čáry. Jeho rána prosvištěla kolem branky, ale kotouče se zmocnil Barkov. Florida zůstává v útočném pásmu.
     
    07:35
    Na druhé straně zazvonila po Nemethově ráně tyčka! Domácí brankář měl navíc štěstí, že si kotouč nesrazil do vlastní branky!
     
    08:12
    MacKenzie napřáhl od modré čáry. Jeho ránu před Lehtonenem tečoval Thornton, ale brankář Dallasu se nenechal překvapit.
     
    08:41
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Patrik Nemeth – 2 min., držení hole).
     
    09:05
    Radek Faksa se v oslabení natlačil do útočného pásma, pláchl obráncům Floridy, jenže sám před domácím brankářem neuspěl s pokusem o forhendový blafák!
     
    09:32
    Rozjetý Smith vlétl po levém křídle do útočného pásma. Domácí hokejista hledal z rohu kluziště lépe postavené spoluhráče, ale obrana Dallasu byla dobře postavená.
     
    10:05
    Hosté se nyní díky dobrému rozestavení v obranném pásmu dostali ke kotouči a vyhodili jej přes celé kluziště. Florida musí začít nanovo.
     
    10:41
    Hosté v plném počtu.
     
    11:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas se dostává do vedení a je nutno říci, že to byla nádherná akce! Tyler Seguin obdržel přihrávku na pravou stranu a okamžitě poslal kotouč na brankoviště, kde byl volný JAMIE BENN, jež uklidil puk do prázdné branky! Asistence: Tyler Seguin, Jason Spezza.
    11:01 Jamie BENN - 0:1
     
    11:34
    Na druhé straně spěchal vpřed s pokusem o rychlou odpověď Matheson. Domácí hokejista prověřil Lehtonenovu pozornost, ale gólman Dallasu byl pozorný.
     
    12:05
    Jamie Benn ztratil puk ve středním pásmu. Kotouče se zmocnil Trocheck, který našel Smithe, ale poslední jmenovaný z dálky Lehtonena nepřekonal.
     
    12:30
    Barkov napadal rozehrávku Dallasu v rohu obranného pásma. Domácí centr sice dostal Hamhuise pod tlak, ale Dallas se dostal za modrou čáru.
     
    13:04
    Dallas si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za nedovolené bránění totiž dostává Alex Petrovic.
     
    13:18
    Tyler Seguin byl zcela osamocený na levém kruhu, odkud okamžitě vypálil. Jeho pohotovou ránu vyškrábl vyrážečkou domácí brankář!
     
    14:00
    Domácí se zmocnili kotouče a ihned jej vyhodili přes všechny čáry až za Lehtonenovu branku. Florida zatím zvládá další oslabení ve velkém stylu.
     
    14:33
    Aleš Hemský měl problémy se zpracováním kotouče na modré čáře. K českému útočníkovi přistoupil Jokinen, který jej připravil o puk.
     
    15:04
    Domácí v plném počtu.
     
    15:20
    Keith Yandle napadal Seguina v rohu útočného pásma. Domácí obránce dokázal vykleknout prudkou přihrávku před branku a Florida může zaútočit.
     
    15:48
    Přesilovou hru si tentokrát zahraje domácí Florida. Johns dostává dvě minuty za podražení.
     
    16:20
    Florida právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Florida dotahuje náskok Dallasu v přesilové hře! Jonathan Marchessault udržel kotouč na levé straně útočného pásma, poslal přihrávku na pravý kruh a JONATHAN HUBERDEAU krásnou dělovkou prostřelil Lehtonena! Asistence: Jonathan Marchessault, Aleksander Barkov.
    16:20 Jonathan HUBERDEAU - 1:1
     
    17:05
    Pysyk udržel kotouč na modré čáře a ihned jej nahodil zpátky za branku Dallasu. Domácímu celku po vyrovnání narostla křídla.
     
    17:35
    Lehtonen raději přerušil hru a dopřál svým spoluhráčům možnost vystřídat. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Florida v posledních minutách zlepšila svou hru.
     
    18:10
    Matheson vybojoval kotouč v obranném pásmu, ale nedokázal jej vyhodit do bezpečí. Domácí hráč musel sehrát souboj s Johnsem.
     
    18:32
    Florida mohla jít do vedení! Domácí se vydali do rychlé akce po pravé straně, ale Jason Demers trefil zápěstím jen spojnici břevna a tyče!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:25
    Jaromír Jágr vypíchl v útočném pásmu kotouč jednomu ze soupeřů, jenže naneštěstí pro Floridu se k volnému kotouči nedostal nikdo v červeném.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! Domácí Florida byla v první třetině aktivnějším celkem, hnala se do útoku, ale neuhlídala rychlou akci soupeře. Jamie Benn po nádherné akci otevřel ve dvanácté minutě skóre dnešního duelu. Domácí ale dostali možnost hrát přesilou hru, ve které vyrovnal prudkou střelou Jonathan Huberdeau ! Poté se Florida dokonce mohla dostat do vedení, ale Demers orazítkoval tyč. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.
     
    Střely na branku: 17 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování prostřední periody, ale Dallas se bleskově zmocnil kotouče. Hosté mohou zaútočit.
     
    20:30
    Spezza projel s kotoučem do útočného pásma, předal jej pod sebe, ale Bjugstad se vložil do jeho přihrávky a poslal kotouč do bezpečí.
     
    21:02
    Florida se dostala pod tlak ve vlastním obranném pásmu a Trocheck raději vyhodil kotouč přes všechny čáry. Vhazuje se před Reimerem.
     
    21:26
    Tyler Seguin si vybruslil podél levého mantinelu na levý kruh a nahodil kotouč zápěstím. Nahození hostujícího tahouna minulo branku o pořádný kus.
     
    22:05
    Riley Smith dostihl prudkou přihrávku na modrou čáru a z otočky napálil kotouč za branku Dallasu. Jeho pobídku ale nezachytil nikdo v červeném.
     
    22:30
    Barkov táhl akci Floridy po levé straně ledové plochy, rozhodl se pro přihrávku mezi kruhy, kam spěchal Jágr, ale byl tam i Johns.
     
    23:10
    Jonathan Huberdeau vypíchl kotouč Hemskému v útočném pásmu. Domácí se zmocnili puku a uklidňují hru za vlastní brankou.
     
    23:32
    Ekblad mohl rozjet akci domácího celku, ale hokejisté Floridy už byli unavení a raději zamířili na střídačku. Dallas může pokračovat ve hře.
     
    24:05
    Nemeth napřáhl od modré čáry a jeho dělovka trefila do obličeje domácího MacKenzieho. Domácí hokejista se ale zvedl a pokračuje ve hře.
     
    24:30
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Jokinen projel středem ledové plochy do útočného pásma, nicméně jeho nahození skončilo za brankou.
     
    25:05
    Tyler Seguin je při chuti! Hostující útočník napřáhl ke střele z pravého kruhu a Reimer jeho ránu zastavil parádním zákrokem lapačkou!
     
    25:20
    Dallas ve druhé třetině zvýšil napadání rozehrávky Floridy. Nyní se Jason Spezza dostal k odraženému puku, ale Reimer utěsnil mezírku u pravé tyče.
     
    26:10
    Radek Faksa se vytočil zpoza domácí branky před Reimera, ale z těžké pozice neusměrnil puk bekhendem mezi betony domácího brankáře.
     
    26:31
    Vanek vlétl s pukem do útočného pásma, uvolnil osamoceného Bjugstada, který trestuhodně minul odkrytou branku Dallasu!
     
    27:15
    Hemský ustál ostrý souboj ve středním pásmu a udržel kotouč pro hostující celek. Ve druhé části hry zatím sledujeme opravdu svižný hokej.
     
    27:43
    Reimer raději přikryl kotouč lapačkou před napadajícím Seguinem. Po komerční přestávce se bude vhazovat po levici domácího brankáře.
     
    28:00
    Domácí brankář musel znovu zasahovat. Reimer se roztáhl v domácím brankovišti a nepustil kotouč za svá záda. Vhazuje se po jeho levici.
     
    28:16
    Jaromír Jágr nabral rychlost ve středním pásmu a snažil se natlačit mezi dvojici obránců Dallasu. Obránci hostů byli důraznější.
     
    29:02
    Demers napřáhl od modré čáry. Jeho dělovku před brankou tečoval Jokinen, ale kotouč se od finského útočníka odrazil mimo tři tyče.
     
    29:17
    Jason Demers si nabruslil před Lehtonena, kam dostal pěknou přihrávku z rohu kluziště, ale v dobré pozici trefil jen hostujícího brankáře!
     
    29:32
    Dallas si zahraje přesilovou hru. Jason Demers dostává dvě minuty za držení.
     
    30:10
    Florida se na úvod oslabení brání opravdu dobře. Domácí hokejisté získali kotouč a okamžitě jej vyhodili přes všechny čáry.
     
    30:30
    Riley Smith znovu zachytil rozehrávku Dallasu na modré čáře a poslal kotouč vysokým obloučkem za branku soupeře. Hosté se nyní trápí.
     
    31:05
    Dallas musel do třetice začít od vlastní branky. Spezza projel na modrou čáru, ale Mackenzie mu na poslední chvíli vypíchl kotouč.
     
    31:32
    Domácí v plném počtu.
     
    32:10
    Jaromír Jágr bojoval o kotouč v rohu útočného pásma. Český hokejista udržel puk pro Barkova, který o něj přišel nepřesnou přihrávkou.
     
    32:34
    Matheson se parádně vrátil s rozjetým soupeřem a dokázal mu vypíchnout kotouč v rodící se šanci. Pokračuje se ve vysokém tempu.
     
    33:05
    Curtis McKenzie spěchal do otevřené obrany domácího celku, chtěl vybídnout lépe postaveného spoluhráče, ale obránce jeho pobídku zablokoval.
     
    33:27
    Domácím se nyní vůbec nepovedl pokus o rychlou rozehrávku na modrou čáru. Florida se dopustila zakázaného uvolnění. Vhazuje se před Reimerem.
     
    34:10
    Spezza držel kotouč v rohu útočného pásma, připravil si jej na přihrávku před branku, ale obrana Floridy jeho pobídku srazila do rohu.
     
    34:19
    Trocheck se vydal do rychlého protiútoku. Domácí útočník se prokličkoval do útočného pásma, ale Lehtonen neměl s jeho pokusem problémy.
     
    35:10
    Faksa získal puk ve středním pásmu, ale jeho spoluhráči zrovna mířili na střídačku, a proto Faksa pouze nahodil puk za branku.
     
    35:25
    Hudler vlétl do útočného pásma, kde se vrhl do souboje s obráncem, ale zadák Floridy byl proti českému šikulovi úspěšný.
     
    36:20
    Jágr zavezl puk za branku Dallasu, našel Ekblada, který okamžitě vypálil od modré čáry. Ránu domácího obránce srazil soupeř do rohu.
     
    37:10
    Faksovo nahození si Reimer zpracoval hokejkou a okamžitě rozehrál vyhozením o mantinel. Florida v posledních minutách zařadila vyšší rychlostní stupeň.
     
    37:35
    Jason Demers napřáhl od modré čáry. Lehtonen jeho ránu dobře viděl, přesto měl s dělovkou od modré čáry problémy. Dallas měl nyní velké štěstí!
     
    38:06
    Jonathan Marchessault nahodil puk obloučkem do útočného pásma. Jeho pobídka prosvištěla na zakázané uvolnění a vhazovat se bude před Reimerem.
     
    38:20
    Aleš Hemský nedosáhl na modré čáře na prudkou přihrávku do útočného pásma. Ekblad okamžitě rozjel akci Floridy a Vanek může zaútočit.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:30
    Jágr si vybruslil do střelecké pozice, ale ještě vylepšil pozici pro Yandleho. Lehtonen se v brance vymrštil proti dělovce do pravého rohu!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! V prostřední dvacetiminutovce se nedokázal prosadit ani jeden z týmů. Největší šanci domácího celku zahodil po Vanekově přihrávce před odkrytou branku Bjugstad. Na druhé straně zase hrozil Seguin, ale také James Reimer podává skvělý výkon. Po čtyřiceti minutách je tedy stav 1:1.
     
    Střely na branku: 29 – 24
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Florida se ihned vydal do útoku, ale Derek MacKenzie neudržel puk.
     
    40:35
    Na druhé straně nahodil Johns puk od modré čáry, jenže před brankou Floridy srazil kotouč do bezpečí jeden z obránců Dallasu.
     
    41:10
    Smith projel do útočného pásma po levém křídle a nahodil puk před branku. Naneštěstí pro Floridu se po jeho pobídce nenatáhl nikdo v červeném.
     
    41:34
    James Reimer raději přerušil hru před napadajícím Seguinem. Vhazovat se bude po levé ruce domácího brankáře.
     
    42:05
    Jaromír Jágr se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči, srovnal si puk na střelu, ale jeho ránu zápěstím Lehtonen vyrazil.
     
    42:21
    Dallasu se nyní vůbec nepovedla rozehrávka a nahození ze středního pásma propadlo na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Lehtonenem.
     
    43:00
    Zakazané uvolnění také na druhé straně. Na ledové ploše je dobře vidět, že ani jeden z týmů nechce vyrobit chybu, která by jej mohla stát body.
     
    43:20
    Cody Eakin dostal přihrávku na modrou čáru, prohnal se do útočného pásma, ale jeho dělovku příklepem vyrazil Reimer do rohu třetiny.
     
    44:05
    Patrick Sharp vypálil od modré čáry. Reimer jeho ránu chytil lapačkou a bleskově vytřepal kotouč pro své spoluhráče.
     
    44:20
    Riley Smith napřáhl od modré čáry. Jeho ránu ještě před brankou Dallasu tečoval Trocheck, ale kotouč nakonec minul levou tyč!
     
    45:10
    Jaromír Jágr našel rozjetého Barkova, který se pohotově opřel do volného kotouče, ale Lehtonen jeho ránu vyrazil betonem.
     
    45:24
    Bjugstad si sjel na parádní Vanekovu pobídku do útočného pásma, ocitl se sám před Lehtonenem, ale ve vyložené šanci minul branku!
     
    46:01
    Nick Bjugstad poslal puk podél mantinelu přes všechny čáry a jeho vyhození končí zakázaným uvolněním. Vhazuje se před Reimerovou brankou.
     
    46:20
    Alex Petrovic nyní odvedl skvělou práci, když se postavil do střely jednoho z hostujících hráčů a srazil jeho zakončení do rohu kluziště.
     
    47:05
    MacKenzie skvěle vypomohl domácí obraně v souboji u mantinelu, kde složil jednoho ze soupeřů a vybojoval kotouč pro Floridu.
     
    47:35
    Smith dostal nabito od Jokinen a okamžitě vyslal dělovku příklepem. Jeho pohotová rána prosvištěla kolem vzdálenější tyčky.
     
    48:05
    Yandle dojel nahození soupeře do útočného pásma a neponechal nic náhodě. Domácí obránce okamžitě poslal puk do bezpečí.
     
    48:30
    Seguin dostal přihrávku do útočného pásma, chtěl obejít Smithe, ale domácí hokejista se nenechal ošálit a získal puk.
     
    49:02
    Jiří Hudler se z mezikruží opřel do odraženého kotouče, nicméně jeho dělovka prosvištěla nad břevnem domácí branky.
     
    49:25
    Hokejisté Dallasu se nyní ubránili jen za cenu vyhození přes všechny čáry. Hra se přestěhuje před branku gólmana Lehtonena.
     
    50:10
    Domácí nyní zahodili obrovskou možnost! Jonathan Marchessault zkoušel štěstí snad třikrát, ale Lehtonen ve spolupráci s obranou nepustil puk za svá záda!
     
    50:25
    Jágr našel rozjetého Barkova, jenže finský útočník si nechal kotouč v útočném pásmu za sebou a hokejisté Dallasu akci Panterů zastavili.
     
    51:10
    Hosté se ve třetí třetině nikam neženou a spíše se koncentrují na bránění. Florida naopak hraje opravdu aktivně.
     
    51:30
    Lehtonen vyrazil za svou branku, aby vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Domácí brankář poslal kotouč do bezpečí.
     
    52:02
    Vanek zkusil štěstí střelou z otočky. Rána rakouského hokejisty těsně nad ledem protlétla těsně vedle vzdálenější tyčky!
     
    52:36
    John Klingberg se dobře vrátil do obranného pásma, kde ukradl kotouč Barkovovi. Dallas se přeci jen vymanil z tlaku Floridy.
     
    53:00
    Domácím se nepovedl pokus o překvapení obrany Dallasu. Florida se provinila zakázaným uvolněním. Vhazuje se před Reimerem.
     
    53:22
    Jiří Hudler se snažil obejít obránce těsně před brankou Floridy. Ekblad zůstal stát a ani český šikula jej nedokázal obejít.
     
    54:05
    Tyler Seguin se nenatáhl po prudké přihrávce na modrou čáru a kotouč prosvištěl za branku Floridy. Domácí hokejisté ale střídají.
     
    54:25
    Faksa napadal ve středním pásmě Barkova a díky skvělému pohybu dostal finského útočníka do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    55:04
    Jeden z domácích hokejistů se provinil přihrávkou rukou. Vhazovat se bude po levici brankáře Reimera.
     
    55:22
    Vanek vlétl po pravém křídle do útočného pásma, zbavil se obránce rychlou kličkou, ale defenzíva Dallasu svou chybu napravila.
     
    56:10
    Jokinen zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej hostující zadáci obrali o puk, ale sami jej pouze poslali na zakázané uvolnění.
     
    56:25
    Jokinen tentokrát prodloužil do útočného pásma na Trochecka. Druhý jmenovaný se však proti přesile obránců Dallasu nedokázal prosadit.
     
    57:05
    Barkov si vybruslil do střelecké pozice, nicméně brankář Reimer měl proti jeho ráně čistý výhled a kotouč vyrazil do rohu.
     
    57:38
    Vanek spěchal do útočného pásma, uvolnil Bjugstada, který se dral před branku, ale brankář Lehtonen tentokrát nemusel zasahovat.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:20
    Jokinen se natahoval po střílené přihrávce před branku. Finskému útočníkovi scházel opravdu malá kousek k tomu, aby mohl zakončovat.
     
    58:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tohle je šok pro domácí celek! Dallas se minutu před koncem třetí třetiny dostává do vedení 2:1! Hosté se usadili v útočném pásmu, JOHN KLINGBERG si najel na přihrávku do volného prostoru a krásnou střelou o tyč poslal Dallas do vedení! Asistence: Tyler Seguin, Jamie Benn.
    58:53 John KLINGBERG - 1:2
     
    59:14
    Faksa se dostal do dobré střelecké pozice, vyslal ránu zápěstím, jenže Reimer se v brankovišti stačil roztáhnout a ještě drží naději domácích na vyrovnání.
     
    59:23
    Domácí trenér si vyžádal oddechový čas!
     
    59:30
    Reimer míří na střídačku a domácí hokejisté zkoušejí vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Dallas zvládl utkání na ledě Floridy a vítězí 2:1. Hosté vstoupili do utkání lépe a už ve 12. minutě se po nádherné akci prosadil Jamie Benn. Domácí však ještě před přestávkou vyrovnali, když se prosadil Jonathan Huberdeau ! Od té doby byla Florida lepším celkem. Nick Bjugstad ve druhé třetině zakončoval takřka do prázdné branky, ale naneštěstí pro Pantery klec minul. V závěrečné periodě zase řádil Thomas Vanek, ale ani on Lehtonena nepřekonal. Domácí poté čekal krutý závěr. Minutu před koncem totiž John Klingberg vrátil Dallasu vedení a Florida už nestačila vyrovnat ani při hře bez brankáře.
     
    Střely na branku: 42 – 34
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. John Klingberg (DAL) 1+0
    2. Kari Lehtonen (tým) 41 zákroků, 1 gól, 97,6%
    3. James Reimer (tým) 32 zákroků, 2 góly, 94,1%
     
    Československá stopa v utkání:
    Jaromír Jágr (FLA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:11
    Radek Faksa (DAL) 0+0, 3 střely, čas na ledě 14:45
    Aleš Hemský (DAL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:12
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 15 713 diváků!
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:45:50)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 17. Huberdeau (Marchessault, Barkov) – 12. Ja. Benn (Seguin, Spezza), 59. Klingberg (Seguin, Ja. Benn)


    Florida Panthers: Reimer (Berra) – Ekblad (A), Yandle, Petrovic, Pysyk, Demers, Matheson – Jágr, Barkov, Huberdeau – R. Smith, Trocheck, J. Jokinen (A) – Marchessault, Bjugstad, Vanek – Sceviour, MacKenzie (C), S. Thornton.
    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Klingberg, Lindell, Johns, Hamhuis, Pateryn, Oleksiak, Nemeth – Spezza, Seguin (C), Ja. Benn (A) – Sharp, Faksa, McKenzie (A) – B. Ritchie, Eakin, Hudler – Hemský, D. Shore, Dowling.

    Rozhodčí: Sutherland, Rooney – MacPherson, Nagy

    Diváci: 15 713
    bahis siteleri